Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

- Goede klantenservice
- Snelle verzending
- Laagste prijsgarantie

Kortom een goede webwinkel ! !

- Ik zag geen mogelijkheid om de bestelling op te halen bij een afhaalpunt.

- Adequate afhandeling van vragen

Bijzonder goede en overzichtelijke website. Uiteindelijk toch besloten om naar de winkel te gaan voor extra toelichting. Vakkundig personeel dat zeker de tijd neemt om je te informeren. Uiteindelijk heeft dit geleid tot de aankoop van een prima camera.

Ik koop al jaren bij kamera-express in Cappelle ad IJssel mijn camera's en lenzen naar volle tevredenheid. Deze keer een Canon 80d gekocht als vervanger van mijn versleten Canon 30d. Ik had niet veel advies nodig omdat ik wist wat ik wilde hebben, maar er werd prima uitleg gegeven op de vragen die ik wel had. Gelukkig de klantenservice in al die jaren niet nodig gehad.

Vandaag een canon objectief gekocht in het filiaal in Den Bosch. Het is een prettige winkel om je fotospullen te kopen. De service is goed en je krijgt voldoende tijd om je spullen te testen. Ik kan deze winkel van harte aanbevelen. Super!!!

Prettig achterovergezeten op mijn bank, net besteld, wetende dat ik een onderdeel voor mijn camera kan verwachten waar ik echt een scherpe prijs voor heb betaald. Heerlijk. Laat maar komen!

Vandaag voor 23:00 uur besteld en daags erna al ontvangen.

Goede snelle service, veel camera's op voorraad en deskundig advies. Ook de advisering van de juiste lenzen was erg goed.

Perfecte site, snel en inzichtelijk. Duidelijke opbouw, daar word je blij van. Hier ga ik vaker bestellen.

Alles op voorraad. Supersnel verzonden. Uitstekend verpakt.

Chat, snel en efficient!

Nieuwe systeemcamera gekocht en dSLR-camera ingeruild in XL-winkel Arnhem. Prettig en vakkundig geholpen. Werd alle tijd voor genomen.

Let op: Bestelling gedaan bij Foka. Door omstandigheden bestelling opgehaald bij Kamera Express.

Ander product dan oorspronkelijk besteld gekregen. Geld moeten bijleggen. Europees model gekregen, zonder Nederlandse handleiding. Te laat gekregen en zelf moeten ophalen.

Mijn oorspronkelijke bestelling heb ik nooit gekregen. Deze is namelijk bij transport defect geraakt. Hier kwam ik achter omdat ik meerdere keren contact opgenomen heb met Foka, om te vragen waar mijn bestelling bleef. Er was geen andere televisie van dit model, maar wel een nieuwer model. Daar voor moest ik dan wel 60 euro bijleggen. Een andere mogelijkheid was wachten tot het originele model weer op voorraad was, maar dit zou zeker tien dagen duren. Op het moment dat deze afspraak werd gemaakt kon de televisie diezelfde dag niet meer geleverd worden. Omdat er al een dag vertraging was besloot ik de televisie zelf op te halen. Bij het ophalen wist het personeel in eerste instantie niets van het afhalen af. Verder bleek het ook een Europees model te betreffen. Hier zit geen Nederlandse handleiding bij. Verder accepteert het ook geen Nederlandse CI+ modules. Gelukkig kijk ik geen televisie via kabel, anders had ik er nog niets aan gehad.
Ik zal absoluut geen tweede keer iets bestellen bij Foka.

Kortom: te laat, geld moeten bijleggen, verkeerd model.

Ik heb een aantal keer contact gehad met de klantenservice. Het personeel was vriendelijk en leek vrij kundig. Echter zou er de dag na mijn bestelling -maandag- contact worden opgenomen om een bestelafspraak te maken. Dit is normaal voor televisies van een bepaald formaat. Dit contact is nooit opgenomen. Ieder initiatief tot contact is vanuit mij gekomen; ook toen er al vertraging was. Verder vind ik het uiterst klantonvriendelijk dat ik geld heb moeten bijleggen om binnen afzienbare tijd mijn bestelling te krijgen. Ondanks de moeite die de laatste klantenservicemedewerker heeft gedaan om mij dezelfde dag nog een televisie te geven, laat het moeten bijleggen van geld en moeten ophalen een vervelende laatste indruk achter.

Adequaat, ter zake kundig, snel. Behulpzaam, niet opdringend. Zelfs tijdens de verhuizing (Rotterdam) producten naar de winkel gehaald.

In de superstore te Zwolle ben ik duidelijk en vlot geholpen bij de aanschaf van een spiegelreflex camera. Spullen waren op voorraad en konden gelijk meegenomen worden. Kreeg gelijk een aantal tips mee over hoe de camera te gebruiken voor uitvaartfotografie.

Prima geholpen. De verkoper wist er veel vanaf en mijn rits zat vast van mijn jas en hij heeft geholpen om deze los te maken.

Ik ben als beginnend hobby fotograaf naar Kameraexpress in Amsterdam geweest om mij te laten adviseren voor mijn eerste spiegelreflex camera. Ik ben fantastisch geholpen. Er werd alle tijd genomen om mij zo duidelijk en gedetailleerd mogelijk te adviseren (als beginner met weinig kennis!). Hier werken echte vakmensen! Zonder twijfel kan ik iedereen Kameraexpress aanraden!!

Ik werd erg goed in de winkel geholpen - werd ruim de tijd genomen ondanks andere wachtende klanten. Ook de kennis van het personeel was uitstekend want zelfs op moeilijke vragen kon men antwoorden. Dit wordt zeker mijn nieuwe vaste camerazaak - lekker dicht bij huis.

Vandaag in de winkel om een product gevraagd wat daar niet voorradig was - is meteen besteld voor me en zou het morgen al moeten hebben. Top!

Ik werd erg goed te woord gestaan en telefonische beloftes werden zowel via de mail als in de winkel uitstekend nagekomen.

Prachtige winkel volgeladen met heeeeeel veeeeel keuze uit diverse toeters en bellen voor liefhebbers die van fotografie en video houden. Bediening was ook top.
Ik kwam voor een body + lens van fuji en kreeg alle tijd om deze goed uit te proberen.
Na er even mee gespeeld te hebben, het besluit genomen om hem te halen. Top!

Enthousiast, helder, netjes en verstand van zaken.

after scouring the net to get the best deal for begginner DSLR this shop had the best deal way ahead of its other competitors. i wasnt in a haste but when i saw this deal i immediately grabbed it. and they delivered it immediately. 10/10 would shop again and recommmend

The flash Service

Na lang zoeken naar een mooie/geschikte cameratas ben ik terecht gekomen op de website van Kamera Express. Duidelijke site met héél veel producten die per categorie zijn ingedeeld. Pakket werd stevig verpakt bezorgd, inclusief Track & Trace. Contact met de klantenservice verliep goed en ben prima door hen geholpen.

Laagste prijs garantie en goed persoonlijk advies! Personeel neemt uitgebreid de tijd om samen te zoeken naar de best passende camera voor jou.

Ze wisten direct mijn vraag te beantwoorden. Tevens is de chat laagdrempelig in gebruik!

Prima prijzen! Prima vriendelijke service! Ik kwam bij deze zaak omdat ik kadobonnen had gekregen. Het viel me niet tegen. Wel druk in de winkel, zodat een aantal zaken niet voorradig waren.

Ik kwam eigenlijk naar de winkel voor een Canon EOS 7D mark II, maar ben na zeer goed advies en doorvragen van personeel in de winkel toch overgegaan op een Canon EOS 80D. Dit omdat hij beter past bij mij en het soort fotografie dat ik doe. Ze luisteren goed naar je wensen en zorgen er voor dat je zeker bent van je keuze. Top!

Ik had achteraf nog een vraag en werd uitstekend geholpen aan de telefoon!

Scorekaart voor Kamera Express