Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Prima geholpen met goed advies, klopte ook met wat ik al online had gevonden. Ruim voldoende spullen op voorraad, verschillen van de diverse camera's werd ook uitgebreid uitgelegd

Ik werd snel geholpen, en verkoper nam de tijd voor mij. Ging met een tevreden gevoel en een d3300 Nikon de deur uit.

Goede service en prima concept om centrale webwinkel te combineren met vele plaatselijke winkels. Bovendien is de advisering door winkel medewerkers zeer goed.

altijd snelle levering

Goed en deskundig advies van baliemedewerkers

De combinatie tussen uitgebreid assortiment, goede prijsstelling (laagste prijsgarantie die zelfs tijdens een reserveringstermijn de prijs nog verder liet dalen) en extreem deskundig personeel maken dit adres ideaal, op één punt na: voor de uitleg aan degene voor jou wordt net zo veel tijd vrijgemaakt als voor jou daarna. Geen haast hebben dus!! Maar voortaan nergens anders meer naartoe.

Zeer hulpvaardig bij een eerdere aankoop; hebben zelfs achteraf gecheckt of het probleem (onder fabrieksgarantie) was opgelost.

Prima geholpen in de winkel. Wachtte al even op de DJI Mavic, maar wegens de vakantie die er aan staat te komen tot maar even een Phantom 3 opgepikt. Goed geholpen en product was ook in de winkel op voorraad. Van te voren online gecheckt dus dat klopte ook.

Zeer kundig en enthousiast personeel dat zelf ook fotografeert.
Ze weten veel uit het hoofd over hun vele producten.
Ze hebben mij precies geadviseerd wat ik nodig had en ik ben zeer blij met de aangekochte producten. Ook smeren ze je geen producten aan die je niet (direct) nodig hebt. Ik heb mijn producten in de winkel gekocht, niet op de website.

In mijn (online) zoektocht naar een systeemcamera uiteindelijk besloten om een fysieke winkel te bezoeken; Kamera Express in Eindhoven.

Voordat ik de winkel binnenliep had ik al een goed idee wat ik wilde; een Fuji XT-1 of een XT-10. Na een uitstekende voorlichting en goed advies van medewerker Diederick uiteindelijk besloten om een Fuji XT-1 Black aan te schaffen. Toen ik op het punt stond af te rekenen zag ik de Graphite editie staan en aangegeven dat ik die toch wel erg mooi vond. Dit werd erg goed opgepakt en uiteindelijk voor een erg zachte meerprijs de Graphite editie mee mogen nemen van deze mooie camera.

Al met al een uitstekende ervaring bij Kamera Express in Eindhoven en ik ga hier zeker terug voor mijn overige aankopen.

Ik ging naar de winkel om een canon eos 6d met veel andere spullen te kopen, maar die was niet voorradig. Net verkocht de vorige dag kennelijk, dat was nog niet verwerkt in de website. Dus toch maar online gekocht, met beloofde levering de volgende dag. Maar dat ging niet gebeuren omdat de flitser speedlite 430 niet in de webshop voorhanden was (wél tijdens bestellen). Uiteindelijk toch verstuurd de volgende dag, maar zonder de flitser. Die zal ik hopelijk vandaag ontvangen, maar ik heb nog geen enkel logistiek bericht daarover gekregen, 4 dagen later. Ook onduidelijke info over verzekeren, dat kan uiteindelijk alleen in de winkel kennelijk. Gelukkig woon ik er niet al te ver vandaan. In de winkel (den haag) heel goede service. Ook prima prijzen. Het gehele besteltraject, voorraadinfo e.d. kan wel enige verbetering krijgen. Heb nog geen gebruikservaring maar dat zal vast en zeker OK zijn.

zie hiervoor

Zie hiervoor. De klantenservice zei dat de flitser tijdens bestellen wél "niet op voorraad" stond. Tja, ik weet heel zeker wat ik heb gezien.

Op de drukste dag van het jaar binnen 5 minuten aan de beurt en vervolgens uitgebreid en goed geholpen aan een superdeluxe Olympus OM-D E-M5. Vakmanschap tegen een super prijs!

duidelijke site, alles makkelijk te vinden en te doorlopen, GGeven een goed en persoonlijk advies.

volgens afspraan binnen 24 uur geleverd

Zowel online als in de winkel kun je hier uitstekend aankopen doen. Online heb je al snel gratis verzending en de levering is erg snel. In de winkels staan genoeg personeel en de persoon waar ik door werd geholpen, kon op al mijn vragen antwoord geven. Een product wat niet op voorraad was, word ook nog een gratis bij mij thuis bezorgd. Kortom, vriendelijke n vakkundig personeel en snelle levering.

Volgende dag al in huis.

Ik kocht naar alle tevredenheid mijn camera spullen altijd via de website van Kamera Express.
Ik had nu een nieuwe body nodig en ben naar de winkel in Cappelle ad IJssel gegaan voor meer info.
Mijn interesse ging uit naar de Canon 80D, de verkoper heeft mij prima geholpen met uitleg en tips.
Mede door het enthousiasme van de verkoper ben ik met volle tevredenheid huiswaarts gegaan met de Canon 80D in mijn handen.

Wilde hier een monitor kopen, maar zag in de pricewatch dat die bij veel andere winkels goedkoper is. Dus wilde aanspraak maken op hun laagste prijs garantie waar ze zoveel mee adverteren, maar deze werd afgewezen omdat "het niet aan de voorwaarden voldoet". Als je vraagt naar toelichting krijg je een link naar de voorwaarden op de site. Vraag je naar welke voorwaarde, dan krijg je een copy paste van alle voorwaarden. Als je tenslotte nóg een keer doorvraagt, dan komt de aap uit de mauw:
"Alleen van toepassing op door Kamera Express geselecteerde Nederlandse winkels. ". Welke dat dan mogen zijn, dat staat er niet bij. Het zal wel een of ander overpriced winkeltje zijn in Lutjebroek.
Nadat ze dat hebben gestuurd, is de ticket onmiddelijk afgesloten. Oftewel "niet zeuren, bek houden". Dat ze wat te duur zijn oké, maar zo met klanten omgaan vind ik niet kunnen. Een zeer onrespectvolle winkel en inmiddels zijn de prijzen bij de andere winkels ook omhoog gegaan.

De service in klanten service was echt ver te zoeken.

De superstore in Breda is op zich geen grote winkel. Na wat rond kijken kwam er geen winkel bediende om te vragen of we konden vinden wat we zochten. Door zelf er op af te stappen met wat vragen konden we tot een gesprek komen. Al met al was het wel goed.

Een Nikon d7200 opgehaald bij Superstore Rotterdam. Snel en vriendelijk geholpen. Had thuis al uitgebreid alles onderzocht dus extra info was niet nodig. Kreeg nog advies over extra accessoires maar daar heb ik geen gebruik van gemaakt. Prima service.

Inmiddels een soort van vaste klant bij Kamera Express op diverse lokaties
o.a Capelle en Zwolle als meest bezochte lokaties.
Vaak zonder van te voren te bestellen of reserveren maar ook met van te voren bestellen of reserveren. Nog nooit teleurgesteld en altijd ook netjes en goed geholpen.
Tevens ook via de webshop laten leveren, Ook dit allemaal netjes en op tijd op de lokatie aanwezig zoals opgegeven in de orders

Goed geholpen in de Kamera Express winkel in Breda. Ze nemen de tijd om samen met jou te kijken wat je graag wilt hebben en zijn zelf ook enthousiast over fotografie.

Al vaker spullen aangeschaft en te maken met enthousiastelingen die ook nog verstand van zaken hebben.

Heb in het weekend een preorder geplaatst en kreeg maandag centraal kantoor aan de lijn dat er deze week geleverd kan worden

Nog geen enkele klacht kunnen bedenken

Na wat onenigheid en onduidelijkheid online over een door mij gereserveerde camera uiteindelijk toch goed geholpen door de jongens uit Den Haag en Rotterdam. Ik heb nu een mooie Sony A6000 met 18-105mm lens aangeschaft en ben er superblij mee, Bedankt voor het advies van jullie en super goed opgelost allemaal! Deze mensen weten hoe het hoort hoe je een klant moet behandelen.

Duidelijke website. Ondanks kerstdrukte snelle hulp in de winkel.
Zeker een winkel om terug te komen.

Ter uitbreiding van mijn bedrijf ben ik met mijn verlanglijstje naar Kamera Express in Amsterdam gegaan. Mijn verlanglijstje was vrij divers. Zo heb ik o.a een DJI Ronin, SLR magic Anamophot, Reflectiescherm, een Sony body en nieuwe Lenzen aangeschaft. De verkoper had een zeer uitgebreide kennis en kon mij over al deze producten voldoende vertellen. Bijna alle producten waren direct op voorraad, 1 van de lenzen wordt met een beetje geluk vandaag nog thuis bezorgt.

Al mijn vragen werden uitgebreid beantwoord en ik kreeg een bescheiden korting.

Scorekaart voor Kamera Express