Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

De service ten aanzien van het proberen/selecteren van producten is goed en zorgvuldig.
Alle vragen worden rustig beantwoord en de uitleg is helder en duidelijk.
Niks is te gek of raar om te vragen waardoor beginnende fotografen makkelijk de eerste stappen kunnen zetten in deze hobby.

Tijdens mijn bezoek voor aanschaf van een sony a6500 zeer goed geholpen bij advies over een bijpassende lens en overige benodigdheden. Het personeel is vriendelijk en heeft echt kennis van fotografie en de producten. Het leek heel druk, maar toen ik aan de beurt was werd er wel echt tijd voor me gemaakt.

super

super

Goede begeleiding naar prima camera in shop Den Haag. Ook al was het druk werd er uitgebreid de tijd genomen om alles goed uit te leggen.

Goed en deskundig geholpen met de aankoop van een Canon 7D mark ii, de verkoper (Henk) heeft snel en deskundig een klein probleem van mijn oude camera opgelost..goede service

Gemak van een fotozaak en webshop in één. Hierdoor zijn de prijzen gunstig en is de service goed. De kennis van het personeel is ook goed, waardoor je voor goed advies ook hier terecht kunt.

Om er zeker van te zijn dat je product aanwezig is in de winkel, kun je vooraf je product reserveren. Erg handig, zodat je niet voor niets naar de winkel komt.

Professioneel advies en de nodige uitleg met de voor en nadelen hebben mij overtuigd voor mijn Aankoop
Ik bezat al de lenzen voor de Pana van mijn vorige toestel en was enkel opzoek naar de BODY
De mogelijkheid om het Toestel te proberen in de winkel met een TEST exemplaar
Een INTERNET prijs de GOEDKOOPSTE en bijna alles in voorraad
Plus een uitgebreide service
Wat wil je nog meer ..
Zoek niet verder !

Bediend door Pro's in de Winkel

Ik heb een camera gekocht in een winkel van Kamera Express Eindhoven. Kwam speciaal voor de aanbieding van de Canon EOS 750D + 18-55mm DC III + Tamron 70-300mm Di LD Macro. De verkoper heeft mij fantastisch geholpen, ze was vriendelijk, deskundig. Ze vertelde dat de Tamron lens niet gestabiliseerd was en adviseerde voor mijn doeleind een andere lens en waarom. Helaas kon ik niet slagen voor een cameratas, dit was geen probleem, ook gelde ook voor andere toebehoren die zij adviseerde. Het was erg fijn dat er geen dwang achter mijn aankoop zat!! Nu aan de slag kan met mijn nieuwe aanwinst.

Ze hebben voorkomen dat ik een camera met lens kocht waar ik later niets aan had. Adviseerde toebehoren maar verplichte geen aankoop.

Kamera-express heeft in Utrecht een goed team dat rustig de tijd neemt voor elke klant.
De grote winkels van Kamera-express hebben een breed assortiment en zijn goed gevuld.

Voor heel uitzonderlijke onderdelen levert het grote magazijn binnen een dag, in de winkel of direct thuis.

Van drone tot alle goede fotomerken levert Kamera-express een breed en omvangrijk assortiment. Genoeg medewerkers achter de balie en alle tijd voor je het afwegen van je keuze.

Ideaal is de combinatie met de online shop, scherpe prijzen en de kleinste onderdelen zijn binnen een dag bij je thuis.

Kamera-express heeft in Utrecht een super team dat de tijd neemt voor uitleg. De ingetogen en eerlijke houding van Edwin maakt mij tot vast klant!
De winkels van Kamera-express zijn breed en goed gevuld.

Door het grote magazijn voor de online verkoop zijn de meest bijzondere producten ook altijd binnen een dag in de winkel of bij je thuis.

Snelle levering.
Bestelt via de website, de website vond ik duidelijk. Het assortiment was groot, mijn keuze voor deze webwinkel kwam o.a. doordat de fototas die ik wilde door deze winkel werd verkocht tegen een goede prijs.

Uitstekende service. 's avonds laat mijn bestelling geplaatst en binnen een half uur al een mail dat mijn bestelling verzonden was en dat ik hem de volgende dag al zou ontvangen. Helaas liep mijn pakketje vertraging op maar hier had ik echter geen last van omdat ik hier keurig van op de hoogte werd gehouden. Ze lossen de problemen al op voordat je zelf het gevoel hebt dat ik er achter aan moet gaan. Ook word je zo netjes van alles op de hoogte gesteld dat je niet met vragen komt te zitten. Voor mijn bestelde artikel heb ik verschillende shops bekeken en de is gemiddeld. Een nette prijs dus met uitstekende service.

Heb bij kamera-express een dji phantom 3 standard besteld, maar deze was geopend toegekomen. Waarschijnlijk toonzaalmodel. Heb direct een mail gestuurd en de avond zelf nog antwoord gehad dat ik mocht langskomen in de winkel. 2 zeer vriendelijke verkopers hebben me geholpen in de shop in Antwerpen. Winkel zelf ook zeer interessant en goedkoop! Een aanrader voor iedereen!

Volgende dag in huis!

Drone direct vervangen!

Eerst contact gehad via Facebook over een camera, na snel contact de camera meteen besteld en de volgende dag in huis. Top webshop, ruime keuze, duidelijke beschrijvingen en en goede klantenservice.

Snelle levering, de volgende dag geleverd. Kon zelfs dezelfde dag nog voor 10 euro extra.

Via facebook, lekker snel ;)

Mijn eerste spiegelreflexcamera gekocht. Na research op het internet bij Kamera-Express gekomen. De reviews spreken voor zich en ook de scherpe prijs.

Geleverd binnen de gestelde levertermijn.

Bij de camera ook een aantal objectieven gekocht. De klantenservicemedewerker heeft mij goed geholpen met de uitleg wat de onderlinge (prijs)verschillen waren, zodat ik uiteindelijk een goede keuze heb kunnen maken. Passend binnen mijn budget.

Duidelijke site. Lang lopen twijfelen over welke camera, en ook over waar te kopen. Uiteindelijk panasonic systeem camera gekocht. Meerdere sites bieden voor zelfde prijs aan, maar garantie, eigen winkel en betere accessoire prijzen waren doorslag om bij camera nu te bestellen.

Super snel bezorgt en oké verpakt.

Al vaker bij deze winkel gekocht. Vakkundig personeel, ook op lokatie, goede uitleg. Alleen de laatste keer was het product thuis toch niet in orde. Mail gestuurd en binnen 24 uur alles gecorrigeerd met nog een waardebon als compensatie voor de extra reistijd.

Je wordt altijd snel en correct geïnformeerd over de status van de bestelling en levering aan huis. Alles goed verpakt.

De laatste aankoop in een van de winkels was thuis aangekomen toch niet in orde. Werd na mailwisseling snel verholpen, kreeg nieuw product, excuses en tegoedbon voor het ondervonden ongemak. Hier wil men graag leren van wat er mis ging om herhaling te voorkomen,

Ik doe altijd eerst wat research online. Aangezien ik vrijwel al mijn Camera gear bij Kamera Express koop keek ik vanzelfsprekend ook op hun site. Tot mijn verbazing was het statief welke ik wilde hebben daar € 30,- duurder dan bij de concurrenten. Toch maar even bellen.
En werd dan ook zeer snel en vriendelijk te woord gestaan. Na een korte uitleg kreeg ik direct het statief voor de prijs van de concurrent aangeboden. De volgende dag kon ik het statief al ophalen. Erg goed geregeld!!

Artikel naar de winkel laten versturen. Dit was er de volgende werkdag al. Keurig

Gebeld i.v.m. laagste prijs garantie. Deze prijs ook direct zonder enige tegenspraak gekregen

Een duidelijke website en goede informatie. Snel en netjes verpakt verstuurd en zonder problemen in gebruik genomen

De verzending kwam één dag later aan maar dat lag niet aan de winkel, maar aan vertraging van de bezorger.

Omdat in de buurt was maar eigenlijk te vroeg kon ik na telefonisch overleg toch mijn bestelling al eerder afhalen, scheelde mij wachttijd. Uitstekend advies bij aanschaf ontbrekende uitrustingsonderdelen. Voors en tegens van verschillende mogelijkheden van geheugen kaarten duidelijk uitgelegd en gematched met de camera. Ideaal dat men alles ter plekke op voorraad heeft, kun je direct kijken en voelen, scheelt toch een stuk bij de uiteindelijke keuze.

Scorekaart voor Kamera Express