Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Makkelijk om te bestellen, laagste prijs. FIjn ook dat er meerdere winkels zijn, dus altijd een in de buurt. Ben daar later nog geweest voor accessoires en toen uitstekend geholpen.

Duidelijk aangegeven wanneer verzending zou plaatsvinden (was i.v.m. feestdagen afwijkend) en bestelling ook ontvangen op het aangegeven moment.

Ze zijn heel aardig en behulpzaam en zijn goed in wat ze doen. Ze weten bijna alles wat je ze vraagt en ze hebben een grote voorraad aan producten!

Ik was van plan om een dure grote softbox te kopen. Ik was op verschillende sites gekomen maar heb daar niks weten te vinden. Ik was naar de Kamera Express gegaan voor uitleg en toen kwamen ze met een kleine ledlamp die heel goed belicht voor wat ik doe! Dus het is een supergoede en behulpzame winkel!

Makkelijk en snel te bestellen, duidelijke website en snel in huis, zeker helemaal uitstekend dus!

Super product, ik heb een spiegelreflexcamera gekocht en werkt fantastisch!

Snelle service!

Ik was op zoek naar een nieuwe lens voor mijn fototoestel. Omdat ik nog niet helemaal wist welke ik wilde hebben, ben ik naar de winkel in Capelle a/d IJssel gegaan zodat ik mij door een medewerker kon laten adviseren.
Na het gesprek met de medewerker ben ik op een lens uitgekomen die ruim binnen budget viel, dus geen advies om wat extra euro's aan mij te verdienen maar een advies op basis van mijn wensen.

Helaas bleek vlak voor mij het laatste exemplaar verkocht te zijn. Dit is heel netjes opgelost door deze vanuit een ander filiaal binnen 2 dagen bij mij thuis af te leveren. Ik had hem niet meteen nodig dus voor mij is dit zeer netjes afgehandeld.

Klein minpuntje vond ik alleen dat de winkel wat rommelig oogde. Vooral vitrines met occasions waar verder geen info bij stond en weinig nieuwe spullen. Dit nodigde niet uit om even rond te kijken.

Ik ben heel tevreden met de manier waarop ik geholpen ben, en zal voor een volgende aankoop dus ook zeker weer terug komen bij kamera-express.

Het is een top winkel, ikzelf kom altijd in de Superstore Rotterdam (Rietbaan 5, Capelle aan den IJssel).
Hier wordt ik altijd goed geholpen door vakkundig personeel, als de verkoper geen antwoord heeft op mijn vraag dan komt er direct een andere verkoper bij die wel bekend is op het desbetreffende gebied.

Er is één puntje waar ik mij soms aan erger, ondanks de vele verkopers sta je soms erg lang te wachten totdat je wordt geholpen. Maar goed, als je eenmaal wordt geholpen dan nemen ze gelukkig wel alle tijd voor je!

Topwinkel. Altijd laagste prijs garantie. Veel artikelen zijn voorradig. In de winkel is het net als bij de bakker eerst even een nummertje trekken maar eenmaal aan de beurt krijg je alle tijd. Grootste store van de wereld!

Snel en betrouwbaar.

Een gopro hero 5 in de winkel in capelle a.d. ijssel afgehaald. Er was een mooie actie waarbij je 50 euro aan gopro accessoires erbij kreeg!
In de winkel op oudjaarsdag niet lang te hoeven wachten en vervolgens netjes geholpen.

Zeer goed advies gekregen bij het bepalen van mijn keuze tussen de 2 cameraś die ik op het oog had. Bij de gekozen camera is duidelijk uitgelegd hoe deze te gebruiken met mijn oude Prakicadraad lenzen.
Kortom, zeer tevreden.

Een Panasonic G80 inclusief batterygrip, 2 reserveaccu's en een draagriem via de website besteld; na emailtje dat de bestelling gereed stond, de producten op oudejaarsdag opgehaald in Capelle a/d IJssel.

Ondanks de gezellige drukte op oudejaarsdag werd ik snel geholpen.
Ik heb bewust gekozen om mijn bestelling persoonlijk af te halen, want ik had nog wat aanvullende informatie nodig om een opzetmicrofoon voor het 4K filmen uit te kunnen zoeken.
Hierbij geduldig en vakkundig te woord gestaan (door directeur?) en een weloverwogen keuze kunnen maken.
Tijdens het gesprek nog kunnen genieten van een lekker bakje koffie.
Prachtig dat men gratis een oliebol van bakker Klootwijk aan de klanten uitdeelde. Zo blijft men de klant verrassen, ga zo door KE!

veel gemak, goed advies en vakmanschap. Top combinatie met internet prijzen maar gewoon de kennis en klantvriendelijkheid van een top ZAAK.

zeer kundig, netjes en vakbekwaam

Vandaag de camera gekocht in de winkel, De camera was gelukkig op voorraad. De info van de website klopte gelukkig.
Rustige en vreindelijke bediening

Vandaag een D7200 gekocht; nu op ontdekkingsreis hoe het beste resultaat te krijgen

Aankoop camera: Medewerkers nemen de tijd voor je. Goed advies. Goede bereikbaarheid. Kortom tevreden met aankoop en zeer goed geholpen.

Goed advies, professionele service. In de winkel afgehaald & betaald. 5min wachttijd - veel servicemedewerkers.

Uitgebreide compactcamera en speciale geheugenkaart - is goed op elkaar afgestemd. Keurige presentatie van product en eigenschappen. Werkt overeenkomstig. Bedankt.

Vooraf gebeld met klantenservice over voorraad en garantie, werd goed te woord gestaan met een heldere toelichting (over de verlengde garantie).

site is overzichtelijk, kunt chatten en krijgt direct contact met iemand in de winkel. Heb uiteindelijk mn gopro camera meteen in de winkel opgehaald. Winkel was goedbegereikbaar en gratis parkeren. Zelfde aanbiedingen als op de site EN AARDIG Personeel met verstand van zake!

Zie boven. De chatfunctie heeft voor mij de doorslag gegeven!

Afgelopen weken super geholpen door de mannen van Capelle a/d IJssel, eerst zelf op de website mijn favoriete producten geselecteerd, daarna in de winkel geweest voor advies, mijn producten iets aangepast en uiteindelijk vandaag super geholpen in de winkel! Blij met mijn nieuwe fotoset!

In de superstore van Kamera Express Zwolle ben ik zeer deskundig geholpen bij het uitzoeken van een spiegelreflex camara. De medewerker die mij hielp was zeer goed geïnformeerd en kon goede uitleg geven over de verschillende camera's. Superstore Zwolle heeft een zeer breed assortiment camera's, voor de beginnende tot de professionele fotograaf.

Vandaag heb ik in Arnhem een nieuwe camera gekocht. Aangezien ik overstapte op een heel ander systeem had ik veel vragen, en ik had veel tijd nodig om tot mijn keuze te komen. Maar de medewerkers waren heel geduldig en hebben me goed geholpen, ook met vragen die niet zo vaak voorkomen.
Over de set die ik gekocht heb kan ik nog niet veel zeggen, maar over de klantenservice dus wel. Al voor dat ze Kamera express gingen heten hebben ze me ook altijd goed geholpen, bijvoorbeeld met de garantie van een defecte Tamron telezoom. Ze hebben toen veel tijd besteed om de reparatie toch onder garantie te laten plaatsvinden, echt top.

Uitgebreide website waarbij je, door gebruik te maken van de filters, al snel vindt wat je zoekt. Aankoop gaat vervolgens makkelijk en betalen via ideaal. Ideaal toch?

Donderdagavond rond half tien besteld en vrijdag middag al goed stevig verpakt in huis. Super snelle levering!

In eerder contact in de winkel in Den Haag de sensor van de camera laten reinigen en dat kostte vervolgens helemaal niets! Top service!

Een week geleden in de winkel bij Kamera Express in Capelle a/d IJssel een canon EOS 760D met canon 18-55 mm en een 55-250 lens aangeschaft.
ondanks drukte toch snel geholpen. er was echt veel personeel aanwezig en de hulp en het advies is heel goed.Er wordt goed de tijd genomen om je vragen betrouwbaar te beantwoorden.
Ook hebben ze enorme grote keuze dat is fijn want dan kun je alles in 1 zaak kopen en met de laagste prijs garantie kom je niet bedrogen uit.
Ik kan iedereen die op kamera gebied wat wil kopen Kamera Express aanbevelen alles op een plek bijeen-goed advies-goede prijs-en goede garantie termijn.

Ik kon vanochtend bellen, reserveren naar de Superstore gaan en daar werd ik zeer vriendelijk en coulant behandeld, sterker nog, Rogier de verkoper bracht een driepuntslichtset voor me naar de auto zodat ik het niet zelf hoefde te tillen. Betaling ging contant en de prijs was erg scherp.

Ik kon vanochtend bellen, reserveren naar de Superstore gaan en daar werd zeer vriendelijk en coulant behandeld, sterker nog, Rogier de verkoper bracht een driepuntslichtset voor me naar de auto zodat ik het niet zelf hoefde te tillen.

Scorekaart voor Kamera Express