Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenPerfecte zaak, zéér kundige en vriendelijke medewerkers. Een goed advies en de mogelijkheid een beoogde lens eerst afdoende te testen. Kortom, simply the best!
VerzendingOp 31 december besteld, volgens afspraak keurig op 3 januari geleverd met 5 jaar garantie!
KlantenserviceKlantenservice werd per mail direct beantwoord
Prima uitleg over aan te schaffen product en eventuele alternatieven. Ondanks drukte in de winkel snel aan de beurt en alle tijd voor klant
KlantenserviceProbleempje na aanschaf adequaat en snel opgelost
Ik heb al diverse malen online foto-artikelen besteld bij Kamera Express of bij de winkel in Zwolle gekocht. Alle keren erg tevreden! Hele vriendelijke en competente service, ruim assortiment en goede prijs-kwaliteitsverhouding.
VerzendingIk heb een Nikon 50mm f/1.4 objectief gekocht en daarvoor mijn Nikon 50mm f/1.8 ingeruild bij Kamera Express. Ik kreeg een nette inruilprijs en kon het nieuwe objectief gelijk meenemen (op voorraad). Ben heel erg tevreden over het objectief én over de service.
KlantenserviceOmdat ik mijn camera's professioneel gebruik, heb ik al diverse keren de camera sensor reiniging service gebruikt van Kamera Express. De early bird service is echt een aanrader: spotgoedkoop en deskundig gereinigd, en ook nog eens snel. Top!
Zowel in de winkel (Rotterdam) als bij het online bestellen ben ik uiterst tevreden over de prestaties van Kamera-Express. Online snel en zorgvuldig verpakt de bestelling ontvangen. In de winkel alle aandacht en hulp die ik maar kon wensen. Omdat de winkel erg geliefd is, is er één nadeel, soms moet je wél even wachten, maar dan kan je heerlijk rondsnuffelen.
VerzendingHet artikel werd snel bezorgd en was super goed verpakt!
Al jaren voor mij het adres voor foto- en filmapparatuur en toebehoren. Aandacht voor wat je nodig hebt in de juiste prijs/pret verhouding.
Mooie TV zien staan, gekozen voor aflevering zelfde dag (voor een 10tje extra). Betaald en zitten wachten. Er kwam geen TV, ook geen bericht. Ze kunnen dit dus niet (altijd) waarmaken en de communicatie is slecht. Toegegeven, de volgende dag kwam er wel uitleg. Product was niet op voorraad ondanks het feit dat het wel als voorradig stond en ik er zelfs vooraf contact over had gehad. Al met al een zeer vervelende ervaring. Ik wacht nog op mijn geld terug.
Communicatie volgende dag was in orde. Terwijl ik aan het wachten was op het product dat niet kwam was er totaal geen contact met me opgenomen
Staan altijd klaar en nemen alle tijd voor goed advies en goede service. Heel leuk ook is het gratis magazine dat je mee mag nemen.
KlantenserviceDe klantenservice is de rede om naar Kamera-Express te gaan. Professionals met veel ervaring nemen alle tijd om een product goed te demonstreren en helpen je met goede adviezen om betere foto's te maken.
Na vergelijk met andere aanbieders heb ik gekozen voor Kamera Express vanwege uitstraling op website, prijs en voorlichting in winkel Den Haag.
Wij waren op zoek naar een nieuwe spiegelreflexcamera. In het verleden hebben wij eerder bij een voorloper van Kamera Express gekocht. Daar was de klantenservice super!! En bij Kamera Express is dit ook zo.
VerzendingWerd direct in de winkel geleverd en getoond uit de doos!
KlantenserviceSuper!! Ondanks de drukte stond er genoeg personeel met de juiste kennis. Werd ook niets opgedrongen en een eerlijk advies, waardoor we goedkoper uit waren.
Ik kom al bij Kamera Express vanaf dat het een winkeltje in een rijtjeshuis was en zal er zeker nog jaren komen. Inmiddels al meerdere camera's en lenzen plus accessoires gekocht.
Wanneer ik advies nodig heb kan ik altijd in de winkel terecht of een mailtje sturen en ik ben altijd keurig geholpen.
Ook de verhuurafdeling werkt prettig, zo kun je als het ware een proefrit maken met een interessante lens of camera, je huurt hem voor een dag maar kunt hem de avond ervoor al ophalen en de dag erna hoef je hem pas in te leveren. Zo kun je de dag zelf volop uitproberen wat je ervan vind. Besluit je de lens of camera uiteindelijk te kopen dan krijg je het huurbedrag als korting op een nieuw exemplaar. Zo heb ik al meerdere lenzen uitgeprobeerd en gekocht.
Als laatste bieden ze enorm veel cursussen en workshops aan, soms gratis en soms betaald, deze zijn zeker aan te raden en zeer leerzaam!
Elke keer als ik met vragen via de mail kwam is er netjes en tijdig gereageerd. De enige keer dat ik met een probleem zat (camerabuffer liep te snel vol) heeft er drie man personeel ter plekke naar staan kijken, en toen ze het niet op konden lossen werd de camera gratis omgeruild voor een nieuw exemplaar dat wel correct werkte. Topservice!
Vrij weinig op aan te merken. Gewoon een goed werkende webshop zoals je hoopt en mag verwachten.
Onverwacht bij Kamera express in Wilrijk beland: super vriendelijke service, begroeting met kopje koffie, deskundige uitleg (en begrijpbaar voor absolute leek zoals ik), alle knopjes van fototoestel uitgelegd, hulp bij het kiezen van een foto-rugzak en de nodige andere attributen, zonder dat ik het gevoel kreeg dat er iets werd opgedrongen. Groot pluspunt: de mensen uit de winkel geven gratis workshops om te leren werken met je toestel en bieden ook fotoreizen aan. Deze maand (januari 2017) is er nog de uitzonderlijke -gratis!!- verlengde garantie (5 jaar ipv 2 jaar), wat ook nog heel mooi meegenomen is!! (zeker als je hier niet op gerekend had :-) ). We kwamen van bij een andere gekende foto-winkel, maar deze mensen winnen het ruim op aanbod, vriendelijkheid en behulpzaamheid! Dikke chapeau en dank je wel voor alle hulp!
KlantenserviceHeel vriendelijke telefonische hulp op voorhand en 'live' hulp in de winkel!
De website is erg overzichtelijk. Ook wordt er getoond of het product op voorraad is en zo ja, of het ook in een filiaal op voorraad is. Er wordt niet getoond hoeveel exemplaren er op voorraad zijn. De prijzen zijn erg te vergelijken met andere aanbieders of liggen lager. Dankzij de goede website heb ik er uiteindelijk voor gekozen om mijn producten bij Kamera Express te kopen (in de winkel in Rotterdam). Ook hier werd ik goed te woord gestaan.
Ik was op zoek naar een goede camera om filmpjes mee te maken, maar geen verstand van soorten cameras. Ik ben uitstekend voorzien van voorlichting en advies en uiteindelijk een de Lumix dmc-g6k gekocht. Ben erg tevreden!
VerzendingDoordat de lens er in de winkel niet was bij geleverd hebben ze deze nagestuurd. Erg snel ontvangen in perfecte staat.
KlantenserviceIk werd snel geholpen naar aanleiding van mijn vragen over verschillende lenzen.
Duidelijke website, goede prijzen, geen extra kosten wanneer je betaald met creditcard, groot assortiment en goed aangegeven wat waar op voorraad is.
Ze hebben ook veel cameratassen in hun winkels die je op je gemak kunt uitproberen.
Op tijd geleverd zoals aangegeven.
Printer werd niet in een aparte doos geleverd, desondanks is die onbeschadigd aangeleverd.
Ik heb gister een bezoek gebracht aan Kamera Express in Amsterdam. Ik was op zoek naar een spiegelreflex camera. Ontzettend duidelijke voorlichting gehad en waardevolle tips. Uiteindelijk een Nikon 3400 en een Tamron lens gekocht. Super blij mee.
Vandaag bij Kamera-express in Rotterdam een nieuwe camera gekocht, schitterende superstore, enorm vriendelijk personeel, dit was niet de eerste keer dat ik hier ben geweest, door de enorm goede service kom ik hier al 5 jaar, een enorme aanbeveler voor iedereen
VerzendingSnelle levering binnen een dag
KlantenserviceWordt altijd snel doorverbonden en geholpen met mijn vragen
Ik was opzoek naar een vervangende lens omdat ik altijd met 2 lenzen rondliep. Goed advies gekregen voor een alternatieve lens.
Na telefonisch contact een mooie keuze kunnen maken. De verkoper heeft het vervolgens in goede banen geleid zodat ik mijn bestelling dezelfde dag nog in huis had.
VerzendingIn het begin van de middag een lens besteld, dezelfde dag 's avonds tegen een geringe vergoeding thuis bezorgd!
KlantenserviceGoede service, zie eerdere toelichtingen.
Mijn Olympus OM-D M5 met extras ingeruild op een mooie nieuwe Sony RX100 mark V compact camera. Goed advies gekregen in de winkel in Den Haag. Vriendelijk personeel.