Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenGoede snelle service. De camera was niet in voorraad. Het objectief heb ik wel gelijk mee gekregen. De volgende dag werd de camera alsnog met de post afgelverd.
Grote uitgaven via een website blijft altijd een beetje eng, maar Kamera-express heeft geweldige service en vakkennis in de winkels. Dus daar hoef je het niet voor te laten om te kiezen voor hun laagste prijs!
VerzendingSneller hoeft niet! geweldig!
KlantenserviceStop maar met vergelijken, voor Kamera-express.nl moet iedereen wijken!
Wat een fantastische service! Dinsdag een DJI-phantom 3 standard gekocht via de website. Vrijdag had ik daar helaas een ongeluk mee. In de winkel in Capelle aan de Ijssel bleek deze niet meer te repareren. De mensen in de winkel namen echt de tijd om een oplossing te bedenken. En met een leuke tegemoetkoming had ik voor een nette prijs dezelfde drone met een extra accu en rugtas. Vooral storemanger Joost heeft echt veel verstand van dronevliegen! Een website met deze prijzen, samen met een winkel met deze service is een gouden combi. Hier kom ik graag terug!
Prima service! Ik heb er een spiegelreflex camera gekocht. De body was net uitverkocht maar de volgende dag (op oudjaarsdag) stond de postbode op de stoep. Tevreden met de service.
VerzendingSnel!
KlantenservicePrima.
Via de klantenservice de voorraad in Breda laten controleren (Canon 80D, grip & accu). Accu was niet voorradig, maar rest opzij laten leggen.
Keurig bevestiging dat de spullen klaarlagen op de vestiging, inclusief accu.
Dit bleek bij het ophalen ook zo te zijn, alle spullen bleken aanwezig.
Verder bleek men uit zichzelf de combinatie prijs gerekend te hebben voor camera en grip.
Je wordt vriendelijk en uiterst behulpzaam geholpen en er is een breed assortiment
Top ervaring dat het zo ook kan
Ik had de accu niet geleverd verwacht, maar men heeft deze toch direct kunnen leveren.
KlantenserviceKlantenservice is uitermate vriendelijk, informatief en vlot in het regelen van zaken.
Keurig bevestiging dat de spullen klaarlagen op de vestiging, inclusief accu.
Dit bleek bij het ophalen ook zo te zijn, alle spullen bleken aanwezig.
Top ervaring dat het zo ook kan
Heb het product in de winkel gekocht in Rotterdam op de Rietbaan.
Ben daar geholpen door vriendelijk en deskundig personeel.
Ook de prijs/kwaliteit is goed en ze hebben een zeer ruim assortiment.
Vriendelijk en ze nemen echt de tijd voor je.
Ik ben in de winkel geweest in Rotterdam. Geweldig geholpen. Ze nam de tijd en wist bijna op alle vragen een antwoord en was zeer behulpzaam.
Prettige winkel om te zijn.
Goed geholpen, medewerker gaf een duidelijke uitleg waardoor ik een goede keuze kon maken van camera
VerzendingSnelle verzending
KlantenserviceSnelle goede service
Ik had TomTom Bandit gekocht en kreeg een goede uitleg over de licht reflecties en lens performance wat je normaal niet eenvoudig uit de spec kan uithalen.
VerzendingExtra accessoires die niet in winkel in voorraad waren kwamen de dag na de aankoop van de kamera al aan.
KlantenserviceVriendelijk en kundig.
Eind december kocht ik een Fujinon objectief bij Kamera Express in de winkel. Ik wilde graag een aantal verschillende objectieven uitproberen in de winkel. Ik kreeg hiervoor alle tijd. Ik was hier voor de derde keer en ben drie keer goed geholpen.
KlantenserviceBen goed en vriendelijk geholpen.
Ruime keuze, overzichtelijk webshop. Snelle levering voor een scherpe prijs.
Meerdere bestellingen geplaatst, altijd netjes en op tijd geleverd.
Aanrader!
Gratis en snelle verzending
KlantenserviceVragen? Hulp nodig bij uw keuze?
Antwoorden en goed advies via live chat online.
Gister heb ik mijn nieuwe camera bij Kamera Express gekocht.
Ze hebben me goed geadviseerd welk toestel en lenzen voor mij geschikt zijn.
ook kijken ze goed mee welke aanbieding voor jou het gunstigste is.
na dat we alles goed hebben uit gezocht wilde ik ook nog even naar een nieuwe tas kijken.
Daar hebben ze er genoeg van helaas stond er voor mij nu geen model bij wat ik zocht maar ze boden gelijk aan om nog een ander te bestellen zodat ik deze kan bekijken
echt fijn dat ze mee denken met de klant
een goede service
Het product was gewoon op voorraad dit kon je ook op de site al zien
Klantenservicehet personeel was deskundig en erg vriendelijk
Bestelling vlug geplaatst, goed in behandeling genomen. En snel geleverd. Wel vond ik het niet zo prettig om te zien dat mijn lens (de kitlens) er los in de doos zat. Welliswaar in bubbeltjepapier, prettig om te zien vond ik het niet. De lens kon de hele doos doorrollen.
VerzendingLens los in doos
KlantenserviceNiets om op aan te merken
Zeer uitgebreide en complete fotozaak. Uitstekende service, deskundige mensen staan achter de balie... die je een helder professioneel advies kunnen geven...
Mijn eerste ervaring met deze winkel.
Op een heel prettige manier advies gekregen en uiteindelijk een goed product gekocht.
Super tevreden.
betreft een nieuw fototoestel welke in de winkel met veel geduld is uitgelegd en goed advies gekregen in Amsterdam. Nadien de camera gekocht via de website.
Verzendingbinnen 24 uur zoals het hoort. De bijbehorende lens was wat matig beschermd ingepakt.
Klantenservicegeen opmerkingen
Ik ben in de vestiging Rotterdam geweest voor de aanschaf van een nieuwe lens en tas en andere accessoires. Ik ben daar goed geholpen, ze namen de tijd voor mij en kon de lens en accesoires proberen om te zien of het werkte. Bij het uitzoeken van een fototas verlieten we de balie en werd mijn tas met spullen ook veilig achter de balie voor mij bewaard.
Een filter dat niet in de winkel lag maar wel in het centraal magazijn werd binnen 10 minuten geleverd. Wellicht is dit alleen zo in vestiging Rotterdam maar het zorgde wel dat ik met mijn wensenlijst naar huis ging
Na een hele lange tijd te hebben overwogen of ik de DSLR camera online wilde bestellen of in de winkel te kopen, heb ik voor de laatste optie gekozen. Ik ben maar naar de winkel in Rotterdam gegaan.
Bij binnenkomst was het heel erg druk, most een nummertje trekken. Heel snel kwam ik aan de beurt. Ik heb met de verkoopmedewerker alle artikelen die ik naast de kamera wilde aanschaffen een voor een besproke, waar nodig kreeg ik toelichting en advies om mijn keuze bij te stellen of aan te passen. Het verliep allemaal goed.
Uiteindelijk had ik alles wat ik nodig had en ben als tevreden klant vertrokken.
Ik denk dat ik weer naar de Kamera-Express winkel zal gaan als ik een ander accesoire voor mijnn camera nodig heb.
goede voorlichting, uiterst bekwame verkoper die wist wat wij zochten en kon daarop adviseren. de kinderen waren mee en die kregen een glaasje ranja terwijl wij rustig naar het verhaal van de verkoper konden luisteren! erg klantvriendelijk!
De levering is prima en snel verlopen en voor aanvullende vragen was de klantenservice goed bereikbaar.
VerzendingHet geleverde product is een DMC-G80 Lumix systeemcamera met 12-60 mm lens. Op de levering valt niets aan te merken, alle was keurig verpakt in een stevige doos. De levering was zelfs iets eerder dan ik verwacht had
Klantenservice2 keer contact gehad met de klantenservice, deze was goed bereikbaar en ik kreeg snel de gevraagde informatie