Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Bestelproces is helder. De prijzen worden goed weergegeven. De site is overzichtelijk en producten zijn makkelijk te vinden.

verzending of ophalen in de winkel is prima geregeld

goede service; vriendelijk personeel

Er werd ruim de tijd genomen om mij te helpen bij mijn keuze, ik heb uitstekend advies en informatie gehad. Een zeer uitgebreid uitleg gehad over verschillende camera's adv mijn wensen.

Camera kit besteld. De lens zat echter niet in de doos. Na heel wat heen en weer gemaild, een kleine week later de lens pas ontvangen.

De bestelling was op tijd geleverd, maar niet alles zat in de doos. Op het ontbrekende stuk heb ik bijna een week moeten wachten en diverse mails moeten sturen

uitstekende service. peroneel dacht mee. Duidelijke uitleg en instructie uiteindelijk met leuke aanbieding naar huis gegaan

Vandaag mijn reeds online bestelde product opgehaald, het stond keurig klaar. Ik had nog een lijstje met vragen/spullen om aan te schaffen en ben hiermee bijzonder kundig en aardig geholpen. Was hier voor de eerste keer, maar zal zeker niet voor het laatst zijn. Klein extra'tje: de koffie was heerlijk.

Vriendelijk, kundig en geduldig

Goed geholpen. Werd goed gevraagd naar wat we zochten, en er werden meerdere modellen getoond en desgevraagd uitgelegd.

Goed geholpen en goede adviezen gekregen. Uitstekende systeemcamera gekocht met hoogwaardige lens. Uitstekende prestaties en super scherpe beelden

Hoogwaardige systeemcamera gekocht met ongekende mogelijkheden👍

Prettig en vakkundig geholpen. We kwamen om een spiegelreflex te kopen, maar zijn vertrokken met een gebruikers vriendelijke camera.

Het apparaat was in voorraad.

Heb de Sigma 150-600 voor Nikon met USB dock aangeschaft bij Superstore Eindhoven van Kamera Express. Kon zonder problemen een reservering plaatsen die een week overbrugde. Prima geholpen, goede uitleg !

Kon zonder problemen een reservering plaatsen die een week overbrugde.

Bij Kamera Express Den Haag geweest voor de aanschaf van een Canon G3X. Uitstekend geholpen, goede tips gekregen. Toestel was op voorraad, dus ik kon hem gelijk meenemen. Tas was niet op voorraad, maar deze werd door de verkoper opgestuurd. De andere dag kwam de tas al bij ons thuis binnen. Top zaak! Dit was de eerste ervaring met Kamera Express maar zeker niet de laatste!

Ik kon de camera direct meenemen, dus ik kan niet anders zeggen dan: prima!!y

Prima geholpen. Tevreden over product en afhandeling aankoopproces.
Inruil met redelijk prijs. Kom hier zeker terug

Kamera Express Capelle a.d. IJssel is een winkel die professionaliteit uitstraalt. Een groot aantal verkoop balies waar je op een prettige en vakkundige manier wordt geholpen. Bij grote drukte soms moeilijk te zien waar jouw verkoper staat om je te helpen. De camera die ik kocht, een Fuji X-T2 kon ik niet uitproberen er mogen geen "klicks" op staan. Maar de verkoper was zo attent een camera uit de verhuur te pakken zodat ik deze op mijn gemak kon bekijken en uitproberen. Ondanks mijn ervaring met de X-T1 had ik toch wel wat vragen, deze werden allemaal beantwoord. Ik heb hier reeds veel fotoapparatuur gekocht en blijf terug komen mede door de prettige bediening.

Kamera Express Arhnem
Fijne winkel waar je goed werd geholpen met veel info en mogelijkheden betreffende diverse camera's en de daarbij horende accessoires.
Na het bezoek gingen we met een fijn gevoel weg en konden we meteen gebruik maken van onze gekochte producten (camera + lens + statief + filter + reistas)

De service die in de winkel in Arnhem werd geleverd was duidelijk en uitgebreid. De vragen van ons werden eerlijk beantwoord, wanneer artikelen niet praktisch zijn werd dit duidelijk aangegeven (bijvoorbeeld tassen die niet praktisch zijn als je op doorreis bent).

Vandaag de Sony A6000 met de 18-105mm lens gekocht.
Ik wist al een tijd dat ik deze combinatie wilde hebben en bij Kamera express is deze set nu in de aanbieding dus de keuze was snel gemaakt.
Zoals gewoonlijk werden we weer fantastisch geholpen in Arnhem.
Geeode uitleg gekregen van vriendelijk en deskundig personeel.

Ik wist al welke camera en objectief ik wilde hebben en heb deze zonder de deur uit te hoeven eenvoudig op de overzichtelijke webshop van Kamera Express kunnen bestellen. Door de laagste-prijsgarantie die zij bieden hoef je niet lang op andere sites te zoeken. Ook voor mijn volgende bestellingen kom ik hier graag terug.

Zoals op de site beloofd, werd mijn bestelling de volgende dag al bezorgd. De camera zat netjes in de originele doos en was stevig verpakt. Wel verbaasde het mij dat het objectief, dat toch echt geen budgetmodel is, slechts in een plastic zakje was verpakt, en niet in een stevig doosje. Maar dat zal ongetwijfeld aan de fabrikant liggen en niet aan de webshop. Alles is wel goed aangekomen.

Goed geholpen, ook met het gewoon kopen van een nieuwe accu voor mijn camera. In het verleden had ik nog wel eens het idee dat men voornamelijk aandacht en tijd uittrok voor mensen die duurdere aankopen kwamen doen. Daarom ben ik ook een paar jaar niet bij de Kamera Express geweest. Na de zeer positieve ervaring van gisteren zal ik zeker stoppen met het vertellen over de negatieve ervaringen en Kamera Express weer aanbevelen.

Ontzettend vriendelijk personeel. Goed geholpen in de winkel; er wordt de tijd genomen om uitgebreid alles uit te leggen en uit te proberen. Super service!

Reactie, klantgericht, en snel. Veel helpdesken in Nederland kunnen hiervan leren!

De systeemcamera van Sony helaas niet direct op voorraad in de winkel, gelukkig wel alsnog een dag later thuis afgeleverd. Mooie winkel in Amsterdam en vriendelijk personeel.

Makkelijke navigatie website waar je product prima kunt vinden. Het enige wat ik miste was de filter om een Camera in combinatie met een bepaalde objectief range te filteren. Nu was de lijst met alle Canon combinaties wel erg lang. Daarin tegen wel veel keus. Verder prima site, en de mogelijkheid om vragen te stellen via de chat is erg gemakkelijk.

Gewoon goed.

Zoals ik al zei: fijn om vragen te kunnen stellen via de chat.

Had aantal vragen mbt Nikon fototoestel, ooit bij foto klein gekocht. Met zeer veel geduld kreeg ik uitleg van medewerker op een ongelofelijk vriendelijke manier. dit was super klantvriendelijkheid en is voor mij een reden om mijn aankopen in het vervolg bij Kamera express te doen.

zie toelichting boven

Scorekaart voor Kamera Express