Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHele goede service met bekwame mensen in Antwerpen die tijd nemen om kwalitatieve service te leveren.
KlantenserviceBij problemen of vragen geven ze prima uitleg of zoeken mee naar de beste oplossing.
AlgemeenHele goede service, mensen nemen de tijd en weten waarover ze spreken.
Zelfs als je niets koopt is de service prima.
Top service
Bedankt! Super om te horen dat je onze service zo prettig ervaart. Daar doen we het voor.
AlgemeenEindelijk voor de 5D een 24 - 70 2.8 aangeschaft !
Superblij mee en goede en vriendelijke service !
Groet Stijn !
Superblij mee en goede en vriendelijke service !
Groet Stijn !
AlgemeenWat een slechte Service!!
Wat een slechte Service!!
LG Oled TV waarvan bekend is dat het Oled paneel kuren vertoond, bevestigd door de verkoper.
Uiteraard buiten de fabrieksgarantie, maar er bestaat ook nog zoiets als wettelijke garantie, maar daar willen ze niets van weten!
Doorverwezen naar CE Repair, alles door geappt, geen reactie.
Na een week maar gebeld en dat werkte, binnen een dag een offerte voor reparatie, €.1200.-!!! voor een TV van €.2500.- en 3.5 jaar oud.
Ben hiermee naar K.E. gegaan maar sindsdien is er radio stilte.
Reminder en zelfs de CEO mee in kopie, maar helaas en triest, geen reactie.
We zijn hier door mijn schoonzoon gekomen die meer dan €.10.000,- hier heeft besteed, maar voor ons geen K.E. meer wat een slechte after service en klanten service.
Apparaat nog geen 4 jaar oud. K.E. geeft niet thuis
KlantenserviceZe geven gewoon geen antwoord, zelfs niet met CEO in kopie
Beste Ineke, bedankt voor je review. Wat vervelend dat de tv buiten de garantie defecten vertoonde. Vaak wordt dit binnen de verlengbare 5 garantie alsnog vergoed. Gelukkig hebben wij inmiddels een oplossing kunnen vinden en wij hopen dat je nieuwe TV zal bevallen.
AlgemeenNa jaren alleen met mijn iPhone te hebben gefotografeerd nu eindelijk mijn droomcamera gekocht. Geselcteerd via internet waar ik de camera in Eindhoven het beste kon kopen. Houd niet van online bestellen. Bij Kamera Express terecht gekomen, waar ik de bestelling heb geplaatst. Duurde 1 dag voor de camera binnen was, Alles goed verlopen. Blijf hier zeker klant.
VerzendingKamera gekocht met enkele asessoires. Bestelling was keurig op tijd binnen. Ik werd netjes gemaild waarna een afspraak werd gemaakt. De medewerker was zeer ter zake kundig en nam de tijd om de nodige uitleg etc. te geven. Afspraken werden netjes nagekomen, Kortom een prima ervaring. Nu nog leren fotograferen en fotos bewerken.
KlantenserviceNiets dan lof, ter zake kundige medewerker, die zelf ook enthousiast was over fotograferen en ik meende te bespeuren ook over mijn aankoop.
Goede uitleg over het product, de service, de garanties en mogelijke verzekering.
Yes!! Een nieuwe klant erbij. Daar doen we het voor! We zien je graag snel weer terug in de winkel. Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen voor advies.
Algemeen3 maanden geleden een 2e hands lens gekocht bij Kamera Express, die gaf na 2 maanden de geest.
Ik moest hem opsturen zodat ze hem konden nazien, hij was niet meer te repareren en ik heb een tegoed gekregen voor het totale aankoopbedrag.
Ik heb vandaag in de winkel in Eindhoven een nieuw exemplaar gekocht en ben dik tevreden over alles.
Wat zonde dat de lens ineens de geest gaf. Gelukkig heb je op occasions een garantie van 12 maanden. Goed te lezen dat we je een passende oplossing hebben kunnen bieden.
AlgemeenTop service, goeie prijs! Erg behulpzame mensen in de winkel, goed advies en snelle service!
AlgemeenBlijkbaar is het bedrijf op de hoogte van gebreken maar wordt hier niets aan gedaan.
VerzendingEr zit een groot verschil in reserveren in de winkel en een voorradig product alvast betalen en bij de winkel afhalen. Het eerste kan direct het tweede duurde in mijn geval meer dan 24 uur langer dan thuis laten bezorgen.
Als een product de volgende dag in huis kan zijn is dit waar mits je het niet laat bezorgen bij een Kamera Express winkel. Het product is de volgende dag bij elk willekeurig Post NL punt of bij je thuis. Wanneer je in bezorgopties klikt op: naar Kamera Express winkel bezorgen, wordt niet vermeld dat dit minimaal 1 dag langer duurt dan alle andere opties.
Zowel helpdesk als personeel in winkel geeft aan dat dit probleem vaker voorkomt en dat het zelfs al vaker is gemeld aan de betrokken afdeling.
In mijn geval ben ik naar de winkel gegaan en heb ik het product opnieuw moeten kopen. Wanneer mijn product binnenkomt (~43 uur na de bestelling ipv <24 uur) moeten ze het eerst terugsturen en krijg ik mijn geld pas wanneer het weer in het magazijn aanwezig is. Hier kunnen ook nog een aantal dagen overheen gaan. Extra vreemd is dat ik het laatst voorradige product in de winkel kocht en ze mijn product dus ook als voorraad hadden kunnen gebruiken. Maar dit staat het bestelsysteem blijkbaar niet toe. Je kunt ook niet reserveren bij een winkel en via de website alvast betalen.
Kortom ontbrekende informatie op de website en een inefficiënt bestelsysteem. Gelukkig maakt het personeel veel goed.
Zeer vriendelijk te woord gestaan ook al konden ze niks voor me doen.
Hartelijk dank voor je review. Wij waarderen je feedback. Het klopt inderdaad dat er een verschil is tussen een reservering in de winkel en een bestelling laten afleveren in de winkel. Wanneer artikelen online besteld worden, zullen deze vanuit het magazijn verzonden worden. Wanneer je kiest voor afleveren in een winkel, neemt dit doorgaans 1-3 werkdagen in beslag. Wanneer je een reservering plaatst in de winkel, wordt deze direct van hun eigen voorraad afgehaald, zodat het artikel 24 uur lang niet verkocht kan worden aan een ander.
AlgemeenIk werd super vriendelijk geholpen bij Kamera Express in Almelo. De camera waar ik voor kwam was niet uitverkocht en ik mocht wachten tot de lading binnen was. Toen de camera er niet tussen zat hebben ze hem voor bij besteld en thuis laten bezorgen. Fijn meegedacht.
VerzendingThuis verzonden nadat ik in de winkel net te laat was voor de laatste voorraad.
KlantenserviceGoed meegedacht zodat ik niet heen en weer hoefde te rijden en fijne service mbt acties en garantie.
Top om te lezen dat je onze service als plezierig ervaart! Veel plezier met je nieuwe camera.
AlgemeenHeel fijn geholpen in de winkel in Arnhem. Ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik wilde, maar daar kreeg ik goed advies over. Erg blij met mijn nieuwe camera!
Wij helpen onze klanten graag bij het vinden van het juiste artikel. Erg fijn om te lezen dat ons dit opnieuw gelukt is!
AlgemeenBij Kamera-Express Arnhem uitstekend geadviseerd bij mijn inruil en aankoop van de nieuwe Canon R5 en Canon en RF 24-70mm f/2.8L IS USM.
1e Ervaring met de canon R5
Wat gelijk opvalt bij de 45 megapixel camera is dat hij erg snel en stil is. Meet de elektronische sluiter kan hij tot 20 foto’s per seconde maken en tot 12 foto’s per seconde in de mechanische stand. De oog-AF (mens en dier) tracking en 5-assige beeldstabilisatie zijn werkelijk fantastisch.
De beeldkwaliteit van de Canon RF 24-70mm f/2.8L IS USM is zeker zo goed als niet beter dan mijn vorige EF-versie van deze lens. Aan de multifunctionele ring kunnen verschillende functies worden toegekend. Het beeldstabilisatiesysteem presteert echt heel goed als je uit de hand fotografeert en de Nano USM autofocus werkt soepel, snel en stil.
Algemeen1e Ervaring met de canon R5
Dat is inderdaad een hele grote stap als je ineens 45 megapixels hebt. Heel veel plezier met het verder ontdekken van je camera!
AlgemeenIk kwam de winkel binnen en had nog geen idee wat voor camera ik wilde kopen. Uiteindelijk goed geholpen door de verkopers en uiteindelijk weggegaan met een top camera! Erg blij mee!
AlgemeenDSLR camera en lens ingeruild op nieuwe en daarbij uitstekend geadviseerd en geholpen bij Kamera Experss Arnhem
Goed dat je gebruik hebt gemaakt van onze inruilmogelijkheid. Wat korting op je nieuwe top camera en de oude blijft niet verstoffen in de la. Veel fotoplezier!
AlgemeenMedio april 2021 hebben we melding gemaakt van defect TV-toestel (gekocht eind nov. 2020). Reparatiedienst is 4x aan huis geweest en heeft toestel medio mei meegenomen naar werkplaats. Medio juni heeft Samsung groen licht gegeven voor een vervangend toestel. Na discussie tussen Samsung, reparatiedienst en Kamera Express over een afwijkend typenr. heeft Kamera Express haar verantwoordelijkheid genomen om voor een nieuw toestel te zorgen. Omdat het eerder bestelde toestel niet leverbaar was, is in overleg een ander toestel op 2 juli geleverd. Uiteindelijk hebben we hierdoor wel 2,5 maand geen werkend toestel gehad.
KlantenserviceWe hebben 2,5 maand geen werkend toestel gehad. De oorzaak van deze termijn is grotendeels veroorzaakt door de reparatiedienst en Samsung. Echter op het moment dat een beroep werd gedaan op Kamera Express is er adequaat gehandeld. Het zou nog een verbeterpunt zijn als Kamera Express een reparatie zou volgen als dit uit handen gegeven is.
We kunnen ons goed voorstellen dat dit een te lange periode is geweest om zonder televisie te zitten. Sorry daarvoor!
We zijn wel blij te lezen dat de televisie inmiddels is omgeruild en hopen dat je er van geniet.
AlgemeenTv gekocht. Langs geweest in Rotterdam, waar uitgebreid de tijd werd genomen om mij alle in’s en out’s te geven en om merken met elkaar te vergelijken. Snelle reacties op vragen op de mail en maarliefst 5 jaar fabrieksgarantie. Beste optie op aankoop tv in Nederland.
VerzendingSuper snel bezorgd. Tijd limiet van 2 uur, kwam precies in het midden.
KlantenserviceZoals beloofd altijd binnen 24 uur reactie. Alleen niet telefonisch bereikbaar.
Balen dat je ons niet te pakken kreeg! De rest van je review is gelukkig heel positief. Heel veel plezier met je nieuwe televisie!
AlgemeenIk koop mijn camera's en bijbehorende artikelen altijd bij Kamera Express in de winkel ( na info en voorraadcheck op website). Zo ook nu mijn Canon R6. Ik hou er niet van om zulke dure dingen over de post te ontvangen. Ik ga liever naar een winkel. Kamera Express is lekker dichtbij huis, direct de spullen mee. Meteen goede uitleg en service en alles tegen de beste prijs.
VerzendingIk heb het zelf in de winkel opgehaald. De voorraadgegevens klopten met de internetshop dus ik kon alles direct meenemen.
De Canon R6, dat is een hele leuke aankoop. We snappen dat je die liever even ophaalt in de winkel. Natuurlijk ben je altijd welkom, ook als je later nog vragen hebt.
Algemeenben in de winkel geweest. ben daar goed geholpen. er wordt de tijd genomen om eea uit te leggen.
Klantenservicedeskundig personeel, neemt de tijd om eea uit te leggen.
AlgemeenAlles wat je wil in een camera! Autofocus werkt perfect, en de lens die ik er bij hebt gekocht is geweldig (1.4 sigma 30mm).
AlgemeenIk shop al jaren bij Kamera Express en heb dat nu weer gedaan. Je wordt altijd goed geholpen. Deze keer een Canon RF 24-70 2.8L gekocht. Erg blij met de lens. Aanrader!
VerzendingSnelle verzending.
KlantenserviceBij vragen altijd goed bereikbaar via chat op mail.
Dan heb je geluk gehad, want deze is moeilijk te krijgen op het moment door de schaarste. We snappen wel dat je er blij mee bent! Graag tot de volgende keer.