Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Goede voorlichting. Veel geduld bij de verkoper. Prijsvergelijking en productvergelijking met behulp van de computer is zeer behulpzaam bij de keuze.

Fijn handzaam toestel

Duurt wel lang. Meer dan 5 minuten.

Meerdere malen wat gekocht en steeds prima geholpen.
Zelfs de prijs werd aangepast nadat we ontdekten dat de camera elders goedkoper was.

vorig jaar iets via de webshop besteld
was zeer snel binnen.

Zéér tevreden over de kamera Express. Dit is de 4e camera die we hier hebben gekocht naar alle tevredenheid. Je wordt goed te woord gestaan door kundig personeel die je een goed advies geven.

Via de website zijn de gewenste artikelen makkelijk te vinden. Er zijn meerdere manieren van zoeken mogelijk. Zo kun je zowel menu's doorklikken als een zoekfunctie gebruiken. Als er veel resultaten zijn kun je ook nog filters instellen om zo gerichter te kunnen zoeken. Top!

Spullen worden goed verpakt en snel geleverd. Zelfs dezelfde dag nog geleverd krijgen hoort tot de mogelijkheden al moet daar wel wat extra voor worden betaald.

De bestelde flitser bleek niet goed met de eerder gekochte camera te werken. Flitser binnen de zichttermijn teruggestuurd en zonder problemen geld teruggekregen.

Bezoek op zondag, moest door drukte even wachten, maar prima geholpen. Speciaalzaak met veel ervaring achter de verkoopbalie!

Kamera-Express is een winkelketen met visie en voorraad. Panasonic LUMIX DMC-LX15 blindelings gekocht aan de hand van de uitstekende beoordelingen

Prima ervaring. Camera was het goedkoopst bij Kamera Express. Op vrijdagochtend besteld en werd om zaterdagmiddag geleverd.

Een nieuwe camera gekocht en mijn oude camera ingeruild. Op basis van wat ik ingeschat had gebaseerd op de aangeboden occasions viel de inruilwaarde tegen. In de winkel was ik (op zaterdag) wel snel aan de beurt en werd er ook de tijd genomen om mij goed te helpen.

Goed advies in de winkel bij aankoop van een nieuwe camera met lenzen. Beetje jammer dat ze de accu vergaten in te pakken. Maar de volgende dag hebben ze daarvoor ruim excuses gemaakt en kreeg ik die alsnog mee.

Erg duidelijke en vlotte service. Goede uitleg. Toestel op maat en binnen budget. Kortom een uitstekende ervaring.

De beste winkel voor je camera van Nederland!ze zijn bereid om te onderhandelen en zijn zeer klantvriendelijk. Hier draait het niet op alleen maar verkopen. kortom dikke pluim en goede producten

goede service en klantvriendelijk dikke pluim

Fijne webwinkel. Prima assortiment en lage prijzen.
Goede klantenservice die snel en adequaat handelt.
Ook wel prettig dat ze fysieke winkels hebben.

Ik had een vraag over een reservering die niet goed was doorgekomen. Werd snel opgelost zodat ik mijn bestelling meteen kon ophalen.

Afgelopen donderdag ben ik langs geweest bij Kamera-Express in Amsterdam. Ik werd vriendelijk geholpen bij het kopen van een nieuwe camera. Goed advies hielp mij met het kiezen van de camera. Er waren wat problemen met betaling maar daar werd goed mee gehandeld, daar was ik heel blij mee! Het is een zeer nette, mooie winkel waar een relaxte sfeer hangt. Ik kom zeker nog eens terug!

De medewerker was ontzettend vriendelijk en gaf goed advies!

Wij zijn vandaag uitstekend geholpen in de winkel van Kamera Express Rotterdam.
Mijn dochter heeft vandaag haar eerste spiegelreflexcamera gekocht. Omdat ze nog geen ervaring heeft met een spiegelreflexcamera heeft de medewerker van Kamera Express haar een goede uitleg gegeven en wat handige tips!
Ik raad iedereen aan om even langs te gaan in de winkel.

Een goede uitleg, goed advies en top service kan men verwachten in het filiaal te Eindhoven.

De medewerker neemt alle tijd om ons te informeren over de mogelijkheden.
Zo komen we tot een weloverwogen aankoop. Hierdoor loopt de wachttijd wel wat op maar dat is het zeker waard.

Kom al bij Kamera-Express van af het moment dat ze nog in de oude vestiging zaten. Wordt altijd netjes en correct behandeld.

Scorekaart voor Kamera Express