Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenKamera Express heeft een winkel en een webshop. Op de webshop was te zien dat mijn 42.5mm Panasonic lens in voorraad was in Amsterdam. In de winkel detail informatie ontvangen van de KE specialist, e.a samen afgestemd en daarna de lens rustig in de winkel kunnen uitproberen. Ik had mijn camera meegenomen. Een lens moet nl zien op je eigen camera en kunnen uitproberen wat de effecten zijn, Dit kan alleen maar in een winkel waar de lens ligt, duidelijk voordeel tov webshops only. Goed keus, goed advies. Ben er blij mee.
Na de aankoop van al mijn cameraspullen toch terug gegaan om de 50mm lens te kopen voor mijn Canon 6d. Waren meteen aan de beurt en wederom vriendelijk geholpen.
Vriendelijk personeel, met veel verstand van zaken. Over het algemeen een goede ervaring en ik zou mensen ook zeker aanraden hier spullen te kopen.
Echter was ik er op een zondag een uur voor sluitingstijd om mijn volledige camera set te kopen (camera, lenzen, statief, flitser, tas, etc.). Dit nam wat tijd in beslag, dus vanzelfsprekend duurde dit wat langer en stond ik er na sluitingstijd nog. De verkoper werd hier naar mijn idee een beetje zenuwachtig van en wilde de verkoop snel afronden, waardoor hij ook e.e.a. vergeten was.
Olympus OM-D E-M1 mkII.
Eerlijke prijs, goed behandeld en objectieve voorlichting. Product eerst in pre order besteld, prima communicatie over levering.
Perfect op de hoogte gehouden over leverbaarheid en mogelijkheden.
Ik wilde al een tijdje de Tamron 150-600 kopen. Er was nu een actie met ook nog een cashback. Ik heb eerst gebeld of hij voorradig was, en ze hebben hem voor me vastgehouden in Den Haag. Ik heb er voor de veiligheid een UV filter bijgekocht.
KlantenserviceEven bellen, en dan op gemak naar de winkel snellen.
Even uitproberen, en met ervaren advies , nog wat bijleren.
Al ruim 10 jaar klant. In januari een nieuwe camera en lens aangeschaft in de Superstore te Rotterdam. Ook in 2017 wordt door de verkoper de tijd genomen om uitleg en advies te geven, na mijn aankoop wilde ik twee dagen later in plaats van een gekochte occasion, toch een nieuw toestel. Dit vormde geen enkel probleem om te ruilen, De boodschap van de verkoper was dat de klant een tevreden gevoel moest hebben en dat zorgde bij mij ervoor om ook in de toekomst klant te blijven. Kortom zeer content met de aankopen en Kamera-Express.
Kamera Express heeft de beste prijs voor mij voor deze camera nikon D5300 en word snel geleverd.
Verzendingzeer snelle levering zonder extra kosten ( volgende dag ).
Klantenservicehier nog geen contact mee gehad.
website is zeer toegankelijk makkelijk zoeken product snel gevonden en de bestelling snel en makkelijk afgerond.
Verzendinghet product word snel geleverd.
Klantenservicenog geen contact mee gehad.
Vandaag een Nikon Coolpix B700 gekocht in de Superstore Antwerpen. Vriendelijke bediening. Zeer goede uitleg gekregen. Topservice!
Mijn review gaat over mijn ervaring van het kopen van mijn nieuwe camera bij Kamera Express en de aanloop hier naar toe. De camera die ik heb gekocht is een Nikon D7200.
Voor informatie en producten ging ik altijd naar de superstore van Kamera Express in Capelle. Buiten het grote aanbod aan spullen is daar bijna alles op voorraad en is er altijd iemand met kennis om mee te praten en/of sparren. Ik kom van een Nikon D3100 die ik aan het ontgroeien was. De D3100 is een leuke beginnerscamera, maar het scherpstellen in het donker en de ruis die geproduceerd wordt met hogere ISO is gewoon slecht. Het kunnen fotograferen in slechtere lichtomstandigheden was voor mij een must en ook was ik op zoek naar de volgende stap om mijn kennis en kunnen verder te verbreden.
Op een zondag besloot ik, na een hoop research te hebben gedaan naar zowel de D610 (full-frame) als de D7200, naar Kamera Express in Capelle te gaan om met aanvullende informatie van de werknemer van Kamera Express een knoop door te hakken. Aangekomen bij de winkel kwam ik erachter dat ik mijn portemonnee thuis was vergeten! Jammer, dan maar naar binnen voor informatie en volgend weekend de camera kopen. Na een klein kwartiertje wachten was ik aan de beurt. Toevallig werd ik geholpen door een echte Nikon kenner die mij alles kon vertellen over de verschillen en voor- en nadelen.
Ik gaf gelijk aan dat ik puur voor informatie kwam, omdat ik mijn portemonnee was vergeten. De verkoper/adviseur gaf aan dat dit geen probleem was en maakte nog de grap dat ik dan een week de tijd had om erover na te denken.
De verkoper stelde precies de juiste vragen m.b.t. budget, ervaring en welke onderwerpen ik vaak fotografeerde. En het mooiste was nog dat hij tijdens het gesprek stopte met praten en onder de toonbank greep om een Nikon 300mm f/2.8 te laten zien omdat hij het een vet ding vond en wel dacht dat ik dat ook vond (wat ook zo was!).
Ik gaf hem een hand, bedankte hem en ging naar huis met een super goed gevoel.
Halverwege de week begon het toch echt te kriebelen en toen ik ook nog vrijdagavond ergens heen zou gaan waarbij ik de nieuwe camera echt goed zou kunnen gebruiken kon ik niet meer wachten tot zondag.
Omdat ik fulltime werk en niet in de buurt van Capelle woon was ik bang dat ik het niet ging redden om voor sluitingstijd bij de winkel te zijn. Ik heb toen via de livechat op de website gevraagd of het druk was in Capelle en de medewerker gaf toen aan dat er in Den Haag (vlakbij mijn woonplaats) ook een superstore was waar ze de D7200 op voorraad hadden!
Ik ben snel naar die winkel gescheurd en gelukkig was het rustig. Wat viel mij het eerste op? Dat er 2 medewerkers stonden die net zo veel wisten en hielden van fotografie als degene die mij had geholpen in Capelle! Na wat kletsen en het afrekenen gaven de heren mij een groot aantal belangrijke toestelspecifieke tips en heb ik nog even met een geleend objectief door de winkel gewandeld om de tips gelijk toe te passen.
Mijn ervaring met Kamera Express voor zowel de klanten- en webservice als in de winkels is dus zeer positief! De werknemers hebben kennis en helpen je net zo graag aan informatie als aan een nieuw product. Ze denken mee en doen dit met passie. Ten slotte kan ik over de website zeggen dat ik hem gebruiksvriendelijk en informatief vind.
Snel, accuraat en behulpzaam. Denken mee.
Goede voorlichting. Veel geduld bij de verkoper. Prijsvergelijking en productvergelijking met behulp van de computer is zeer behulpzaam bij de keuze.
VerzendingFijn handzaam toestel
KlantenserviceDuurt wel lang. Meer dan 5 minuten.
Meerdere malen wat gekocht en steeds prima geholpen.
Zelfs de prijs werd aangepast nadat we ontdekten dat de camera elders goedkoper was.
vorig jaar iets via de webshop besteld
was zeer snel binnen.
Zéér tevreden over de kamera Express. Dit is de 4e camera die we hier hebben gekocht naar alle tevredenheid. Je wordt goed te woord gestaan door kundig personeel die je een goed advies geven.
Via de website zijn de gewenste artikelen makkelijk te vinden. Er zijn meerdere manieren van zoeken mogelijk. Zo kun je zowel menu's doorklikken als een zoekfunctie gebruiken. Als er veel resultaten zijn kun je ook nog filters instellen om zo gerichter te kunnen zoeken. Top!
VerzendingSpullen worden goed verpakt en snel geleverd. Zelfs dezelfde dag nog geleverd krijgen hoort tot de mogelijkheden al moet daar wel wat extra voor worden betaald.
KlantenserviceDe bestelde flitser bleek niet goed met de eerder gekochte camera te werken. Flitser binnen de zichttermijn teruggestuurd en zonder problemen geld teruggekregen.
Bezoek op zondag, moest door drukte even wachten, maar prima geholpen. Speciaalzaak met veel ervaring achter de verkoopbalie!
Kamera-Express is een winkelketen met visie en voorraad. Panasonic LUMIX DMC-LX15 blindelings gekocht aan de hand van de uitstekende beoordelingen
Prima ervaring. Camera was het goedkoopst bij Kamera Express. Op vrijdagochtend besteld en werd om zaterdagmiddag geleverd.