Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Ondanks de actie bij de MM, toch besloten bij Kamera Express (superstore Arnhem) te kopen. Super geholpen bij de keuze, en uiteindelijk een goede deal gesloten.

Ik was op zoek naar een camera en ik stapte binnen bij de XL store van Kamera Express. Ik werd daar erg goed geholpen en voorzien van goede informatie. Ze keken ook mee wat het slimste was qua lopende aanbiedingen. Top bedrijf!

Shop Antwerpen: geduldig en met veel productkennis geholpen bij mijn aankopen. Men probeerde niet de duurste optie te verkopen, maar de beste keuze naar mijn noden en budget. Bovendien uitgebreide keuze en scherpe prijzen.

Ik ben al enige tijd in het bezit van mijn tweede spiegelreflex camera maar drie weken geleden deed mijn telelens niet meer wat hij moest doen. Ik ben bij de Kamera Express geweest om te vragen war er aan de hand kon zijn " Mevrouw uw lens is echt versleten" Nou dat is niet zo gek want ik gebruik hem iedere zaterdag bij de voetbal. ik ga zeker terug voor een nieuwe aan te schaffen omdat de service bij de Kamera Express zo goed is, niets is teveel en domme vragen bestaan niet volgens de medewerkers.

Vriendelijk personeel en snel geholpen , personeel is zeker uptodate met kennis over product. makkelijk te bereiken

Een priema en vakkundige winkel waar je met een gerust hart je kamera kan kopen
Je wordt er goed en vriendelijk geholpen en ze nemen de tijd om je goed te informeren top!!!!!
Ik kom er zeker weer terug.

Op 30-11-2016 bij Paul Matthijssen de Sigma 17-50mm F/2.8 EX DC OS Canon gekocht.
Al wat onderzoek naar deze lens gedaan maar ook echt gekocht na advies vanuit Paul.

Tot op heden nog steeds dik tevreden.
Leuke winkel in Breda met groot assortiment en vriendelijk personeel.
En goede koffie van echte koffiebonen geen poederzooi als bij andere fotospeciaalzaken !

Door Bowi Magilse goed geholpen.
Kwam voor de Canon EF-S 10-18mm F/4.5-5.6 iS STM met bijpassende filters en
Sirui T-2004XL Traveller + E-20 head.
Hier kwam even later nog een Carry Speed FS-Slim Prime MK III bij.

Ik wist al genoeg over het Sirui statief, maar Bowi was zo vriendelijk om deze te demonstreren aan mijn vriendin.

Als je echt goed geholpen wil worden en de beste deals wilt, moet je naar Kamera-Express (Breda) gaan !

Naar de winkel is Den Haag geweest. Wilde een Canon spiegelreflex camera.
Uitstekend geholpen en goede voorlichting gekregen. Duidelijk iemand die wist waar hij het over had. Alles is rustig en helder uitgelegd. Ook zocht hij de beste prijs voor het geheel. Complimenten.

Voordat ik de Nikon D5300 zwart + 18-55mm VR + Tamron 70-300mm Di LD Macro Spiegelreflexcamera ging bestellen,had ik telefonisch support gehad waar alle vragen erover netjes werd beantwoord,waar ik veel aan had. Meteen bestelling geplaats en makkelijk via Ideal betaald. Bestelling had ik de volgende dag ontvangen zoals aangegeven ,goed en netjes verpakt. Via Kamera Express zal ik zeker weer zaken doen en anderen zeker ook aanbevelen.

Snel en netjes. Geleverd zoals aangegeven.

Heel vriendelijk en goed advies gekregen. Mensen met ervaring.

Via het net een bestelling geplaatst die met grote spoed compleet de volgende dag werd afgeleverd. En werkelijk waar: een perfect product tegen een hele mooie scherpe prijs.

Snel, veilig en voordelig

canon 6D en een objektief EF 24-105 F/4 IS USM gekocht bij superstore in eindhoven , goede bediening met tekst en uitleg. objektief was niet voorradig in eindhoven en werdt snel de volgende dag goed verpakt door post nl bezorgt.
toppie!!!!

6 Artikelen besteld, scherpste prijs, volgende dag compleet geleverd, netjes goed verpakt in een passende ( niet te grote ) doos.

Produkten voldoen aan de beschrijving/verwachting.

Wordt vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan aan de balie, niets is te veel, men heeft een enorme geduld.

Superstore Rotterdam
Uit voorgaande positieve ervaringen wist ik dat ik hier moest zijn voor de aankoop van een nieuwe digitale spiegelreflex camera.
Het personeel luistert naar je wensen en heeft ook productkennis.
Wederom vriendelijk en professioneel geholpen.

een leuke en interessante site
ik heb nog niets besteld maar heb wel even geneuzeld

Professionele hulp bij kopen van nieuwe camera. Er werd gekeken naar wat ik nodig had en niet naar wat men mij wilde verkopen.

Vanaf binnenkomst tot weg gaan een super behandeling. Ze nemen ruim de tijd voor je, geven je eerlijke en betrouwbare adviezen.

Goede spullen en ook echt goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Personeel is heel vriendelijk, onthouden precies wie je bent en wat je met je camera doet voor soort fotografie. Altijd een leuk praatje klaar en nemen rustig de tijd voor je. Luisteren naar je wensen en geven daar advies over.

Ik ben goed doorgevraagd op wat ik wil en kreeg daarvoor uitstekend advies. Dus niet zo veel mogelijk willen verkopen maar advies op maat geven. Hier kom ik terug!

Alles erg overzichtelijk en helder. Duidelijke informatie op de site bij de betreffende producten en overzichtelijk wat het totaal bedrag werd.

Vriendelijke te woord gestaan, er werd zeer goed meegedacht mbt mijn vragen. Erg prettig contact.

Gemakkelijk te reserveren zonder verdere verplichtingen. Goedkoop hoort in de top 3 vergelijking sites. Zelf ophalen binnen 1 uur in de winkel naar keuze.

Zelf ophalen binnen 1 uur in de winkel naar keuze en reservering gemak.

Klantenservice gelijk te spreken d.m.v. online chat.

Scorekaart voor Kamera Express