Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenHeel vriendelijke ontvangst door een man met kennis van zijn producten. Hij gaf mij een heel goede uitleg over de camera die ik wilde. Mijn oude camera werd overgenomen voor een correcte prijs. De bewering dat de laagste prijs gegarandeerd wordt klopt ook: de prijs van mijn nieuw toestel werd naar beneden gedaan om een actie van een concurrent te evenaren. Ik ben een tevreden klant en mijn volgend aankoop zal zeker bij Kamera Express te Antwerpen zijn.
KlantenserviceKamera Express is een super uitgeruste zaak, met een top klantenservice
Ik ging naar de Superstore in Arnhem. Ik vind het toch fijn om de camera in de hand te hebben voor de verkoop. Ik moest in de winkel redelijk lang wachten tot in werd geholpen, maar daarna nam de verkoper de tijd om mij goed te helpen.
VerzendingPrima, ik nam de camera gelijk mee
VerzendingDe leveringen zijn altijd op tijd.
KlantenserviceHouding is als in de winkel: Mijn ervaring is dat er veel aandacht besteed wordt aan klantvriendelijkheid. Je krijgt een oprecht en goed advies, en het gaat niet om het product wat gekocht wordt, maar er wordt gekeken naar wat het beste bij je past, o.g. of je een amateur fotograaf bent of een professionele fotograaf. Mijn ervaring is dat ze niet zo maar iets aansmeren... nee, eerder goede advies om een product wel of niet te kopen, en welk product de meeste kwaliteit bied.
Mijn beoordeling mag als eerlijk aanschouwd worden: ik vul immers niet zo snel een beoordeling in. Het feit dat ik hierdoor kans maak op €500 shoptegoed, heeft me ertoe aangezet dit toch te doen.
Deze week zag ik een goede cameratas aan een héél mooie promoprijs op de site. Omdat ik niet graag via internet iets koop, besloot ik naar de winkel in Wilrijk te gaan. Dit echter zonder hen eerst te bellen. Daar aangekomen, bleek dat de tas niet meer voorradig was, en helaas: de promoprijs was er ook niet meer. Dit alles vond ik absoluut niet de fout van de winkel: ik had immers zelf besloten te wachten om eerst naar de winkel te kunnen gaan.
Toch heeft men besloten om mij de tas te verkopen aan de promoprijs + deze gratis aan huis te laten leveren. Kijk, zoiets noem ik service! Ik kocht nog een polarisatiefilter, waarbij de ik de uitleg er zomaar bovenop kreeg. Commercieel en professioneel dus!
Camera Canon 750D gekocht in Zwolle op 11-2-2017. Prima geholpen. Personeel is deskundig en geduldig.
Tot 24 uur telefonisch bereikbaar, heel fijn en medewerkers met verstand van zaken en snelle levering
Kamera-Express in Amsterdam heeft vakkundige en vriendelijke mensen die zowel de professionele als de amateur fotograaf uitstekend helpen. Jammer dat het vaak zo druk in de winkel is, waardoor de wachttijd behoorlijk kan oplopen. Dat is de andere kant van de medaille als er voor een klant echt de tijd wordt genomen.
VerzendingVia de klantenservice is een tas uit de voorraad de volgende dag bij de winkel beschikbaar. Dat scheelt verzendkosten.
KlantenserviceEen vraag aan de klantenservice, in dit geval over de levering van een product, werd snel en vriendelijk geregeld.
Verkoper was snel mee met de situatie. Dat wil wat zeggen met mijn verwarde vraag op die moment. Goed !
VerzendingIn de winkel geweest, dus levering is van de toonbank tot in mijn hand. Kan moeilijk slecht gaan !
- Vakkennis op en top!
- Snel geholpen
- Men neemt de tijd om alles te laten zien en uit te leggen, of je nu komt voor een converterring of een peperdure camera
- Prijzen altijd op orde met perfecte prijs/kwaliteits verhoudingen
Laatste aankoop betrof een Outlet-product. Zoals beloofd op de website op voorraad en ondanks de "outlet"prijs met alle egards behandeld.
Altijd vervelend als je er een dag voor je vakantie achter komt dat je nog wat accessoires mist. Direct besteld bij Kamera Express en de dag erna zoals beloofd alles netjes verpakt bezorgd! Goede service en goede prijzen!
VerzendingZe geven online aan dat als je voor 24:00 uur besteld je de volgende geleverd krijgt en dat maken ze ook zeker waar! Netjes verpakt!
Online de camera vrijblijvend kunnen reserveren. Wel zo handig als je er een stukje voor moet rijden. Na 45 minuten zou de reservering klaar staan. Ruim een uur later aangekomen stond de bestelling nog niet klaar omdat ze het erg druk hadden. Maar niet getreurd de camera was in 2 tellen gepakt. Maar misschien wel een tip om toch die reserveringen in de gaten te houden. Komt beter over als de verkoper gelijk mijn reservering bij de hand heeft. Daar plaats je tenslotte een reservering voor.
KlantenserviceOnline makkelijk te bestellen maar vond het toch prettiger om naar de winkel te gaan voor advies. Kon ik aan de verkoper nog wat vragen stellen alvorens veel geld uit te geven.
Kamera Express heeft een hele fijne en duidelijke website waarmee je snel en gemakkelijk je bestelling doet! Overzichtelijk plus vermelding nuttige (!) accessoires maakt het elke keer een feestje om te mogen bestellen. Helder, kwalitatief en onderscheiden! Gewoonweg top!
VerzendingDoet prima wat het moet doen en heb al ervaring met Mio producten, dat zit wel snor dus!
KlantenserviceDeskundige medewerkers en geen wollige kastje - muur verhalen. Duidelijk dus en goed om op terug te kunnen vallen.
Anderhalf jaar geleden deze winkel ontdekt. In eerste instantie de Haagse vestiging, daarna heb ik diverse ervaringen gehad met Kamera Express. Zowel telefonisch, via internet als in de vestigingen (Den Haag, Rotterdam FOKA en Capelle a/d IJssel) heb ik topservice ervaren. Medewerkers weten waar ze het over hebben en denken mee. Onder meer Sony A77, 2 Nissin flitsers inclusief slave/master systeem, diverse statieven (lampen en camera), softboxen en beauty dish, batterijen, etc. hier gekocht. Allemaal tiptop in orde en razendsnelle levertijd. Goede combi tussen winkel/webshop. Haagse vestiging zou iets meer voorraad mogen hebben, maar dit wordt goedgemaakt door snelle levering via internet.
VerzendingDiverse producten via internet besteld en altijd de volgende dag binnengekregen.
KlantenserviceBij een telefoontje met algemene vraag over een camera kreeg ik zo'n enthousiaste medewerker aan de telefoon, dat ik na het gesprek een e-mail had met diverse linkjes naar YouTube tutorials, hoe leuk! Ook in de winkel altijd prettig geholpen.
Ik heb met mijn Caonon tegoed een mooie accu kunnen kopen. Nu betalen straks via Canon terug krijgen, dus het kost me niks.
KlantenserviceIk werd geholpen door een enthousiaste en kundige medewerker. Het was een plezier om in de winkel te zijn
Goede en duidelijke voorlichting, zeer prettige en vriendelijke behandeling in de winkel. Ter vergelijking was een tweede soortgelijk product meegekomen.
VerzendingHet artikel, onderwatercamera, was niet geheel bekend in de winkel, wordt blijkbaar niet veel verkocht. Uitstekende hulp bij het bekijken en eerlijk gezegd, dat ze het niet vaak zagen en het gebruik van het toestel niet precies wisten.
Door Mike erg goed geholpen. In de winkel is ruime aandacht voor de klant en zijn wens.
Prima service! De mensen in filiaal Utrecht wisten goed wat ze deden en hebben me prima geholpen. Ik kon twee oudere lenzen (in goede staat) inruilen en daardoor met korting een nieuwe kopen!
Prijzen zouden in de winkel wel duidelijk mogen worden aangegeven.
alles werd goed uitgelegd en mijn vragen werden goed beantwoord de betaling soepel en de factuur werd meteen doorgestuurd naar mijn e-mailadres
Verzendingde levering van het bestelde product was goed
Klantenservicegoede informatie
Iedereen bij Kamera Express heeft kennis van zaken.
De laagste prijs garantie maken ze echt waar (heb ik kunnen checken)
Grote assortiment van a- en b-merken
Veel occasions
Al met al prima
Vriendelijk personeel, dat deskundig is en altijd de tijd voor je neemt.
Ook bijvoorbeeld een bestelling van klein onderdeeltje van statief wordt ook snel en goed afgehandeld
Klasse
zeer accurate afhandeling bij de afhandeling van je aankoop ook als het even mis te gaan lijken! reageren best wel coulant op gemaakte foutjes ( heel coulant) en foutjes zijn nu eenmaal niet te vermijden!