Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

dit is echt een superwinkel ik heb daar mijn camera gekocht en ze hebben mij echt super geholpen en hebben mij een goede lens aanbevolen en daarvoor wil ik ze echt bedanken

perfect

wel oke

Tamron 70-200 Nikon (laatste versie) gekocht bij de Kamera Express. Betrouwbare leverancier met snelle levering, goede prijzen en goede service!!

Geleverd zoals op internet aangegeven (afspraak = afspraak)

Goed geholpen met betrekking tot een vraag over de verzekeringspolis

Ik heb op de site gekeken maar ben naar de winkel in Capelle aan den IJssel geweest. Top advies, ging naar huis met een andere camera dan ik van plan was en ik ben daar super blij mee

Opgehaald, ontzettend veel in voorraad

Op de 50+ beurs eerste contact gehad en dat was toen al goed. Ik had nu een nieuwe camera nodig daarom nu de winkel in Utrecht bezocht. Prettige winkel, deskundig personeel, prettig geholpen.

Ga er van uit dat het goed zit, maar ik kan het nog niet goed beoordelen, de accu van de camera ligt nog aan de lading.

Mijn nieuwe camera heb ik aangeschaft bij Kamera Express, in de vestiging Rotterdam. Over de service ben ik erg te spreken, ik ben keurig geholpen en geadviseerd. Ben je op zoek naar een camera, objectief o.i.d. en je bent nog zoekende of wilt graag advies? Ga dan zeker langs een store van de Kamera Express. Enige minpunt vind ik de taxatie van mijn huidige apparatuur, ik kocht een occasion bij Kamera Express en nog geen jaar later zou ik er veel minder voor terug krijgen, dit vond ik als enige een beetje tegenvallen.

Keurig de volgend dag in huis. Heel netjes en snel.

De service was uitstekend.

Zeer goed geholpen en meteen duidelijke uitleg gehad over verschillende camera toestellen uiteindelijk een goede keuze kunnen maken.

Goede prijs, correcte opvolging, goede ondersteuning. Ik had verschillende betaalmogelijkheden. Factuur en order zijn heel duidelijk. Leuke ervaring.

Correct op tijd, mooi op te volgen, goed ingepakt.

Had een vraag via chat gedaan, binnen het uur een antwoord en mail met een correct antwoord.

Ik heb het product afgehaald in de winkel omdat ik nog niet zeker was wat het best bij mj zou passen, daar de nodige uiteg gekregen om een goede aankoop te kunnen doen.

Ik heb het produxt zelf opgehaald en in de winkel namen ze zker te tijd om me bij te staan.

Toen ik opzoek was naar een nieuwe camera heb ik dage gechat met de mensen van kamera express en tal van vragen gesteld waar ik steeds een snel en meer dan voldoende antwoord op kreeg, gisteren een nieuwe camera aangekocht en ook in de winkel werd ik opnieuw bijgestaan door een mens met kennis en die de klant zeker voorop de nodige tijd nam om terug een antwoord te geven op de vele vragen die ik had.

Betrof aankoop nieuw objectief i.c.m. inruil gebruikt objectief bij de vestiging in Zwolle.
Vriendelijk personeel, vlotte overeenstemming, snel en naar tevredenheid zaken kunnen doen! Winkelmedewerker keek ongevraagd tussendoor nog even naar een ander objectief of die niet gunstiger zou zijn.
Zéér uitgebreid assortiment, veel uitgestald en tastbaar in de winkel en makkelijk te bereiken. Voorraadindicatie via de site actueel. Ik kocht het laatste exemplaar en bij thuiskomst zag ik dat het was aangepast naar "geen voorraad".
Voor mij zéker voor herhaling vatbaar!

Ik heb in de winkel in Antwerpen mijn nieuwe Nikon D810 gereserveerd. Ik kan hem makkelijk even uitproberen, vervolgens de pro's en cons afwegen.

De winkelbediende helpt me hier verbluffend in. Hij geeft me goede raad, niet zoals in de meeste winkels waar men u "raad" geeft zodat u toch maar dingen aankoopt. Dat valt me het meest op. Ik kom hier zeker terug voor mijn camera benodigdheden.

Nadat er online iets verkeerd ging, prima telefonisch geholpen en meteen een Panasonic GX80 en 14-140mm lens op kunnen halen in Amsterdam. Prima service en een prachtige camera.

Canon 80d met telezoom gekocht in Eindhoven en oude uitrusting ingeruild. Keurig en vakkundig behandeld. De medewerkster nam alle tijd om me goed te adviseren.

Prima winkel met goede service. Deskundig personeel dat goed adviseert. Omdat de lens als vervanging voor bestaande is gekocht heeft men eerst nog gekeken of reparatie van de oude mogelijk was.

Ik zocht een BG-E14 voor mijn 80D en aangezien Kamera Express om de hoek is en zij hem op voorraad hadden kwam dat mooi uit, eerst even gekeken of ze de laagste prijs hadden, en samen met de andere winkels hadden zij de laagste prijs.

Tijdens aankoop had ik mijn 80D bij en vroeg ik of zij mij konden laten zien hoe de battery grip bevestigd moest worden en voordat ik afgerekend had lieten zij mij eerst zien hoe het moest, erg fijn! Daarnaast had ik nog een leuk gesprek met de medewerkers.

Uitstekende service
Ze weten waar ze het over hebben en je wordt erg snel te woord gestaan

Voor 23:59 besteld is volgende dag in huis
Ik heb mijn zoomlens om 23:50 besteld en hij was er de volgende dag :D

Ik werd snel geholpen en degene was erg deskundig en wist waar ze over sprak

Deskundige voorlichting, actief meedenken, goede leverbaarheid uit voorraad. Komt afspraken bij retourneren goed na en houdt zich inderdaad aan de laagste prijsgarantie.

De verkoper die initieel hielp, deed zijn best, maar was niet helemaal op de hoogte van het assortiment. Gelukkig sprong zijn supervisor bij, zodat ik uiteindelijk toch kreeg waar ik naar zocht.

een vlotte afhandeling van de bestelling
praktische hulp online door middel van chatten
snelle levering

vlugge levering

snel antwoord bij vragen

Ik heb het prodcuct in de winkel Boomsesteenweg gekocht.
Ik heb een perfecte uitleg ontvangen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

nog maar 1 x gebruikt en nu al zeer tevreden

ik heb niet online gekocht maar wel in de winkel boomsesteenweg

Kamera Express beschikt over deskundig personeel met verstand van zaken. Zij kunnen je alles uitleggen als je er zelf niks vanaf weet (zoals ik). Een aantal jaar geleden heb ik zo een kamera gekocht waar ik nog steeds erg blij mee ben. Door die prettige ervaring kom ik sinds dien graag bij kamera express.

Snelle levering

Erg vriendelijk en behulpzaam.

Super geholpen!! Goede beschrijving gegeven met betrekking tot de lens die ik wilde. Erg eerlijk, beter kwaliteit kiezen dan iets goedkopers. Mooi nog een betere korting gekregen, helemaal blij nu!

Meteen de dag erna!

Alles is gewoon top!!super tevreden

Scorekaart voor Kamera Express