Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Ik wist van tervoren al welke camera ik graag wou hebben. De medewerkers hebben mij hierbij geholpen en advies gegeven. Daarbij goede hulp gegeven om meer uit de camera te kunnen halen. Tevens advies over welke tas er goed bij past. Ik ben erg tevreden over de service die Kamera Express bied!!

Een canon 80D gekocht met extra lenzen en wat accessoires. De avond voordien alles online laten klaar leggen en dag nadien opgehaald. Mijn twijfels die ik had en ook volgens sommige forums om te kopen in een typische webstore waren volledig onterecht. Ze namen rustig de tijd om alles nog even te overlopen zonder opdringerig extra's te willen verkopen. Service en uitleg was professioneel waar vele speciaalzaken kunnen van leren. Een mooie prijs gekregen en een degelijke service!

Online bestelt maar afgehaald in de winkel. Alles lag netjes klaar.

Perfect ontvangen en geholpen in de winkel. Ze hebben technische en praktijk ervaring mbt fotografie.

Snelle service en tijdige levering
Goede informatie en deskundig personeel
Scherpe prijzen en goede kwaliteit.

Het product was de volgende dag al binnen.

Hoewel ik me terdege voorbereid had op de website van o.a. Kamera Express wat er zoal aan compactcamera's te koop is, heeft de deskundige informatie van de verkoper me over de streep geholpen. Ben zeer tevreden over de camera en blij met de extra garantie!

Had hulp nodig om me te registreren voor de extra garantie! Ben prima geholpen!

Grote hoeveelheid aan keuze aanbod, en goede garantie voorwaarden. Daarnaast hele scherpe prijzen en voldoende (grote) winkels om te bezoeken, en voor de service verlenging.

Weer uitstekend geholpen door Kamera Express. Het product was niet op voorraad in de webwinkel. Ik kon de bestelling toch plaatsen en kreeg gelijk een net mailtje dat ze het via een winkel zouden sturen. Een dag later al ontvangen.

Top service. Ik was aan het rond kijken op de site en kwam er niet helemaal uit en had even wat informatie nodig. Even gebeld en meteen tot een aankoop kunnen komen. Nogmaals top service.

Komen met goede oplossingen mocht het product nog niet op voorraad zijn.

Zoals ik hierboven al zei werd ik goed geholpen bij het zoeken naar het juiste product.

Goede service ter plaatse, goede koffie, en online duidelijke site, snelle verzending en alles op voorraad.

"Goede uitleg en erg blij met de camera"
Wij zijn in Utrecht naar de winkel van Kamera-express gegaan. Vriendelijk personeel en erg goed geholpen bij het uitzoeken van de camera. Geen aansmeerpraatjes maar correcte, duidelijke informatie bij de wensen die je hebt.

Ze zijn van alle markten thuis, met hun producten en zeker ook de kennis. De prijzen zijn ook aantrekkelijk zal je ze vergelijkt met derde.

Super snelle levering!
Ook telefonisch een erg vriendelijke en correcte service!
Daarnaast wordt je goed op de hoogte gehouden van de vooruitgang van je bestelling. Bovendien zit de prijs van het product gegarandeerd bij de laagste met andere concurrenten.

Post NL vroeg helaas niet om een handtekening, pakket werd in de garage gevonden.

Ruime keuze van diverse merken. Doordat ze een ruime voorraad hebben, hebben ze de artikelen die je zoekt. Eeen adapterrring van Lee Seven5 was overal uitverkocht, maar hier de goedkoopste en op voorraad!

Zeer snel, en met handtekening zodat het product ook alleen bij jou bezorgd wordt. Voelt veilig en vertrouwd. Goede Track and trace!

Prima geholpen bij de winkel, eerder online aankoop ook prima geleverd. Vragen en contact via klantenservice loopt prima.

Buiten gewoon goede service. Alle moeite gedaan om onze camera nog op tijd binnen te krijgen. Keurig een telefoontje dat het gelukt was en alles stond klaar bij aankomst in de winkel. Van dit soort winkels zouden er meer moeten zijn.

Een Goede camera winkel behoort aan 3 dingen te voldoen: Klantvriendelijkheid, Kwaliteit en het prijs aanbod. Als een vaste klant van Kamera express ben ik hier heel tevreden over en kan ik het iedereen aanraden, maar het is niet perfect want er is altijd plaats voor verbeteringen. :D

Perfecte verzorging en snelle levering conform aan je vraag.

Enige technisch onderbouwde hulp en raadgevingen zijn heden ten dage ver te zoeken tenzij dan via het internet maar dat is meestal te specifiek en houdt geen rekening met wat je echt zou willen. Dank zij hun onderbouw en expertise geven zij je de juiste raad passend aan je noden en dat is juist wat je nodig hebt.

zoals altijd als ik iets nodig heb gisteren weer bij kamera express geweest. Deze keer gin ik voor een ringflitser maar wist niet goed welke te kiezen uiteindelijk toch met de beste keuze naar buiten gegaan en ze proberen ook niet het duurste aan te raden.

Telkens als ik bij kamera express kom met vragen over een bepaald product wordt ik altijd uitstekend, professioneel en met genoeg tijd geholpen.

Altijd goed vindbaar via Google, makkelijke website, ze zijn bezig om een nieuwe site te maken waarbij inloggen sneller moet gaan en de verlanglijst ook weer werkt.

Goede enthousiaste verkoper in winkel Utrecht. Ik kon de body's en lenzen naar wens vasthouden en scherpstellen en zodoende een goede keuze maken! Absolute aanrader ten opzichte van online kopen.

Ben na jaren weer eens bij Kamera Express geweest. Ik had me online georiënteerd op een camera, in Den Haag was die er. De verkoper was kundig, luisterde goed, probeerde niet me een duurdere camera aan te smeren. Hij gaf ook nog een paar nuttige tips. De service was kortom nog net zo goed als voorheen.

Scorekaart voor Kamera Express