Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Ik had online een aantal toebehoren voor mijn camera besteld.
En per ongeluk heb ik zelf het verkeerde product geselecteerd.
Heb telefonische contact gehad met de klantenservice, en hier hebben ze direct de bestelling aangepast. En de volgende dag had ik de juiste artikelen in huis. Kortom een goeie, vriendelijke en behulpzame klantenservice.

Ik had een aantal vragen voordat ik mijn nieuwe objectief aan zou schaffen. Ik was eerst niet van plan meteen over te gaan op de koop maar er even over na te denken. Nadat mijn vragen beantwoord werden en mij vakkundig werdt verteld wat ik met het objectief kon doen besloot ik deze toch meteen te kopen. Tot nu toe geen spijt van! Een echte camera winkel met verstand van zaken.

Ik heb via email een vraag gesteld ivm een filter, hierop kreeg ik snel en duidelijk uitgebreid antwoord.
Daarna de bestelling geplaatst, en deze is heel snel en goed afgehandeld.
'S avonds besteld, volgende middag in huis!
Mooie producten voor een goede prijs.

Vandaag voor het eerst in mijn leven een camera gekocht, natuurlijk al op internet even gekeken welke ik nou precies wilde en daarvoor naar de winkel gegaan in Arnhem. Het enige wat bij mij al vast stond voor vertrek, was de camera die ik wilde hebben. Verder moest ik natuurlijk nog veel meer hebben om mijn camera goed te gebruiken en te onderhouden. Ik kwam daar aan en ze waren al meteen behulpzaam. Toen had ik kort uitgelegd welke camera ik wilde hebben en dat ik verder nog niet echt wist wat ik erbij wilde. Daarna gingen we kijken naar tassen, UV-lenzen en natuurlijk geheugenkaartjes (SD). Ik had al een budget en moest daar zeker binnen blijven. Uiteindelijk is dat helemaal gelukt. Gezamenlijk keken we naar alle verschillende merken en prijzen die ze aanboden en wat ik daarvan wilde hebben. De service was echt heel erg goed, ze zijn heel behulpzaam en komen met veel oplossingen als je het even niet weet. Uiteindelijk alles gekocht wat ik wilde hebben en ik ben er enorm blij mee!!!

Aanbod is prima Kamera-Express heeft een prima service.Ook qua levertijden valt er weinig te verbeteren.

Wat vertraging maar dat komt door nationale feestdagen.

Prima service.

Inmiddels twee lenzen gekocht en het advies was buitengewoon goed in de shop. Juiste prijs en degelijke service, ik ben fan

Ik heb hierover geen mening te plaatsen. Heb alleen klachten over de levering service die men niet waar kan maken zoals men op de site aangeeft.

Men maakt reclame voor 23.00 uur besteld de volgende dag bezorgt. Dit is mijn derde bestelling en tot 3 keer toe kan me deze afspraak niet waar maken.
Ik kan deze site alleen maar afraden.

Een mooie inruildeal kunnen sluiten bij Kamera Express in Zwolle.
Mijn oude camera met veel herinneringen ingeleverd en met een gepaste bijbetaling een droom verwezenlijkt. Nu een Canon 80D, op naar veel te schieten plaatjes.

Een mooie inruildeal kunnen sluiten bij Kamera Express in Zwolle.

Via internet een gloednieuwe Godox AD200 besteld. Ik had hier veel goede reviews over gelezen en had deze besteld zonder fysiek in handen gehad te hebben. Product was prima naar wens. Ook de procedure met bestellen was prima in orde. Ik kreeg echter geen aankoopfactuur toegestuurd. Op verzoek was deze gelijk naar mij toegezonden. Al met al zeer tevreden over deze aankoop.

Al een aantal keer zowel online als in de winkel wat bij Kamera-Express gekocht. De online bestellingen altijd in goede staat keurig op tijd ontvangen. In de winkel telkens vriendelijk te woord gestaan en voorzien van goed en eerlijk advies met nog wat tips bij mijn aankopen. Zeker een van mijn vaste winkels voor camera apparatuur.

Producten zijn goed verpakt worden snel bezorgd

Een tijd terug een filter set gekocht in de winkel, deze viel helaas tegen. Terug gebracht naar de winkel en na een korte controle van de filters het bedrag teruggekregen in de vorm van een tegoedbon.

Een Sony a6000 gekocht bij locatie Eindhoven. Zeker voor een dergelijke grote aankoop fijn om een fysieke winkel te hebben met direct contact met vakkundig personeel. Zeer vriendelijk geholpen, de zaak bleef zelfs bijna een uur langer open om mij volledig van dienst te kunnen zijn. Meteen een cameratas en filters aangeschaft, waarbij ik nog gratis een display beschermer en lens blower kreeg. Top winkel!

Altijd snelle levering en in fysieke winkel ook altijd vriendelijk! Is iets niet goed, geen probleem. Per ongeluk verkeerde batterygrip aangevinkt bij bestellen, gelijk gebeld en geen probleem! Onmiddelijk opgelost en kreeg teven bevestiging via de mail. Volgende dag bestelling netjes al geleverd!

Netjes volgende dag in huis!

Vriendelijke en behulpzame klanrenservice.

Bij de vestiging in Amsterdam een canon 85mm F/1.8 aangeschaft. Ik ben vaste klant geweest in Capelle en kom regelmatig in Antwerpen op de Boomsesteenweg. Amsterdam is qua locatie prettiger voor me. Vriendelijke en servicegericht personeel echter in Amsterdam keer op keer toch het gevoel van wantrouwen waar in Capelle de communicatie veel opener is. Buiten in de auto kwam ik er achter dat er een kras op het frontelement zat. Meteen terug gelopen. gelukkig was het een veeg, maar er werd me wel verteld dat het anders toch wel een probleem was geweest...

Ik heb een tweedehands Olympus aangeschaft, maar later bleek de handleiding en de USB-kabel te ontbreken.
Mij werd later door de klantenservice, die wel snel reageerde aangegeven, dat er geen handleiding meer bij de importeur beschikbaar was en dat er tegenwoordig geen standaard USB kabel meer meegeleverd werd.
Dat er geen handleiding meer te krijgen was, is jammer. Ik moet nu bij een printshop de 160 pagina dikke handleiding laten afdrukken, omdat ik die toch graag in papieren formaat heb.
Dat er geen USB kabel meer meegeleverd wordt, is in tegenspraak met de handleiding. Omdat je juist bij Olympus een USB kabel nodig hebt voor een firmware upgrade is dat erg vervelend. Ik heb er nu een elders besteld.

Snel geleverd, maar incompleet. Zie boven.

Probleem gemeld maar niet opgelost. Kul redenen gegeven om het probleem niet bij hun op te lossen.

Snel en goed geholpen kon ook de nodige advies krijgen over de camera.
Prima geholpen

Advies voor goedkope extra batterij , geheugen en UV lens

De vestiging in Capelle is makkelijk bereikbaar zonder parkeerproblemen.
Gereserveerde camera stond inderdaad klaar, helaas geen batterij tbv demonstratie. vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Omdat ik wist waar ik voor kwam en verder geen vragen had was de koop snel gesloten.

Goed bereikbaar in Capelle. Alles in de winkel mooi overzichtelijk. Site helder. enorm veel keuze. winkelpersoneel is deskundig en dringt zich niet op; er is genoeg ruimte om rond te kijken. degene die me hielp - ik zocht n verrekijker voor mn beginnende vogelhobby - luisterde goed, vroeg ook of ik zelf modellen in gedachten had maar kwam met een aantal mooie alternatieven. duidelijke uitleg over bouw ervan en prijssegementen. Ik kon ook buiten even testen en werd op een aantal opties gewezen. De eerste de beste werd t uiteindelijk; de verkoper heeft direct een heel geschikte voor mn gebruik en budget gekozen. Uitzonderlijke kij-kwaliteit voor weinig geld. t leuke was dat ik nu eens niet afgegaan was op prijs maar op de kwaliteit-- wist de prijs dus niet; die bleek een derde van wat ik in gedachten had.
Omdat ik ook fotograveer vroeg ik hier ook naar. ik werd naar een andere, zeer deskundige en inlevende medewerker doorgestuurd. al vroeg de verkoper door en maakte me duidelijk dat ik wellicht een doro mij geopteerde camera niet echt nodig heb.Ik focuste daardoor niet meer op wat ik zelf in gedachten had maar de medewerker legde me e.e.a. uit en vroeg naar mn gebruik. het bleek dat ik gewoon nog niet aan dat segment (spiegelreflex) toe ben.
Al bij al een prettige ervaring in deze winkel. Ze helpen me en praten niets aan wat ik eigenlijk niet nodig heb. dat heet volgens mij: Klantgericht.
de gehele winkel en sfeer draagt een sfeer van deskundigheid en highend fotoraphy-kwaliteit uit. Je wordt er enthousiast van als je al de opties ziet. Gelukkig zijn er medewerkers die je bij de grond houden.

in de winkel gehaald. alles prima uitgelegd.

Mijdt deze winkel als je je niet naar huis wilt gaan met wat je eigenlijk niet nodig hebt of wat de verkoper je aanwrijft, of met waar je op bent gefocust toen je de winkel instapte.

Prima service. WIj hadden van te voren gebeld om de Sony RX10 M3 te mogen bekijken. Deze camera en de Panasonic FZ2000 stonden netjes klaar met opgeladen batterijen. Deze konden we beide uitproberen,. Uiteindelijk toch gekozen voor beeldkwaliteit van de RX10M3.
Onze vorige HX400V konden we direct inruilen tegen een redelijke prijs.

Product was in voorraad in de winkel

We werden vriendelijk geholpen met goed advies aangaande de voor en nadelen.

Op 3-05 in Capelle aan de IJssel in de winkel en 17-05 op de Foto Fair fantastisch geholpen door Mike. Heeft enorm goed geholpen kwam voorlichting en zoeken naar de optimale combinatie voor mij. Wij kwamen uit op een Sony 7 R Mark 2 icm met een zoom bereik van 16 tot 600 mm, verdeeld over 3 lenzen.

Fantastische camera met groot gebruikers gemak.

weeral een topservice en uitleg gekregen over de producten die ik nodig had en nog wil bestellen

Scorekaart voor Kamera Express