Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenMakkelijk winkelen, al was het wel even zoeken naar de juiste informatie. Ik kwam hier terecht omdat ik dezelfde spullen bij FOKA niet kon afrekenen, terwijl daar duidelijk de 5 jaar garantie stond. Gelukkig kon de klantenservice (snel!) uitkomst bieden, dus toen heel makkelijk via KE aangeschaft.
VerzendingSnel geleverd, maar toch even een minpuntje: de losse objectieven lagen los onderin een grote doos, dat is niet bepaald zorgvuldig vond ik.
KlantenserviceTweemaal contact gehad met de klantenservice. Snelle reactie! De eerste keer toen ik bij FOKA niet verder kwam (is hetzelfde bedrijf) en dus op advies van de klantenservice overstapte naar KE. De tweede keer toen ik - ondanks hun advies - niet kon vinden hoe ik de 5 jaar garantie kon krijgen. Toen geholpen aan de juiste link.
DJI drone besteld; bij het afrekenen werd de optie "care plan" (een soort uitgebreide garantie tegen vallen, stoten of verliezen) geadviseerd. Deze er dus bijgekocht. Nadat de drone werd geleverd hier niets meer over gehoord. Vroeg me af of ik niet iets daarvan op papier zou moeten krijgen, dus de klantenservice gevraagd; deze vertellen doodleuk dat het careplan niet geldig is voor drone's! Was ik er dus zelf niet achteraan gegaan had ik betaald voor iets wat niet geldig is!... slecht!
Ik had vantevoren veel meer verwacht van dit bedrijf...
Voor 22.00 besteld op vrijdag; zou dus op zaterdag geleverd worden volgens de website... uiteindelijk werd dit pas dinsdag...
KlantenserviceGeven aan dat het geld van careplan binnen 4 dagen terug gestort zou worden; na 8 dagen nog steeds geen terugstorting ontvangen...
Nikon kamera was kapot maar wilde graag wel de lenzen blijven gebruiken die ik al had bij kamera express advies gevraag over de mogelijkheden en samen tot een goede keuze gekomen.
Zeker een winkel waar ik nog eens langs ga voor advies e.d.
Veel op voorraad, anders binnen korte tijd geleverd. En een prima service. Ook fijn dat er meerdere winkels zijn geopend. Erg fijn dat er een in de buurt zit waardoor je ook voor advies er makkelijk terecht kunt
Het was even zoeken naar het juiste product wat ik bedoelde. Dit komt omdat ik niet goed wist hoe ik mijn product moest zoeken. Eenmaal gevonden waren er niet veel opties. Er was maar 1 product en 1 merk geschikt voor mijn camera. Helaas was dit product ook aan de dure kant, maar dit komt waarschijnlijk ook door het feit dat het een merk was. Het bestellen en betalen ging verder prima, makkelijk, snel en duidelijk.
VerzendingDit product werd de volgende dag netjes op tijd aangeleverd.
Hoe ik geholpen werd bij camera expres
Na lang wachten en sparen kon ik dan eindelijk mijn camera kopen waar ik al zo lang op had gewacht. Na even gewacht te hebben waren we aan de beurt. Er kwam een jonge medewerker tegenover ons te staan die ons zou gaan helpen. Ik wilde graag de g7x mark 2 van canon kopen en super voor ons hadden we de medewerker voor ons die er alles van af wist.
Hij kon ons in de puntjes vertellen hoe alles in elkaar zat en dat het een super camera is en bracht dat enthousiast over. We kregen uitgebreid informatie over Canon wat ik en mijn vader super interessant en fijn vonden. Hij had zich gespecialiseerd in Canon en wist er alles vanaf. Ik had toch nog kleine onzekerheden over de camera maar na de informatie die wij kregen was ik helemaal overtuigd.
Na even gepraat te hebben over de Canon g7x liet hij mij wat foto’s zien die gemaakt zijn op een festival met de canon g7x mark 2. Door die foto’s was ik even overdonderd ze waren zo mooi en zo cool dat ik die camera nog meer mee naar huis wilde nemen. Hij wist er met zo veel enthousiasme over te praten en zijn persoonlijke verhalen over het toestel en het merk te delen dat het super leuk maakte om naar te luisteren.
Al de vragen die wij hadden kon hij allemaal beantwoorden plus nog extra informatie. Mijn vader en ik hebben alleen al een super gezellige middag gehad door in de winkel informatie te krijgen over verschillende camera’s, drones, IPhone en fotografie. Dus toen we gingen afrekenen stond ik er helemaal achter met alles wat ik zou gaan kopen dat dat helemaal goed was, dat ik over alles super goed en eerlijk was geïnformeerd. Ik denk dat we wel 2,5 uur in de winkel waren, ik en mijn vader zijn fantastisch geholpen en vonden het super gezellig.
Wij komen dan niet uit Eindhoven (de vestiging waar we waren) maar willen graag een half uur rijden voor deze goede service die we kregen.
Zeer deskundig en behulpzaam personeel dat rustig de tijd heeft genomen om mij als leek de voor- en nadelen van de camera's uit te leggen. Zonder problemen laagste prijsgarantie toegepast.
Klein minpuntje dat toen ik mijn screenprotector kwam halen en netjes laten opplakken de jongen hier geen ervaring mee had en hem helemaal scheef heeft geplakt.
Tot driemaal toe contact gehad met de klantenservice omdat mijn factuur niet gestuurd was. Waarbij niemand mij kon doorverbinden met de winkel zelf, zoals wel beloofd was. Tweemaal niet klantvriendelijk benaderd. Uiteindelijk geluk gehad met de medewerker, goed geholpen en wel mijn factuur ontvangen.
Ik wilde 1 van de 3 bridge camera's kopen die ik via reviews had gelezen.De verkoper gaf mij advies en vertelde het verschil tussen de camera's en welke volgens hem op dit moment het beste was.Dus heb ik via reviews en zijn advies de Panasonic FZ 2000 gekocht.
KlantenserviceZeer kundig personeel die veel van je vragen kunnen beantwoorden en klaar staan met tips en advies
de levering was snel, de site makkelijk te doorzoeken. ook al gaat het maar om een hoesje voor een compactcamera.
VerzendingJammer dat voor de levering van alleen een camerahoesje ook al een handtekening verplicht is.
Ondanks dat het zaterdag is was ik lekker snel aan de beurt en ben ik goed geholpen. Blij dat er nog een gewone winkel is waar je naar een toestel kunt kijken en 'voelen'! Erg blij met mijn nieuwe camera
Aangename winkel met een goed personeel (veel ook, waardoor de wachttijd gelukkig niet al te lang is). Heel blij dat er nog steeds one-stop-shops bestaan waar je echt alles voor je camera in 1 keer kan halen.
KlantenserviceDachten goed mee met mij. Laten producten graag even zien. Ik wilde een camera + lens combinatie, maar doordat we niet zeker wisten of je bij de combinatie gebruik kon maken van een cashback actie hebben ze de producten los op de factuur gezet.
Makkelijk contact via de chat. Het gevraagde product lag de volgende dag voor me klaar in de door mij gekozen vestiging (XL Arnhem). Daar uitgebreid mogen proberen en vriendelijk geholpen. Tot nu toe een goede ervaring bij Kamera Express.
Voor het eerst een camera gekocht bij Kamera Express en na een paar dagen geretourneerd in het filiaal in Zwolle. Altijd vervelend om een aangeschaft product weer te retourneren, je hebt het recht maar toch. In mijn hoofd spoken vele scenario’s, ook vervelende. Veroorzaakt door slechte ervaringen met andere leveranciers en met lood in mijn schoenen loop ik de winkel binnen. Wat me daar overkomt heb ik lang niet meegemaakt, de verkoper, Erwin Flohr hoort mijn verhaal aan en stelt me gerust. Retourneren blijkt geen probleem. Het is juist een service. Na het controleren van het retourpakkertje heb ik een leuk gesprek met hem over de camera die ik wil ruilen tegen een ander model. Het is fijn om geholpen te worden door deskundige medewerkers maar net zo belangrijk is dat ze je helpen zoals ze zelf geholpen zouden willen worden; vriendelijk, eerlijk en met begrip voor de situatie. De online bestelling ging al soepel maar de vriendelijkheid en het praatje waar ik mee geholpen ben is zoals we tegenwoordig uitdrukken ‘super’! Kamera Express heeft er weer een klant bij.
Het aanbod aan objectieven is vandaag de dag zo enorm groot en divers dat het best lastig is om door de bomen het bos nog te zien. Ik had al heel wat afgelezen op internet maar dan blijkt dat het vakkundig advies ontzettend belangrijk is. Zonder dat advies van de Kamera-express medewerker van Arnhem XL had ik waarschijnlijk wel een prima lens gekocht maar niet de juiste lens die ik zowel op mijn huidige camera kan gebruiken en op de camera die ik straks, wanneer deze uitkomt, ga kopen.
Er wordt voor elke klant de tijd genomen.
Het uiteindelijke product waar de keuze op was gevallen, was niet op voorraad maar werd direct besteld en op mijn verzoek in het filiaal afgeleverd. De volgende morgen kreeg ik een email dat het product binnen was en kon worden opgehaald.
KlantenserviceBij thuiskomst had ik een vraag over de aanschaf. Ik werd direct en netjes te woord gestaan en mijn vraag werd volledig beantwoord.
Ouderwets goed advies, gezellige winkel. Al vaker gekocht er blijven komen. Ook assortiment is erg groot.
KlantenserviceBijna altijd bereikbaar per telefoon en snel antwoord op vragen.
Na reservering lag het product klaar, ondanks de grote drukte in de zaak,
Neemt men volledig de tijd voor iedere klant. Als het om iets kleins gaat of groots.
Uitleg blijft altijd volledig, ook neemt men de tijd om aanvullende gegevens te vertrekken. de klant is koning
Goede en snelle service , en de prijzen van hun produkten staan steeds scherp .
Wij zijn vaste klant bij Kamera Express en zien het dan ook steeds als een uitje om langs te gaan bij de Rietbaan te Capelle aan den IJssel om onze vragen te stellen, vakkundig advies te krijgen en mooie spullen te kopen. Maar wat ons het meest bindt aan Kamera Express, want de spullen, kun je ook ergens anders kopen, is de eerlijkheid van de verkopers en met name, wij kennen zijn naam niet, een man van middelbare leeftijd, roodachtig haar en een bril. Door zijn advies hebben we tot 2 keer toe niet de aankoop gedaan waarvoor wij kwamen, maar een veel betere en ook nog eens voordeligere aankoop gedaan door zijn vakkennis en zijn integriteit Wij blijven daarom dan ook steeds weer naar Kamera Express gaan voor de aankoop van onze spullen. We raden iedereen om ons heen dan ook Kamera Express aan in Capelle aan den IJssel op de Rietbaan. We hebben dit keer een mooie camera gekocht. Het is een topzaak! Een aanrader!
Eenvoudige aankoop nadat ik gedetailleerde informatie over de camera die ik wilde kopen heb gekregen. Ook een goede garantie aanbieding. Ik werd ook een goede garantie uitbreiding aangeboden.
KlantenserviceProfessionele service, de medewerker waarover heb ik gesproken was zeer behulpzaam en goed geïnformeerd over de fotografische apparatuur (mijn beoordeling is over Kamera Express Utrecht, waar ik heb een nieuwe camera vandaag op de winkel besteld)
Ben meerdere keren in de winkel in Utrecht geweest om mij te laten adviseren over een compactcamera. Soms moet je even wachten voordat je geholpen kunt worden, maar dit komt doordat de medewerkers hun tijd nemen voor een goed advies. Daarom er uiteindelijk ook voor gekozen de camera hier te kopen.