Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenIk ben naar Kamera-Express in Eindhoven gegaan om mijn eerste "echte" camera aan te schaffen. Ik had zelf al wat onderzoek gedaan wat ik ongeveer wilde hebben maar ik had nog geen definitieve keuze gemaakt.
In de winkel ben ik vriendelijk en uitgebreid geholpen door het personeel. Het personeel gaf, naar mijn mening, snel en deskundig antwoord op al mijn vragen en gaf goed advies. Zo was ik aan het twijfelen tussen twee DSLR body's maar werd mij een goedkopere systeemkamera (de Canon EOS M50) geadviseerd voor het gebruiksdoeleinde die ik in gedachte had.
Al met al ben ik tevreden over de geleverde service van Kamera-express. Ik kan helaas nog niet oordelen over de werking van de kamera zelf, deze moet ik hiervoor nog wat langer in gebruik hebben.
Als je twijfelt, raden we het zeker aan om even langs te komen. Vaak kan het in de hand houden van de camera al het verschil maken in de keuze. Fijn dat we je aan de nodige informatie konden helpen.
Veel plezier met jouw nieuwe camera!
Veel plezier met jouw nieuwe camera!
AlgemeenMijn aankoop bij Kamera-Express heb ik als heel fijn ervaren. De telefonische hulp was professioneel en klantvriendelijk. Hierdoor heb ik een goede keus kunnen maken.
VerzendingDe verzending is snel verlopen. De volgende werkdag had ik mijn bestelling al in huis.
AlgemeenGing kijken voor mijn dochter naar een tv op slaapkamer en kwam thuis met 2 tv's ( 1 voor slaapkamer en 1 voor woonkamer) en bijbehorende beugels. Ben uitstekend geholpen door medewerker te vestiging Rotterdam met alles wat er komt kijken bij tv's van tegenwoordig om zodoende een juiste en passende optie te selecteren.
VerzendingEr is telefonisch contact opgemaakt en afgestemd.
Als je er voor 1 gaat kijken en er met 2 thuiskomt, dan hebben we denk ik iets goeds gedaan. Heel veel kijkplezier voor beide gewenst!
AlgemeenBestellen ging makkelijk tijdens een kortings actie van de gekochte body.
Bij afhalen nog even in dubio gestaan om een andere body te kiezen en daarvoor ook de gelegenheid tot overwegen gehad maar uiteindelijk toch bij mijn eerste keuze gebleven
AlgemeenNikon D800 ingeruild voor keurige prijs/ Duidelijke uitleg gekregen over nieuwe Nikon Z7II bij Kamera Express in Amsterdam. Er werd goed rekening gehouden met mijn wensen.
Al is de Nikon D800 al een mooie camera, is je upgrade ook heel mooi! Goed dat je de D800 hebt ingeruild, dat geeft toch weer een mooie korting.
AlgemeenDuidelijke uitleg gekregen over verschillende producten bij Kamera Express in Almelo. Er werd goed rekening gehouden met mijn wensen.
AlgemeenIn november een waardebepaling aangevraagd voor een inruilaanvraag. Vanwege de Covid maatregelen was het helaas niet mogelijk om naar de winkel te gaan. Deze maand alsnog naar de winkel gegaan om mijn Nikon D750 in te ruilen voor een nieuwe camera, aangezien de staat van de camera nog hetzelfde was als tijdens de inruilaanvraag is er na overleg besloten om hetzelfde aanbod aan te houden. Daarna zeer goed geholpen met de verdere aankoop.
Goed om te lezen dat we nog dezelfde inruilwaarde konden bieden na een tijdje, dit is helaas niet altijd het geval. Veel plezier met je nieuwe aankoop.
AlgemeenDeskundig personeel, goed geholpen. Goed advies gegeven over alternatieven en geen wachtenden voor me. Kortom: erg tevreden!
AlgemeenErg tevreden over de vestiging in Arnhem. Het personeel is vriendelijk, neemt de tijd voor je en geven ook nog eens goed en kundig advies.
Kamera Express is een groot bedrijf maar zo voelt het niet wanneer je in de winkel in gesprek bent met een medewerker. Top!
Leuk om te lezen dat je ook juist de persoonlijke benadering voelt in de winkel. We zijn natuurlijk ooit begonnen met 1 winkel en de laatste tijd explosief gegroeid. Fijn dat we je konden helpen.
Bedankt voor je mooie review! We nemen graag de tijd voor onze klanten en zijn heel blij te lezen dat onze klanten dit zo positief ervaren.
AlgemeenDe beloning omvat 5 jaar garantie op mijn gekochte product, dus niet direct geld of iets dergelijks voor deze review. Hier mijn twee lenzen besteld, omdat deze bijna bovenaan het prijzen lijstje in de Pricewatch staan. Dat bovenste deel van de Pricewatch is vaak euros of zelfs centen verschil. Ik koos voor Kamera Express omdat ik bij mogelijke problemen of terugsturen simpelweg naar de winkel kan gaan. Het bestel proces ging vlot en makkelijk. Bij een tweede bestelling die ik later deed moet ik wel zeggen dat de geschatte levertijd niet helemaal klopt (ik had het laatste exemplaar te pakken), kan gebeuren.
VerzendingOp zondag avond besteld en maandag ochtend al binnen. De producten waren netjes in gepakt.
KlantenserviceEen van de lenzen wil ik terug brengen, dat is op moment van schrijven nog niet gebeurd. Voor de procedure tot nu toe moet ik zeggen dat ik een RMA flow op de website mis, nu moet ik een formulier printen, invullen. Daartegenover staat een vriendelijke en behulpzame klantenservice per telefoon, echter moest ik het telefoonnummer wel een beetje zoeken op de website -- deze zou ik in de footer van elke pagina verwachten.
Bedankt voor jouw review. Vergeet je de garantie ook niet nog even via het formulier aan te vragen? https://www.kamera-express.nl/5jaargarantie
Je bent natuurlijk altijd van harte welkom bij ons in de winkel of via onze klantenservice.
AlgemeenIk kom al langer bij Kamera-Express filiaal Capelle ad IJssel. Eerst voor een Nikon D3200, deze ingeruild voor de Canon EOS 2000D en sinds een week nu een Canon EOS 90D. Natuurlijk koop ik alle accessoires bij Kamera-Express want je hebt een ruime keuze. Medewerkers zijn zeer vriendelijk, goed op de hoogte en hebben verstand van zaken.
VerzendingHet gewilde artikel was op voorraad in de winkel.
KlantenserviceMedewerkers zijn zeer vriendelijk, goed op de hoogte en hebben verstand van zaken.
Super dat je gebruik hebt kunnen maken van onze inruilservice. Je maakt sprongen vooruit met de Canon 90D. We wensen je heel veel plezier met het ontdekken van je nieuwe camera.
AlgemeenTv gereserveerd en 12-8 opgehaald in de winkel in Rotterdam centrum een mooie ruime winkel en heel vriendelijke medewerkers heel goed geholpen, prima vol lof
KlantenserviceGoed geholpen door de klantenservice
AlgemeenGoede service in Almelo. Goede uitleg en leuke korting. Muurbeugel voor tv niet aanwezig maar wordt keurig thuisbezorgd
VerzendingIn de winkel in Almelo op voorraad, dus meegenomen
AlgemeenKeurig geholpen aan de telefoon en in de winkel in Rotterdam. Fijn gesprek gehad met de verkoper die ook veel van de producten weet, een televisie in dit geval. Al in al, een fijne ervaring en de moeite van de rit waard!
AlgemeenGoeie dienstverlening. Had ditmaal een Fuji Kit besteld. Echter de verkeerde keus gemaakt bij het bestellen maar dat werd snel opgepakt en opgelost. Ben erg blij met mijn aankoop.
Ik heb ondertussen redelijk wat apparatuur aangeschaft via Kamera-Express. Of het nou toeval is of niet; op 1 of andere manier eindig ik 9 van de 10 keer hier als het gaat om camera specifieke aankopen.
Verzenden ging als verwacht; Snel en veilig. De bezorger was er zelfs voor geplande tijd dus een erg prettige ervaring
KlantenserviceKlantenservice is beleefd, kundig en weten waar ze over praten als je technische vragen hebt. Ze denken met je mee en het leuke ervan is, dat het ook niet echt uitmaakt wat je koopt. Ze hebben altijd een advies wat toepasbaar is.
Bedankt voor je mooie review. Wij zijn blij te lezen dat we je opnieuw goed van dienst hebben kunnen zijn. Dat doen we graag!
AlgemeenGoede klantenservice en de betaling en bezorging waren snel geregeld. Deze winkel biedt 5 jaar garantie en is daardoor een extra aanrader
VerzendingVia een externe leverancier een telefonische afspraak gemaakt en netjes de volgende dag geleverd
KlantenserviceVlot en professionele communicatie via de mail
KlantenserviceVlot en professionele communicatie via de mail
AlgemeenAls enige shop die nog een Epson Fluid Mount op voorraad had voor de Epson v850 Pro scanner, heb ik deze hier besteld. Prijs was hoger dan normaal 149,95 ipv 139,-. In Duitsland was het te halen voor 132,-, maar ik dacht alles maar bij 1 winkel te halen.
VerzendingProduct werd volgende dag samen met de scanner goed afgeleverd door Postnl. Echter merkte ik dat dit een product was die al eerder uit de doos was gehaald. Plakband en al was allemaal beetje rommelig en blijkbaar was er per ongeluk ook wat plakband op de handleiding geweest bij het terug plaatsen in de doos, want op een plakband waren wat letters aanwezig die afkomstig waren van de achterzijde van de manual. Misschien was dit een showroom model die terug is geplaatst in de doos. Ik vind het dan niet terecht dat ik dan zo een hoge prijs voor heb betaald. Ik had dan een nieuw in doos product verwacht. Dus hiervoor een zeer lage waardering.
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat de doos eerder open geweest lijkt te zijn. Wij verkopen outletmodellen, zoals een showmodel, maar dit dient aangegeven te worden op de website wanneer je het product aankoopt. Wij kijken daarom graag voor je mee of hier nog iets in te betekenen is. Zou jij ons een mailtje willen sturen via reviews@kamera-express.nl met daarin je ordergegevens en een aantal foto's van hoe het artikel ontvangen is?
AlgemeenVoor het eerst hier een Epson V850 Pro scanner besteld. Website was overzichtelijk en had de laagste prijs. Order was snel afgehandeld. Kreeg netjes bericht dat het volgende dag afgeleverd zou worden.
VerzendingScanner werd volgende dag goed afgeleverd door Postnl in originele doos. Product was nieuw in doos.
AlgemeenHeb per email een prijsopgave opgevraagd: ik kreeg al snel een reactie terug. De geboden prijs lag hoger dan degene van een andere winkel, dit heb ik aangegeven, waarna de prijs netjes gelijk werd getrokken. Dit verliep soepel en snel, waardoor dit de volle 5 sterren krijgt.
VerzendingDoor het formaat van de televisie moest deze met een koeriersdienst worden geleverd. Enkele uren nadat de betaling was verricht werd er telefonisch contact met mij opgenomen en is de televisie uiteindelijk de volgende dag geleverd. Contact was straight to the point en de televisie is binnen 24 uur geleverd, waardoor ook dit van mij een 5 sterren beoordeling krijgt.
KlantenserviceHet contact met de klantenservice is goed ervaren. Na een aantal emails over en weer verzonden te hebben moest ik instemmen met de geboden prijs: ik heb hier twee emails voor moeten versturen die niet zijn aangekomen, waarna ik telefonisch contact heb opgenomen met de klantenservice. Daar werd mijn akkoord en aanvullende gegevens direct in ticketvorm opgenomen en doorgezet naar de desbetreffende winkel die de rest van het orderproces daarna ook weer vlot in gang heeft gebracht. Ook dit verdient voor mij dan ook 5 sterren.
Wat een mooie review! Bedankt daarvoor. Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe TV.