Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Vandaag de nieuwe GoPro Hero 5 Black opgehaald bij de winkel in Den Haag. Uitstekend goed geholpen in het maken van mijn keuze, waarna ik het product meteen kon meenemen. Ook de klantenservice, waarmee ik gesproken heb voor enkele vragen, stond mij goed te woord. Een heel tevreden klant erbij.

Nalevering van de extra chestmount super geregeld, super snel geleverd.

Klantenservice stond mij goed te woord, kon goed antwoord geven op vragen (technische aspecten) en met betrekking tot levering van producten mij een goede inschatting geven wanneer ik ook iets kon verwachten, uitstekend geholpen.

Netjes afgehandeld. Werd goed voorgelicht en wist waar ik aan toe ben zeker een aanrader

Hele fijne winkel! Vandaag een Nikon D5300 gekocht met een Tamron lens 18-270 en een Nikon 50mm lens. Ondanks een klein foutje van de verkoper hebben ze alles super opgelost, en ons extra betaalde bedrag kregen wij deels terug in accessoires omdat we boven een bepaald bedrag zaten. Werd gelijk verrekend, alles werd netjes afgerond. Echte vakmensen staan er, die liefde hebben voor de cameras. Speciale winkel, aangezien er niet veel camerawinkels met zo een groot formaat nog zijn, in alle prijsklassementen hebben ze wel wat, TOP!

Camera online in de webshop gereserveerd voor afhalen bij filiaal in Utrecht. Dit is een mooie ruime winkel naast een parkeergarage. Uitgebreid assortiment waarbij je tevens in de winkel al e.e.a. kunt zien, en uitproberen. (b.v. met fototassen). Zelfs de koffie stond klaar.

Keurig geholpen door mensen die echt kennis hebben van zaken. Verkopers nemen hier echt de tijd voor je om alles uit te leggen en te adviseren. Er was een mooie zomer korting actie waar ik ook gebruik van kon maken en dankzij hun goede advies heb ik er nog wat accessoires met een korting van 150,- bij genomen.

Na wat wikken en wegen gisteren een Nikon D500 body (het was de laatste op voorraad) gekocht en mijn oude D90 ingeruild. Dit was de eerste keer dat ik wat bij Kamera Express heb gekocht en dat is uitstekend bevallen. De verkoper trok ruim voldoende tijd uit, ondanks het feit dat het redelijk druk was. Kom voor mijn volgende aankopen zeker weer terug.

Hele goede service. Ik twijfelde over mijn toestel aankoop en na een eerste sessie van 1,5 uur nog eens ruim anderhalf uur gesproken met verkopers die enthousiast ervaringen en foto's delen. Financieel ook netjes in orde.
Geen typische dozenschuiver, maar toegevoegde waarde.

Levering een dag later dan gepland, waarschijnlijk vanwege weekend (op zondag in de winkel besteld)

Klanten service netjes afgehandeld, natuurlijk wel binnen de grenzen van een betaalbare klantenservice.

Goede voorlichting en tijd voor vragen genomen. Geen druk om tot verkoop over te gaan gevoeld.

Goede klantbediening in drukke winkel. Wellicht daarom wat weinig tijd voor uitleg, o.a. bij factuur en de actiekorting. Over het algemeen heel positief.

Een product moest na geleverd worden, en zat de volgende dag al in de verzending.

Fijne winkel waar de werknemers de tijd nemen om je van goed advies te voorzien.

Een van de lenzen uit de set kon niet geleverd worden vanuit de winkel. Via post werd deze (kosteloos) twee dagen later al thuisbezorgd.

Lee Mist filters via de website aangekocht prima begeleiding via de chat chessie om toch niet verkeerd te bestellen

Via post.nl naar Belgie

Geen klachten goed ingepakt en vlot geleverd door Post.nl in belgie

Ik ben in de winkel in Leeuwarden geweest. Nog nooit werd ik zo goed en professioneel te woord gestaan en geholpen. Ze kennen hun vak. Door hun "laagste prijs garantie" betaal je nooit teveel. Ik heb hier dan ook gebruik van gemaakt en dat was geen enkel probleem. Product (VLOG-camera) direct geleverd en accessoires werden nageleverd (gratis verzonden naar huisadres). Dat is pas service! Tevens GRATIS 5 jaar garantie. TOP !

Zoals afgesproken heb ik de bestelde producten snel thuisgestuurd gekregen zonder bijkomende kosten en zeer goed verpakt. Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben. De volgende aankoop gaat absoluut ook weer via Kamera-Express.

Ik had nog een vraag over de te gebruiken geheugenkaart. Ze hebben me weer uitstekend geholpen en hebben zelfs gemeld dat ik de door mij gewenste geheugenkaart (van €140) beter op het www kon aanschaffen bij een ander bedrijf omdat het andere bedrijf op het www een aanbieding had waar hun niet aan konden tippen. Wat nou eigenbelang? Service met een hoofdletter S. Bedankt Kamera-Express !!!

Bestelling vlot verlopen. Vragen snel en duidelijk beantwoord gekregen via de chat met een medewerker. Tevreden over het product (Nikon D3300). Maakt prima foto. Ideaal voor een hobbyist die betere foto's wil dan met de smartphone.

Je kan goed betalen in de winkel. Ze hebben genoeg plek om te kunnen betalen.

Ze nemen de tijd voor je. Ze zijn heel erg vriendelijk. Ze helpen je stap voor stap en je kan altijd langskomen als je vragen hebt over je camera.

Wilde een lens kopen voor bij mijn camera en ben wederom uitstekend geholpen. Ook (goedkopere) alternatieven en mogelijkheden zijn besproken. De kennis van zaken heeft voor mij de doorslag gegeven.

Het artikel was niet op voorraad maar werd zonder extra kosten de volgende dag bezorgd.

alles perfect in orde van binnenkomst tot tevreden naar buiten met een nieuwe camera goede service

Superstore Arnhem goede persoonlijke service en goede uitleg over de verschillende soorten camera mogelijlheden en merken

Fijne winkel. Goed advies van medewerkers met verstand van de producten. Hebben me prima geholpen bij het maken van mijn keuze!
Goede service ook.

Nav een advertentie in de krant met gierende banden naar Kamera Express Zwolle gereden om die mooie Lumix DMC TZ80 aan te schaffen. Geen spijt hiervan.. Goed advies en een leuke prijs: kamera én een kaart én een originele tas. Tas kon nog worden geruild voor een exemplaar met een draagclip. Ondertussen de eerste foto's gemaakt, kan er nog niet veel over zeggen, maar eerste indruk is uitstekend. K-E Zwolle bedankt!

zie eerste toelichting

in hun vestiging in eindhoven gekocht
goed advies, uit voorraad en prima produkt meteen een goede geheugenkaart erbij gekocht en prima fotos tot nu toe

afgehaald in eindhoven

factuur kwam niet meteen per mail , klantenservice gebeld en werd meteen opgelost

Plezierig geholpen door vakkundig personeel die antwoord hadden op al mijn vragen. Doordoor een goede keus kunnen maken bij mijn aankoop.

Vandaag bij Kamera express in Arnhem Zuid een Nikon 5300 met kitlens 18-55 mm aangevuld met Nikkor 70-300 mm lens en wat extra dingen zoals geheugen kaart, tas, beschermlens e.d.
Geholpen door Peter die mij uitstekend van dienst is geweest. Hij gaf een goede uitleg tussen de verschillende camera's. Hij gaf uiterst correct adviezen zonder te pushen naar een duurder product maar gaf onpartijdig advies. Een hele prettige ervaring zodat ik een eigen keuze kon maken. Daarnaast nam hij ook ruim de tijd voor mij. Al met al kan ik zeker Kamera express op basis van klantvriendelijkheid, vakkennis en onpartijdigheid aanbevelen.

Scorekaart voor Kamera Express