Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenIn de winkel in Capelle aan den IJssel, ondanks de drukte, prima geholpen met de keuze voor een compactcamera.
Ook de volgende dag nog een cadeaubon gekregen ter compensatie van een onduidelijkheid in de aanbieding t.o.v. die op de website.
Prima geregeld!
Voor mijn bezoek aan de winkel reeds informatie ingewonnen over de mogelijke camerakeuze bij het opgegeven budget. Snelle en adequate antwoorden op mijn vragen.
Goede ervaring.
Algemeenzoals altijd uitstekend geholpen bij Kamera express arnhem kronenburg.
snel en to the point geholpen. duidelijke uitleg over garantie en gebruik gehad.
AlgemeenIk heb mijn Canon Eos 5D Mark IV met Canon E2 Handstrap bij Kamera Express aangeschaft. Een goeie shop die de tijd neemt om het 1 en ander uit te leggen over het betreffende product aan de klant. De shop is bemand met mensen die mij professioneel konden uitleggen wat de mogelijkheden mijn aankoop kon bieden. Tevens boden zij ook een aanbod qua accessoires voor die perfect aansloten op mijn aankoop. Ze bieden ook een uitstekende laagste prijs garantie met een 5 jaar productgarantie op bepaalde producten, wat ik echt als een big plus zie!
In het kort; vriendelijke, professionele medewerkers met een uitstekende service! Bedankt Kamera-Express
Ik heb met mijn laatste aankoop geen gebruik gemaakt van verzending. Ik ben gewoon langsgegaan bij de shop. Vriendelijke en vooral professionele medewerkers die op de hoogte zijn van de laatste technieken in de fotografie.
AlgemeenFijne winkel. De voorwaarden van een kortings aktie was me niet helemaal duidelijk maar werd telefonisch helder uitgelegd. Ik ken hun winkel al sinds hun voorloper en koop daar met gerust hart.
VerzendingEen deel van de bestelling was niet meteen leverbaar. Ik vroeg of -indien de levering van die producten langer dan twee weken duurt- of ze de levering in wat wel op voorraad is dan alvast wilde sturen. Dat hebben ze gedaan binnen een week had ik alle bestelde producten; De camera arriveerde na een dag en en een specialistische kabel 6 dagen later.
AlgemeenBen op zoek geweest naar een nieuwe spiegel reflex camera. Na uitzoeken tot een Canon EOS 80D gekomen. Na eerdere aankopen tevreden over de service dus weer naar Amsterdam. Ondanks de drukte werd er tijd genomen om je te helpen. Ook werd er geadviseerd om een bepaalde set niet te doen ivm een actie.
AlgemeenIk had deze camera bij Kamera Express via internet besteld. Gelokt met een gratis tas voor de Panasonic Lumix DMC-TZ80. Toen ik het pakket uitpakte had bleek dat Kamera Express er een tas voor de Lumix DMC-TZ 60 / 70 bijgeleverd had. Voelde mij zwaar genaaid.
Ben gelijk naar Amsterdam gereden waar ik de daags tevoren ontvangen camera inleverde bij Kamera Express.
Medewerker vroeg naar de reden van retour. Ik vertelde dat ik zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen kan retourneren. Medewerker moest een reden hebben anders zou hij morgen gebeld worden door zijn chef.
Bij terugbrengen gezeur of ik misschien toch geen tegoedbon wilde hebben i.p.v. mijn geld retour. Iets waar ik nota bene volgens de wetgeving recht op heb.
AlgemeenPrima geholpen in de winkel in Eindhoven.De medewerker nam alle tijd voor me en heeft me actief gewezen op lopende acties. Ik heb mijn nieuwe camera met mijn oude lenzen uitgebreid in de winkel kunnen testen. Zeer tevreden.
AlgemeenGoede aftersale service. Online gekocht fototoestel bleek defect. Bij fysieke winkel omgeruild voor ander exemplaar. Prima
VerzendingOp zondagmiddag besteld en maandagmiddag al bezorgd. Supersnel dus.
KlantenserviceGeen moeilijkheden bij omruilen wegens defect. Kreeg meteen nieuw toestel mee.
AlgemeenDuidelijke uitleg over het gekozen product en personeel is vriendelijke en heeft verstand van zaken, zie ik nog wel eens anders bij andere grote ketens.
VerzendingGeen ervaring mee, het de camera in de superstore gekocht in Leeuwarden.
AlgemeenIk heb gisteren een bestelling geplaatst van de DJI spark. Proces verliep heel makkelijk en kreeg ook product tips die handig waren bij mijn aankoop, hier ook gebruik van gemaakt. Een product van mijn bestelling was niet voorradig en hier kreeg ik dezelfde avond nog een mail over waarin uitgelegd stond hoe dat kon. Bepaalde waardering naar de klant op een persoonlijke manier, slimme marketing techniek, is net dat beetje extra ten opzichte van de concurrenten👍🏼
VerzendingProduct om 14:00 besteld, 'Smorgensvroeg om 09:30 geleverd. Helemaal niets op aan te merken!
KlantenserviceGoede persoonlijke benadering door de klant nog een mail te sturen over een product dat niet voorradig was en later geleverd werd. Hierdoor krijgt de klant een gevoel van waardering.
AlgemeenDe producten zijn eenvoudig te vinden op de site van Kamera Express, en het bestelproces verloopt heel gladjes. Niets op aan te merken.
VerzendingDe levering is snel, precies zoals beloofd.
AlgemeenKamera express.nl is een goede en betrouwbare site! De prijzen zijn heel goed. Het enige wat ze wel mogen doen: een korting (bv. 10%) geven op nieuwsbrief inschrijvers Voor de rest is het helemaal top!
AlgemeenZowel bij de vestiging in Eindhoven als bij de vestiging in Den Bosch heb ik goede informatie gekregen.over de keuze van een camera. Uiteindelijk heb ik de camera in Den Bosch gekocht en werd hierbij vriendelijk geholpen.
AlgemeenNa een eerder slecht uitgevoerde bestelling heeft Kamera-Express het nu goed gedaan. Geleverd zoals beloofd
VerzendingKE heeft het keurig gedaan, alleen had de bezorger enige vertraging
AlgemeenAls beginnende filmer en editer is dit mijn 1e aankoop. De winkel is goed te bereiken en heeft professioneel en vriendelijk personeel. Geven goede voorlichting en hebben geduld: geen gepush tot verkoop.
Ik ben een zeer tevreden klant en ga zeker voor een volgende aankoop en advies terug naar Kamera Express.
De nalevering van 1 artikel (batterij) was super snel, deze de volgende dag al in huis!
AlgemeenSuper! s'avonds om half 9 besteld en de volgende dag om half 12 al bezorgd. Je kan je pakketje gelijk volgen.
Ik had originele inktpatronen voor een super scherpe prijs, heel blij mee!
Kom hier zeker weer terug!
Snelle levering
AlgemeenGoed kundig advies bij aankoop compact camera bij KE Rotterdam. KE heeft alles op het gebied van fotografie en voor de hobby- en professioneel fotograaf is het dan ook een feestje om er rond te snuffelen. Personeel weet veel en is zeer hulpvaardig. Beetje jammer dat het er steeds drukker lijkt te worden, met name op vrijdag en in het weekend. Wachttijden lopen op en ondanks het trekken van een nummertje heb ik twee klanten voor moeten laten gaan. Ook pasfoto's werden wat gehaast genomen en zonder overleg, met tegenvallend resultaat. Weet ook niet of ze goedgekeurd gaan worden voor het paspoort. Ik ga ze ergens anders overnieuw laten maken. Dit is eigenlijk de eerste keer dat ik een klein minpuntje kan ontdekken. Ben al lang een zeer tevreden klant bij KE
Tip voor KE: blijf letten op de puntje op de i
AlgemeenIk ben als fotograaf verknocht aan mijn spiegelreflex camera, maar vaak is het helemaal niet handig om met zo'n groot ding rond te sjouwen. Om dit probleem te tackelen ben ik al tijden op zoek naar een geschikte kleine systeemcamera. Na het lezen van vele reviews heb ik een selectie van camera's uit gekozen en die bij Kamera Express mogen uitproberen. Het advies, de deskundigheid van het personeel, het assortiment en natuurlijk de prijs hebben voor mij de doorslag gegeven om voor Kamera Express te kiezen. De bestelling is goed afgehandeld. één item was op dat moment niet op voorraad en is nagestuurd en de volgende dag keurig bezorgd. Al met al ben ik dik tevreden over Kamera Express.
VerzendingDe verzending is opgezet voor een klein onderdeel van de bestelling en geregeld vanuit de winkel. Er werd door PostNL keurig een bericht gestuurd over de stand van zaken van de bestelling en de zaken zijn keurig op tijd en in goede staat aangekomen. Een keurige afhandeling.
AlgemeenProducten aangeschaft na reservering vooraf, ging allemaal vlotjes. Enige wat fout ging was de totale prijs. Er zou volgens de winkel nog korting via de fabrikant vanaf gaan na insturen van rekening en foto van de serienr's. Dit was niet het geval, dit had de winkel direkt moeten verrekenen bleek bij thuiskomst. Uiteindelijk goed gekomen via de klantenservice, ik had dit ook van tevoren uit kunnen zoeken en dat is een les voor de toekomst voor mijzelf.
KlantenserviceOndanks dat de korting toegezegd werd en de overboeking binnen twee weken zou plaatsvinden heeft dit in totaal 5 weken geduurd. Klantenservice was goed in communicatie maar ook afhankelijk van een andere afdeling.
AlgemeenSuperstore Antwerpen: winkel goed bereikbaar, vriendelijke bediening. Alles op voorraad zoals aangegeven op website. Professioneel advies.
KlantenserviceSuperstore Antwerpen - vriendelijke bediening met professioneel advies. Kom hier zeker terug......