Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Je kan makkelijk bestellen
vriendelijke klantenservice
Zeer goedkoop
Een hoop camera's te koop
Duidelijke website

Snelle levering
Het paket zat goed vast
Product kwam in goede staat aan

Binnen de minuut ben je al geholpen

Ik wilde graag een Panasonic GH5 kopen. Voornamelijk vanwege de 4K 60fps mogelijkheden die deze camera heeft. Maar ik wilde niet zomaar een product van €2K op een willekeurige webshop bestellen dus ging ik op zoek naar een offline store.

Kamera-express kende ik en zat bij mij in de buurt (Amsterdam). Eerst ben ik een keer langs gegaan om het product in het echt te kunnen aanschouwen. Een nieuw product werd voor mijn ogen uit de verpakking gehaald, evenals een gloednieuwe lens. Dit mocht ik in mijn handen houden en ik mocht ermee experimenteren binnen het filiaal. Een betere manier om een product te kunnen uitproberen zonder er geld voor uit te geven is er naar mijn mening niet.

Vanwege de prijs toch een paar dagen over de aankoop nagedacht en uiteindelijk besloten de GH5 aan te schaffen bij Kamera-Express. Ook nu weer perfect geholpen. Ik mocht de producten voor ik betaalde uit de verpakking halen en inspecteren zodat ik zeker wist dat de juiste en onbeschadigde producten in de verpakkingen zaten. Ook werd mij gevraagd of ik aan alle accesiores had gedacht die cruciaal zijn voor het goed laten draaien van de camera zoals een deadcat, lens en extra batterij. Zo kon ik na thuiskomst direct met de camera aan de slag.

Het hele koop proces nam door al deze dingen wel bijna een uur in beslag, maar dat was het zeker waard. Ook bleef de verkoper die mij hielp uitermate rustig en maakte geen gehaaste indruk en had alleen aandacht voor mij (geen andere klanten tussendoor). Denk wel aan de parkeermeter, want parkeerbeheer is in Amsterdam berucht en parkeren is vrijwel altijd betaald.
Overall prima winkel ervaring dus.

Het enige kleine dingetje wat naar mijn mening ietsje beter had gekund is het feit dat ik voor €3K+ gekocht had en maar één plastic tasje kreeg en daardoor twee producten in mijn handen moest dragen.
Maar met zo'n goede service in de winkel zou mij dat er zeker niet van weerhouden nog een keer in deze winkel te kopen.

Wat ik fijn vind aan Kamera Express is dat ze de prijzen van een webshop hanteren, en toch een fysieke winkel bij mij om de hoek hebben zitten. Zowel mijn vriendin als ik gingen een nieuwe camera kopen en we hadden dan ook een fikse shopping list. Daarom vroegen we of ze ons nog een mooier aanbod konden doen, en dat konden ze. Dus wat dit betreft top!

Ik had een paar producten op mijn lijst staan waar ze op hun site al aangaven dat ze niet op voorraad waren en dat onbekend was wanneer ze geleverd konden worden. Per mail waren ze te optimistisch over de levertijd. Gevolg was dat ik regelmatig contact met ze heb gezocht of mijn producten al binnen waren en daarin een aantal keer teleurgesteld werd.
Wat ook niet hielp is dat ze op een gegeven moment dachten het product binnen te hebben, maar toen ik het product kwam ophalen bleek dat per ongeluk een oudere versie van het product was verzonden vanuit het magazijn. Gelukkig en heel toevallig dat ik dit in de winkel controleerde (doe ik normaal eigenlijk nooit).
De website kan wat mij betreft ook beter. De site is wat traag en ik zie graag meer mogelijkheden om te filteren. De wishlist functie lijkt ook niet goed te werken.

Ondanks deze negatieve ervaringen zou ik de winkel toch wel aanbevelen als je een fysieke winkel in de buurt hebt zitten. De prijzen zijn goed en ik ben altijd netjes behandeld via mail of telefoon.

Ik heb gemixte ervaringen met hun klantenservice. Soms duurde het behoorlijk lang voor ik een reactie kreeg op mijn mail (zat een keer 5 dagen tussen). Werd daarna wel netjes excuses voor gemaakt.
Daarnaast is hun helpdesk los van hun winkel. Dus als je belt om te vragen hoe iets zit, dan spreek je de helpdesk. Die belt vervolgens de winkel met de vraag. En in sommige gevallen spreek je dan af dat de winkel jou terugbelt. Het werkt en ik kan ook wel begrijpen dat ze het zo doen, maar toch werkt het minder handig dan wanneer je gelijk degene die wat van je bestelling weet aan de lijn krijgt.

Verder kan je wel heel fijn in hun winkel producten proberen en zijn ze netjes in de winkel en hun mails.

De website is overzichtelijk, de prijzen duidelijk en het bestel- en betaalproces eenvoudig. Wel jammer dat je het proces na betaling niet kunt volgen (de status van de bestelling wordt niet op de website vermeld).

Ik had de bestelling snel in huis, maar niet de volgende dag zoals op de website werd vermeld.

Ik kreeg snel antwoord op mijn vraag. Alleen het antwoord was niet heel verhelderend. Dat de bestelling niet de volgende dag werd bezorgd kwam omdat 'er wat vertraging was opgelopen'.

Goed advies en uitleg bij mijn twijfel tussen 2 objectieven, ondanks drukte in de winkel nam de verkoper de tijd

In eerste instantie had ik een order online geplaatst. Alleen hierbij had ik zelf niet goed opgelet en ook een product gekozen welke op dat moment niet op voorraad was. Hierdoor kon het zijn dat het objectief wat ik had besteld ook later zou komen. De volgende dag gebeld met de klantenservice. Daar ben ik vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. De medewerker nam alle opties met me door en heeft uiteindelijk de totale order voor mij geannuleerd. Vervolgens heeft ze voor mij de winkel in Utrecht gebeld en er voor gezorgd dat er eenzelfde type objectief apart werd gelegd voor me.
's Middags naar de winkel gegaan en daar was de verkoper op de hoogte van het verhaal en was het objectief inderdaad aanwezig. Al met al voor mij een zeer positieve en soepeltjes verlopen eerste aankoop bij Kamera Express.

Zie Algemene beoordeling.

Een uitgebreid aanbod van producten tegen een uitstekende prijs. Veel en betrouwbare informatie en het betalingsproces werkt aantrekkelijk makkelijk.

Het product kwam binnen naar verwachting. Netjes en verzorgt maar ook makkelijk om in gebruik te nemen. Voor 23:00 besteld en dan natuurlijk de volgende dag binnen. Uitstekend. Dit is aantrekkelijk want niemand houd van het lange wachten op een product.

Ik werd gelijk geholpen. Het product wat ik zocht werd me gelijk getoond en de doos werd even open gedaan om een kijkje te nemen naar de inhoud. Ook werd me duidelijk verteld naar de mogelijke extra's zoals het verzekeren van mijn apparatuur. Dit was voor mij niet nodig maar het werd me serieus en ook goed aanbevolen. Dat deed me wel goed. Ik ben tevreden

Bij de winkel zelf binnen geweest. Direct goede en vriendelijke service. Ik had mijn camera body mee en kon alle nieuwe lenzen uitproberen. Uiteindelijk met een nieuwe lens en een goed gevoel de deur uitgestapt!

Ontzettend vriendelijke service!

Snel geholpen in de winkel, geen overbodige informatie.
Uiteindelijk met het product naar huis gegaan waar ik tevreden over ben.

Snelle levering en behulpzame chat op de website. Je wordt goed geholpen als je een vraag hebt. Enigste punt van kritiek zou de overzichtelijkheid van de website zijn.

Het is bijvoorbeeld best lastig om te filteren binnen product groepen. Bijvoorbeeld bij de filters kan je niet op diameter filteren

De producten zijn netjes verpakt en in de doos zit voldoende beschermend materiaal.

Erg behulpzaam zoals eerder vermeld

Uitstekende service, goede prijs, vriendelijk en kundig geholpen met persoonlijk en eerlijk advies van de verkoopmedewerker.

Fijn dat ik na het product online te hebben gevonden, op locatie in Leeuwarden terecht kon voor persoonlijk advies en het antwoord op mijn vragen.

Website werkt heel makkelijk. Uiteindelijk product in de winkel gekocht met hele goede service. Website geeft veel info over producten en eventuele extra accessoires.

makkelijk en simpel , kon kiezen uit meerdere opties
na betaald te hebben kwam de camera de volgende dag al .

De Nikon P900 is echt verbluffend , een bizar zoombereik maar tevens ook erg goed voor macro fotografie

makkelijk om te reserveren
de service is prima tevens een goede uitleg van het product .

Bedrijf geeft laagste prijsgarantie maar komt dit niet na. Belooft verschil over te maken naar bankrekening als je aankoop ergens anders in Nederland goedkoper is maar geeft in plaats daarvan een cadeaubon. Cadeaubon is niet online inwisselbaar. Na contact met de klantenservice afgesproken dat ik een aankoop zal doen, de cadeaubon per email samen met de factuur kan opsturen en dat ik vervolgens gecrediteerd zal worden. Gevraagd om bevestiging van deze afspraak via de e-mail. Ineens moet ik de cadeaubon aangetekend naar KameraExpress sturen voordat ik mijn geld terug krijg. Kamera-Express heeft mij dus onder valse voorwendselen een aankoop laten doen. Ik zie dit als iets zeer kwalijks. Dit is regelrechte oplichting, ik eis dan ook dat mijn 51 Euro alsnog wordt overgemaakt aan mij. Ik raad iedereen af om hier aankopen te doen, stelletje oplichters zijn het.

Bedrijf geeft laagste prijs garantie, ik zie het product ergens anders goedkoper en krijg het verschil terug op een cadeaubon IPV op mijn rekening. Gebruik cadeaubon voor aankoop online maar kan deze niet invoeren. Ik neem contact op met de klantenservice en spreek af dat ik via de email een scan kan sturen en dat ik dan het bedrag van de cadeaubon gecrediteerd krijg na het doen van een aankoop. Ik koop iets, stuur de cadeabon per email en krijg vervolgens te horen dat ik de bon maar aangetekend per post moet versturen. Dit is niet de manier hoe een bedrijf mijn haar klanten om zou moeten gaan. Ik ben zeer ontevreden over de geleverde service. Ik voel mij misleid zodat ik een aankoop zou doen onder valse voorwendselen. Ik raad dan ook iedereen aan hier geen aankopen te doen.

Ik ben al jaren trouwe klant van KE al vanaf de tijd van de shop aan de Voltairetuin. Sindsdien is het bedrijf heel erg veel groter geworden. Enorm assortiment en vrolijk personeel met kennis van zaken. Indien ze iets niet weten vragen ze het aan een collega. Ga altijd naar de winkel dus geen ervaring met verzenden. Wel bijna altijd druk maar dat neem ik op de koop toe. Er is altijd wel wat te zien als je even moet wachten. Of gewoon een lekkere kop kofiie. Vandaag geslaagd bij Marcel met een Gimbal Stabilizer. Heel prettig om geholpen te worden door mensen met verstand van zaken.

Een paar keer nodig gehad en altijd goed te woord gestaan of snel gereageerd op de mail.

In eerste instantie had ik gebeld en daar mijn nummer achtergelaten om terug te bellen. Dat is helaas nooit gebeurd. Vervolgens op de chat geweest met iemand die mij niet helemaal begreep. Toen naar Den Haag gegaan en daar iemand met verstand van zaken gesproken. Hij kon aangeven waarom ik beter voor dit toestel kon gaan dan voor het toestel dat ik eerst voor ogen had. Ik ben een Spiegelreflex gewend en dit toestel kwam qua bediening en kleur het meest overeen, ondanks dat het een compactcamera is. Ik wilde een camera voor erbij waarmee ik behoorlijk kan inzoomen (heb zelf een flinke lens op de SRL zitten) om walvissen te fotograferen. Deze verkoper snapte precies wat ik bedoelde.

Ik kocht een fototoestel en lenzen bij Kamera Express Antwerpen na heel deskundig maar vrijblijvend advies. Ik ben de 1ste dag de winkel (na meer dan een uur!) buitengestapt met een pak aan stof tot nadenken. Pas de volgende dag ben ik terug gegaan met mijn besluit tot aankoop en nog was niets teveel gevraagd. Ik heb daar letterlijk een paar uur van de verkoper zijn tijd in beslag genomen. Geen enkele vraag was teveel, nooit een teken van verveling of ongeduld. Klant is koning(in) is hier zeker van toepassing! Ik ben ondertussen een pracht van een fototoestel en lenzen rijker EN heb bovendien een leuke en gedreven mens ontmoet die me op het hart drukte bij de minste twijfel of vragen gewoon even de winkel binnen te springen. Ga ik zeker doen!!! Wat een pracht ervaring! Dankjewel A. :)

De nalevering van een lens was zoals beloofd stipt op tijd... en werd heel leuk afgehandeld :)

Ik ben een super tevreden klant die echt subliem werd opgevangen.

Ik had een trolley nodig om mijn foto spullen te vervoeren. Als eerste kwam kamera express er uit en daar heb ik hem ook beseld. en hij was het goedkoopst dus zo gezegd. en de volgende dag al in huis perfect verpakt en bezorgd. Dus toppie ik raad ook andere aan om hier iets te bestellen.

Laat in de middag besleld en de volgende dag al in huis kan niet beter. en alles netjes verpakt.

Aankoop in de winkel zelf gedaan, ik wist perfect wat ik nodig had op voorhand en had de prijzen opgezocht op hun site. Heel vriendelijke bediening aan de kassa, onmiddellijk geholpen geweest en stond binnen de vijf minuten terug buiten met mijn nieuwe camera lens, factuur was al via mail toegekomen op mijn gsm.

Scorekaart voor Kamera Express