Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Al vele jaren klant bij Kamera-Express. Deze keer was ik samen met mijn docher opzoek naar een camera voor haar. Prima uitleg gekregen over de verschillende types. Voor mij is Kamera-Express een vertrouwd adres.

Het hele bestelproces verliep soepel. Ik was eigenlijk zeer tevreden, maar achteraf toch een beetje teleurgesteld. Ik heb voorafgaand aan mijn bestelling contact gehad met de klantenservice betreffende een melding laagste prijs garantie (ik had de camera voor een lagere prijs gezien bij andere shop). Er werd toen gemeld dat ik de keuze kon maken voor de lagere prijs, maar dan geen gebruik kon maken van de 5 jaar garantie actie, omdat die door Kamera express zelf bekostigd werd. Ik heb toen voor de garantie gekozen. Ik zie nu (slechts enkele dagen later) dat de camera alsnog op de site wordt aangeboden voor precies de prijs die ik heb aangemeld en mét de 5 jaar garantie. Strikt genomen heeft Kamera express de laagste prijs garantie correct toegepast, maar zo het geeft het bij mij toch een bijsmaak. Voor de rest ben ik wel tevreden.

Van bestelling tot levering zo'n 15 uur :-) En alles in goede orde ontvangen.

's Avonds laat enkele keren contact gehad via livechat en email klantenservice. Steeds snel en duidelijk geholpen. I.v.m. verhaal in de algemene beoordeling wat puntjes aftrek. Zonder dat was ik op 'uitstekend' uitgekomen.

Op een juiste wijze geholpen door medewerker bij het maken van een juiste keuze voor aanschaf kamera en toebehoren.

Via e mail en chat juiste antwoorden ontvangen

Geholpen door een zeer kundige medewerker, die onze wensen vertaald heeft naar een voor ons geschikte fotocamera. In de inruilactie kregen we zelfs meer geld terug voor onze oude camera, dan we zelf dachten. Bij filters en voorzetlenzen kregen we advies om die te houden en te hergebruiken bij de nieuwe camera.

We hebben inmiddels al prachtige foto's gemaakt, die mooier zijn dan onze vorige spiegelreflexcamera.

Heldere en duidelijke site. Product (TomTom bandit Action Cam) na beoordeling op site bij vestiging in Den haag bekeken en aangeschaft.
Daar ook goede hulp gehad van de betreffende verkoper. Deskundig en prettig in omgang.

Product was volgens site op voorraad bij filiaal Den Haag. Werden snel en goed (en ook nog meet een beetje humor) geholpen.

Vriendelijke service door een kundige medewerker. Tevens een mooie aanbieding (Sony a7 inclusief kit lens en accessoires).

Kamera expres Arnhem is een prettige winkel. Goede en deskundige informatie. Geven advies om de beste match te maken, zonder te "pushen" naar het duurste.
Ga zeker nog een keer terug voor goede informatie prijs verhouding.

De Kamera Express superstore in Rotterdam is een uitstekende winkel. Je word er altijd zeer vakkundig geholpen! Wanneer je ook binnen stapt er staat altijd een lekker bakje koffie klaar.

De service is subliem! Daarom ga ik voor al mijn foto spullen alleen nog maar naar Kamera Express Rotterdam.

Als je contact opneemt met de klantenservice word je altijd super snel en goed te woord gestaan. En word er direct naar een oplossing gezocht. De klantenservice in de winkels is ook super!

Ik kom al jaren bij Kamera Express. Dat geeft wel aan dat ik heel tevreden ben over hun als foto-apparatuur leverancier. Zij hebben een duidelijke en overzichtelijke website welke concurrerend is met andere. Omdat de fysieke winkel op fietsafstand van mijn huis is, vind ik het prettig om daar naar toe te gaan alvorens tot aanschaf over te gaan. Mijn vragen over de uitgezochte producten worden professioneel en geduldig beantwoord. Ik krijg goede adviezen en kan middels huren een product uitproberen.

KameraExpress organiseert af en toe (gratis) lezingen, welke altijd heel inspirerend zijn.
En... de koffie staat altijd klaar

IN het verleden heb ik wel eens gehad dat een camera of lens kapot ging. In zo'n geval werd er meegedacht of reparatie wel zinvol was en in het geval van reparatie werd er een goede service geboden.

Prima hulp, heb de camera in Leeuwarden gekocht. Dus hij is niet thuis geleverd. OKE!

Heb hem niet opgestuurd gekregen, kon hem gewoon uit de winkel meekrijgen.

Prima vent die me heeft geholpen, hij was wel wat verwarrend voor iemand die niet zo veel van camera's af weet.

Goede service door een inruilprijs van mijn oude SLR set te matchen die ik elders kon krijgen. Tevens goede service toen ik na 2 dagen mijn gekochte camera wilde omruilen voor een ander merk en type.

Prima netjes op tijd de volgende dag

In de winkel konden ze geen uitleg geven over een gimbal. De verkoper wilde enkel de doos tonen, maar ze mocht niet open. Ik vraag me af waarom er nog winkels zijn.

Indien ik de Zhiyun crane zou kopen, zou de garantie vervallen eens de doos open was. Check hierboven al hoe hij ze niet wou openen. Testen, of kijken of de camera past is er dus niet bij.

Beste Klant

Erg vervelend dat u bij ons een mindere ervaring in de winkel heeft gehad. Graag zouden wij met u in contact om uw mindere ervaring goed te maken. Zou u contact met ons op willen nemen via 085-8888013 of via info@kamera-express.nl

We zien uw telefoontje of emailbericht heel graag tegemoet.

Jeffrey Klantenservice Kamera Express/FOKA

Ruime sortering in de winkel en webwinkelen snelle afwikkeling van de bestelling.
Vriendelijke en professionele medewerkers.
Goede inruilmogelijkheden

Snelle en correcte levering

Goede website, goedkoper dan de meeste concurrenten. Ook heel correcte informatie in verband met een cashback actie van Canon.

Zeer snelle en juiste levering.

Mijn camera heb ik gekocht bij Kamera express in Arnhem. Zelf had ik wel een klein beeld van wat ik zou willen van het soort camera, maar toch wilde ik graag wat uitleg waardoor ik toch beter mijn keuze zou kunnen maken. Hierbij ben ik in Arnhem heel goed geholpen en was mijn keuze vrij snel duidelijk welke camera van Canon ik wilde hebben. Hierbij kon ik de camera tas niet gelijk meenemen en werd deze de volgende dag bij mij thuis bezorgd. Ik ben zeer tevreden over de hulp in de winkel en over mijn aankoop bij Kamera express in Arnhem.

Zoals ik al aangaf in mijn vorige toelichting ben ik erg tevreden over de levering van mijn camera tas. De dag nadat ik hem betaald had in de winkel werd hij netjes bij mij thuis afgeleverd. Omdat de tas niet op voorraad aanwezig was in de winkel.

Kamera express blijft de winkel waar ik naar terug ga voor al mijn camera spullen. Dit door de goede klantenservice, snelle levering en groot assortiment.

Heel tevreden met mijn aankoop van het Bresser 5-in-1 reflectiescherm! Kamera Express hanteert de beste prijs, is snel en secuur met het verzenden, en heeft vaak last minute nog de items in stock die ik wil hebben. Uitstekende klantenservice en assortiment. Ik blijf terugkomen

Voor de prijs een prima reflectie scherm, hoewel het natuurlijk niet te vergelijken valt met duurdere apperatuur.

Snel, professioneel en altijd goed assortiment. Mijn pitstop voor last minute gear aankopen.

Alle aanbiedingen staan overzichtelijk op rij, er is gemakkelijk te zoeken en de totaalprijs is meteen helder: er komen geen verrassingen bij het afrekenen tevoorschijn.

Zeer snelle verzending, alles netjes verpakt.

De prijs op de website was niet in overeenstemming met de gemailde aanbieding. Dit werd binnen anderhalf uur opgelost, ondanks het late uur. De klantenservice is tot laat in de avond via de chat te bereiken en ook op facebook wordt snel gereageerd.

Kamera-express is goed te vinden op google. Ze bieden goede en geloofwaardige service. Ik heb hier mijn close-up lens 's-avonds laat besteld en zoals ze beloven, was deze lens de volgende dag al in huis. Een goed stukje service dus!

Levering was zoals beloofd de volgende dag aan huis geleverd.

fijne zaak met kenners die producten goed kunnen uitleggen. Bovendien snel datum op factuur aangepast zodat ik mee kon doen met cashback actie. Order datum viel namelijk nog binnen termijn.

enige vertraging bij weborder levering omdat lens eerst uit een andere winkel terug gehaald moest worden. Scheelde slechts een dag. De goeie service en prijs waard.

snelle respons op administratieve vragen. Gratis 5 jaar garantie.

Scorekaart voor Kamera Express