Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

ik werd snel en adequaat geholpen. De verkoper was vriendelijk en handelde de verkoop op prettige wijze af.

ik heb produkt in winkel gekocht

ik werd snel en adequaat geholpen

Deze keer iets minder vriendelijk personeel dan de vorige keer. Miste door het weekend net de 200 euro cashback van Sony. Vervelend. Konden ze verder niks aan doen. Wel gratis koffie. Lens is uitstekend. Doen mooi op tijd de winkel open, zoals het hoort.

Duidelijke website. Het plaatsen van de bestelling ging eenvoudig. Al bleek achteraf de voorraadindicatie niet te kloppen.

Alles was goed verpakt en het pakket was via track&trace te volgen.

Het fototoestel zat in een "kit" doos waar de 16-50mm uit was gehaald.
Dit is op zich geen ramp (het toestel werkt er niet minder goed om), maar het komt wel een beetje vreemd over.

Na bestellen van de X-T20 + 18-55mm lens bleek dat de lens toch ineens niet op voorraad was. Direct gebeld met de klantenservice, die tot 24:00 (!) open was.
Na een prettig gesprek bleek dat de lens nog wel aanwezig was op een andere locatie. Deze is een dag later bezorgd.

Camera gekocht in winkel te Leeuwarden
Ruim assortiment
Snelle levering (indien je product bij winkel wilt afhalen)
Vriendelijk personeel en ze nemen de tijd voor je
Personeel beschikt over voldoende kennis en kunnen je goed adviseren

Product via reviews geselecteerd. Via centraal nummer gecheckt of het voorradig was in Amsterdam. In de winkel snel en adequaat geholpen.

Eenvoudig een bestelling te plaatsen, klantenservice via chat bereikbaar, erg handig. Producten voor een redelijke prijs, ruim assortiment

Levering was snel, de verpakking kan beter, de doos was gescheurd en beschadigd, voor een duur product verwacht ik een betere verpakking.

Een vraag over de betaling via de chat gesteld, snel geholpen
Alleen jammer dat het uiteindelijk nog niet geregeld was maar met een mailtje als nog opgelost

Tijdens de aankoop werd ik begeleid door zeer deskundige hulp.
Na mijn aankoop ben ik gelijk begonnen met foto's maken.
HIj werkte erg lekker.

We hadden ons thuis al wat georienteerd, maar gingen naar de winkel voor verder advies en om tot een juiste keuze te komen. De medewerker vroeg naar onze wensen en gaf goede adviezen,. waarna we de juiste beslissing hebben genomen en werd de bestelling geplaatst en konden we vlot afrekenen.

Op rustig moment naar winkel kamera express in Zwolle. In vitrine het toestel dat ik wilde hebben gezien. Gevraagd aan de balie. Vriendelijk te woord gestaan en kon toestel bekijken. Besloten het te nemen. Verdere afwikkeling vriendelijk.

Besteld via de site van Kamera Express, door ervaring met de winkel gekozen voor Kamera Express. Alle producten op voorraad en de levering voldeed aan de wensen. 's Avonds besteld en de volgende dag al in huis.

Had mijn keuze al gemaakt voor ik naar de winkel ging door diverse reviews te lezen. Werd in de winkel snel geholpen...gelukkig nog een camera op voorraad.
Dat had ik op de website niet zo snel kunnen ontdekken. Daar werd op voorraad aangegeven. Verder nog wat extra's mee genomen. Dat is het voordeel van een winkel...Je kunt even passen.

Veel keuze op website en in Capelle tegen scherpe prijzen. Wordt in winkel wel prima geholpen. In de winkels buiten Capelle is echter te veel niet op voorraad.
Website: zoeken naar flitsers geschikt voor merk xxx is niet mogelijk. Sterk minpunt.

Erg goed en vriendelijk personeel bij Kamera Express Amsterdam. Ze namen de tijd en hebben duidelijk advies gegeven. Erg goede ervaring!

Goed advies in de winkel gekregen. Alles op voorraad! Voldoende personeel om de klant snel te helpen.

Alles op voorraad en compleet

Wist zelf al wat ik moest hebben. Namelijk 2 nieuwe bodies. Vriendelijke verkoper die nog de nodige uitleg en toelichting gaf.

Ben nu nog bezig met een garantie kwestie. Deze beoordeling gaat over het eerste contact. Kan er verder niet veel over zeggen omdat dit pas net loopt.

Prima geholpen in de winkel. Alles op voorraad, waardoor we alles meteen mee konden nemen.

Wij hadden de verkeerde UV-filter meegekregen. Via de klantenservice begrepen dat wij deze om konden wisselen bij de winkel.

Prima service, goede uitleg. Dat ik voor de garantieverlenging dit reviewproces doorlopen moest wist ik niet en vind ik wel een beetje jammer. Maar verder helemaal tevreden.

Keuze en bestelling waren super eenvoudig. Bestelling reeds de volgende dag ontvangen. Bestelling was zeer goed verpakt en voldoende beschermt tegen schokken.

Besteliling daags na plaatsen van order reeds geleverd. Aftekenen en de kous was af. Ook leuk was te weten wanneer de levering ongeveer (tijdstip van de dag) zou worden geleverd. Op die manier kan je eventueel achternageloop om de gemiste levering op te halen, vermijden. Zeer goede web tracking via PostNl!

Ik ben op regelmatige tijdstippen op de hoogte gebracht van de stand van zaken van de bestelling via e-mail. Telkens ook weer met een tracking number link naar PostNL, zodat je meteen ook de locatie van jouw bestelling op dat ogenblik kon zien/raadplegen.

Kamera-Express helpt altijd netjes en weten waar ze het over hebben. Ze helpen snel en de winkel is netjes.

Snel en netjes

Vriendelijke personeel en goede vakkennis

Wat een fantastisch bedrijf. Goede service, ze luisteren goed naar wat je wilt en helpen je waar nodig. Deskundig.

Scorekaart voor Kamera Express