Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Prijs aanvraag gedaan voor een LG OLED C1. Niet alleen was de prijs zeer scherp (met cashback van LG) maar ik mailde smiddags met de aanvraag, betaalde om 17:30 en om 20:00 belde het koeriersbedrijf wanneer de TV (gratis) bezorgd kon worden. De volgende ochtend stond hij in huis. Top communicatie, snel antwoord en snel geregeld.

Koerierdienst was goed geregeld.

Goed te lezen dat we een mooie deal voor je konden maken en de tv was dan wel heel snel in huis. Dat is nog eens snel kijken! Veel plezier ermee.

Goede hulp in de winkel. Vriendelijk personeel en de tijd werd genomen om de klanten goed te kunnen helpen. Eerlijk en goed advies gekregen. Tevreden met het gekochte product.

Goede en professionele voorlichting in een zeer professionele omgeving, met goede voorzieningen en aangenaam verblijf

Prima service. Kreeg goed advies over de voor en nadelen van bepaalde lenzen. Zo heb ik nu gekozen voor een Sony lens ipv een Tamron lens. Ben er erg blij mee.

In de winkel laten leveren, mocht de lens eerst uittesten buiten, alvorens ik echt had gekocht.

Prima service.

Top dat we jou konden helpen met de vergelijking van de verschillende lenzen. Heel veel plezier met je nieuwe lens, maar dat gaat vast goed komen!

Prima zaak. klant getrouw. Heb er over de tijd heen verschillende dingen gekocht en wat ouder materiaal ingeruild.

Geen gekke dingen.

gemiddeld 5 min in wachtrij, wordt goed te woord gestaan en geholpen.

Er is geen mogelijkheid te bellen met een filiaal, dus de bestelling via e-mail gedaan omdat ze een mooie aanbieding konden leveren. Er werd steeds vlot gereageerd.
Tevens bieden ze 3 jaar extra garantie via de winkel (moet je wel even een review - deze dus - voor schrijven).
Gisteren besteld en betaald en kort daarna gebeld voor levering. Een dag later geleverd en zit ik fijn tv te kijken.

Via koeriersdienst. Prima.
Ik wist alleen dat ze vandaag zouden komen, maar niet hoe laat. Gelukkig werk ik veel thuis in de corona periode.

Twee maal gebeld en wat vragen gesteld. Goed te woord gestaan.

Bedankt voor jouw review. Onze winkels zijn inderdaad niet direct te bereiken per telefoon, omdat we het belangrijk vinden dat onze klanten in de winkel de aandacht krijgen die ze verdienen. Top dat we alsnog een goede deal voor je konden maken.

Vergeet je, naast de review, niet nog even het formulier in te vullen voor jouw certificaat?

Veel kijkplezier!

Wat een waardeloos en klantonvriendelijk bedrijf.

Eind 2018 twee televisies aangeschaft voor zo'n €1000. Nu, slechts enkele maanden na het verstrijken van de garantieperiode van 2 jaar, is een van de tv's defect geraakt. Contact opgenomen met Kamera Express, en online wat onderzoek gedaan, en tot de conclusie gekomen dat kosten van de reparatie zeer waarschijnlijk niet in verhouding staat tot de prijs van de tv. Ik gaf daarna aan (natuurlijk wel met frisse tegenzin) bereid te zijn een nieuwe televisie bij Kamera Express ter vervanging aan te schaffen, indien ze een mooie deal voor me konden maken. Op een tv van €500 kunnen ze me slechts 10% korting geven. Dit wordt in een overdreven rekenvoorbeeld op basis van de adviesprijs uitgelegd als een veel hogere korting, terwijl de adviesprijs van de fabrikant natuurlijk door geen enkele verkoper echt gehanteerd word. Als ik daar vervolgens teleurgesteld en verontwaardigd op reageer blijft een reactie vervolgens volledig uit...

Ik vind het werkelijk asociaal dat Kamera Express zo met haar klanten om gaat. Zeker aangezien ik bereid ben nóg meer geld bij ze uit te geven, na een defect die eigenlijk in het consumentenrecht nog binnen de redelijke termijn valt waarvan je mag verwachten dat je toestel blijft werken.

Echt een absolute afrader dit bedrijf.

De TV kwam weken later dan in eerste instantie beloofd.

Wat een waardeloos en klantonvriendelijk bedrijf.

In 2019 twee televisies aangeschaft voor zo'n €1000. Nu, slechts enkele maanden na het verstrijken van de garantieperiode van 2 jaar, is een van de tv's defect geraakt. Contact opgenomen met Kamera Express, en online wat onderzoek gedaan, en tot de conclusie gekomen dat kosten van de reparatie zeer waarschijnlijk niet in verhouding staat tot de prijs van de tv. Ik gaf daarna aan (natuurlijk wel met frisse tegenzin) bereid te zijn een nieuwe televisie bij Kamera Express ter vervanging aan te schaffen, indien ze een mooie deal voor me konden maken. Op een tv van €500 kunnen ze me slechts 10% korting geven. Dit wordt in een overdreven rekenvoorbeeld op basis van de adviesprijs uitgelegd als een veel hogere korting, terwijl de adviesprijs van de fabrikant natuurlijk door geen enkele verkoper echt gehanteerd word. Als ik daar vervolgens teleurgesteld en verontwaardigd op reageer blijft een reactie vervolgens volledig uit...

Echt een absolute afrader dit bedrijf.

Dank voor je review. We begrijpen dat het vervelend is dat je TV buiten de garantie defecten vertoont. Helaas is de garantietermijn al enige tijd verlopen en hebben mijn collega's uit coulance een korting aangeboden op een nieuwe TV. Dit is het maximale wat wij je kunnen bieden.

Via de mail een goede aanbieding gekregen voor mijn gewenste tv (LG OLED C1), daarbij zat ook meteen een goede aanbieding voor een passende muurbeugel. Na het accepteren van deze aanbieding is alles in gang gezet voor de betaling en levering.

Voor de levering van de tv's wordt gemaakt van een koerier, hierdoor is de kans op de beschadiging een stuk minder. Ik ben netjes gebeld over de gewenste leverdatum en op de dag voor levering heb ik netjes een SMS ontvangen met tijdsvak waarin de tv zou worden geleverd. De tv is ook in dat tijdsvak netjes afgeleved.

Top dat we een deal voor je konden maken. Goed te lezen dat de bestelling snel en naar wens is geleverd. Veel plezier met je nieuwe televisie, maar dat komt volgens ons wel goed.

In de winkel in Maastricht een systeemcamera merk Fujifilm X-T4 gekocht. Prima geadviseerd door een medewerker die tijd voor ons nam en verstand van zaken had. Nam nog even contact op het het hoofdkantoor om de inruilprijs van mijn oude camera nogmaals voor te leggen. Dit leverde een betere inruilprijs op. Fijne winkel en dito medewerker. Goed geholpen en een fijne camera.

Dat is een mooie aankoop geweest. Blij dat we je konden helpen met je nieuwe camera en daarbij de oude in konden ruilen. Veel plezier met je nieuwe camera, maar dat komt zo te lezen wel goed.

Goed advies gekregen in de winkel. Een mooie telelens gekocht, waarmee ik foto's kan maken van wilde dieren.

Levering kwam snel aan, ik werd goed op de hoogte gehouden via mail.

Tof dat je wilde dieren fotografeert. Daar heb je zeker een mooie telelens voor nodig. Wist je dat we hier ook een cursus voor hebben gemaakt?

Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe lens die ik heb aangeschaft bij Kamera Express! Een lensfilter en een teleconverter waren helaas niet op voorrad in de winkel en werden nagestuurd. Mij werd verteld dat dit 4 dagen kon duren maar met 2 dagen was alles binnen. :)

De teleconverter werkt perfect en zorgt voor extra zoom.

Klantvriendelijk en behulpzaam

Fijn dat jouw bestelling eerder binnen was. Veel plezier met jouw nieuwe lens.

Wat vervelend is bij de winkel in Rotterdam is dat je soms er lang moet wachten. Dit keer ook, terwijl er 1 klant in de winkel aanwezig was. Ik netjes wachten tot de klant klaar was en daarna ging de verkoper achter zijn computer staan. Toch maar naar hem toe gelopen (want wachten bij de TV balie schijnt niet duidelijk te zijn dat ik geholpen wilt worden)

Aangegeven dat ik een TV wil kopen en de verkoper gaf aan dat hij zijn collega ging halen. Die was dus blijkbaar in de kantine aan het wachten. Jammer, zonde van mijn wachttijd (zeker 10 minuten)

Prima geholpen verder maar helaas teveel betaald. (€425 voor de 43UP78006LB terwijl Hofma voor 345 gratis thuis bezorgd...)

Sorry dat je iets langer moest wachten. Waarschijnlijk moest de collega iets afmaken op de computer en had de ander pauze. We waren hier alleen niet bij, dus zullen het zeker even doorspelen.

Fijn dat je verder blij bent met je nieuwe televisie. Wat betreft de prijs kunnen we na deze periode niet meer nakijken hoe deze heeft gestaan. Voortaan kun je direct contact opnemen, dan kunnen we kijken of we nog wat kunnen betekenen.

Na 3 maanden van mijn eerste camera aankoop bij Kamera-Exprees een tweede camera gekocht. Ik werd goed geholpen en duidelijke uitleg enz. De werknemers hebben kennis van zake...duidelijk geen mediamarkt type verkopers. fijne winkel, goed overzicht.

Zoals al eerder vermeld door mij, fijn personeel met duidelijk kennis van zake!!

Leuk dat je alweer zo snel bent overgegaan tot nog een camera aankoop! Fotograferen werkt aanstekelijk hé? Fijn dat we je konden helpen.

OLED tv gekocht na hier op het forum een goede deal te hebben gezien. Contant was snel en koop was zo rond. Volgende dag al levering door koerier die het netjes tot in de woonkamer heeft gebracht.

Al 15 jaar klant bij Kamera Express maar de service holt laatste tijd achteruit. Dit jaar Kamera Express zakelijk gebruikt met eigen account manager. Ook dat loopt niet zoals gewenst.

Druppel was het zoveelste wachten in de winkel. Goederen moeten uit magazijn komen, na 20 minuten zijn die er dan, worden neergezet, maar geen enkele actie van medewerker die levering oppakt.
Alles gaat volgens bedrijfs protocollen en nummertjes. Dat is funest voor klantbelang/serieus genomen worden.

Je moet als klant zelf vragen om te mogen afrekenen. €75,- uitgegeven voor 3 producten waar ik een uur voor in de winkel geweest ben.

Dat is echt te lang

Bij verzending gaat het gelukkig wel vaak goed. Dus webshop werk prima.

Wil je vragen stellen over een product hang je soms 15 minuten aan de lijn waarna je een bandje krijgt dat het momenteel te druk is en om het op later moment nog eens te proberen.

Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat je zo lang hebt moeten wachten in de winkel. Wij zullen dit bespreken met de winkel. Het is momenteel helaas drukker op onze klantenservice dan je van ons gewend bent. Wij proberen iedereen zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Wij zijn hard bezig hier oplossingen voor te vinden.

Communicatie via e-mail was altijd snel en duidelijk. Altijd nuttig antwoord geven. Uiteindelijk kreeg ik de beste deal voor mijn tv!

Levering was snel. Hij hielp met het uitpakken van de tv, heel voorzichtig bij het hanteren van de tv. en dan helpen om de oude tv weer in de doos te doen. Snel, vriendelijk en behulpzaam.

Zeer vriendelijk en behulpzaam! Geweldige prijsaanbieding en service! De communicatie was snel en duidelijk, super behulpzaam en uiteindelijk kreeg ik de beste deal voor mijn tv! Zal deze winkel zeker aanraden!

Bedankt voor jouw beoordeling. We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze service en jouw nieuwe televisie.

Ik kocht bij Kamera Express een LG OLED C1 televisie aangezien zij volgens de pricewatch de meest voordelige prijs konden leveren. Na contact te hebben gehad kon ik de tv inderdaad tegen een goede prijs krijgen. Vervolgens was alles snel geregeld en werd ik snel gebeld door de koerier, die de tv de volgende dag al leverde.

Top dat we een mooie deal voor je konden samenstellen. Veel plezier met je nieuwe televisie!

De beloning is voor de vijf jaar garantie via hun website.

De LG65C1 gekocht via Kamera Express. Via mail contact gehad over de aanschaf van de TV en dat was binnen een dag geregeld. Ook was het geen probleem om de levering uit te stellen ivm verhuizing. Al met al prima service.

Levering was zoals verwacht en werd via een externe partij geregeld. Werd binnen de aangekondigde tijdsvak geleverd.

Gefeliciteerd met jouw nieuwe televisie! Vergeet je niet nog even de 5 jaar garantie aan te vragen via de website?

Wat een vreselijk onbetrouwbare partij is dit toch. Dik een jaar geleden al een fiasco meegemaakt waarbij de pre-orders van de Canon R5 niet in volgorde werden uitgeleverd: de klantenservice gaf doodleuk aan dat de eerste pre-orders (je kon alleen €50 betalen omdat de prijs nog niet bekend was), als laatste werden uitgeleverd omdat er nu eenmaal mensen waren die een half jaar later het volledige bedrag al hadden betaald.

Nou, ze verzenden eigenlijk nooit. Volgens mij is de voorraad op de site ook gewoon niet gekoppeld met het verkoopsysteem, want veel mensen grijpen mis, en Kamera Express maakt er geen probleem van om zonder bericht of excuses niets te verzenden voor maanden.

Nu een 100mm RF lens besteld. Volgens de site ruim op voorraad. Ik bestel, betaal, krijg zelfs de factuur opgestuurd (mag pas als producten zijn verzonden), maar géén verzending. Klantenservice: nee sorry, geen idee wat er gebeurd is. We hebben die lenzen aan andere mensen verkocht gisterenmiddag. Je order staat in backorder bij Canon, kan nog wel een paar maanden duren.

Moet je weten dat ik mijn pre-order bij een andere partij heb gecancelled omdat men bij Kamera Express aangaf 100% zeker te kunnen leveren. Zeg dan niet dat je kan leveren? Zo veroorzaak je alleen maar extra problemen. Lijkt mij duidelijk dat je beter geen zaken kan doen met kamera express. Wát een enorm slechte en onverschillige service zeg. Ongehoord.

Update 2021-08-26:
De winkel gaf naar aanleiding van de review aan dat ik contact moest opnemen, en dat heb ik dan ook diezelfde werkdag nog gedaan omdat je natuurlijk wel de kans moet geven om gemaakte fouten recht te kunnen zetten.

Helaas heb ik niets meer ontvangen dan een automatisch antwoord dat mijn mail binnen 24 uur beantwoord zou worden. Inmiddels zijn we een week verder en kunnen we dus concluderen dat men reviews net zo serieus neemt als hun klantenservice.

Update 2021-08-27:
Eindelijk antwoord van de klantenservice, en nog schrijnender dan verwacht. Ondanks dat ik de lens al lang heb besteld én heb betaald... zegt de klantenservice nu dat ik nu via een speciaal artikel nóg een keer dezelfde lens moet bestellen. Iedereen die dat artikel bestelt krijgt voorrang op mensen die het andere artikelnummer bestellen. En dat schijnt al maanden zo te zijn, maar staat *niet* vermeldt bij de artikelen.

Het is echt van de zotte. Volledig betaald, niet geleverd door hun fout, maar ze vertellen doodleuk dat ze al tijden andere mensen voor laten gaan die later bestellen? Dit is gewoon regelrecht bedrog.

En of je zelf even de lens nóg een keer wil aankopen voor snellere levering? Helemaal van de pot gerukt.

Bedankt voor je review. Zoals op het andere online platform aangeven ontvangen we graag je ordergegevens per mail, zodat we op zoek kunnen gaan naar een passende oplossing.

De tweede keer dat ik bij Kamera Express een dure lens koop. Ik ben klaar met Amazon en andere louche webshops. Kamera Express geeft service, heeft een winkel dicht bij mij in de buurt en stonden tot nu toe altijd voor mij klaar.

Zeer snelle levering, heb hem gisteren besteld en vandaag in huis. Verpakking had lucht bubbels rondom de doos.

De chat dacht met mij mee en kwam met verschillende voorstellen voor de verkoop van het product

Superleuk dat we je al meerdere keren mochten verwelkomen bij Kamera Express. Je bent altijd welkom in één van onze winkels of bij de klantenservice als je een vraag hebt. Veel plezier met je nieuwe lens, we zijn benieuwd naar de resultaten!

Scorekaart voor Kamera Express