Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Nikon D500 camera gekocht, via de webshop en het is erg handig dat ze een filiaal in mijn woonplaats hebben. Camera werd netjes via track and trace bezorgd.

Ik had wat vragen over een nieuwe lens, de medewerker heeft mij goed geholpen bij de juiste keuze te maken

De lens was niet aanwezig in de zaak, deze besteld uit het centraal magazijn en de volgende dag geleverd

Problemen met de aankoop. Onduidelijk waar het probllem lag. Ruud (winkel Den Bosch) heeft dit perfect opgelost, blij mee!

Ondanks een hoop gedoe bleef Ruud kalm en klantgericht.

ik heb niets op internet besteld, ben gewoon de winkel in gegaan. goede service gekregen.

niet nodig gehad, in winkel waren ze vriendelijk

Ik wilde een camera aanschaffen door middel van inruil van 'oude' gear. Bij Kamera express had ik in eerste instantie een vluchtige snelle internetwinkel in m'n hoofd die liever helemaal niet aan occasions doet maar ik was positief verrast door de secure behandeling van de speciale occasions-afdeling die de apparatuur grondig onderzocht en er een goed overwogen waarde aan koppelde. Kortom, tevreden klant! (Over vestiging in Cappelle a/d IJssel)

Ik ben een starter. Eerst aan een prof. fotograaf gevraagd waar je het meeste waar en info voor je geld krijgt. Daarna mbv chatten gekomen tot een waarschijnlijke keuze. Het advies gekregen om even naar een winkel te gaan. Dat heb ik gedaan en werd ik prima geholpen en ging ik met een Panasonic DMC-FZ300 de deur uit.

Plezierige professionele chat

Via google m'n camera gevonden en als goedkoopste leverancier kwam ik bij Kamera Express uit.

's Avonds na 23.00 uur besteld en de volgende avond al in huis! Kan niet sneller!! Keurig verpakt in een stevige doos en alles in één keer uit voorraad geleverd.

Ben je op zoek naar een goede spiegelreflexcamera en bijbehorende lenzen en accessoires dan ben je bij deze web-shop / winkel aan het goede adres. Je wordt vriendelijk geholpen, zowel in de chat, als telefonisch maar zeker ook in de winkel.

Ze gaven aan dat de spullen de volgende dag in de winkel af te halen was. Dit bleek echter niet het geval. Toen ik een dag later hierover belde werd er netjes navraag gedaan bij de gekozen winkel en aangegeven dat nu het pakket wel klaar lag om op te halen.

Zoals al eerder aangegeven. Je wordt netjes en vriendelijk geholpen via de verschillende kanalen waarop je ze kunt benaderen.

Hallo. Voor mensen die een digitale camera willen kopen dus spiegelreflex,compact,systeem of videocamera zou ik naar kamera-express gaan.Je kun ook Cameratassen,statieven,flitser,drones,objectieven,kijkers,computers en lensflister kopen op kamera-express. Ik heb sinds kort een camera en dat is helemaal uitstekend waarvoor ik het gebruikt. Ik vroeg aan camera express wat voor camera ik het beste kan gebruiken voor wat ik wil filmen. Kamera-express zetten de camera's op een rijtje wat voor mij het beste is. Uiteindelijk kwam ik tot een keus. Dus ik ging afbetalen maar wat het alle gerust is dat je al garantie hebt en je kan het erbij kopen.(heb ik gedaan)Als je de garantie er niet bijkoopt dan heb je minder bijvoorbeeld als de camera stuk gaat. Maar als je het erbij koopt kun je je camera laten maken voor bijvoorbeeld stof en water als het de camera inkomt.(natuurlijk meer dingen). Maar wat heel fijn is dat je je garantie kan verhogen van 2 naar 5 jaar en het kost helemaal niks. Je hoeft alleen maar een review te schrijven over kamera-express binnen 30 dagen nadat je het apparaat van kamera express heb gekocht. Dus ik zou zeggen: als je een camera,drone,computer of onderdelen ervan dus tassen,gb sandisk ,batterij, flitser,objectieven of lensflitser en veel meer dan zou ik naar kamera express gaan.

De klantenservice is heel fijn want ze zetten alles op rijtje wat voor jou het beste is.

Na enig vergelijken van lenzen (Nikon, Tokina en Tamron) én prijzen (van lenzen en body) kwam ik bij Kamera Express terecht. Hun online klantenservice deed het perfecte voorwerk (snel, behulpzaam en met een goed voorstel), de winkel in Utrecht de kundige aflevering. Tegen scherpe condities, met veel geduld van Kamera Express en goede uitleg, heb ik mijn nieuwe set in ontvangst genomen.

Snel, kundig én denkt daadwerkelijk mee over mijn vraag / verzoek om offerte.

Prettige service, gekocht te amsterdam. Fijne winkel. Zou er zo weer iets kopen indien nodig.

Voor mijn D7000 zocht ik een telelens. Ondanks advies in de winkel ging ik naar huis met een model wat niet werkte met mijn camera (AF-P model). De volgende dag meteen mee terug gegaan. Zonder moeite omgeruild en zelfs als excuus een beschermfilter gekregen.

Good technical advice from 2 sales persons when buying the canon 5D mark IV with accessories. Every thing in stock at the Amsterdam store.

Ik ben in de winkel in Utrecht geweest. om een fototoestel te kopen.
Ik ben uitstekend geholpen door zeer deskundig en behulpzaam personeel. Overal wordt over meegedacht en de adviezen zijn zeer waardevol.
De webwinkel is net zo goed als de service.

Spullen waren allen aanwezig in winkel Eindhoven en daar zijn we correct geholpen en hebben een goed advies gekregen ook van de accessoires.

De camera was keurig in de winkel gearriveerd en goede uitleg gekregen.
Was al bekend met 450D en hier zitten meer mogelijkheden op.

Toch handig om persoonlijk geholpen te worden. Ik had al wat voorwerk gedaan, maar ik kreeg toch nieuwe inzichten van de medewerker toen in de winkel was.

Ik heb de winkel in Rotterdam bezocht op een zaterdag. Het was erg druk maar desondanks was de medewerker erg behulpzaam en nam hij rustig de tijd voor me. Er is gratis koffie ed om het wachten minder vervelend te maken en de winkel heeft mooie producten die je ondertussen kunt bekijken.

Service en klantgerichtheid is heel goed. Ga altijd naar filiaal Utrecht.
Combinatie van dienstverlenende winkel en internet is goed.

Wordt altijd goed geholpen

We hebben ons goed kunnen oriënteren op internet, site van Kamera-Express was duidelijk. Twee keer langs geweest, de eerste keer om advies te krijgen, de tweede keer om de camera te kopen. De eerste verkoper was nogal kortaf, adviseerde een camera zonder uit te leggen waarom die bij ons zou passen. Wij vonden die camera flink aan de prijs en het was niet meteen duidelijk wat de voordelen waren, zeker in verhouding tot de prijs. De tweede verkoper was een stuk vriendelijker en nam de tijd om alle vragen te beantwoorden. Uiteindelijk hebben we de eerste, geadviseerde camera wel gekocht, i.v.m. de grotere sensor. Het werd de Panasonic Lumix DMC-TZ100.
De camera is in de vestiging Amsterdam gekocht.

Overzichtelijke site. Ook telefonisch goed bereikbaar. Mijn vraag over levering kon stellig worden beantwoord en er was ook geen woord van gelogen: Volgende dag in huis.

Verpakking prima, al gaat het natuurlijk om de inhoud. Die inhoud is prima en snel geleverd.

Weinig ervaring mee, maar tot dusver prima.

Scorekaart voor Kamera Express