Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Ik kom altijd bij Kamera Express Rotterdam. Een fijne winkel met een hele grote voorraad en deskundig personeel. Vaak zoek ik via de website al uit wat ik nodig heb en doe ik mijn voorwerk online. Dan kan ik zo nodig nog even met de verkoper van gedachten wisselen of ik A dan wel B het beste kan aanschaffen voor mijn doel.

Heel fijn personeel wat je direct helpt bij vragen of problemen. Hebben ze iets niet op voorraad dan is het snel in de winkel of thuis geleverd.

Tot op heden heb ik een statief en een objectief gekocht bij Kamera Express (Vestiging te Eindhoven).
Het is een super winkel, met goede uitleg en uitgebreid assortiment. Het personeel neemt rustig de tijd om al je vragen te beantwoorden, en de producten te demonstreren. Ik kom hier zeker terug voor al mijn camera spullen.

Prima advisering in de winkel. Nemen echt de tijd voor je. Geen verkooppraatjes maar vakmanschap. Top.

Voor de vijf jaar garantie moet je een review schrijven. (Als je daar een grote hekel aan hebt kun je beter bij camera.nu bestellen, krijg je 5 jaar garantie zonder dat te hoeven doen). Maar goed, ik zal desalniettemin een eerlijke review schrijven anders heeft niemand er wat aan. Kamera Express Amsterdam (fysieke winkel) is het vroegere Camex aan de Parnassusweg. Grote winkel, het kennisniveau van de medewerkers is zeker bovengemiddeld te noemen en ze nemen de tijd voor een klant; dat betekent dat je soms moet wachten (nummertjes) maar de gratis koffie is prima en in een grote camerazaak verveel je je niet snel. De medewerkers zijn niet zo bovenaards bevlogen en ervaren als bij Nivo-Schweitzer op de Haarlemmerdijk (de laatste pro camerazaak in A'dam waar alleen maar pro's en/of techgekken achter de balie staan) maar het assortiment is van Kamera-Express natuurlijk op breder publiek gericht: dat in aanmerking genoemen absoluut prima mensen daar. Niet alles aanwezig maar een grote webwinkel stuurt het snel na (met voordeel: 14 dagen 'no questions asked' retour, wettelijk verplicht). Dat werd ook aangeraden, heel netjes! Dus alles dat je niet ter plekke kan proberen, kun je zo thuis proberen. Wel terugporto zelf betalen of brengen naar winkel, daar krijg je alleen geen geld terug maar mag je ruilen of tegoedbon). Bij mijn bestelling bleek Manfrotto schouderstatief Sympla (bizar mooi gemaakt ding, nu voor een schijntje te koop, een kwart van de oorspronkelijke prijs) helaas toch te zwaar voor DSLR Video met manual lenzen, dus die moest terug voor een videomonopod met videokop. Alles probleemloos omgeruild en ter plekke e.e.a. uitgebreid geprobeerd en daarbij van prima advies voorzien. Attente winkel: verkopers letten ook of je op je eigen spullen let als je je staat te vergapen, of je mag de boel op of achter de balie parkeren. Dus eigenlijk tussen goed en uitstekend - maar dat kan je niet aanvinken.

Volgende dag alles in huis, op één artikel (screenprotector) na, dat wordt nagezonden. Duidelijke communicatie, snelle levering.

Drie accessoire artikelen geretourneerd, voordeel van online bestellen is dat je 14 dagen (wettelijk) retour terecht hebt - met desgewenst geld terug (ex porto). Je kunt ze wel probleemloos in de winkel omruilen tegen iets anders of een tegoedbon krijgen voor het hele of resterende bedrag. Handig om te weten. Aantal productenwaren in de winkel (waar ik geweest was, altijd fijn om iets eerst te testen) niet voorradig, dus niet ter plekke te proberen, er werd uit zichzelf bijgezegd: bestel maar online dan kun je je geld terugkrijgen als ze niet bevallen. Volledig en keurig verpakt teruggeven is wel de bedoeling - en terecht natuurlijk.

Zeer goed geholpen via chatbox van kamera-express.nl.
Ben hier vaste klant en gaan altijd mee met de laagste prijs.
Bovendien zeer vriendelijk en behulpzaam.

Zelf opgehaald bij FOKA superstore in Rotterdam. Per direct geholpen op drukke vrijdag koopavond.

Ik heb het advies van de verkoper opgevolgd met als resultaat dat ik een geweldige camera en lens in bezit heb. Soms heb je een idee in je hoofd, maar met goed advies kan je het soms een nog beter resutaat verkrijgen.
Bedankt Kamera Express!

Het product heb ik zelf afgehaald. Ze hebben - geloof ik - alles op voorraad wat je maar nodig mocht hebben.

De verkoper dacht goed mee. Door een andere lens voor te stellen, bespaarde ik veel geld, waardoor ik een beter camera body kon kopen. Goede deal!

Erg prettig personeel, goed geholpen! Erg tevreden met het door mij aangeschafte product. Prijzen zijn scherp.

Erg vriendelijk, behulpzaam en professioneel personeel dat goed wist te informeren.

Uitstekend service en uitleg bij aanschaf camera. Goede prijs kwaliteit en een winkel met zeer veel keus.

Goede uitleg en tips over de camera en objectieven voor nu en eventueel later. Geen probleem om meerdere producten met elkaar te vergelijken, de winkel neemt de tijd voor de klant.
Top.

Ik heb de winkel in Antwerpen bezocht.
De producten staan goed geordend bij elkaar, zodat je een goed overzicht hebt.

Vriendelijke en professionele bediening.
Alles wordt duidelijk uitgelegd.

Ik ben in de winkel(Capelle a/d Ijssel) geweest voor een aankoop van camera en objectieven. Er werd alle tijd genomen en ben zeer tevreden over de aankoop. Het is handig dat er ook een webshop bij zit, persoonlijk vind ik een winkel prettiger omdat je kan het product zien en voelen.

Vakkundig personeel met kennis van zaken. Inruil van oude camera was ook geen probleem.

Bestelling geplaatst en opgehaald in de winkel dmv vrijblijvende reservering. Top!
Service was ook goed, niet inpakken, betalen en wegwezen maar echt goed helpen. (informeren naar gebruik van de gekozen set, oftewel of ik echt de goede keuze had gemaakt, en helpen met andere vragen)

Goed geholpen met extra opsplitsing op factuur naar wens: Aanbieding was camera + onderwaterhuis. Voor beiden nu een prijs op de rekening,

Perfect geholpen vandaag in Capelle aan den IJssel. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je om je van goed advies te voorzien.

Ik ben zonder verwachtingen binnengestapt bij Kamera Express. Vakkundig en met respect behandeld en geholpen. Top mensen.

Vakkundig geholpen. Mensen die weten waar ze het over hebben.

Prima geholpen en advies. Word met je meegedacht in wat het beste is in jouw situatie en gebruik.

Vlot zoals het hoort! Kon lenzen ter plekke testen om mijn twijfels weg te werken en kreeg vakkundige uitleg.

Goede uitleg op de site waar het ook makkelijk is om een goede vergelijking te maken en een snelle levering.

Goed en met zorg verpakt.

Uitstekend geholpen in de winkel. Wilde een andere camera aanschaffen. Echter doordat de verkoper een aantal gerichte vragen stelde heb ik uiteindelijk een heel andere camera gekocht. Het gaat om de Canon G1X Mark II. Helaas heb ik wel een verkeerde reserveaccu meegekregen die ik terug moest brengen. De goede accu was niet toen op voorraad dus daar moet ik opnieuw voor terug.

N.v.t.

Goed en vriendelijk geholpen. Medewerker dacht verder na dan waar ik op het eerste gezicht naar vroeg.

Ik heb een compact-camera aangeschaft in de winkel in Utrecht, en ben uitstekend geholpen. Lang getwijfeld, was allemaal geen probleem.

Scorekaart voor Kamera Express