Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Na zelf al wat speurwerk naar wensen van Camera te hebben gedaan kwam ik er niet helemaal uit. Ik ben toen naar de winkel gegaan en daar is mij rustig alles uitgelegd en was ik er uit welke keuze het moest worden. Ik ging dus zeer tevreden met camera en ass naar huis !

Prijsinformatie klopte, geen verborgen kosten. Eenvoudige online betaling.
Wellicht optie om bij afhalen ook optie te bieden om in winkel te betalen of aanbetaling online te doen.

Prima, keurig netjes verpakt. Pakket werd netjes uitgepakt en gecontroleerd op volledigheid.

Bestelling via internet geplaatst, goede terugkoppeling en netjes bericht ontvangen over moment dat bestelling in winkel kon worden afgehaald.

Gekozen voor afhalen in de winkel in Amsterdam. Ging prima, netjes bericht ontvangen en bestelling lag klaar. Ook goede parkeermogelijkheden rondom winkel.

Voor mij in de vestiging in Rotterdam het best te bereiken. Altijd leuk om in de fysieke winkel rond te neuzen tijdens het wachten. Ik wordt altijd goed geholpen en heb het gevoel de ze alle tijd nemen om mijn vragen te beantwoorden. Ik heb een aantal jaar geleden een 70-200mm occasion gekocht bij Kamera-Express en ik ben er oogstends erg blij mee. Top service en goede producten, zowel nieuw als tweedehands!

Snelle levering en duidelijke webshop.

Mijn vragen via de mail worden altijd op de zelfde dag beantwoord.

Bestelling was eenvoudig te plaatsen en ik heb er voor gekozen de camera in een van de winkels af te halen. Ik werd in de winke prima geholpen. Naast de standaard 2 jaar garantie krijg ik 3 jaar extra garantie. Top, want eerdere digitale camera's begaven het altijd na 2 jaar en 1 dag.

Deskundig personeel.

Echt top. Men neemt echt de tijd om je tot de juiste keuze te begeleiden.

Ook telefonisch wordt je uitstekend geholpen.

Ben goed geholpen door de medewerkers bij kameraexpress in Breda. Ze hebben goede uitleg gegeven. Ben zeer tevreden

Goede service en personeel met kennis. Veel artikelen op voorraad. Overzichtelijke website en winkels. Regelmatige mooie acties via de nieuwsbrief.

wanneer niet voorradig in de winkel, wordt het de volgende dag kosteloos thuis geleverd

Ter zake kundig personeel, heel duidelijk advies voor mij als echte leek, inlevend en op een prettige, zeer vriendelijke wijze adviserend. Eerlijk !
Product in winkel Asmsterdam gekocht, niet online. Dus over verzending en klantenservice kan ik geen oordeel geven.

Je wordt vriendelijk en informeel geholpen zodat je zeker van je aankoop bent. TOP service

Telefonich gebeld en gelijk duidelijk antwoorden gekregen.

Kamera Express is hét voorbeeld van hoe een winkel zou moeten zijn. Service, assortiment, prijs en natuurlijk de hele ervaring in de fysieke winkels, alles is top!

Alles wat je nodig hebt is ruim op voorraad, bestellen is heel eenvoudig, een bezoek aan de winkel laat je camera hart 10 keer sneller kloppen. Ik ben zeer tevreden over alle leveringen tot nu toe!

Mocht er binnen korte tijd toch iets mis zijn met je bestelling, zijn de medewerkers zeer schappelijk en echt heel erg klantgericht denkend. Altijd een passende en nette oplossing!

Via de website informatie ingewonnen over de camera.
Vervolgens online gereserveerd in de winkel Amsterdam.
Daar de camera afgehaald.
Online betaald.
Factuur via e-mail.
Bijna alle kanalen benut.

De camera was op voorraad in de winkel. Dus 's morgens gereserveerd. 's Middags afgehaald.

Ik wist precies wat ik nodig had en werd bij binnenkomst direct geholpen. Ik kreeg waar ik om vroeg en nog advies over de accessoires.

Duidelijke website
Chat werd snel en goed beantwoord
Er is een 'echte' winkel waar artikelen bekeken kunnen worden
Snelle zending
Artikel goed verpakt

Verzending was prima
Goede tracking
Goed verpakt

Op de website en op tweakers prima het product kunnen vinden en reviews kunnen lezen. Daarna naar de winkel geweest voor de laatste vragen en het product aangeschaft. Prima geholpen in de winkel.

Snel aan de beurt, informatie duidelijk en voldoende. Ruime keus en voldoende voorraad. Wel even moeten wachten tot alles verzameld was maar dat kwam door verhuizing die in progress is.

Bij binnenkomst werd ik meteen zeer enthousiast door het grote aanbod. Uitstekend geholpen met het uitzoeken van de juiste camera voor mij. De informatie over de aankoop was zeer duidelijk en ik ben ook zeer tevreden over de prijs.

Uitstekende service met goede technische ondersteuning, klant vriendelijkheid en behulpzaamheid.

Super leuke online camera winkel met duidelijk goed technisch advies en heldere prijzen voor een breed publiek

Spullen waren goed en degelijk verpakt en snel geleverd zoals beloofd

Had aantal technische vragen die snel en goed werden beantwoord

Tijdens mijn aankoop in de Kamera Express winkel ben ik uitstekend geholpen door de medewerkers. Samen met hun heb ik passende camera gevonden.

heb bij kamera-express in Arnhem gekocht.

De medewerk(st)ers van kamera-express in Arnhem zijn klantvriendelijk. Hun kennis zijn op peil paraat. Ik kreeg goede uitleg en gelegenheid nieuwe lenzen te testen.

Scorekaart voor Kamera Express