Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

In de winkel in Rotterdam goed geholpen door deskundige medewerker die de tijd voor je neemt. Goed bereikbaar met de auto.

Zowel in de winkel (Den Haag) als online wordt ik steeds deskundig en vriendelijk geholpen

In de winkel in Eindhoven uitstekend en uitgebreid geholpen bij de keuze van een nieuwe camera.

Good service and an exceptional large number of different products on display, in the shop and to try out right away.

Deskundig personeel in winkel en klantgericht bij vragen of probleem. Aanrader. Helpdesk kan beter maar dat zou ook aan systeem aldaar kunnen liggen. Zie ook bij verzending onderbouwing. Personeel in filiaal Utrecht helpt wel goed verzendproblemen op te lossen. Had achteraf beter via post kunnen afleveren dan op ander filiaal. Is waarschijnlijk ook weekend-probleem maar dat hadden ze dan ook moeten vermelden bij de bestelling.

Deskundig personeel. Ik had camera besteld op vrijdag en die zou volgende dag geleverd worden. Dat gebeurde niet. Van helpdesk werd ik niet veel wijzer want die belde naar afhaal locatie Utrecht. Die vertelde dat de camera nog niet was aangekomen (Duh ;o). Dus maar zelf volgende dag naar Utrecht. Daar hebben ze keurig alles voor me uitgezocht en magazijn gebeld (op zondag!). Daar bleek dat het toestel volgende dag zou worden afgeleverd.

Niet via helpdesk maar in winkel zelf. Via telefoon mag je het verder zelf uitzoeken maar dit zou exemplarisch kunnen zijn. Ik heb maar een keer contact gehad en heb mijn heil daarna bij winkel zelf gezoch (en dat liep heel soepel).

Uitstekend geholpen bij het maken van de keuze van de juiste Camera. Selectie was via internet teruggebracht tot 2 Canon modellen en de verkoper heeft duidelijk de verschillen laten zien waardoor voor mij de keuze eenvoudig werd.

Goed geholpen door mensen die er wat van weten.
Goede uitleg over de gekochte producten.
Er wordt alle tijd voor je genomen.

fijn geholpen goede uitleg over camera. Mocht zelf even in de hand houden en testen voor de koop

In winkel gekocht. Goed geholpen.Camera beantwoord aan verwachtingen en is makkelijk te bedienen. Mooie display en ligt goed in de hand. goede foto,s ook de zoomfunctie werkt naar behoren

Kamera Express is het beste plek om uw foto spullen kopen. Nu heb ik het lens van Nikon in de aanbieding gezien en meeteen gekocht. Super service in de winkel in Arnhem centrum. Zo veel spullen daar al gekocht (statief, kamera, filters) en aaltijd een goede advies gekregen en beste prijs. Heel tevreden!

Zocht allang een nieuwe camera. Zag een super aanbieding met al mijn wensen. Ben in Breda bij Kamera Express terechtgekomen. Heel klantvriendelijk, snelle service.

Fijne Camera Als instapmodel zeer geschikt.Maakt mooie foto's met bijgeleverde Tamron objectief.Goede voorlichting in de winkel.

Ik heb mijn nieuwe camera gekocht in de superstore in Arnhem. Vriendelijke, Goed en vlot geholpen. Vakkundige mensen, die al mijn vragen wisten te beantwoorden. Ik wilde een extra batterij. Die was er niet meer. maar werd direct besteld en de volgende dag per post bij mij thuis bezorgd.

De extra batterij werd de volgende keurig op tijd en volgens afspraak geleverd.

twee keer advies gevraagd in de winkel, tweede keer een aankoop gedaan. Vriendelijk personeel, goed advies, veel kennis van zaken. Op een zondagmiddag stonden we wel even te wachten omdat er meerdere klanten waren die allemaal wat langer advies nodig hadden.

Geweldig geholpen door de medewerker van de vestiging in Utrecht. Advies was zeer deskundig en dat maakte het voor mij alleen maar makkelijker om tot aankoop van mijn nieuwe Nikon D3300 over te gaan. Inmiddels wat testfoto's gemaakt en ik kan niet anders zeggen bijzonder tevreden te zijn over de resultaten.

Prima geregeld en snelle levering. Website is overzichtelijk en de prijzen zijn concurrerend. Levering correct uitgevoerd

Bij Kamera Express werken zeer competente mensen, met een goede vakkennis. Ze zijn bovendien zeer klantvriendelijk

Geweldige bediening, duidelijke uitleg over alle artikelen, grote voorraad, snelle nalevering, grote kennis bij personeel over hun producten.

Snelle en goed verpakte levering. Thanks

Ik ben prima geholpen met een advies over een nieuwe lens voor mijn canon camera. de kitlens was er mee gestopt na 8 jaar en wat nu? Ik heb nu een mooie 17-55mm canon lens gekocht. medewerker heeft mij goed geadviseerd en ook nog een filter op gezet tegen beschadiging. volgende keer weer camera express!

Erg goede service ontvangen in de Utrecht shop bij de aankoop van een nieuwe camera. Zeer snel en kundig geholpen door de medewerkers.

Het product was direct beschikbaar bij aankoop in de winkel.

Scorekaart voor Kamera Express