Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Ik ben bewust naar de winkel gegaan om geïnformeerd te worden over mijn voornemen de bewuste camera te kopen. Toch nog afgeweken van aanvankelijke keuze. Persoonlijke aandacht en advisering toch noodzakelijk gebleken

Alles is voldoende toegelicht, factuur met onderdelen gecontroleerd en fototoestel gepast in fototas. Kortom goede aflevering.

Goede service en advies. Perfecte kennis van fotografie! Ruime keus in alle merken of je een camera, objectieven of wat dan ook op fotografie,ze hebben het!

Had camera gereserveerd, bij aankomst lag camera keurig klaar.

Goede service en voorlichting. Overzichtelijk aanbod. Prettig contact. Oude camera kon worden ingeruild tegen schappelijke prijs.

Levering op tijd nadat de camera vanuit een ander filiaal werd verzonden naar "mijn" filiaal

Goede opvang aan de balie. Professioneel contact.

Went into kamera express shop in Den Haag and was greeted kindly and was advised and helped by the experienced staff.

De verkoper was naar mij toe correct en vriendelijk en toen ik de winkel verliet met de nieuwe camera had ik een goed gevoel over de aankoop van de camera Canon Eos 750D.

Goeie service, ze geven advies op maat. Ik was aan het twijfelen over een systeem camera of spiegelreflex. Samen de voor en nadelen naast elkaar gezet en op een systeem camera uitgekomen! top advies!

In winkelketen Utrecht uitstekend geholpen. Uitgebreid advies, mogelijkheid om producten te proberen en eerlijk advies. Ook goede tips om naast de aanschaf nog andere zaken goed te regelen. In eerste instantie had ik een bestelling via de webshop gedaan, maar dit verliep niet erg soepel. Toen ik contact opnam, omdat mijn bestelling later in huis kwam dan verwacht, werd er niet mee gedacht met oplossing. Bestelling toen geannuleerd, echter ging er toen met geld terugstorten ook iets mis.
Erg blij dat ik alsnog naar een winkelketen ben gereden en ze me daar een betere indruk hebben gegeven van Kamera Express.

Levering niet na 1 dag al in huis, communicatie kwam snel tot stand, maar oplossing wat lastiger.

Klantenservice in de winkel was erg goed, webshop minder.

Meerdere malen producten bij Kamera Express aangeschaft, op voorraad werd altijd waargemaakt, het product de volgende dag in huis. Mijn laatste bestelling was een camera met een voordeliger objectief in bulk versie. Mijn ervaring is dat dit niet altijd compleet is. Het door Kamera Express geleverde bulk objectief was echter inclusief de originele zonnekap en het objectief foudraal, dus prima.

Om kwart voor twaalf 's avonds besteld en inderdaad de volgende dag goed verpakt geleverd gekregen.

Als ik fotografische producten koop doe ik dat al jaren tot tevredenheid bij Kamera Express. De keuze is gemakkelijk te maken en het bestelproces eenvoudig.

de levering vindt altijd snel plaats (is mijn ervaring)

het kwam tot nu toe niet voor dat ik van de service van Kamera Express gebruik moest maken

Ik ben laatst naar de winkel in 's-Hertogenbosch geweest om een externe harde schijf te kopen. Het item was helaas niet verkrijgbaar in deze winkel, maar het werd direct voor mij besteld en de volgende dag kwam de bezorger al langs om het pakketje af te leveren. Goede service dus!

Bestelling de volgende ochtend direct thuisbezorgd gekregen. De bestelling die ik op zaterdag had besteld, kreeg ik maandagochtend binnen.

Werd snel geholpen en mijn vragen werden netjes beantwoord.

Ik was in de buurt en dacht, kom, loop eens binnen. Werd heel fijn geholpen, met kennis en kunde en vooral, je voelt je klant, geen nummer. Paar keer terug geweest, was een flinke order waarbij een aantal zaken besteld moesten worden. Liep allemaal goed en volgens afspraak. Achteraf nog een artikel omgeruild omdat het niet volstond, uitstekend alternatief gekregen.

Zeer snelle levering, telefoontje en mailtje dat het product aangekomen was, prettige en professionele benadering. Parkeren in de directe omgeving van de winkel (Leeuwarden) kan wat lastig zijn, op korte afstand wel een parkeergarage.

Product in pre-order besteld, vlotte en professionele afwikkeling.

Goede website, ruim assortiment, goed bereikbaar, parkeren bijna voor de deur, kennis van zaken en vriendelijk personeel

Product wat ik zocht hadden ze op voorraad. Vriendelijk en bekwaam personeel! Kom er graag. Handig ook dat je super dichtbij kan parkeren.

Goed geholpen aan de balie. Aardige medewerker die meedenkt met onze wensen. Was een prima service.

In winkel gekocht

heldere uitleg aan de balie. Ruim de tijd genomen om een goede keuze te maken

Winkel in Utrechttl.Luisteren goed naar mijn wensen en komen met de goed advies. Alles OK

Winkel in Amsterdam. Veel op voorraad, dat was voor mij heel belangrijk omdat ik op vakantie moest. Top openingstijden en goed geholpen!.

Werd netjes en vriendelijk geholpen.

De bestelling was makkelijk te plaatsen. De camera was snel te vinden. De prijs was in de vergelijking met andere aanbieders aantrekkelijk. De betaling verliep vlot.

Ik heb mijn Panasonic LUMIX DMC-FZ82 (FZ83) gekocht in de winkel nadat ik informatie via de webshop heb bekeken.

Personeel is vakkundig.

Scorekaart voor Kamera Express