Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Prima service. Mijn gekochte Nikon 10-20mm lens bleek niet te werken met mijn D-7000 body. Kon deze zonder probleem omruilen voor de veel betere Tokina 11-16mm. Uiteraard wel wat bijbetaald maar de lens is heel veel beter.
Goed advies!

Uitstekend advies. Had zelf niet aan Tokina gedacht maar de lens is veel beter dan die van Nikon.

Ik had op van tevoren op de website gezocht naar informatie over de lens die ik wilde. Eenmaal gearriveerd bij Kamera Express raadden ze een andere lens aan, omdat ik een cropcamera heb en geen fullframecamera. Ze dachten goed mee en uiteindelijk ben ik heel tevreden met mijn tweedehandse lens!

Ik ben nog een beginnend fotograaf, maar werd erg goed geholpen bij Kamera Express. De meneer van de klantenservice dacht mee met wat het beste was in mijn situatie, zonder op winst uit te zijn. Ook zocht hij op internet naar meer informatie over het verschil tussen twee bepaalde lenzen en gaf hij naar aanleiding hiervan een eerlijk advies. Uiteindelijk heb ik een tweedehans lens gekocht waar ik heel blij mee ben!

Makkelijk en snel. Alleen postNL is soms niet in te schatten, in mijn geval de tijd dat ze aangeven om televeren is heel lang, vervolgens kwamen ze de volgende dag heel laat in de avond.

volgende dag levering is leuk, maar als de levertijd van 12:00-21:00 dan heeft dat geen zin in.

Dit was m'n eerste bestelling en heb tot nu toe geen klachten. Er is iets misgegaan bij het aanmaken van een account maar dit zat de bestelling zelf niet in de weg. Voldoet aan verwachtingen.

Ik kreeg een mail dat een deel van m'n bestelling nageleverd zou worden, maar kreeg alsnog de volgende dag netjes een complete bestelling, verdeeld over twee pakketten.

Fijne winkel met goed advies. Nemen de tijd om alle aspecten van de verkoop met je door te nemen en hebben deskundig advies

gewoon netje op tijd volgens afspraak

Deskundig advies met ouderwetse service en voldoende tijd voor de klant

Door volgnummers in de winkel ,hoef je daar niet te kijken wanneer je aan de beurt bent. Het personeel is zeer kundig.Bediening is uiterst correct.
De prijs is erg redelijk .Tevreden over de winkel zelf.

je wordt snel en vakkundig geholpen.

Goede en overzichtelijke website. Klantenservice per telefoon goed bereikbaar en zeer vlotte levering van de bestelde producten.

Aankoop van de EF 70-200MM 1:2.8 L IS USM II ter vervanging van de eerste generatie die fantastisch was maar miste toch de IS functie.

De levering was goed en alles was ingepakt zoals het hoort.

Via de webshop enkele artikelen gereserveerd. Vervolgens dezelfde dag opgehaald bij de fysieke winkel en daar ook betaald. Vriendelijk geholpen en nog even nagepraat over mijn keuze.

Goedkoopste prijs voor mijn spullen, Kamera Express in Rotterdam had alle producten op voorraad t.o.v. andere vestingen welke dat niet hadden!

Na raadpleging van de toegankelijke website maakte ik een keuze uit 5 mogelijke camera's.
In de KameraExpress-winkel in Arnhem werden mij de voor- en nadelen uitgelegd van mijn opties. Uiteindelijk een definitieve keuze gemaakt in de winkel. Aldaar werd mijn camera besteld en kreeg ik conform afspraak een mailbericht dat de camera was gearriveerd.

Zie hiervoor.

Niet alleen bij het maken van een keuze maar ook daarna - na ontvangst - de uitgebreide toelichting en de zorg om de camera gebruiksgereed te maken, gaven mij een heel goed gevoel. Ook de deskundigheid van de verschillende medewerkers viel in positieve zin op.

gemakkelijk via internet bekeken en in de winkel alles nog goed uitgelecht hoe het allemaal in elkaar steekt .

zelf afgehaald in eindhoven,prima geholpen

bij vragen via internet werd ik gelijk geholpen.

Zeer makkelijk te bestellen en in mijn geval op te halen omdat ik het toestel toch wel eerst in "handen" wilde hebben

Toestel zelf opgehaald, zie hierboven

Erg goede klantenbenadering met dank aan Niels (eindhoven)

Om extra garantie te krijgen op een gekochtb en betaald produkt moet ik hier verplicht een review schrijven. Ik vindt dat belachelijk en een heel slechte zaak. Dat is mij niet erbij verteld in de winkel. Ook zou de klantenservice een credit aanmaken en dat is nog steeds niet gebeurd. Al met al toch behoorlijk slordige afwerking na aankoop en betaling......

Om extra garantie te krijgen op een gekochtb en betaald produkt moet ik hier verplicht een review schrijven. Ik vindt dat belachelijk en een heel slechte zaak. Dat is mij niet erbij verteld in de winkel. Ook zou de klantenservice een credit aanmaken en dat is nog steeds niet gebeurd. Op de faktuur staat dat de 5jaars actie voor mijn product geld maar in de kleine lettertjes staat dat mijn product hier te goedkoop voor is (€ 139,00) > Ik wacht af of de garantie wordt verleend, ik zal dat hier alsdan ook melden. Al met al toch behoorlijk slordige afwerking na aankoop en betaling......

Nadat ik al een paar aankopen had gedaan via internet ben ik voor de aankoop van een zoomlens naar de winkel in Den Bosch gegaan. Aan de hand van mijn eisen en het type foto's dat ik maak werd ik door de verkoper (Sean) keurig geholpen om de voor mij juiste zoomlens uit te zoeken. Je kon goed merken dat Sean ook zelf een fotograaf was die mensen wilde helpen met het uitzoeken van de beste lens voor mij. Dit in tegenstelling tot andere winkels zoals de mediamarkt waarbij het accent alleen maar op verkopen ligt. Ik heb aan dit bezoek een prima gevoel overgehouden en kom zeker terug als ik nog meer foto of video spullen nodig heb.

Ik heb gekozen voor een zoomlens van Canon zelf en niet voor een product van een ander merk zoals Sigma of Tamron omdat ik de scherpte en minimale vervorming belangrijker vond dan een groter zoombereik. Ik heb al een kleine 100 foto's met deze lens genomen en heb er zeker nog geen spijt van.

De medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam. Hadden ook wel inhoudelijke kennis maar ik had mijn voor werk al via internet gedaan dus ik wist al wat ik wilde kopen. Hadden wel een ruimer assortiment dan ik had verwacht.

Had een vraag gesteld over de inruil actie en daar kreeg ik netjes binnen een dag een reactie op.

In de winkel van Kamera Express in Capelle ad IJssel ben ik goed geholpen bij de aankoop van mijn camera Sony a6000. Ik ging eigenlijk voor een occasion maar heb toch gekozen voor een nieuwe. De medewerker wist veel over het product te vertellen en ik heb er ook iets van opgestoken.

Ik ben ontzettend goed geholpen in de winkel in Breda. Ze namen alle tijd om mij zo goed mogelijk te helpen. Ze konden al mijn vragen beantwoorden, en ze hebben me veel informatie gegeven waar ik veel aan heb. Mocht ik nog iets nodig hebben voor mijn Canon 1300D, zal ik zeker teruggaan naar Kamera Express !

Ik heb contact gehad met de klantenservice omdat de set die ik graag wilde uitverkocht was. Ik ben ontzettend goed geholpen bij de klantenservice.

Het is de zoveelste keer dat ik bij Kamera Express een fotototoestel, een Camcorder of accessoires ga kopen. Dat doe ik daar met plezier, want ik weet dat ik elke keer uitstekend word geholpen en met een blij gevoel weer huiswaarts rijd.
Ik wilde winkel in Amsterdam sterk aanbevelen.

Ik wilde winkel in Amsterdam sterk aanbevelen.

Scorekaart voor Kamera Express