Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Ik was op zoek naar een LG OLED. Via het kortingstopic op tweakers forum gezien dat Kamera Express een nette prijs kon bieden. Na contact per mail kreeg ik snel de aanbieding die ik wilde.

Zelfde dag nog door koeriersdienst gebeld 2 dagen later tv in ontvangst genomen

Ik was op zoek naar een LG OLED 65C1 voor onder de € 1.500. Via het kortingstopic op gathering.tweakers.net gezien dat Kamera Express een nette prijs kon bieden. Na contact per mail kreeg ik snel de aanbieding die ik wilde hebben en kon ik direct met een persoonlijke betaallink afrekenen.

Dezelfde avond werd ik door koeriersdienst Thijse gebeld die de TV de dag erop om 11u over de drempel hebben afgeleverd.

Ze reageren snel en vriendelijk op vragen. Nog geen 5 sterren omdat ik nog niet weet hoe ze in geval van issues met me om gaan.

Hartelijk dank voor je review. Wat heb je een mooie tv aangekocht! Daar ga je zeker weten veel kijkplezier van hebben. Mocht er onverhoopt iets mis gaan met de TV, dan staat onze klantenservice voor je klaar om je hierbij te helpen, maar laten we voor nu hopen dat je heel lang zorgeloos mag genieten van je TV.

Aanfluiting sinds het geen Foka meer is.

Al verschillende producten besteld (toen het nog Foka was) en tot nu toe altijd tevreden geweest. Laatste interactie is echter drama en weerhoudt mij van waarschijnlijk hier nog iets te kopen.

Ze bieden een laagste prijs garantie, dus daar op gereageerd. Omdat ze echter enorm lang de tijd nemen was de voorraad bij de concurrent echter al uitverkocht. Dat grijpen ze dan aan om met een flut aanbieding te komen. Gebeld met verzoek dit even te bespreken, werd afgedaan met een standaard mail "Wij hebben al de laagste prijs". Wat dus helemaal niet klopt, maar ook totaal geen reactie tegen te geven valt.

Prima koop ik voortaan mijn producten wel ergens anders, hoeft niet voor de laagste prijs maar als je er mee adverteert moet je dit wel nakomen.

Bedankt voor je review. Wij doen ons uiterste best de prijzen met onze directe concurrenten te matchen. Echter dienen zij hiervoor wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Wij kijken daarom graag per artikel na wat we in de prijs voor je kunnen betekenen. Als je nog eens wilt laten kijken naar de prijsmatching voor het gewenste artikel, dan kijken wij graag na wat de mogelijkheden zijn. Wij ontvangen dan graag een mailtje via reviews@kamera-express.nl

Product was makkelijk te vinden. Gedeelde laagste prijs met andere webwinkels. Vanwege de goede recensies hier de Denon DP-400 gekocht. De volgende ochtend werd het al geleverd. (:

De Denon DP-400 was makkelijk op te zetten en in gebruik te nemen. Een paar oude platen geprobeerd en ze klinken goed, alles werkt naar wens.

Super om te lezen dat alles vlekkeloos is verlopen. Zo hoort het! Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe aankoop.

Ik heb een Canon Powershot gekocht. Het bestelproces verliep makkelijk en na 2 dagen had ik het product in huis.
Klantenservice reageerde ook vlot op een vraag.

Na 2 dagen conform levertijd verzonden met PostNL

Wij zijn goed geholpen met de keuze maken van onze apparatuur. Verkopers leggen geduldig en duidelijk uit. Wij hebben de apparatuur nog niet in gebruik, over de levering kan ik niets zeggen daar wij deze hebben afgehaald in de winkel. Verkoper heeft wel geholpen deze in de auto te plaatsen.

Bij Kamera Express een LG Oled gekocht. Na wat mailtjes vriendelijk te woord gestaan en een zeer goed aanbod gekregen.

Verzending verliep goed volgens een koerier. Hebben de doos netjes op de plek neergezet waar die moest staan.

Klantenservice reageert vlot en was goed behulpzaam.

Het was heel makkelijk om een bestelling te plaatsen. Deze lijkt echter in een soort "zwart gat" terecht te komen want daarna hoorde ik niets meer.
Het betreffende artikel (camera van rond de 800 euro) was voorradig volgens de website en zou de volgende dag geleverd worden. Na bestelling bleek dat de website was bijgewerkt naar "geen voorraad". Ook heb ik de voorraad in de winkels gecontroleerd, daar was geen voorraad.
De betaalstatus direct na bestelling op de website was "afgerond" en de verzendstatus "niet verzonden". Dat is de hele looptijd van de bestelling zo gebleven.

Verloop van de bestelling:
vrijdag 13-08 besteld.
zaterdagavond 14-08 gemaild met vraag over de levertijd.
zondagavond 15-08 mail met een standaard bericht dat men niet binnen 24u kan reageren.
Maandag 16-08 gebeld. Het verhaal van de klantenservice was dat de camera uit een winkel moest komen en uiterlijk donderdag geleverd zou worden. Wel bijzonder, aangezien geen enkele Kamera Express winkel deze camera op voorraad had tijdens het bestelmoment.
Woensdag 18-08: nog steeds geen verzendbevestiging. Weer gebeld. Het verhaal van de klantenservice was (na veel stiltes, huh's en nog meer verbijstering) dat de camera niet op voorraad was. Dat had ik inderdaad al gemerkt ja. Order geannuleerd en verzocht om een annuleringsbevestiging via mail.
Woensdagavond 18-08: geen annuleringsbevestiging gehad, daarom verzocht via mail.
Donderdag 20-08: Standaard antwoord dat men niet binnen 24 uur kan reageren vanwege grote drukte.
Donderdagavond 20-08: Annuleringsbevestiging gekregen met creditfactuur. Terugbetaling duurt volgens die bevestiging 5-10 werkdagen.
Ma 23-08: terugbetaling ontvangen. Dat is dan wel netjes snel

Kortom: zeker geen aanrader. Ik bestel hier zelf nooit weer, aangezien de medewerker bij de klantenservice aangaf dat het vaker gebeurde dat de website voorraad aangaf terwijl die er niet is. Daar krijg je dan geen enkel bericht van. Correcte voorraadinformatie kan men niet geven, ook niet telefonisch.

Kortom: geen verzending, geen automatische informatie hieromtrent en foutieve informatie van de klantenservice.

Zie bovenstaande. Klantenservice geeft óf onjuiste, óf geen informatie. Via mail duurt een antwoord lang. Telefonisch zijn ze wel bereikbaar, maar ik schoot daar afgezien van het annuleren van de order niet veel mee op.

Beste Dizzy, dank voor je review. Wat vervelend om te lezen dat het zo is misgelopen met je bestelling. Wanneer een artikel vanuit een winkel moet komen, is de levertijd 1-4 werkdagen. Het kan zijn dat er geen voorraad is in onze Nederlandse winkels, maar wel in onze Belgische of Duitse winkels. Deze voorraad is niet inzichtelijk via de Nederlandse website. Helaas zal deze informatie je ervaring natuurlijk niet meer veranderen. Onze excuses voor de warrige verloop van zaken.

Ik nam telefonisch contact op met Kamera Express om te vragen of de lens die ik op het oog had in de winkel aanwezig was. Deze kon ik gelijk de zelfde dag nog komen ophalen.

Door mijn oude lens in te ruilen kreeg ik direct korting op mijn nieuwe aankoop. Het personeel is erg vriendelijk en weten waar ze het over hebben.

Slim om gebruik te maken van onze inruilmogelijkheid! Zo heb je een leuke korting op je nieuwe aankoop. Veel plezier met de lens.

Het personeel van Kamera Express weet waar ze het over hebben en gaf duidelijk advies over mijn nieuwe camera.

Kamera Express gaf duidelijk aan hoe ik mijn garantiecertificaat kon activeren en hoe ik de cashback actie die op dat moment van toepassing was kon verzilveren.

Bedankt voor je complimenten! We bieden onze medewerkers diverse trainingen aan om de kennis up-to-date te houden. Leuk om te lezen dat dit ook zo wordt ervaren.

Prima advies gekregen voor onze nieuwe camera.

Alles goed en netjes uitgelegd. Al met al prima service.

In de winkel in Eindhoven afspraak gemaakt voor het eventueel kopen van nieuwe camera .
Mijn oude camera eerste netjes getaxeerd en ook een nette prijs geboden .
Na enkele vragen over wat ik wilde met de camera ( portret,landschap of bijv macro ) hebben ze me goed geholpen een camera te kiezen met lens .Canon 250D met lens 18-200
Aangezien deze niet in de winkel beschikbaar meer waren maar dat had eigenlijk wel gemoeten ,hebben ze ze laten versturen en had ik ze volgende dag al binnen .
Als troost kreeg ik in de winkel een SD kaart gratis .
Dus ik was zeer tevreden en kan iedereen de winkel
aanraden .

Fijn dat je met onze hulp een keuze hebt kunnen maken. Balen dat de camera toch niet beschikbaar was in de winkel, maar we zijn blij dat we het zo op hebben kunnen lossen. Veel plezier van de 250D in ieder geval!

De winkel in Eindhoven bezocht voor advies onafhankelijk van merk; De wens voor een uitstekende video camera ging tussen Canon, Black Magic en Sony; De prijs kaliteit verhouding van Sony gaf de doorslag; Perfect advies van de verkoper en adviseur voor een zeer geavanceerd pakket met nagenoeg alle kwaliteit opties met overige veel beter betaalbare lens opties.

Er werden drie producten die niet in de winkel waren nageleverd direct de volgende dag! de verkoper verzekerde ons dat we echt voor deze moesten gaan gezien technische mogelijkheden en dat naleveren snel was en zou zijn.

Voor één product was er op de bon verkeerd geregistreerd dat we deze al meenamen vanuit de winkel; Via klantenssrvice en contact met de winkel werdt dit de volgende werkdag direct opgelost en als laatste geleverd.

Super te lezen dat we je hebben kunnen adviseren welke camera het beste bij jouw situatie past!

Zoals gewoonlijk vlotte en correcte afhandeling (pre-order / betalingsproces / levering in de winkel te Gent voor afhaling! )

Bestelling plaatsen was simpel en betaalproces conform verwachtingen via ideal. Direct bevestiging via e-mail ontvangen.

Artikel zou de volgende dag geleverd worden, mits voor middernacht besteld. Vlak voor middernacht besteld, en geheel volgens verwachtingen werd het artikel de volgende dag door PostNL geleverd.

Zeer goed geholpen in de winkel in Breda. Hele nette, fijne camera en met heel veel instellingen welke nog handmatig middels knoppen op de camera ingesteld kunnen worden. Een echte camera voor mensen die echt zelf willen fotograferen.

Zeer prettig geholpen en tijd voor klant. Dit was mede mogelijk, omdat het niet druk was in de winkel in Breda.

Leuk dat je bezig bent met het manueel fotograferen. Dat is pas echt ontdekken van de camera en fotografie! Top dat we je in Breda konden helpen bij jouw keuze!

Prijs aanvraag gedaan voor een LG OLED48C16LA. Via een vlotte reactie een mooie prijs ontvangen.

De TV is na betaling de volgende dag geleverd.

Op mijn mail met prijs aanvraag werd snel gereageerd.

Erg gemakkelijk via de mail een mooie prijs kunnen afspreken voor mijn nieuwe LG OLED.

De camera die ik wilde was prima online te vinden en bijhorende accessoires ook.
Betaling ook prima verlopen

Heb mijn eerste camera gekocht als beginner. Heb een heel uitgebreide uitleg gehad welke bij mij zo passen.
Heel vriendelijke service.
Ben heel blij met mijn camera

Wat leuk dat je gaat beginnen met fotograferen! Mocht je daar vragen over hebben kan je altijd eventjes langskomen of contact opnemen met onze klantenservice.

Misschien is onze basiscursus ook een leuk idee?

Snelle en vlotte communicatie en een vergelijkbare aanbieding (iets duurder) maar incl verzending dus kwam op het zelfde neer.

Netjes gebeld om afspraak in te plannen, ook het tijdsblok klopte perfect.

4* omdat ik er nog geen ervaring mee heb.

Scorekaart voor Kamera Express