Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeenzaterdag tv besteld en maandag morgen geleverd! woow hoe snel wil je het hebben! De prijs was ook uitstekend, kortom gewoon een goed bedrijf waar ik vaker ga bestellen!
Verzendingsupersnelle levering!
Je bent altijd welkom een bestelling te plaatsen Top dat je televisie zo snel al in huis was. Veel kijkplezier!
AlgemeenSnelle levering. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. TV heeft zoals beschreven een mooi beeld voor deze prijs klasse. Het geluid dat volgens de reviews matig zou zijn valt ook 100% mee. Gebruiken deze TV op de slaap kamer en daarvoor is hij ideal.
VerzendingSnelle verzending en goed verpakt
Fijn dat de televisie helemaal bevalt, ook het geluid!
AlgemeenHeel vriendelijk personeel in Den Bosch
Ankie heeft mij zeer goed advies gegeven over mijn aankopen
We zullen de complimenten doorgeven aan onze topper Ankie.
AlgemeenIk ben al jarenlang klant bij Kamera Express. Ik kom er altijd terug omdat de meeste verkopers deskundig zijn en goed advies geven.
VerzendingMijn laatste aanschaf betrof een objectief. Deze was niet in voorraad en moest worden besteld. In dat proces was iets niet goed gegaan. Echter dit werd wel keurig rechtgezet.
Over mijn aankoop RF 70-200 f4 ben ik dik tevreden.
Ik word altijd keurig te woord gestaan en ze nemen de tijd om je te helpen.
Bedankt dat we jou al jaren als klant mogen verwelkomen!
Die nieuwe lens zal naar ons idee goed bevallen.
Algemeendaar ik voor mij eigen een philips tv had gekocht kon ik met een gerust hart een tv voor mij neef besteld om 19.00u besteld na correctie met de klanten service op tijd de volgende dag afgeleverd op en wel ander adres waar mijn neef verblijft, hij is erg blij met deze tv en ookdaar hij de volgende dag kon kijken
Verzendingzeer goed en geleverd op juiste tijdvak die aangegeven was
Fijn dat je neef blij is met zijn televisie en deze zo snel werd geleverd. Heel veel plezier ermee, maar zo te lezen komt dat wel goed
AlgemeenGoed geholpen bij de aanschaf van een nieuwe camera, voor de 5 jaar garantie deze review geschreven.
Top! Vergeet je niet de garantie nog even aan te vragen?
AlgemeenIk heb 2 weken geleden een tv aangeschaft bij Kamera Express. Ik heb de nieuwe Sony Bravia XR A90J 65'' aangeschaft. Ik ben denk ik nog nooit zo blij geweest met een tv als ik ben met deze. Hij is geweldig zowel het beeld als het geluid van de tv zijn erg goed. De prijs kwaliteit verhouding vind ik ook goed. Je krijgt echt waar je voor betaald, niet normaal realistisch beeld.
Daarnaast raad ik het iedereen aan om bij Kamera Express te bestellen. Zij hebben mij namelijk uitstekend geholpen. Zo was de tv in eerste instantie beschadigd geleverd (dit was gebeurt tijdens het transport ) en dit werd meteen opgelost. Ik kreeg binnen enkele dagen al een nieuwe tv zonder beschadigingen binnen en ze hadden alles duidelijk naar mij door gecommuniceerd. Klantenservice was top en vriendelijk. Ook bij de verzending waren ze heel vriendelijk. Kortom ik heb alleen maar goede dingen te zeggen over Kamera Express en zal zeker vaker bij ze bestellen.
De tv was in eerste instantie beschadigd geleverd (dit was gebeurt tijdens het transport ) en dit werd meteen opgelost. Ik kreeg binnen enkele dagen al een nieuwe tv zonder beschadigingen binnen.
KlantenserviceZij hadden me uitstekend geholpen en ik kreeg snel antwoord.
Wat een prachtige review! Heel erg bedankt daarvoor. Wij zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Vergeet je niet de 5 jaar garantie aan te vragen voor je nieuwe topper van een TV?
AlgemeenWederom prima advies gehad bij aanschaf van een zoomobjectief. Was op zoek naar upgrade van standaard objectief en bij voorkeur zo breed mogelijk inzetbaar. Voor- en nadelen goed toegelicht en op basis van advies 18-300 objectief aangeschaft.
AlgemeenOp zoek naar een nieuwe spiegelreflex camera. De oude Canon 300D rebel was echt aan vervanging toe. Na wat uitzoek werk op de Tweaker site, ben ik afgereisd naar de vestiging Breda. daar mij verder laten informeren over een Canon 90D met een canon EF-S 18-135mm lens. Dit verliep uitermate plezierig de camera met lens werd erbij genomen en ik mocht uitgebreid alles uit proberen en testen. Na week terug om de aankoop te doen en in de tussentijd nog wat na gelezen op de Tweaker site. Nu uitermate tevreden met de niewe aanschaf.
De Canon 90d is zeker weten een mooie update. Heel veel plezier met je nieuwe camera en graag tot een volgende keer in onze winkel in Breda.
AlgemeenNa aanleiding van een aanbieding heb ik afgelopen zaterdag de LG OLED55C16LA gekocht. Volgens de verkoper zou deze op op maandag al geleverd kunnen worden. Helaas daarna niets meer gehoord over de bezorging.
Gister ochtend contact opgenomen met de klantenservice conclusie was dat de TV vandaag geleverd zou worden.
Zojuist de TV in ontvangst genomen, prachtig ding!
Jammer dat de TV niet al op maandag geleverd werd, maar die ene dag langer wachten was ook niet een ramp
KlantenservicePrima geholpen door de klantenservice
Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je bestelling een dag vertraging heeft opgelopen. Excuses hiervoor. We wensen je heel veel kijkplezier met je nieuwe TV.
AlgemeenBen bij Kamera Express goed geholpen. Na 4 bezoeken (ja, ik was een twijfelaar ;-)) had ik uiteindelijk de keuze gemaakt voor welke camera en lens. En ja, natuurlijk heb ik ook bij concurrenten gekeken, maar de prijs is minimaal net zo scherp als elders en de hulp beter.
Helaas bleek na de aankoop de zonnekap van de lens te missen. Of dit nu een fout was van de verkoper of dat dit al niet bij de lens zat was niet duidelijk, maar het probleem hebben ze niet bij mij laten liggen (zoals het hoort) en kon ik kort erna deze ophalen.
Met de aankoop van een camera en lens is het heel logisch om te twijfelen Je wilt immers de beste keuze maken! Goed om te lezen dat je uiteindelijk toch een goede keuze hebt kunnen maken. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop.
AlgemeenVia mail prijsopgave gevraagd voor 65" LG C1 nav Tweakers OLED aanbiedingen topic. Vrij snel reactie dat ze idd voor lage prijs konden leveren.
Besteld via de mail, niet via de site.
Daarna wachten op telefoontje van de leverancier dat helaas niet kwam. Bleek mijn telefoonnummer niet goed overgenomen te zijn in de order. Denk omdat ik via de mail had besteld. Dit is dus even opletten, als je bestelt via de mail daarna even in je bestellingen/account op de site kijken of je telefoonnummer er wel bij staat.
Verder snel geleverd, nette bezorgdienst. Prima TV natuurlijk. Kom van LG 55" C7, dan is 65" wel weer even wennen.
Netjes achter in de bus vastgebonden, niet rondslingerend of zo. Geen gekkigheid.
Bedankt voor je review. Wat jammer dat je telefoonnummer niet juist genoteerd was. Het is mede aan ons hier beter op te letten, dus dit nemen we zeker mee in onze procesverbetering. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe TV. Vergeet je niet de 5 jaar garantie aan te vragen?
AlgemeenGoede webwinkel. Ondanks laagsteprijsgarantie niet altijd de goedkoopste, maar daar krijg je wel 5 jaar garantie voor terug als je een shopreview achterlaat. Let erop dat het opsturen van een apparaat voor garantie op eigen kosten gaan, dat vond ik wel opvallend.
VerzendingLange levertijd zonder indicatie over bezorgtijd. Product werd ineens uit het niets verzonden zonder bericht vooraf.
KlantenserviceSlecht telefonisch bereikbaar. Telefoonnummer is lastig te vinden en wachttijd is erg lang. Medewerkers zijn wel ontzettend vriendelijk en behulpzaam.
Hartelijk dank voor je review. Wij doen ons uiterste best de prijzen te matchen met onze concurrenten, maar helaas is dit niet altijd haalbaar. Het opsturen van een artikel ter reparatie is inderdaad op eigen kosten, maar niet als het artikel defect bij je is aangekomen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid het artikel gratis af te leveren in een van onze winkels. Bij televisies van een groot formaat kom je vaak in aanmerking voor homeservice. De reparatie zal dan aan huis plaatsvinden.
AlgemeenGoed advies gekregen van Furkan bij Kamera Express in Rotterdam centrum. Daarbij gaven zij meerdere opties binnen mijn budget.
VerzendingTer plekke aangekocht. Kreeg alles netjes mee in een tasje.
KlantenserviceThanks Furkan! Goed en eerlijk advies
Wat een mooie complimenten, bedankt daarvoor! Wij gaan het zeker weten doorgeven aan Furkan.
AlgemeenNa contact over een aanbieding direct mail terug. Na wat heen en weer gemail een prachtige tv besteld die de volgende ochtend al geleverd werd.
VerzendingWerd gebeld voor een afspraak en kreeg bevestiging per SMS en mail. Koerier was ruim op tijd. Vriendelijk.
KlantenserviceGeen ervaring met klachten maar al mijn vragen werden direct beantwoord.
AlgemeenContact opgenomen met Kamera Express voor het opvragen van prijzen van een aantal verschillende LG tv's. De beantwoording was vrij snel en extra vragen stellen was verder ook geen probleem. Uiteindelijk twee tv's gekocht.
VerzendingLevering van het product was snel. Eind van de middag besteld, dezelfde avond nog afspraak met de koerier kunnen maken voor levering volgende dag.
KlantenserviceNa 3 weken een probleem geconstateerd met één van de twee tv's. Daarvoor contact opgenomen via hetzelfde Messenger medium. Helaas ging de beantwoording daarvan een stuk minder snel. Na 2 dagen werd er pas antwoord gegeven met de vraag om het probleem via mail te stellen, omdat de geleverde foto's niet bekeken konden worden. Deze mail werd wel snel beantwoord.
Dank voor je review. Het is inderdaad wat drukker op onze klantenservice, maar wij proberen iedereen zo snel en zo goed mogelijk van dienst te zijn.
AlgemeenIk had online wat research gedaan naar de camera die ik had gekocht, eenmaal in de winkel(Almelo) nog zo veel meer geleerd. Super aardige mensen en uitstekende hulp, nemen de moeite!
KlantenserviceSuper hulp bij elk klein probleem/uitleg over de producten!
Bedankt voor je review Teun! Fijn om te horen dat je zo tevreden met ons bent. Zo hoort het
AlgemeenUitstekend geholpen in de winkel in Breda. Vakkundige medewerker en prima uitleg over de camera.
AlgemeenGoed en eerlijk geholpen in de winkel. Er werd alle tijd voor je genomen door de verkoper.
AlgemeenPrima advies en antwoorden op de gestelde vragen. Was in de gelegenheid de beoogde camera met een eigen lens uit te proberen.