Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Via internet veel research gedaan, dus wist wat ik nodig had (Sony a6500). In de winkel in Capelle aan den IJssel de spullen opgehaald. Ze nemen daar serieus de tijd om nog eea toe te lichten en accesoires door te nemen. Een winkel waar mensen met kennis fotografie rondlopen. Winkel mag uitgebreider. Ik mis een aantal producten, Hopelijk na de verhuizing meer ruimte.

Het was makkelijk om de bestelling te plaatsen. Gisteren avond besteld vandaag al in huis. Goede service.

Levering binnen 1dag. Goed

Ik heb online bestelling gedaan, nog niet met de klantenservice gebelt.

Lens gekocht bij Kamera express Arnhem ( kronenburg ) prima uitleg gehad voordat ik de lens gekocht heb

Om in aanmerking te komen voor 5 jaar garantie, dient er wel een review geschreven te worden. Dat vind ik wel weer een beetje, maar nou vooruit dan maar. Camera gereserveerd en deze stond inderdaad klaar. Geen uitleg o.i.d. (zal wel komen omdat ik had gereserveerd) maar er werd wel veel moeite gedaan om mij nog een aanvullende verzekering af te laten sluiten. Daar heb ik dan weer vriendelijk voor bedankt. Als je weet wat je wilt heeft KE wel het grootste assortiment. Goede overzichtelijke website met goede filter mogelijkheden.

Product vinden was eenvoudig. Kamera Express biedt meerdere pakketten aan met handige toevoegingen aan je product. Bestellen was erg eenvoudig, kon met iDeal en leverde geen problemen op. Boven aanschaf van €50,- ook geen verzendkosten! Betrouwbare en degelijke winkel.

Product de dag erna solide aangekomen.

Na veel rondkijken en info besloten om voor de canon 750D te gaan. Ik heb deze bij Kamera Express in Amsterdam gekocht, ik ben hier erg goed geholpen en ben goed ingelicht met de laatste informatie van punten die mij nog niet duidelijk waren.

Na zorgvuldige overweging een compacte Panasonix LX100 camera gekocht bij Kamera express. Fijne zaak waar gewoon echte mensen met verstand van zaken rondlopen.

Ik was op zoek naar een nieuwe camera. Uiteindelijk gekozen voor de canon es 750D. Erg vriendelijk en snel geholpen door medewerkster. Goed geadviseerd.

Een onderdeel was niet op voorraad volgende dag meteen thuis geleverd gekregen.

Ik was op zoek naar een instapmodel DSLR. Na lang online te hebben vergeleken heb ik gekozen voor de D5300 van Nikon. Ik heb voor Kamera Express gekozen vanwege de uitgebreide selectie van producten voor scherpe prijzen.

Naast de camera zelf kon ik namelijk ook voor alle randapparatuur terecht, zoals een reserveaccu, SD-kaart, extra lenzen en een solide tas om alles in kwijt te kunnen.

Zoals beloofd; voor 23:59 besteld, morgen in huis.

Vakkundig advies, eerst vragen naar mijn wensen en op basis daarvan 3 alternatieve camera's laten zien en voelen. Zo hoort het.

Sony RX100 Mark iii, klein en fijn. Zo klein dat je even moet wennen, maar dan prima, zeker met extra grip.

Je kan op kamerexpres heel eenvoudig camera artikelen kopen, goede en snelle service nog nooit problemen mee gehad

Goede en snelle levertijd de producten zijn goed verpakt

Klantenservice kun je hier altijd bellen voor vragen en opmerkingen, aardig en vriendelijk personeel

Wie de website een D500 besteld. Snel kreeg ik een melding dat ik de kamera in de winkel (op mijn verzoek) kon ophalen. In de winkel in Utrecht werd ik correct behandeld met handige tips en was ik snel klaar. Prima support.

Erg fijne camera en eigen altijd wordt ik goed geholpen bij Kamera express. Bij vragen altijd telefonisch bereikbaar en ook als ik eens een verkeerde bestelling heb gedaan wordt er nooit moeilijk gedaan. Wat je ook wel mag verwachten bij zulke dure producten overigens. Maar het is fijn als het ook zo is.

Ik heb nog niet alles kunnen uitproberen maar de eerste ervaring van de Nikon D850 is zeer goed. De bouwkwaliteit is fenomenaal (stuk beter dan mijn oude D600) en het uitklappen van display toch wel erg handig als je dichtbij de grond werkt. Daarnaast is hij stil en de bediening vanzelf sprekend als je Nikon gewend bent.

Netjes op de hoogte gehouden bij een preorder op een nieuwe camera. Werd keurig gebeld toen het product binnen was en er werd uitgelegd hoe ik de bestelling kon afronden.

Kamera Express levert snel en conform afspraak. Ze hebben scherpe prijzen en met hun fysieke winkels en hun aanvullende garantie het bedrijf voor het aanschaffen van een camera.

In de winkel (Rotterdam) deskundig geholpen bij de aanschaf van een kamera en accessoires, zonder direct aan te dringen. Hierdoor blijft er nog wat te wensen.

Veel keus uit veel verschillende camera's. Ik ben in de winkel goed en deskundig geholpen door het personeel. Personeel wist erg veel van alle verschillende camera's en lenzen en nam ook de tijd om de verschillen uit te leggen.

personeel was klantvriendelijk, deskundig en gaf duidelijke uitleg.

Prima, hoe je bij Kamera Express kunt bestellen en hoe stel je de bevestigingsemail ontvangt.

Keurig en super snel. 's avonds om 22.00 uur besteld en direct al snel een bericht dat het pakket op de post gedaan is met een trace code. Kon zelfs moment nog veranderen en volgende dag al in huis. Keurig verpakt, geweldig.

Fijn dat de winkel ook op zondag open is. Grote keus kamera's en toebehoren. Wilde een Panasonic GX8 kopen en kon zien dat deze in Eindhoven op voorraad was. Deskundig en vriendelijk personeel.
Ook enkele dagen na aankoop van de body was het geen probleem om voor de verschilprijs van body of body met lens, de Panasonic 12-60 erbij te kopen. Een geweldige combinatie.

Spullen zelf gehaald in Eindhoven

Fijn dat de winkel in Eindhoven ook op zondag open is.Vriendelijk en deskundig personeel. Nemen de tijd om een en ander uit te leggen.

Een Nikon D3300 zwart + AF-P 18-55mm VR + 55-200mm VR II in de wiinkel in Amsterdam gekocht. Goed voorgelicht, zelfs zodanig dat de verkoper ons even wegstuurde om er nog eens goed over na te denken. Dat hebben we gedaan en vervolgens de aankoop gedaan. Goed om te ervaren dat goede voorlichting belangrijker is dan snelle verkoop. Dat geeft vertrouwen.

De medewerkers zijn zeer deskundig, klantvriendelijk en geven een hele duidelijke uitleg, hebben op alle vragen een goed antwoord

In de winkel meteen aanwezig

Deskundig, duidelijke uitleg, geduld, klantvriendelijk

Scorekaart voor Kamera Express