Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

We zijn supergoed geadviseerd in het filiaal in Amsterdam en heel blij met onze nieuwe spiegelreflex camera. Heel vriendelijk en vakkundig personeel die geen 'verkooppraatje' houden, maar echt hun best doen om het beste voor jou als consument te vinden.

Bestelling plaatsen was erg makkelijk, via chat werd ik goed voorzien van informatie en geholpen bij het maken van de juiste keuze. De camera is goed verpakt verzonden en snel bij mij in huis.

Ik moest lang wachten op mailrespons om een cameratas te ruilen. Via chat gaat dit gelukkig sneller.

Diverse accessoires (o.a. Sony Prime lens) besteld via de (prima)webshop. Advies gevraagd via de chat optie over Hahnel Remote Trigger product na diverse heen en weer berichten hier geen echt antwoord op gekregen (medewerker gaf in de eerste instantie ook aan niet goed op de hoogte te zijn over dit product) en mijn laatste vraag in de chat is zelfs niet meer beantwoord. De gok maar genomen het toch te bestellen in de wetenschap dat het altijd nog altijd retour kan. Verder over het algemeen zeer tevreden over KE.

Keurig verpakt en super snel geleverd (Top!).

Mijn vraag (via chat) is niet helemaal naar tevredenheid beantwoord maar goed 1 (chat) medewerker kan ook niet alle details van het zeer uitgebreide assortiment weten. Daarom bij specifieke vragen is langs gaan in de winkel misschien een betere optie (als google ook geen uitkomst bied :-)). Algemene indruk van de service is goed.

Bijzonder kundig personeel. Prettig dat de winkel ook op zondag open is. Dure spullen zoals een camera wil je toch even in de hand hebben alvorens te kopen. Daarom verkies ik een winkel i.p.v. uitsluitend een webshop. Op de website kun je duidelijk zien of het beoogde product op voorraad is

Bijzonder kundig en vriendelijk personeel.

Rogier was really great and helpful. We are going on our honeymoon and wanted a good camera for beginners. Rogier took his time to explain everything and even told us to buy a cheaper but better version of the lense. This is what I call good customer service!

Very helpful and professional! Will definetly go back in case we need something. Opening hours are also very good.

Fijn dat ik mijn nieuwe lenzenset eerst uitgebreid kon testen in de winkel! Ik ben in de winkel netjes geholpen en geadviseerd. Ook de spullen die niet op voorraad waren in de winkel had ik de volgende dag al in huis!

Wat een kennis. Wat een begeleiding. Wat een vriendelijkheid.
ik kwam binnen met de vraag om me een camera voor te stellen. Er werd een analyse gedaan van mijn doelen en wensen. Afhankelijk daarvan werden allerlei mogelijkheden uitgestippeld om zodoende tot een mooi verzamelpakket te komen. Nu hopen dat men me in de dienst na verkoop even goed verder helpt, al heb ik daar best een goed oog in. Top!

Ik ben meermaals de winkel binnen gestapt, met de duidelijke boodschap nog niets te zullen kopen. Toch heeft men me steeds alle gewenste informatie gegeven. Super!

vriendelijk en behulpzaam personeel.
ben met precies dat naar huis gegaan waar ik voor kwam!

2 weken geleden een canon EOS m10 gekocht in de winkel in Capelle.
Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik geholpen ben in de winkel.
Mij Is goed en duidelijk informatie verteld over deze camera en de bijbehorende accessoires.
De verkoper was zeer klantvriendelijk, niet opdringerig.
Zeer blij met deze camera, maakt erg mooie foto's en zitten veel functies op.
Al met al erg tevreden over het hele aankoop proces en vervolg.

Zie hierboven

Naar de winkel geweest om te laten informeren over de lens. Ben hier netjes geholpen en ze hebben ook nog korting kunnen regelen. Helaas hadden ze de lens niet meer in de winkel dus hebben ze hem laten opsturen. In de winkel zeiden ze dat ik hem dinsdag in huis zou hebben en hij was er maandag al! Kortom alles is goed!

Top! zelfs eerder dan ze zeiden.

Goed geholpen door mensen die er verstand van hadden.

Vorig jaar een bestelling geplaatst bij Kamera Express. Lage prijs en goed product. De site is overzichtelijk en fijn om te zoeken wat je nodig hebt. De volgende dag had ik de camera al in huis. Niks op aan te merken en goed verpakt. Toen is het met niet gelukt om de review te schrijven, naar de winkel gaan was ook niet zo makkelijk want er zat er geen in Groninge. Nu is de winkel wel in Groningen dus vorige week even naar de winkel geweest om dit te vragen. Ze hebben het goed opgelost en mag alsnog de review schrijven i.o.m. Kamera Express en Lukas Nöllen.

De verzending was snel en had het product de volgende dag in huis.

Goed werd goed geholpen door mensen die er verstand van hadden.

Behalve de prijzen welke scherp concurrerend zijn werden we bij zowel eerste als tweede bezoek netjes geholpen. Fijn personeel in de (Amsterdam) winkel en makkelijk te bereiken. Website is overzichtelijk en de verlenging van garantie tot 5jaar is een aangename actie, echter heeft dat niet de uitkomst van deze score beïnvloed.
Twee artikelen bleken niet voorradig, maar na een uitgebreide zoekactie werd toch onze lens gevonden en het tweede artikel lag de volgende dag gratis per post verstuurd op de mat. Prima opgelost.

Zoals gezegd; nalevering was supersnel.

Goed assortiment, en duidelijke webshop. Combinatie van webshop met groot assortiment en fysieke winkel is uitstekend. Product uiteindelijk in winkel gekocht.

Kamera die ik op oog had en mogelijke adapters voor bestaande lenzen vooraf besproken via chat service. Gaf snel en kundig informatie. Paar andere vragen per email gesteld: werden snel opgepikt. Intussen dpreview etc uitgebreid bestudeerd. Uiteindelijk naar hun winkel gegaan om kamera eens in de hand te hebben. Ook daar erg deskundige informatie. Al met al erg goed.

Heb al eerder bij Kamera Express gekocht. Zeer kundige mensen en je krijgt een goed en eerlijk advies Zeker een aanrader

Ik heb het product in de winkel gekocht. Fijn dat je in deze tijd gewoon advies kunt vragen aan een deskundige

Een eerder besteld product is retour genomen (en bedrag is razend snel terug gestort) Het juiste product laat echter nog op zich wachten

Ruime keuze, de goedkoopste met 5 jaar garantie. Zondag besteld en maandag op tijd geleverd.

Ik heb een camera in de winkel (amsterdam) gekocht. Prima aanbod, goed bereikbaar, parkeergelegenheid. Service was absoluut onder de maat. Degene die ons hielp, gaf geen advies en geen uitleg over gekocht product.

Ik ben zeer goed en vriendelijk geholpen in de winkel. De medewerkers zijn duidelijks experts en bezig met het focussen op klanttevredenheid. Zij namen de tijd om mij echt goed te helpen, ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en de hulp die ik kreeg in de winkel. Ik raad deze winkel zeker aan!

Alles wat ik wilde kopen was direct op voorraad. Ook dachten de medewerkers mee over de producten die het best passen bij mijn wensen.

Goede uitleg over de camera gekregen en wat het beste past bij een beginner.
Snel en goed geholpen.

We werden zeer vriendelijk geholpen en er werd ook tijd voor genomen! En er werden goede adviezen gegeven , daar zijn we superblij mee! En dus hebben we de camera gekocht!

Scorekaart voor Kamera Express