Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Ik was als leek op zoek naar een semi-profesionele systeemcamera voor mijn partner. Ik ben in totaal 4 maal binnengeweest vooraleer de uiteindelijke beslissing te nemen. Alle medewerkers namen steeds hun tijd om te luisteren, uitleg te geven en werden niet gestoord door het feit dat er vaak verschillende mensen achter me stonden te wachten.
Knap werk, hiervoor ga je naar een dergelijke winkel ipv online iets aan te kopen.
Proficiat!

Hartelijk dank voor je mooie woorden en uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat je je bij elk bezoek goed geholpen en serieus genomen voelde, precies de service waar we elke dag ons best voor doen ;)

We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om tot een weloverwogen keuze te komen en dat je dit bij ons in de winkel hebt willen doen. We geven je complimenten met plezier door aan het team!

Veel plezier met de systeemcamera en graag tot ziens!

Ik ben naar Kamera-express gegaan om advies te krijgen over een reportageflitser. Ik heb hierbij goed advies gekregen. De volgende dag ben ik terug gegaan om een flitser te kopen welke ik had gereserveerd via de website.
De medewerkster gaf aan nog niet toegekomen te zijn aan de reserveringen dus ze moest nog op zoek gaan naar de spullen. In eerste instantie kon ze de juiste flitser niet vinden maar ze bleef op zoek en zich verontschuldigen. Uiteindelijk flitser gevonden, betaald en maar huis gegaan. Al met al toch tevreden!

Ik heb vandaag een Asus ProArt PA24ACRV 24 inch monitor online besteld en opgehaald in Capelle a/d IJssel. Daar werd ik snel en goed geholpen door Vincent. Top!

De monitor is erg mooi, stevige voet, prachtig beeld en hij biedt veel voor een redelijke prijs van 400 euro. Omdat Asus een cashback actie heeft krijg je 40 euro retour. Kamera Express doet er 5 (!) jaar garantie bij en ook nog een digitale giftbox van 100 euro. Geweldig!

Dit was niet meer eerste aankoop bij Kamera Express en ook zeker niet mijn laatste...

Erg goed geholpen in de winkel in Utrecht. Vriendelijk en behulpzaam personeel, erg blij met de aankoop!!

Super snelle bezorgtijden en goed aangekomen. Erg voorzichtig mee om gegaan.

Erg aardig personeel, helpen goed bij t uitzoeken wat je precies wil.

Bij de winkel in Rotterdam niet goed geadviseerd en geen correcte prijs. In de winkel in Den Haag is dat allemaal keurig rechtgezet. Goed en helder advies gekregen. Dus uiteindelijk toch tevreden de deur uit met een nieuwe camera!

Bedankt voor je eerlijke feedback. Jammer om te horen dat je ervaring in onze winkel in Rotterdam niet naar wens was. Des te fijner dat onze collega’s in Den Haag dit netjes hebben rechtgezet en je alsnog goed hebben kunnen adviseren.

We zijn blij dat je uiteindelijk tevreden de winkel uit bent gegaan met je nieuwe camera. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!

Goed geholpen in de winkel jammer wat ik wilde niet kon maar toch iets meegenomen wat ik ook wilde

Langs geweest bij de vestiging in Capelle aan den IJssel. Snel geholpen met top advies, aantal spullen waren niet in de winkel opvooraad, Hebben ze iemand van DC gestuurd binnen 30 minuutjes had ik mijn spullen helemaal top. Tot nu toe nog nooit een probleem gehad met kamera express.

Goed advies gekregen bij Kamera Express Utrecht. Ruim de tijd genomen voor mijn dilemma reparatie of nieuwkoop. Fair advies, ruimte om te kiezen en nieuwe argumenten gehoord die hielpen. Het is de Canon EOS R6 mark II + RF 24-105mm F/4L IS USM geworden, alles in een keer bij elkaar passend.
Proces van inruil en levering verliep soepel. Ik heb afscheid genomen van de oude camera en zit heerlijk de nieuwe mogelijkheden uit te zoeken. Kom ik er niet uit, dan kan ik advies vragen.
Een fysieke winkel met deskundig personeel is zo prettig in dit soort situaties.

Een deellevering was er direct de volgende dag. Alles was te volgen en te regelen naar mijn smaak.

Heel erg bedankt voor je mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat je in Utrecht goed bent geholpen en dat er echt de tijd voor je is genomen. De Canon R6 Mark II met de 24-105mm is een prachtige combinatie, daar ga je vast veel plezier aan beleven. Ook fijn dat het inruilproces en de levering soepel zijn verlopen. Mocht je nog vragen hebben tijdens het ontdekken van alle mogelijkheden, dan staan we natuurlijk voor je klaar. Graag tot een volgende keer!

Ik heb afgelopen week bij kameraexpress in Capelle een geheugenkaart voor mijn camera gekocht, ik heb een goed advies gehad welke kaart het meest geschikt was voor mijn camera.

Deze week ben ik geholpen door Anneleen van Kamera express in Zwolle.
Ik ben nog een beginner op het gebied van fotografie.
Anneleen heeft mij fantastisch geholpen. Ze had echt de aandacht voor mij. Heeft alle tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden.

Ik heb uiteindelijk de Canon EOS R100 + RF-S 18-45mm IS STM gekocht.
Ben er super blij mee.

Prima service. Body van de camera was in 1 x € 100 duurder op de site dan de dag ervoor. Dit werd door de verkoopmedewerker direct opgelost. Tevens goed advies mbt extra batterij voor het toestel. Alles op voorraad wat ik wilde hebben.

Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te lezen dat het prijsverschil direct werd opgelost en dat je goed bent geadviseerd over de extra batterij. Mooi dat alles wat je nodig had ook op voorraad was. Veel plezier met je nieuwe camera!

Altijd prettig winkelen bij Kamera Express. Stevast wordt je goed geholpen door mensen die echt verstand van hebben. Dat helpt bij je keuze.
Deze keer een reservering gedaan van een nieuwe camera. Binnen een halfuur bericht dat hij klaar lag. Goed geadviseerd over diverse accessoires. Hier kom ik graag weer terug.

---

Na online reservering afgehaald in de winkel. Binnen een halfuur bericht dat het klaar lag.

Heel fijn geholpen door Tino. Een Canon Camera gekocht met alle toebehoren. Hij wist precies alle verschillen uit te leggen. Ook nam hij (en ook de andere medewerkers) alle tijd die nodig was. Wat heel fijn is, want er stonden nogal wat mensen te wachten. Heel blij met mijn Canon camera :)

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat Tino en het team je zo goed hebben geholpen en de tijd voor je namen, ondanks de drukte. Heel leuk dat je blij bent met je Canon-camera, veel plezier ermee!

Ben bij Kamera Express in Almelo geweest voor een Nikon Z8 systeem camera met 2 zoom lenzen. Ze hebben verstand van zaken en je wordt daar prima geholpen.

Dankzij Kamera Express heb ik een hele mooie 2de handslens kunnen kopen.
De lens zag er nog als nieuw uit.
Ik ben er echt super blij mee.
Ik ben maar een amateur met een camera. Een mama langs de lijn van het voetbalveld, die op verzoek van dochter lief al een paar jaar de dames voorzien van gratis actiefoto's.
Maar nu zullen de actiefoto's veel profecioneler eruitzien.
Bedankt voor de goede service names onze dochter, haar team, der tegenpartij en mij zelf.

Zelf naar de winkel van Antwerpen gestapt met mijn oud toestel (spiegelreflex camera) om dit eventueel in te ruilen. Super geholpen geweest, een (in mijn ogen) degelijke prijs gekregen voor mijn oud toestel (10 jaar oud). Ik had een idee wat ik wilde kopen maar er werd zeker geluisterd naar mijn plannen waarvoor ik een nieuwe camera zou nodig hebben. Hierna werd er samen gekeken naar de opties en achteraf kwam ik goedkoper en beter uitgerust buiten dan dat ik geplant had. Bedankt aan Kamera-Express en zijn experts

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Fijn dat je in onze winkel in Antwerpen zo goed bent geholpen en dat er echt naar je plannen is geluisterd. Mooi om te lezen dat je met een betere én voordeligere set buiten bent gestapt. Veel plezier met je nieuwe camera, en dank je wel voor je vertrouwen in ons team!

Na reservatie van een lens liep het behoorlijk verkeerd. Geen mails ontvangen en toen ik ze telefonisch probeerde te contacteren werd ik 43 min in de wacht geplaatst. Toen ik ze wel kon bereiken was er niet direct een oplossing. Bijna een week na bestelling heb ik de lens kunnen afhalen. In de winkel was men blijkbaar niet erg onder de indruk van de gang van zaken.

Heb geen antwoord gekregen van Nederland dan is het moeilijk feedback te geven, de mail van ontvangst is echter wel goed ontvangen door mij

Bedankt dat je de tijd neemt om je ervaring te delen. Het spijt ons dat de communicatie rond je reservatie niet goed is verlopen en dat je zo lang hebt moeten wachten op een oplossing. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker als er geen duidelijke opvolging komt. Je feedback helpt ons om onze service te verbeteren. Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.

Ben super goed geholpen in de winkel in Almelo. Ik mocht alles uitproberen en zien!

Bij Kamera Express in Capelle a/d Ijssel vakkundig geholpen bij de aankoop van een nieuwe camera (Canon R7) en lens 85mm 2.0). Alle tijd en geen vraag teveel.

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je zo vakkundig bent geholpen bij de aankoop van je Canon R7 en 85mm f/2.0 lens. Super dat er alle tijd voor je werd genomen en je al je vragen kwijt kon! Veel plezier met je nieuwe set!

Mijn camera afgelopen vrijdag laten taxeren i.v.m. inruil van een nieuwe. Een eerder die dag gekregen bod bij een concurrerend bedrijf werd 1 op 1 gematched. Dan kunnen we zaken doen stelde ik. Uiteindelijk ook een lens ingeruild. Ging allemaal erg snel en professioneel. Nieuwe A1ii besteld en vandaag opgehaald. Met een goed gevoel de winkel in Eindhoven uitgestapt. Kamera-Express top.

Scorekaart voor Kamera Express