Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenIk heb me eerst op de website georiënteerd en ben daarna de camera wezen ophalen in hun winkel in Utrecht. Vriendelijke en deskundig medewerker heeft me geadviseerd omtrent mijn juiste aanschaf.
AlgemeenGroot aanbod en eerlijke prijzen. Vooral de klantenservice en deskundigheid van het personeel zijn geweldig. Veel vestigingen door heel het land waar tevens leuke evenementen worden georganiseerd. Op veel producten wordt de mogelijkheid gegeven te leasen en garantie van 2 jaar kostenloos te verlengen naar 5. Een echte aanrader.
KlantenserviceBeste klantenservice denkbaar. Er wordt goed de tijd voor je genomen, een drankje aangeboden en gezellig gepraat. Het advies is glashelder, eerlijk en zeer deskundig. Camera gekocht i.c.m. Metabones adapter (Canon EF naar Sony E), deze was echter niet op voorraad in de winkel zelf. Zonder extra kosten een exemplaar uit de huur-collectie meegekregen zodat we alsnog direct met de camera aan de slag konden, de volgende dag was het gekochte product binnen. Niets anders dan uitstekend.
AlgemeenProducten gekocht in de winkel in Capelle a/d/ IJssel waar je persoonlijk en erg klantvriendelijk wordt geholpen. Prima advies en je gaat er met een goed gevoel de deur uit
AlgemeenHet blijft een top winkel, hetzij fysiek, hetzij digitaal. Snel, betrouwbaar, compleet, super service en goede acties....
VerzendingSnel en goed te volgen.
KlantenserviceAltijd bereikbaar en weten waar het over gaat.
AlgemeenHad via de site al min of meer mijn keuze gemaakt welke camera ik zou kopen. De verkoper heeft mij de overige info verschaft waarna ik tot aanschaf ben over gegaan in de winkel.
AlgemeenMakkelijk bestellen en afhalen. Goede prijs. Goede uitleg in de winkel. Het product voldoet aan de beschrijving.
KlantenservicePersoneel in de winkel is deskundig, vriendelijk en neemt de tijd voor je.
AlgemeenEen monitor besteld via de webshop, om op te halen in een winkel. Toen bleek dat de monitor niet uit winkelvoorraad geleverd kon worden, is er goed meegedacht door het personeel en klantenservice.
KlantenserviceGoede samenwerking tussen klantenservice en winkelpersoneel.
AlgemeenIk heb in de winkel in Utrecht de Panasonic TZ 100 gekocht. Ik ben daarbij plezierig en deskundig geadviseerd. Het enige minpuntje is de prijs die ik heb betaald voor een ScanDisk.
AlgemeenNa een online speurtocht naar een goede lens kwamen we bij Kamera Express uit. Omdat we de lens toch graag wilden zien en proberen zijn we naar de winkel in Eindhoven gegaan waar we naar volle tevredenheid geholpen zijn.
AlgemeenGoed verder geholpen door het personeel dat weet waarover ze praten en je goed verder helpen met je vragen en of opmerkingen.
KlantenserviceGoed verder geholpen door het personeel dat weet waarover ze praten en je goed verder helpen met je vragen en of opmerkingen.
AlgemeenNAar de winkel in den haag toe gegaan. Werd hier uitstekend geholpen en we kregen proffessioneel advies.
AlgemeenGoede service en scherpe prijzen. Fijn dat er ook fysieke winkels zijn. Dat geeft vertrouwen in geval er iets met de aankoop is.
KlantenserviceIk heb een mail gestuurd met de vraag of een bepaalde camera op voorraad was. Kreeg direct een reactie en ze hielden de camera ook voor mij gereserveerd.top service dus.
AlgemeenIk kocht onlangs een lens 'in store' in Amsterdam. Op al mijn vragen kwam een helder antwoord en de afhandeling was -zoals ik al langer gewend ben- prima.
AlgemeenIk heb via internet gekeken welke lens ik zou willen kopen en deze opgehaald in Cappelle a/d Ijssel. Ik koop al geruime tijd bij deze winkel, eerst omdat ik aan de overkant gedetacheerd zat en ben hier klant gebleven wegens het fijne kontakt met de manager. De kennis van de medewerkers is ruim voldoende en ze nemen zelfs als het druk is nog de tijd om e.e.a. te bespreken c.q. uit te leggen.
AlgemeenIk ben eerst een keer ter oriëntatie in de winkel geweest en om advies gevraagd voor mijn specifieke vraag over fotografie. Ik werd deskundig geholpen. Heb later via internet mijn bevindingen verder bestudeerd. Met nog een paar vragen terug naar de winkel. Ook toen werd er weer voldoende tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden en kon ik gefundeerd een keus maken. Helaas geen inruil van oude camera, hoewel dat wel gesuggereerd werd in eerste instantie.
AlgemeenDeskundig advies gekregen mbt de aanschaf van mijn nieuwe camera. Niet te verkoperig en dus objectief. Fijn (deskundig) personeel!
AlgemeenIn de winkel goed advies gekregen bij de aankoop van de lens. Twijfel tussen opties weggenomen. Heldere keuze.
AlgemeenMen heeft er alls aan gedaan om mijn camera nog net voor mijn vertrek op reis te kunnen leveren! :-)
VerzendingAlles perfect verlopen.
AlgemeenIk was verrast door de snelle bezorging en service van de vriendelijk helpdesk. Ook de camera voldoet aan mijn verwachting. Top!!
KlantenserviceVriendelijk en behulpzaam
AlgemeenDe service in het filiaal van Kamera Epress Arnhem Kronenburg is prima. Deskundig advies geven ze. Ter plekke mochten we de foto apparatuur uitproberen. Laagste prijsgarantie. We hebben daar een compact camera gekocht èn een lens voor een andere spiegelreflexcamera en accessoires plus een tasje.
KlantenserviceEen aantal malen heb ik de klantenservice gebeld om productinformatie te krijgen voordat we naar het filiaal in Arnhem gingen. Dit was prima en heel duidelijk.