Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenMade a large order and was received quickly in the store. An employee was very helpful when I went to pick up, spending 30 min helping me look at other items in store.
One item in my order however was delayed and when I went to pick up this item separately I was informed that the item wasn't available in the colour that I ordered it (an H1 audio recorder). But they quickly sent out an order for a new version in a different colour which arrived the next day.
No complaints.
KlantenserviceWas difficult to get the right information about when I could pick up my order but otherwise great.
AlgemeenGeboden service in de winkel was vriendelijk, klant gericht en professioneel.
Helaas wel een verkeerde accessoire, op hun advies, meegeleverd.
Dit is wel netjes opgelost door klantenservice.
Klantenservice moeten benaderen na fout bij aankoop in de winkel.
Dit is netjes afgehandeld en extra gemaakte kosten verrekend.
Opmerking: proces voor retourneren/omruilen is zeer tijdrovend en de gecorrigeerde goederen worden pas LAAT geleverd.
Er word niet vooraf correcte goederen geleverd.
AlgemeenAlles dat ik nodig heb hebben ze op voorraad in vestiging Capelle. Er word rustig de tijd genomen om me advies te geven en ze proberen niet het duurste te verkopen maar wel het beste voor mij. Het is fijn dat ze er veel verstand van hebben en kunnen echt alles over de aangekochte camera en uitleggen en al mijn vragen volledig beantwoorden. Ik kom er niet heel vaak maar ben er wel al 8 jaar klant.
Ook al schrijf ik deze review omdat ik er extra garantie voor terug krijg, heb ik al vaker fotovrienden naar deze winkel gestuurd omdat ik hier alleen goede ervaringen heb.
AlgemeenDe bestelling was makkelijk te plaatsen. Overzichtelijke website met duidelijke informatie over combinaties met lenzen e.d.
KlantenserviceDe winkel was wat lastig te vinden, maar de service was uitstekend. Bijzonder vriendelijke jongeman!
AlgemeenDe website geeft een duidelijk overzicht over producten met mogelijke extra opties en over de bestelprocedure.
AlgemeenGoede informatie vooraf en zeer snelle levering, binnen 8 uur na betaling, veel sneller dan ik had gedacht.
VerzendingBinnen 8 uur geleverd, zonder problemen
KlantenserviceHet had niet beter gekund
AlgemeenKamera Express had gevraagd om het product (een camera set) op te halen in de winkel. In de winkel bleek de geheugenkaart niet meer op voorraad te zijn, zodat deze nagestuurd moet worden. Dat was wel jammer.
KlantenserviceVerder prima geholpen in de winkel
AlgemeenWe zijn uitstekend geholpen met de keuze van een nieuwe Canon lens voor onze spiegelreflexcamera met groter bereik, UV lens en een compactcamera met asseccoires. Ter plekke konden we uitproberen waar we naar op zoek waren en kregen waardevolle adviezen. De laagste prijsgarantie is mooi meegenomen.
Prima service en fijne medewerkers.
AlgemeenFijne winkel, ruime selectie, vriendelijke en kundige medewerkers. Tijdens het orienteren kreeg ik ook direct een kop koffie aangeboden.
Zeker een aanrader.
AlgemeenIk heb bij Kamera Express een Panasonic FZ-2000 gekocht via de winkel in Groningen. Daar ben ik goed geholpen, ik kon de camera voordat ik hem kocht even goed bekijken en testen dat vindt ik een goede service.
AlgemeenIk heb deze LUMIX DMC-TZ70 gekocht in de winkel als extra handig ding naast mijn Nikon spiegelreflex camera. Mijn oude Lumix DMC-TZ3 was na 10 jaar niet meer goed genoeg voor dat doel. Voordeel van ook de nieuwe LUMIX is weer de Leica lens. Nu is er ook een WIFI connectie mogelijk met smartphone. handig
AlgemeenOmdat ik een kadobon van kamera-express.nl heb gekregen maar eens op de website gekeken. Wanneer ik wil bestellen blijkt het niet mogelijk de kadobon in te leven, de optie werkt niet niet (we zijn er mee bezig meneer). Telefonisch contact met deze jongens levert ook niets op. Ik moet FYSIEK naar een winkel om een kadobon van kamera-express.nl notabene in te leveren. Dat is anderhalf uur heen en weer rijden.
De andere optie is de kadobon opsturen, wachten totdat het verwerkt is, betalen via vooruitbetaling, nog even wachten en dan hopen dat het goed gaat. We leven ondertussen in 2018, niet in 1996
Het lukt dus niet om met een kadobon iets binnen een normale tijd te laten verzenden
KlantenserviceDe heer van de klantenservice vond het allemaal maar onzin en vond dat ik best wel eventjes langs kon rijden of dat ik maar wat langer moest wachten.
AlgemeenPersoneel enorm veel kennis en is erg behulpzaam. Dit is erg fijn als je een beginnende fotograaf bent!
KlantenserviceErg behulpzaam en duidelijk. Geen poes pas bij KameraExpress
Algemeenruime keuze, nette bediening. goede prijs/kwaliteit verhouding. goed bereikbaar met ruime parkeergelegenheid. mooie aanbiedingen in de winkel
Verzendingin de winkel gekocht
Algemeenik ben heel goed geholpen en ben super blij met mijn product!!!!!
met vriendelijke groet, lily mulder
ik heb hem gekocht in de winkel en kreeg er een mooi tasje er bij
Klantenserviceik ben geholpen door een aardige man. hij heette sander.
AlgemeenProducten gekocht in de winkel in Zwolle.
Erg prettig geholpen ! Ik twijfelde erg (aanschaf eerste spiegelreflexcamera) maar erg fijn geholpen. Personeel heeft veel geduld en laat je veel uitproberen.
Beantwoord alle vragen netjes en naar waarheid. Als een product niet geschikt is naar jouw wensen krijg je dit ook netjes te horen.
AlgemeenEerst een email omtrent inruil foto-spullen bij aankoop nieuw toestel. Keurig e-mails teug hoeveel en hoe te handelen. Naar de winkel. Goed advies omtrent de te kopen camera. Inruil beoordeeld en een goede prijs.
Zoals al bij eerdere aankopen: kundig en vriendelijk personeel!!!
AlgemeenWederom zeer tevreden over de service en dienstverlening van Kamera Express (Capelle a/d IJssel). Mijn digitale spiegelreflexcamera (EOS40D) was aan vervanging toe. Na eerst zelf op de website de verschillende nieuwe modellen en specificaties bekeken te hebben, kon ik me al zeer goed een eerste oordeel vormen.
Vervolgens naar de winkel om tot aankoop over te gaan. Direct bij binnenkomst werd ik prima ontvangen en nadat ik mijn wensen kenbaar had gemaakt, werd er uitvoerig bekeken wat de verschillende opties waren. Na alle voor en tegens zorgvuldig te hebben afgewogen, uiteindelijk tot de aankoop van een EOS6DmkII met een EF24-70 F/2.8 over gegaan. Gedurende dit hele proces werd er alle tijd genomen om tot een goede keuze te komen.
Mijn goede ervaringen met de dienstverlening van Kamera Express uit het verleden, en deze recente positieve ervaring zullen mij zeker doen besluiten om ook in de toekomst weer voor Kamera Express te kiezen!
AlgemeenGemakkelijk om het product te vinden en deze af te rekenen. Normaal ondervind ik problemen met het invullen van mijn adres aangezien die bestaat uit dubbele getallen en dat niet veel voorkomend is in Nederland. Via deze site ging dat allemaal goed. Ideaal dat je tot 23:59 kunt bestellen om je product alsnog de volgende dag in huis te hebben
VerzendingDe levering was inderdaad de volgende dag. Ik kreeg een heel grote doos binnen waarin veel luchtzakken zaten om het uiteindelijke pakketje - dat veel kleiner was dan de grote doos - goed te beschermen. Het product is dus erg netjes verstuurd.
AlgemeenDeze review geschreven voor aanspraak van extra garantie maar ook wegens positieve indruk.
Tot heden vrijwel hier alle aankopen gedaan voor mijn fotografie. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed. In Cappelle/Rotterdam is vrijwel alles aanwezig en altijd prima en deskundig geholpen. Indien niet voorraad dan kosteloos verzonden ( in mijn geval laatst ).
Vooraf je huiswerk doen altijd verstandig want gezien er heel veel te koop is kunnen ze niet overal een antwoord op geven, ze doen wel hun best overigens ! Bij een laagste prijs garantie doen ze ook niet moeilijk heb ik ervaren.
Netjes en vlot verzonden
Klantenservicegeen ervaring bij garantie maar tot heden altijd netjes geholpen. Voor een garantie certificaat wel eens meerdere keren moeten bellen ooit.