Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

In de winkel goed geholpen, met een compacte camera de deur uit. Statiefje erbij gekocht op advies van verkoper.

Opgehaald in de winkel, hoefde niet te wachten.

Beste prijs icm met 5 jaar garantie - na een review - gaf voor mij de doorslag om voor Kamera-Express te kiezen.

TV is de volgende dag met koerier bezorgd dus supersnel.
NL model en niets op aan te merken.

De reden waarom ik "goed" gekozen, is omdat de reactie enige tijd uit bleef.
Begrijpelijk, maar daarom net niet "uitstekend".
Inhoudelijk was het verder perfect.

Was opzoek naar een vervanging van mijn Canon 5D mark iii en heb deze gevonden in de canon R6. Mooi gebruik kunnen maken van hun inruilservice.
Nu weer een camera die jaren mee kan.

Ik schrijf deze review ook voor hun garantie verlenging naar 5 jaar.

Dat is zeker weten een mooie upgrade! Wij wensen je er veel plezier mee en zien je graag nog eens terug in een van onze winkels of online.

Ik heb een nieuwe TV bij Kamera Express gekocht. Het contact was fijn en ook de service vond ik uitstekend. De medewerkers die mij hebben geholpen dachten echt met mij mee en dat zie je tegenwoordig niet vaak meer.

De koeriersdienst die Kamera Express gebruikt zijn top. Goede communicatie en duidelijke afspraken.

Contact gehad over het aanpassen van de verzending, de medewerkster in kwestie dacht goed mee en hielp mij met het aanpassen van de ontvangstdatum.

Hartelijk dank voor je positieve review. Wij wensen je heel veel kijkplezier toe!

Nette winkel en duidelijke hulp gekregen om met de producten die ik wenste naar huis te kunnen gaan.

Producten meteen meegekregen uit de winkel.

Werd al snel geholpen in de winkel en kreeg duidelijke antwoorden op mijn vragen.

Bedankt voor de review. Blij te horen dat je zo tevreden bent!

Altijd goed geholpen en geadviseerd. Ze zijn kundig en nemen de tijd voor je en geven een goed en passend advies.

Een super goede camera van Olympus gekocht. Makkelijk in omgaan en een goed beelskwaliteit.

Ze zijn altijd vriendelijk, adviseren uitgebreid en denken mee. Geen haast, je kunt al jouw vragen stellen.

Bedankt voor de lovende review! Blij te zien dat je zo tevreden bent met onze service. Veel plezier met je nieuwe camera!

Zeer kundig en prettig geholpen in de winkel. Er wordt altijd goed meegedacht en het is fijn dat je ook je oude lenzen kunt inruilen.

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service in de winkel. Zo hoort het ;)

Twee keer een fototoestel gereserveerd, Dit ging beide keren fout. UItleg in winkel betreffend garantie zeer onduidelijk. Geen uitleg bij koop van het fotototoestel

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat het fout is gegaan bij het reserveren en je niet voldoende uitleg hebt mogen ontvangen over een camera die je aan wilde kopen. Mocht je nog vragen hebben over je camera of over de garantie dat ontvangen wij graag een mailtje via info@kamera-express.nl of een belletje via 085 88 88 013.

Daarnaast horen wij graag van je in welke winkel je bent geweest, zodat wij dit probleem bespreekbaar kunnen maken met hen en wij situaties als deze in de toekomst kunnen voorkomen.

Eerste keer dat ik er iets kocht. Eenvoudig om de bestelling te plaatsen. Vriendelijk personeel maar moeilijk telefonisch bereikbaar.

Bedankt voor je review. Het is momenteel inderdaad wat drukker op onze klantenservice. Wij proberen iedereen zo snel en zo goed mogelijk te woord te staan en zijn hard bezig ons team uit te breiden. Zo kunnen we je in de toekomst sneller van dienst zijn.

Ik wilde een camera erbij en was er voor mezelf ook wel uit welke dat moest worden. Op de site gekeken voor de actuele voorraad en naar de winkel in Arnhem gereden. ik werd netjes te woord gestaan en bij het aangeven dat ik wist welk toestel ik wilde werd er gevraagd of ik er uitleg bij wilde of eventueel info over vergelijkbare toestellen. Voor mij stond het al vast wat ik wilde en de vragen die ik erbij had werden beantwoord niet alle accessoires die ik erbij wilde waren op voorraad, maar deze werden snel en kosteloos nagezonden. Al met al een goede reden om terug te komen bij Kamera Express.

Product was goed verpakt en per mail werd ik op de hoogte gehouden zodat ik wist wanneer het was verzonden en wanneer het werd geleverd.

Bedankt voor je review. Fijn te zien dat alles goed is verlopen. Wij zien je graag weer eens terug in onze winkel of online.

Ik heb een kamera om 11 uur 's avonds besteld en de volgende dag was ze er al. Ook de bediening in de winkels was goed, je kunt er goed iets uitproberen. De kontakt met de klantenservice was ook behulpsaam en snel. Super ervaring.

Super snelle levering over de nacht, zonder extra kosten. Dat was heel onverwacht.

De informatie had kunnen een beetje beter zijn in de winkel, maar de contact met de klantenservice was goed via email.

Bedankt voor de positieve review! Wij hopen je nog veel vaker van dienst te mogen zijn. Wij wensen je veel fotoplezier met je nieuwe camera.

Afgelopen maanden op zoek geweest naar een goede deal met betrekking tot een LG OLED TV. Kamera-Express bood niet alleen een goede prijs maar ook zeer goede service.

TV ziet er piekfijn uit en werkt perfect. Ik heb er alle vertrouwen in dat indien ik Kamera Express voor garantie doeleinden nodig zal hebben, dit vlekkeloos opgepakt zal worden.

Ontzettende fijne ervaring en zou in de toekomst zeker weer opnieuw bestellen!

Product besteld en letterlijk binnen 18 uur thuis ontvangen en dat voor een zeer grote TV van 55inch, zeer onder de indruk over hoe zij hun logistiek op orde hebben! TV werd gebracht door een zeer vriendelijke bezorger en ze werken met een partner waar je op kunt rekenen.

Via e-mail en telefonisch contact gehad met Kamera-Express, ze hebben mij altijd op een zeer vriendelijke manier te woord gestaan en meegedacht met mijn unieke casus. Ik voelde mij niet als een nummertje zoals bij enkele andere bedrijven, heel fijn!

Wat een geweldige review om te mogen ontvangen. Wij zijn ontzettend blij te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Vergeet je niet de 5 jaar garantie aan te vragen via onze website? Mocht er ooit iets gebeuren met de TV, dan zullen wij er uiteraard alles aan doen dit zo snel en goed mogelijk voor je op te lossen. Heel veel kijkplezier en tot een volgende keer!

Ondanks drukte op zaterdagmiddag nam de verkoper half uur de tijd om uitleg te geven over de camera die ik in gedachte had en bijbehorende lens. Er is voldoende te zien in de winkel dus je zult je niet vervelen, moest ongeveer 15 minuten wachten. Prima service en medewerker gaf eerlijke informatie.

Hartelijk dank voor je review. Wij nemen graag de tijd voor onze klanten, zodat we goed kunnen overleggen waar je precies naar op zoek bent en welke artikelen hier naar ons idee het best op aansluiten.

Ik was al een tijdje aan het overwegen om mijn oude X-100t te upgraden naar een wat moderne camera. Na kort contact met de klantenservice over de mogelijke inruil, snel de stap genomen om de camera in Utrecht op te halen.

Vriendelijk geholpen waarbij ook aandacht aan de accessoires werd besteed. Fijn als er met je meegedacht wordt.

Ik heb telefonisch aangevraagd of inruil rendabel is. Na het beluisteren van mijn vraag is deze doorgezet naar de juiste afdeling. Binnen een paar uur had ik al antwoord met een indicatie van de inruilwaarde.

Hartelijk dank voor je lovende review. Wij denken graag mee met onze klanten. Veel van onze collega's fotograferen of filmen zelf ook en weten daardoor precies welke accessoires aansluiten bij je nieuwe aankoop.

Ik heb in de fysieke winkel gekocht. Gesproken met de voor mij bekende verkoopster die altijd uitstekend adviseert.

Ik heb in de fysieke winkel gekocht.

Ik ken de verkoopster in Arnhem al meer jaren als prettig en betrouwbaar. Uitstekend advies.

Wat fijn om dit te mogen horen van een vaste klant van ons! Bedankt voor je review en tot de volgende keer ;)

Top geholpen in de winkel in Arnhem goede uitleg en advies en super blij met mijn Sony Alpha 6000

Gisteren besteld vandaag opgehaald lekker snel

Hij heeft mij goed uitgelegd wat mogelijk is voor flitsers etc en tussen ringen

Fijn dat je goed geholpen bent en leuk dat je bent gegaan voor de A6000. Vergeet hem niet even te registreren voor de vijf jaar garantie!

Swift response and also gave me a very good deal. Fast delivery as well. I recommend them without any reservations.

Thank you for your recommendation!

Ik wou de Sony OLED KE-48A9 tv aankopen, maar had elders een lagere prijs gezien. Kamera Express matchte deze prijs en heb hier dan ook besteld.
De tv was de volgende werkdag al beschikbaar voor afhaling in hun winkel in Turnhout. Fijne winkelervaring.
Ik schrijf deze review ook voor hun garantie verlenging naar 5 jaar.

Ik werd vriendelijk en snel geholpen met mijn vragen zowel via mail als in de winkel te Turnhout.

Goed om even te checken. We proberen altijd de scherpste prijs aan te bieden, maar kunnen wel is wat over het hoofd zien. Fijn dat we in dit geval ook de prijs voor je konden matchen.

Ik ben goed geholpen in de winkel. Vriendelijke benadering van het personeel. Duidelijk te woord gestaan.

Ik heb de camera in de winkel gekocht en meegenomen.

Goede prijs, snelle reacties, snelle en degelijke levering. De reactie had misschien wel wat persoonlijker gemogen was vooral templated, maar wat maakt het uiteindelijk uit als je inhoudelijk goed geholpen bent.

De levering was wel een uur later dan uiterlijk aangegeven vooraf

Snelle reacties en antwoorden op de gevraagde info

Bedankt voor jouw feedback Hans. Het laatste wat we willen is klinken als robots natuurlijk. Gelukkig ben je inhoudelijk helemaal naar wens geholpen.

Scorekaart voor Kamera Express