Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Zeer goede ervaring met Kamera Express. Nieuwe Sony producten hebben ze meestal ook als eerste op voorraad. Ook diverse malen gebruik gemaakt van hun laagste prijs garantie.
Alleen wel een beetje suf dat je een review moet geven eer je de 5 jaar garantie krijg.

Ik ben naar xe winkel van kamera Express gegaan in Capelle ad Ijssel.
Super goed geholpen, aardige man met veel kennis van zaken.
Camera op voorraad dus alles is te zien te bekijken en te bevragen.
Super tevreden

Vandaag een nieuwe lens gekocht bij Kamera Express in Amsterdam. Ik word hier altijd goed geholpen.

Ze hebben voor mij de lens schoongemaakt en direct het filter geinstalleerd.

De bon wordt makkelijk via e-mail verstuurd en bij betaling met creditcard werd de 2% extra kosten daarvoor werden weggestreept.

Na een oriëntatie op internet naar de superstore van Kamera-express gegaan.
Zeer ruime keus en op een heel persoonlijke manier geholpen door een deskundig en zeer vriendelijke verkoper Peter Ruter. Goede combinatie van kamera en aanvullende spullen

Duidelijke website en goede prijzen. Het viel me op dat er veel overeenkomsten waren met foka.

De zending was prima de volgende dag (zaterdag) bij het ophaalpunt afgeleverd. Helaas onverwacht een deellevering.

Deellevering ging niet zoals verwacht maar de klantenservice heeft dit super opgelost met een vervangend product.

In de winkel heb ik een lens gekocht waar ik vriendelijk te woord werd gestaan en verder geen problemen heb ondervonden

Online nieuwe camera besteld en netjes de volgende dag bezorg gekregen. Vaker spullen bij hun besteld en tot nu toe geen klachten. Als je in de winkel iets koopt proberen ze wel aan bij verkoop te doen maar niet tot aan vervelends toe.

Deskundig advies van vriendelijke medewerker in Rotterdam. Goed geholpen en medewerker dacht goed met ons mee.

Snelle levering en zeer goede support via de chat! Zelfs in deel leveringen zeer snel!

Geweldige snelle levering, in mijn geval 3 snelle deelleveringen!

Zeer goede support via de chat! Snelle reactie en meehelpen naar zoeken voor oplossingen!

Was toe aan een andere camera. Na veel wikken en wegen (via internet) gekozen voor een Sony Cybershot DSC-RX10 mark IV bridge camera.
Wilde de camera natuurlijk een keer bekijken en vasthouden en tevens kijken of ik mijn oude NEX-5 systeempje kon inruilen. Ben daarom naar Kamera-Express in Arnhem gegaan.
Kon de camera daar bekijken en we hebben een redelijke inruil prijs voor mijn oude systeem kunnen maken.
Uiteraard moest ik er nog even een nachtje over slapen alvorens te beslissen. Was geen enkel probleem. De gegevens over de inruilprijs werd keurig opgeslagen.
Na een week de DSC-RX10 mark IV gekocht bij Kamera-Expres en mijn oude systeem ingeruild.

Duidelijke uitleg. Zin en onzin goed van elkaar gescheiden (ik wilde een UV filter voor de lens van de Sony RX10M4 aanschaffen. Dit is zonde van de Zeiss lens --> beter niet doen of een verzekering afsluiten)

Verkoper luisterde eerst goed, kwam toen met relevante info en wees ook op goedkopere alternatieven waar dat kon.

In de winkel, waar we door een uiterst vriendelijke en vakkundige jongeman werden geholpen, hebben we een Canon EOS 7D gekocht. De medewerker had verstand van zaken en dacht met ons mee. Dit heeft geresulteerd in een aankoop van niet alleen een camera, maar ook van twee hele mooie lenzen, batterijen, sd kaart en tot slot nog een praktische fototas
Kamera Express is door deze ervaring een vaste klant rijker geworden

Ik heb de medewerker die mij hielp als klantvriendelijk ervaren. Ik ging eerst voor de canon 700D, maar hij heeft mij een nieuwe, betere camera aanbevolen. Namelijk de canon 1300D. Ook heeft hij ervoor gezorgd dat ik zoveel korting kreeg als mogelijk. Super personeel! :)

Prima service! Vriendelijk personeel. Kamera wa op tijd. Verkoper heeft ons geholpen met alle vragen. Hij was gefocust en wist alles van de apparatuur en rugzakken. Ik ga meer in die winkel bestellen.

Ik kon makkelijk betalen, producten die ik nodig had waren op voorraad.
Daarnaast heb ik wel vaker producten bij Kamera Express gekocht en dat ging ook goed.

Overwoog de aanschaf van de Nikon D810 en zag de inruilactie van Kamera Express. Via de mail prijsindicatie opgevraagd en op basis daarvan in Capelle afgesproken. Ik ben een regelmatige klant en kreeg opnieuw zeer gedegen advies. Na een eigen afweging de camera aangeschaft tegen een goede prijs, en bovendien zeer fatsoenlijke prijs voor de inruilartikelen. Aanrader!

Afgehaald in Capelle. Ter plaatse advies gekregen ten opzichte van mijn huidige camera. Er werd gewezen op de "relatief kleine" verbetering t.o.v. mijn huidige camera, maar na aanhoren van mijn overwegingen eens met mijn besluit (en weer 5 jaar garantie!)

Op basis van mijn ervaringen uit het verleden

Goede kennis van zaken. Ik mocht de lens Sigma 150-600mm Contemporary uitgebreid buiten testen. Zeer scherpe beelden. Ondanks bewolkte weer , snelle scherpstelling. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooie ruime winkel. Koffie. Goede Acties/aanbiedingen.

Ik heb hem in de winkel gehaald. Goed verpakt , en snelle levering. Ik heb er nog een Manfrotto éénppot statief bij gekocht , die werd de volgende dag thuisbezorgd.

Een zeer snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling ... zou deze webwinkel zeer zeker aanbevelen !

Zeergoed verpakt ... op een nette en veilige manier !

Factuur opgevraagd en meteen gekregen

Goed advies bij aankoop, goede producten, veel keus. Medewerkster dacht goed mee, had oog voor wat ik zocht.

nam alle tijd, zonder me in een bepaalde richting te duwen.

Scorekaart voor Kamera Express