Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Super geholpen tijdens de black Friday week, zowel via de mail als via Facebook. Snelle response, scherpe prijzen en de aflevering was ook super. De TV is voor mn nieuwe huis, en ik ben hier slecht in staat de TV te testen, laten we hopen dat hij het over 8 weken gewoon doet :) Ik zou hier weer bestellen !

Verzending gewoon prima. Werd gebeld voor een afspraak en had mn voorkeur op ochtend gezet. Helaas werd het uiteindelijk toch smiddags waardoor ik wat moest schuiven in de planning (anders 5 sterren :) )

2e keer dat ik een tv heb besteld bij Kamera Express (voorheen Foka) en ik weet nu al zeker dat mijn 3e tv ook gekocht gaat worden bij Kamera Express. Super scherpe prijs, goede communicatie en uitstekende service. Mijn nieuwe tv bleek doa. Kamera Express heeft mij meer dan uitstekend geholpen en binnen paar dagen (zonder gedoe) hing de vervanger al in perfecte staat. Complimenten aan Mark!

Snelle levering en de swap nadat eerste tv doa bleek was perfect; snel en zonder gedoe.

Mark is een held. Reageert vlot en helpt een klant zoals je een klant behoort te helpen. Eerst al met een uiterst scherpe prijs en daarna met een compleet zorgeloze levering. Perfect!

Ik heb op Black Friday via mail een prijsaanvraag gedaan voor een LG OLED55C16LA. Na 4 minuten(!) had ik het aanbod in de mail. Uiteindelijk op zaterdag de knoop doorgehakt en mijn gegevens teruggemaild, waarna ik een betaallink gemaild kreeg (nu binnen 10 minuten reactie). 'S middags werd ik gebeld door de koerier en maandagochtend om half 9 stond ie op de stoep.

Koerier nam snel contact op, levering was eveneens snel (zie boven). Enige minpuntje was dat ik de dag ervoor mail en sms zou krijgen over het specifieke aflevertijdstip, beiden kreeg ik uiteindelijk een uur na aflevering. Had vast met de zondag ertussen te maken en het kwam nu prima uit, maar als de levering einde van de dag was geweest had ik voor niks een hele dag thuis gezeten.

Hele aanbieding-tot-aankoopproces via de klantenservice was prima. Snel en duidelijk communiceren, wat wil je nog meer? Nog geen contact gehad vanwege problemen, maar dat hoop ik zo te houden ;)

We hebben goed advies gekregen van Erwin over over de camera waar we naar op zoek waren. Hij nam uitgebreid de tijd om ons te helpen. We hadden best wat wensen en daar dacht hij goed in mee. We zijn goed geslaagd bij Kamera Express in Capelle.

Had mijn huiswerk al gedaan, dus ze konden niet veel aanvullen, maar het advies was prima.

Snelle reactie op prijs aanvraag, snel tot deal gekomen. Zelfs nog een beter prijsvoorstel dan verwacht. Echt een Black Friday deal

Nette chauffeur van de door de winkel gebruikte vervoerder. Product werd netjes binnen afgeleverd.

Vriendelijk en snel te woord gestaan, werd niet moeilijk gedaan over het voorstel.

Mooie LG tv gekocht. Op de site stond een hogere prijs dan andere aanbieders op Tweakers. Via de mail een persoonlijk aanbod gevraagd. In eerste instantie nog steeds een hogere prijs dan de laagste prijs (van een normale aanbieder, dus niet BOL of buitenlands) aangeboden gekregen. Na het verwijzen naar de lagere aanbieder, direct een aanbod met de gematchte prijs.

Hierdoor de beste deal en dan ook nog 5 jaar garantie!

Op vrijdagmiddag besteld, zaterdagmiddag in huis! En dan was het ook nog eens besteld op Black Friday

Prima geholpen bij de aankoop van een televisie, duidelijk en helder geadviseerd over het te kopen product en zelfs nog geholpen bij het naar de auto brengen van het product.

De medewerker hielp me de televisie naar de auto te brengen.

Via het contactformulier een prijs aangevraagd voor een LG OLEDC1 . Het was een goed aanbod en mede door de 5 jaar garantie welke zij bieden heb ik hier gebruik van gemaakt.

Op de dag van de bestelling werd ik 's avonds al gebeld door het koeriersbedrijf en kon de bezorging de volgende dag al ingepland worden. De bezorger kwam het apparaat keurig binnen net afgesproken tijdsblok afleveren. De doos was onbeschadigd.

Er werd snel en duidelijk geantwoord op al mijn vragen.

Vorige week tweemaal naar de winkel in Den Bosch geweest, in eerste instantie om voorgelicht te worden. Duidelijke uitleg, waarbij rekening gehouden wordt met de wensen van de klant. Ik heb ook gebeld naar Kamer Express omdat een en ander over een bepaald type camera nog onduidelijk was. Ook hier ontving in een duidelijke uitleg. Uiteindelijk in de winkel een camera gekocht.

Gebeld naar de klantenservice om meer uitleg te krijgen over een bepaald type camera. Medewerker was erg vriendelijk en kundig.

Ik had op Black Friday een OLED TV van LG op het oog. Uiteindelijk voor een goede prijs via de klantenservice kunnen krijgen. Klantenservice was professioneel en behulpzaam!

Verzending was perfect. De TV was op Vrijdag in de namiddag besteld op Black Friday. Werd de volgende dag al netjes geleverd. Geen schade en alles was in orde!

Ik had een goedkopere prijs gekregen elders, maar deze konden ze toen matchen. Daarnaast ook nog een goede garantieregeling kunnen afgeven. Perfect.

Naar aanleiding van Black Friday heb ik een persoonlijke aanbieding voor een OLED TV van LG opgevraagd via het contactformulier. Na de aanbieding die ik ontving te hebben vergeleken met andere aanbieders kwam ik tot de conclusie dat Kamera Express de beste prijs kon aanbieden.
Na bevestiging van mijn kant dat ik van de aanbieding gebruik wilde maken had ik binnen een uur een betaallink binnen. Deze heb ik betaald en hierna volgde al snel de factuur via een mail. Diezelfde avond werd ik nog gebeld door het ingeschakelde koeriersbedrijf en de dag erop stond de TV bij mij in de woonkamer.
Conclusie: uitermate snel en goede prijzen, ideaal!

Op de dag van de bestelling werd ik in de avond gebeld door het ingeschakelde koeriersbedrijf en de dag erop stond de TV bij mij in de woonkamer. Uitstekend.

Op mijn berichten richting de klantenservices heb ik snelle en beleefde reacties ontvangen.

Ik had al een tijd een OLED tv op het oog. Deze was bij een concurrent goedkoper. Via mail om een betere prijs gevraagd en dit was zonder gedoe geregeld.

Levering via koeriersdienst. Deze koerier maakt telefonisch een afspraak. Ik gaf aan dat de volgende dag mogelijk was, m.u.v. een bepaald moment op de dag. Ze zouden het inplannen. De avond van tevoren kreeg ik een sms en mail met het tijdvak (spanne van 2 uur). Het zou helemaal perfect zijn geweest als er vlak voor levering nog een telefoontje of sms zou zijn, maar dat is helaas niet zo. Al met al wel helemaal op tijd geleverd

Kamera Express is een top webshop en winkel. Vooronderzoek via de site gedaan, makkelijk en duidelijk. Daarna verdere info ingewonnen in de winkel. Zeer klantvriendelijk en meegaand. Uiteindelijk de perfecte camera en lens gekocht. Ik kom hier zeker terug.

Producten waren niet op voorraad in de winkel, na een mailtje met de webshop lag het product binnen 2 dagen voor mij klaar in de winkel. Ideaal!

In de winkel heb ik wel een uur met een werknemer gesproken over wat ik wel en niet wou en wat passend voor mij was. Top gozer! Alle twijfels weggenomen en eerlijke antwoorden gekregen. Daarnaast ook een camera tas gekregen iv.m. de grote van de bestelling.

Naar aanleiding van Black Friday een persoonlijke aanbieding voor een LG OLED tv gevraagd via mail. Een dag gewacht om nog andere aanbiedingen op te zoeken, maar Kamera Express bleek het beste te zijn.
Na kenbaar gemaakt te hebben om op de deal in te gaan vrijwel gelijk een betaallink gekregen en dezelfde dag was alles rond. Een paar dagen later had ik de tv in huis.
Snelle reactie, goede service en door middel van deze review ook nog 5 jaar garantie. Voor mij 5 sterren waard.

Nadat de betaling rond was, heeft de bezorgdienst contact opgenomen met mij en een bezorg afspraak ingepland. Alles heel snel geregeld.

Snelle en nette reactie op mijn vraag voor een persoonlijke aanbieding voor Black Friday.

Kamera Express is een leuke en goede organisatie. Middels mail heb ik een mooi aanbod gekregen voor de LGOLED65G1 Evo Tv. Het ging ook allemaal super snel en vlot. Na betaling kreeg in de factuur en werd ik de volgende dag direct gebeld wanneer de levering plaats kon vinden. Vlot en goed!

De levering was op tijd en volgend de gegeven indicatie qua tijd die we hadden gekregen. We moesten die dag nog met spoed ergens heen, maar na het bellen van de koeriersdienst werd hier goed op gereageerd en kon de chauffeur zijn planning wijzigen en eerder naar ons toekomen. Bedankt!

Correcte behandeld, juiste informatie en advies gekregen. Personeel heeft de juiste kennis en zijn vriendelijk.

De medewerkers verstrekken de juiste informatie en helpen je daar waar nodig. En bij twijfel zoeken ze alles uit om tot een juist oordeel en advies te komen.
Zal er zeker vaker gaan bestellen.

prima geholpen; werd direct gebeld met andere winkel of daar op voorraad was omdat het in Arnhem niet op voorraad was

snel verzenden na bezoek winkel

Ik schrijf weinig reviews, maar hier klap ik m’n laptop voor open. Van horen zeggen je moet is naar deze winkel toe gaan. En altijd gedacht ja daar heb je weer een bcc of mediamarkt look a like.

Nou ik heb mij vergist, ja er staat gewoon een nette prijs online niet de duurste niet de goedkoopste. Mijn advies ga naar de winkel en vraag is wat ze met de prijs kunnen doen. Maar voor je zover bent weet ik zeker dat je al overtuigt bent. Ik ging in almelo kijken met Black Friday voor een LG OLED65G1RLA, niks anders dan tijd wat die beste man voor je nam, ben zelf erg geïnteresseerd en verdiep mij graag in de producten die ik aanschaf zo ook bij dit laten we eerlijk zijn door de super smalle tv heeft het geen denderend geluid. De verkoper komt hier zelf mee, waar hou je van wat ga je doen op welke kijk afstand zit je, en gewoon een normaal gesprek ipv een lijstje afwerken, kleur kalibratie en coax optimalisatie aan te smeren.

Dit voelt goed! Dit voelt alsof je word ondergedompeld in een warm bad met een lekker biertje. Ik ben zeker om
En ga hier ook veel vaker naar toe!

Wat zou ik er aan toevoegen,
Een eerlijk gesprek
Heeft tijd voor een aankoop
Begrijpt dat het veel geld is en je wilt waar voor zoveel geld
Geeft advies over geluid terwijl dat nog een lange tijd kan duren
Geeft ook advies dat het een stapje goedkoper kan!

Ik heb tristan gesproken in almelo, jij hebt mij top geholpen! Maar ook als ik alle andere collega’s bezig zie hoor tussen het gesprek door, petje af!

Vlotte reacties op mail. Ook extra korting gekregen via een persoonlijk aanbod. Ook een snelle levering.

Scorekaart voor Kamera Express