Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenRecent een LG OLED55C16LA aangeschaft bij Kamera Express. Communicatie verliep zeer vlot en correct. Binnen no time had ik een scherpe offerte en betalen ging ook uiterste gemakkelijk. Levering vond de dag na de bestelling al plaats via koerier. Echt topservice!
VerzendingLevering vond de dag na de bestelling al plaats via koerier. Echt topservice!
AlgemeenNa wat vlot contact heen en weer was de bestelling makkelijk te plaatsen en de betaling snel rond. Na het betalen was het product snel verzonden en binnen.
VerzendingVerzending was snel en het product is goed aangekomen, er zat alleen geen omdoos om het artikel. Gelukkig maakte dit niet uit, de doos is netjes gearriveerd en het product zelf zat in een stevige doos. Toch had ik graag een omdoos gezien, alleen al voor het verbergen van de inhoud (is tenslotte vrij prijzig).
KlantenserviceDe klanteservice stond mij vriendelijk te woord en reageert snel op email. Ook in het verleden al eens contact gehad en was toen ook al snel en vriendelijk. Wel ontbrak er een klein onderdeeltje in de doos, dit is echter geen fout van Kamera Express en er wordt vlot naar gehandeld.
AlgemeenKE Zwolle heeft me onmiddellijk gebeld toen de via preorder bestelde camera binnen was, kon hem net voor sluiting nog ophalen. Hulp bij aanschaf rugzak prima.
Werd gewezen op de mogelijkheden van verlengde garantie en verzekering
AlgemeenBij kamera Express de prachtige OLED65G1RLA aangeschaft voor een uitstekende prijs. De aankoop was snel gedaan na eerder wat prijzen te hebben opgevraagd in de winkel. Goede service, advies en ook nog eens hele scherpe prijzen.
VerzendingProduct heb ik afgehaald in de winkel. De beveiliging liep daarna mee naar de uitgang. Wel zo prettig gezien de waarde van het product.
KlantenserviceNet zoals bij elke aankoop vakkundig en goed advies over de producten.
AlgemeenUitstekend geholpen door de service afdeling van Kamera Express. Onze oude LG (led) TV vertoonde na bijna 5 jaar problemen (ongewenst kortstondig uitschakelen), welke in de extra verlengde garantie van 5 jaar bij Kamera Express keurig werd gerepareerd (nieuw moederbord). Enkele maanden later bleek het probleem toch weer terug te keren. Daarop gevraagd wat Kamera Express wilde restitueren bij aankoop van een nieuwe TV (oled). De restwaarde was vanwege de 5 jaar garantie alleszins redelijk waarop wij hebben besloten de "oude" TV in te ruilen. We genieten nu een paar dagen van onze nieuwe LG OLED TV.
VerzendingIn ons geval was verzending mogelijk, maar omdat de oude (in te ruilen) TV kleiner was dan 50", hebben we de oude in Rotterdam ingeleverd en gelijk de nieuwe TV meegenomen.
KlantenserviceNa registratie van de klacht met de oude TV was de communicatie met Kamera Express uitstekend en na de wederkerende problemen werd op mijn mailverzoek voor een restwaarde bij inruil snel gereageerd, waarna onze keuze snel werd gemaakt.
AlgemeenNet op 't randje van de black-friday-periode kon ik gelukkig nog voor het lagere bedrag mijn langgewenste Canon-camerabody kopen. Ik ben 'm in de filiaal in Den Haag op gaan halen, en ze hebben me daar heel goed geholpen met hoe het moest met de daglimiet van m'n bankpasje. Liep fijn gesmeerd allemaal. Top!
VerzendingIk ben 'm zelf op gaan halen dus dat was sowieso prima in orde!
KlantenserviceZover ik contact heb gehad met medewerkers was dat telkens kordaat en naar wens.
AlgemeenVia de mail contact gehad met Kamera Express voor een leuke korting op een OLED tv. Communicatie verliep vriendelijk en heb de TV voor een leuke prijs kunnen krijgen inclusief verzending met een koeriersdienst. Zou dus zo weer iets bij deze shop bestellen!
AlgemeenWij hebben via e-mail een deal gesloten. Wel jammer dat er niet met credit kaart betaald kon worden.
VerzendingDe LG oled77g1rla is een grote televisie om door 1 persoon te laten afleveren. De televisie was beschadigd bezorgd.
KlantenserviceWij moesten heel vaak bellen voor het omruilen van de beschadigde televisie.
AlgemeenGebruik gemaakt van de voormelding voor als een product weer op voorraad zou komen. Mailtje netjes op tijd ontvangen en kon zonder issues het product aanschaffen. Verder ging het aankoop process makkelijk en vlekkeloos.
VerzendingVerzending via Postnl en ging allemaal naar wens. In de middag besteld en netjes de volgende dag bezorgd. Met de nodige mails om me op de hoogte te houden van de verzendstatus.
AlgemeenOp zoek naar de TV LGOLED55G1RLA als beste uit testen. Deze heeft wandmontage maar ik wilde pootjes. Deze zijn en worden niet meer leverbaar bij de importeur (en Kamera Express. .De verkoper heeft op eigen initiatief uitgezocht waar ze nog wel op voorraad waren en mij de dag na mijn winkelbezoek een email gestuurd. .Bovendien heeft hij een mooie combinatie prijs gemaakt! Fantastisch
VerzendingDe volgende dag al geleverd met een bode.
AlgemeenWas uit voorraad direkt leverbaar. .en ook nog 10 procent extra korting op de adviesprijs.
VerzendingN.V.T. N.V.T. N.V.T. N.V.T.N.V.T. N.V.T. N.V.T. N.V.T N.V.T. N.V.T. N.V.T. N.V.T.N.V.T. N.V.T. N.V.T. N.V.T nvt.
Klantenservice3 jaar extra garantie..! ruim de tijd genomen voor product info..
AlgemeenIk had bij Kamera-Express De Sony A7 4 besteld. Deze was eerder binnen dan verwacht, wat altijd erg prettig is. Ik had nog niet goed gekeken naar welke lens ik bij de body wilde aanschaffen, omdat ik de camera nog niet had verwacht. In de winkel ben ik daarmee erg goed geholpen door een van de medewerkers. We hebben samen rustig kunnen kijken welke lens het best paste bij mijn budget en werkzaamheden. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop en minstens zo tevreden over de service en het advies dat ik in de winkel kreeg.
VerzendingIk had de camera nog niet verwacht, dus ik was prettig verrast met het telefoontje dat ik mijn product kon ophalen in de winkel op zondag.
KlantenserviceDe medewerkers bij Kamera-Express zijn in mijn optiek erg behulpzaam en kundig. Er wordt goed meegedacht om zo de beste keus te maken in lenzen en camera's die goed aansluiten bij mijn werkzaamheden.
Ze nemen de tijd voor je en daar hou ik van.
AlgemeenSteeds vriendelijk en met kennis van zaken geholpen. Nu mijn Sony a73 ingeruild voor een Sony a74. In het verleden steeds goede ervaringen.
VerzendingEnkele dingen waren niet op voorraad in de winkel en werden de volgende dag (zaterdag) al thuis geleverd!
KlantenserviceEen defecte battery grip die niet door de leverancier in garantie hersteld kon worden werd prompt terugbetaald!
AlgemeenVoordelig mijn Canon 80D kunnen upgraden naar de Canon 90D. Tot nu toe bevalt de camera erg goed, veel verbeteringen t.o.v. de 80D.
Ik ben vriendelijk geholpen door Kamera Express in Almelo.
En heb goed advies gekregen
AlgemeenIk was op zoek naar een nieuwe tv. Ben super goed geholpen in de winkel { kamera express Rotterdam).Want ik had namelijk geen idee welke tv ik wilde. Na advies van de medewerker heb ik een LG OLED55C16LA tv gekocht. En ik ben zeer tevreden. Geluid en beeld is perfect.
Super bedankt!
Vriendelijk geholpen en goed advies. Ben met een glimlach weg gegaan.
AlgemeenIk ben heel netjes geholpen in de winkel in Capelle aan den IJssel. Kreeg een acceptabele inruilprijs bij de aanschaf van de nieuwe body.
AlgemeenNieuwe body en lens gehaald.
Canon 90D gekozen! Enorm goede hulpgelden in de winkel in Eindhoven. Dat is zeker een winkel waar ik vaker heen ga.
De camera is ook echt top. Zo een vooruitgang van de vorige die ik had. Heel blij mee! Veel opties en handig te bedienen door het touch screen.
AlgemeenIk was op zoek naar een geschikte ref scherm voor mijn color grading suite. Ik wist van de Panasonic Master HDR OLED tv's , aangeprezen door Hollywood professionals. Ik had echter nog vragen. Kamera Express Rotterdam had een kundig persoon die mijn vragen kon beantwoorden!
AlgemeenIk was op zoek naar een nieuwe OLED tv, waarbij ik uiteindelijk gekozen heb voor de LG G1 via Kamera Express. Dit vanwege de scherpe prijs en de 5 jaar garantie welke je krijgt na het schrijven van een review. Bestelproces ging erg snel, verzending duurde helaas wat langer maar uiteindelijk erg tevreden!
VerzendingOp vrijdag besteld en die avond nog gebeld voor het inplannen. In eerste instantie had ik het telefoontje gemist en direct terugbellen resulteerde in een wachtrij welke na meer dan 3 kwartier nog steeds niet opschoot. Uiteindelijk pas de volgende maandag kunnen bellen, omdat ze geen bezorging voor Kamera Express doen in het weekend. Na inplannen heb ik de tv de volgende dag binnen het afgesproken tijdslot mogen ontvangen.
AlgemeenIk was op zoek naar een goede prijs voor een nieuwe LG OLED TV. Kamera Express gaf voor mij de beste prijs en verzekerde een Nederlands model en als bonus 5j garantie!. Reactie op prijsaanvraag duurde wel iets langer dan 24 uur. Bestelproces ging verder heel soepel.
VerzendingTV werd niet de volgende dag, maar de dag er op geleverd door hun externe transporteur. Vriendelijke bezorger en prima binnen het aangegeven tijdvak.