Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenOnlangs even de Canon EF-100 2.8 usm mogen lenen en ik was verkocht!
Vanmorgen gelijk naar Kamera-Express gereden, mijn vaste kwaliteitsleverancier van fotomateraal en -materieel, en daar lag de lens al op me te wachten.
Inmiddels de eerste macro's ermee gemaakt en.... wat is het toch een geweldige lens.
En wat is het handig dat Kamera Express zo dicht in de buurt is!
De verkopers nemen alle tijd voor je!
AlgemeenAl vanaf de aankoop van mijn Canon 300D ben ik een trouwe klant van Kamera Express. Inmiddels zijn we al enige camera's verder maar blijf ik bij hen terugkomen voor de zeer vakkundige verkopers, scherpe prijsstellingen en zeer goede service.
Er wordt echt alle tijd voor je genomen, alles wordt goed uitgelegd en ook de advisering is gewoon top!
AlgemeenGoed geholpen in de winkel. Er wordt de tijd genomen voor klanten. Is een voordeel als je geholpen wordt, is wat minder als je staat te wachten ;-)
AlgemeenPaar dagen geleden een compleet nieuwe camera setup + gear gekocht. Echt super geholpen door deze jongens. Goed advies gehad en een prima prijs gekregen.
AlgemeenDe medewerker in de winkel heeft goed geholpen en duidelijke uitleg gegeven over het product. Hij was zeer kundig en wist veel over het product te vertellen en aan te raden.
AlgemeenGoed geholpen door kundig personeel. Jammer zijn de wachttijden in de winkel in Cappelle tijdens het weekend.
VerzendingVerzending was gewoon zoals je mag verwachten.
AlgemeenPrima service bij camera express Amsterdam mooie Panasonic FZ-1000 gekocht super foto's camera werkt perfect
VerzendingProduct was prima verpakt
KlantenserviceSnel geholpen
AlgemeenIk had thuis een systeemcamera uitgezocht uit de top 10. In de winkel kreeg ik op basis van mijn wensen een andere camera aanbevolen. Heb ik nu bijna een maand en voldoet zeker aan de verwachting. Met name de functie panoramafoto is geweldig.
KlantenserviceZie boven
AlgemeenEerst een hele goede product informatie in de winkel in 's-Hertogenbosch ontvangen en daarna super makkelijk via de website een bestelling kunnen plaatsen.
VerzendingSnel geleverd, opgehaald in de winkel en wederom een hele goede service ontvangen incl. een hoop bruikbare tips.
KlantenserviceKlantenservice was goed bereikbaar en slagvaardig.
AlgemeenUitgebreide technische informatie op hun website op basis waarvan je de verschillende modellen kunt vergelijken.. Ondersteuning met kennis van zaken in hun winkels. Goede prijs.
AlgemeenGoede camera zaak heeft verstand van zaken en niets is teveel ze staan je bij met elke vraag die je hebt. Goede service en snelle levering een aanrader !!
VerzendingSnelle levering en je word op de hoogte gehouden van de levering
KlantenserviceUitstekende service weten waar ze over praten en zijn eerlijk tegenover de klant
AlgemeenAl klant toen KE nog klein was. Nog klant nu het zo groot geworden is. Een klant die nog steeds door verkoper geadviseerd wordt in het belang van die klant.
Van advies tot aankoop, betaling en ontvangst probleemloos.
dag 1 via website besteld, was echt dag 2 geleverd.
KlantenserviceMet klantenservice goede ervaring, met klachtenservice gelukkig geen ervaring.
AlgemeenGoed geholpen in de superstore Zwolle ,met een nette inruilprijs kwam ik uit op een nieuwe systeemcamera met nieuwe lenzen.
VerzendingHet artikel zaterdag besteld omdat die niet in de winkel op voorraad was maar meteen de maandag erna binnen via de post
KlantenserviceGoede uitleg over mijn nieuwe product en goed geholpen
AlgemeenAls vervanging van mijn Nikon D40 een D750 aangekocht om mijn hobby op een hoger niveau te tillen. Het toestel is van hoge kwaliteit net zoals de foto's (zowel op A en M modus).
AlgemeenNa jaren gebruik van de 40D nu een 80D aangeschaft. Een perfecte camera die volledig aan mijn wensen tegemoet komt. Zeer goede service op de winkel in Antwerpen gekregen.
AlgemeenVerkoopster verstrekte duidelijk advies op basis van mijn wensen. Goed uitgelegde offerte. Niet alles was op de KE vestiging aanwezig maar het team heeft alle moeite genomen om een deel van de bestelling de volgende ochtend op een ander filiaal te laten uitleveren.
AlgemeenPerfecte site met duidelijke uitleg en bij aankoop opties voor uitbreiding aankoop. Te denken valt aan pakketvoordeel bij gelijke aanschaf van bijvoorbeeld sd-kaart of camerahoes.
AlgemeenAls enthousiaste hobbyfotograaf koop ik al jaren bij Kamera Express via web en de winkels in Den Haag en - met name - Capelle aan de IJssel. Het valt me hier steeds op hoe - ondanks het feit dat het soms best druk is - men de tijd neemt voor de klant. Mijn ervaring is dat je steeds een eerlijk advies krijgt en dat de producten zeer goed geprijsd zijn.
AlgemeenProduct op voorraad voor een goede prijs. Factuur direct online ontvangen. Duidelijke uitleg van verkoper
KlantenserviceDe verkopers zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. Goede uitleg gekregen bij mijn keuze. Niets opgedrongen.
AlgemeenWilde graag apparatuur aanschaffen voor videografie. Omdat er een specialist op het gebied van video in Capelle werkte ben ik daar speciaal naar toe gereden. Het was niet mogelijk om een afspraak met hem te maken, waardoor ik in de winkel ongeveer een uur moest wachten om door hem geholpen te worden. De kennis en kunde van de verkoper was wel geweldig waardoor ik dat wachten wel waard vond. Omdat de kosten boven het maximaal te pinnen bedrag kwam kon ik niet gelijk betalen. Er was geen reader van de bank om zo'n betaling te doen. Tevens was het niet mogelijk om het bedrag over te schrijven naar een bankrekeningnummer.