Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSuper winkel, goede prijzen en in de winkel zelf weten ze je goed te helpen met wat je zoekt. Mijn voorbeeld was het filiaal in Zwolle!
VerzendingVoor 23.00u besteld echt de volgende werkdag in huis!
Top!
Zoals eerder genoemd, wordt je netjes en met kennis geholpen
AlgemeenWat een winkel, Niks is te veel. Ik heb verschillende adapterringen aangeschaft voor tussen mijn lenzen en het filter systeem dat ik gebruik. Door niet goed te kijken heb ik een verkeerde ring besteld. Dus even snel via de chat op de website contact gezocht. Daar werd aangegeven dat als ik even langs kom in de winkel het product zo word omgeruild. Helaas bleek het product niet op voorraad in de winkel dus wordt het gewoon nagestuurd. Morgen in huis!
VerzendingIn de opties kon je aangeven welke dag van levering jou het beste uitkomt.
KlantenserviceDe klantenservice is makkelijk te bereiken via de chat op de site. Daar werd ik snel geholpen en wist ik hoe ik verder moest. Kort, krachtig en professioneel maar niet onpersoonlijk.
AlgemeenOverzichtelijke website en keurige prijzen. Een FujiFilm X-T20 camera gereserveerd via de website en deze lag netjes klaar de volgende dag. Leuk en enthousiast geholpen door de medewerker aldaar.
Niet mijn eerste aankoop hier en zal ook niet de laatste worden.
AlgemeenBen zelf naar winkel gegaan in Amsterdam waar ik meteen werd geholpen door iemand met verstand van zaken. Heel fijn dat iemand met je meedenkt en goede adviezen geeft.
AlgemeenFijne service en mee denkend! Ze geven een toegespitst advies wat goed aansluit bij de klantbehoefte.
KlantenserviceAccuraat!
AlgemeenHelaas ging er iets fout btijdens mijn ideal betaling, waardoor deze mislukte. Na contact met de klantenservice kreeg ik een nieuwe betalingslink waarmee ik alsnog de bestelling kon afronden.
AlgemeenEr zouden meer winkels mogen zijn , want heb heel veel gehad aan het advies en persoonlijke aandacht !
AlgemeenWebsite is erg duidelijk. En in de winkel krijg je altijd goede service en eerlijk advies door vriendelijke werknemers. Zeer tevreden.
VerzendingDe levering was super snel, maar ik maakte me wel wat zorgen over de verpakking zelf. Er zat namelijk geen enkele bescherming rondom het product. En een camera wil je toch wel graag zonder schade thuis geleverd hebben.
KlantenserviceJe wordt altijd begroet en aangesproken door enthousiaste werknemers met veel kennis en ervaring. Ik ben zeker een vaste klant.
AlgemeenIk heb eerst online alles bekeken en daarna in de winkel gekocht wat ik wilde hebben. Ik ben erg vriendelijk en professioneel geholpen. Ik kon vragen stellen en kreeg daar duidelijk antwoord op. Er zat geen tijdsdruk op.
VerzendingHeb het gelijk meegenomen
AlgemeenPrima site, duidelijke stappen.simpele doorverwijzing naar je eigen bankapp. voor betaling. Snelle levering zoals beloofd
VerzendingVerzending werd vermeld op je account, gemeld via de mail en geüpdate op de post nl site.
KlantenserviceDuidelijke richtlijnen op de site, zelf geen contact nodig gehad tnt.
AlgemeenPrima ervaring bij Kamera Express Super Store Amsterdam. Zou volgende keer weer zelfde aankoop proces doen. Online vooronderzoek, naar hun winkel, testen/bekijken, online aankoop. Kamera Express geeft goed advies en heeft prima prijs. Daarnaast 5 jaar garantie. Tenslotte nog een cash back actie, dus extra voordeel.
VerzendingPrima, geen opmerking. Keurig verpakt en alles compleet.
KlantenserviceHeb eerst online onderzoek en vergelijk gedaan. Vervolgens met short list naar Kamera Express Super Store Amsterdam gegaan. Ter plekke de top 3 foto toestellen in de hand gehad en met verkoper de voor- en nadelen besproken. Werd vriendelijk te woord gestaan en met duidelijke uitleg. Vervolgens thuis alles nog een keer overdacht en toen online besteld. Volgende dag keurig verpakt alles in huis.
AlgemeenDe aankoop was snel en goed geregeld. Vooraf had ik gebeld of ze mijn camera apart wilde houden. De dag erna ben ik naar de winkel gegaan en heb ik de camera gekocht. Het winkelpersoneel was vriendelijk en behulpzaam. Omdat ik naar mijn mening te weinig terugkreeg voor mijn oude camera, heb ik deze niet ingeruild.
KlantenserviceDe klantenservice was vriendelijk en behulpzaam.
AlgemeenHet personeel was ontzettend vriendelijk! Dit is mijn eerste camera en ik had daarom veel vragen. In de winkel hebben ze uitgebreid de tijd genomen om mij alles uit te leggen en is er goed rekening gehouden met mijn voorkeuren.
VerzendingToen ik uiteindelijk een camera gekozen had, bleek deze niet op voorraad, maar dat was geen probleem omdat hij thuis bezorgd kon worden op hun kosten.
KlantenserviceIk wilde wat van mijn gegevens op de factuur veranderen, daar werd niet moeilijk over gedaan en ik werd meteen geholpen.
AlgemeenOver het algemeen was het hele koop proces een aangename ervaring bij Kamera Express. Het personeel was erg behulpzaam, vriendelijk, en nam de tijd om me op een aandachtige, professionele manier te helpen.
VerzendingHeel snel geleverd, prima.
KlantenserviceGeweldig, prima.
AlgemeenGoede duidelijke uitleg en actief meedenken bij het aanschaffen van mijn nieuwe Sony camera set.
AlgemeenSnelle en correcte levering voor een scherpe prijs. Veilig dubbel verpakt waarbij alles onbeschadigd is afgeleverd.
AlgemeenIk werd goed in de winkel geholpen met mijn aankoop, wel was ik vorige week ook in de winkel geweest en was er een ander bedrag in de winkel aan mij verteld dan dat ik vandaag moest afrekenen. Dit was een kleine tegenvaller, maar de adapter die ik nu heb zou een betere versie zijn dan die mij was geadviseerd. Dus uiteindelijk betere apparatuur en nu aan de slag ermee!
AlgemeenGa graag naar de winkel om eerst mn aankopen te bekijken en eventueel te testen. Vind het dan ook super dat je hier de materialen waarvoor je interesse hebt, een bepaalde tijd kunt reserveren tot je erom komt.
KlantenserviceService en uitleg verliepen ook vlot en ook het mailverkeer loopt uitstekend. Kreeg zelfs om 23u nog een antwoord!
AlgemeenPlezierige winkel met voldoende personeel aanwezig zodat lange wachtrijen hier niet aan de orde zijn (tenminste hebben wij nog niet meegemaakt) zelfs op een normale rustige werkdag een flink aantal medewerkers in de winkel. Ondertussen video camera 4 hier aangeschaft dit zegt uiteraard wat. Er wordt in de winkel netjes uitgelegd wat de mogelijkheden zijn met 18 jaar ervaring met filmen en monteren is dit in ons geval niet echt nodig maar kan me voorstellen dit voor een beginnende video hobbyist zeker plezierig is.
Ook de extra mogelijkheden worden uitgelegd maar een heel groot pluspunt is de 5 jaar garantie die wordt geboden op defecten.
Geen mening over de verzending aangezien we de camera in de winkel hebben opgehaald,
Enige tijd terug een aankoop gedaan waar we niet tevreden mee waren dit is ook keurig oplost zonder moeilijke vragen. Artikel omgewisseld voor het door ons gewenste exemplaar.