Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenGing voor een Canon 6d, Kreeg zeer goed advies over waarom een sony A7 III me meer zou bieden. Als proffotograaf onder de indruk van de technische kennis.
hebben uitgebreid de tijd genomen. Kortom: een vette pluim
Algemeenik had een camera nodig voor vakantie, geen idee wat ik moest hebben dus telefonisch vraag gesteld en super snel en deskundig geholpen door de klantenservice medewerker. Thanks!
Medewerkers met kennis van zaken. Breed assortiment. Aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen. Mooie superstore
snelle levering
KlantenserviceFlexibele medewerkers
AlgemeenHet is een winkel met een goed assortiment en de aanwezigheid van een fysieke winkel is fijn.
Verzendingik heb het artikel naar het filiaal in Haarlem laten zenden. Dat ging redelijk snel.
Klantenservicesnel en goed geholpen
AlgemeenVan het weekend een nieuwe camera gekocht, werd in de winkel professioneel en net behandeld. Enigste min puntje is dat ik voor mij gevoel te weinig voor mijn oudere camera terug kreeg.
KlantenserviceHeb gebeld om een verandering door te geven en dit werd netjes afgehandeld.
AlgemeenIn de vestiging (Den Haag) kregen we veel goede informatie over verschillende camera's waarbij rekening gehouden werd met zowel ervaring als budget. Daarnaast werden er door de verkoper ook gelijk tips gegeven om te werken met de camera.
VerzendingN.v.t.
AlgemeenIk kom vrijwel elke maand bij de Foka sinds FotoKlein failliet is. Het is een hele fijne vervanging! Ik laat er regelmatig mijn camera's schoonmaken en dat wordt altijd heel goed en snel afgehandeld. Ze laten je ook echt zien dat er geen vuiltjes meer op de sensor zitten.
Ook bestellingen vanuit de webshop worden netjes en snel afgehandeld. Deze review richt ik verder op een online bestelling van camera batterijen.
Ik had vooraf online een batterij gereserveerd die volgens de webshop op voorraad was bij mijn gekozen vestiging. Bij aankomst bleek dit niet zo te zijn en ik had eigenlijk moeten wachten op de bevestigingsmail. Het kan goed zijn dat diezelfde ochtend iemand anders mij voor is geweest in de winkel dus wacht áltijd op de mail! Ook als op de website staat dat hij er ligt.
Twee dagen later lag hij alsnog voor me klaar en ik heb er in de winkel meteen een bij besteld die netjes op tijd werd bezorgd. Enige miscommunicatie van beide kanten denk ik, maar uiteindelijk heb ik wat ik nodig had.
Ik wilde een cadeaubon gebruiken bij de online bestelling. Dat kon niet, want de website is nog niet klaar voor het invoeren van codes van cadeaubonnen. Ik moest dan de bon per post opsturen en hem op dit manier alsnog verzilveren. Dit uiteraard niet gedaan want je stuurt letterlijk geld mee met de postbezorger.. Vreemd systeem, hoop dat het snel opgelost is.
AlgemeenGoed uitleg over de verschillende teostellen; de vorr- en nadelen en gevraagd wat mijn wensen waren.
AlgemeenBij Kamera Express in Utrecht geweest om hier mijn eerste spiegelreflex camera aan te schaffen. Super behulpzaam en kundig personeel welke alle tijd voor je neemt om van alles uit te leggen en voor je uit te zoeken.
AlgemeenWij zijn bij de vestiging van Kamera Express in Breda geweest. Prima service en uitleg.
KlantenserviceWerden zeer netjes geholpen.
AlgemeenNikon d7200 met 18-300 Nikon lens gekocht bij kamera-exspress. Wist van te voren wat ik wilde dus uitleg of voorlichting of de niet, maar ondanks dat ‘n fijne winkel met veel keus!
VerzendingBij deze set (lens 18-300) zat volgens de site ‘n zonnekap bij maar dat werd helaas ontkent. Nu kreeg ik toch ‘n zonnekap maar niet van ‘t merk Nikon zoals bij de lens hoort,vreemd?!
KlantenserviceGeen originele zonnekap bij lens terwijl dit wel op de site staat!
AlgemeenVriendelijk geholpen met goede informatie. Het personeel is duidelijk goed geschoold en kan je dus de juiste informatie geven.
VerzendingSupergoede macrolens. Direct uitgeprobeerd met fantastisch resultaat
Klantenservice-
AlgemeenIn superstore Eindhoven vriendelijk geholpen door deskundig personeel. In de superstore Zwolle eveneens zeer goed geholpen toen ik aangaf te twijfelen tussen twee verschillende camera's. Alle tijd werd genomen om heel helder en eerlijk uit te leggen welke camera het beste bij mijn voorkeuren paste. Erg tevreden.
KlantenserviceZie commentaar hierboven
AlgemeenPrettig advies bij de vragen die ik had over de aanschaf van een canon 300mm f4, zo kon ik verschil van extender, oud of nieuw, gelijk uitproberen.
Wel jammer dat honden in de winkel niet toegestaan zijn, nu kon mijn vrouw niet mee naar binnen (je laat de hond niet alleen in de auto)en daardoor winkel je minder rustig.
AlgemeenThey were really helpful in choosing my first DSLR camera and gave me the best possible deal that was available. I was able to reserve my camera in advance and even when the package deal was no longer available online, they ensured to find me the same deal since I had reserved the camera when the deal was available.
VerzendingI bought it at the shop.
AlgemeenOp de site kon ik heel makkelijk vinden welke camera voor mij de beste was, alles duidelijk uitgelegd
VerzendingDe levering was supersnel, 's avonds besteld en een dag later al in bezit van de camera
AlgemeenEen lens gekocht voor mijn camera in filiaal superstore Amsterdam. Vriendelijk en snel geholpen. Blij met mijn aankoop.
AlgemeenAanschaf van een lens. Duidelijke omschrijving en specificaties. Besteltraject en betalingsproces is eenvoudig. Daarna netjes op de hoogte gehouden van levering.
VerzendingHeb specifiek gevraagd om de lens goed in te pakken en niet in een doos te (laten) stoppen met daarop verpakkingsmateriaal.
En inderdaad, lens kwam uitzonderlijk goed verpakt aan, in het midden van het verpakkingsmateriaal, in het midden van de doos. Dus beschermd aan alle kanten tijdens het transport.
Super gedaan!
Zie commentaar hierboven.
Klantenservice was erg vriendelijk en welwillend mijn verzoek tot goede verpakking waar te maken.
Dank! :-)
AlgemeenSnel en makkelijk bestelt op internet, en dag later afgehaald in de winkel. Goed geholpen!
AlgemeenIk ben een amateur die graag een mooi plaatje maakt, met name tijdens mijn reizen. Mijn eerste digitale camera was een Sony Cybershot DSC-S70 in 2001: 3.3 MP en F2.0 Carl Zeiss lens met 3x zoom.
Grootste minpunten waren het beperkte zoombereik en het gebruik van camerascherm/zoeker bij vol zonlicht. Met name voor zoombereik in 2005 overgestapt naar een Canon EOS 350D Digital Rebel XT 8MP met een groothoekzoomlens EF-S 18-125mm f/3.5-5.6 IS USM en telezoomlens EF 70-200mm f/4L USM.
Helaas begon de body na 5 jaar steeds meer te haperen en het meeslepen van de zware grote lenzen viel tegen.
Ondertussen hadden de superzooms hun intrede gedaan en heb ik 2012 de Panasonic Lumix FZ200 aangeschaft: 12 MP en F2.8 Leica 25-600mm lens. Nog steeds een zeer tevreden gebruiker. Enige minpunten zijn de soms trage scherpstelling - met name in tele bereik - en het feit dat de foto’s moeilijk snel op scherpte te checken zijn.
Daar ik deze camera toch alweer zo’n 5 jaar bezit besloot ik uit nieuwsgierigheid op dpreview.com een kijkje te nemen naar de huidige superzooms.
Daar wordt de Sony RX 10 IV (20 MP met F2.4-4 Zeiss 24-600mm lens) zeer aanbevolen, met name voor zeer snelle scherpstelling, scherpstelmogelijkheden en snelle scherptechniek. Ook een grotere sensor. Bij de Kamera Express Superstore in Den Bosch tenslotte uitstekend geholpen. Gewicht was een zorg die ik had, maar de camera ligt goed in de hand. Goede toelichting en demonstratie gekregen in de winkel over het scherpstellen. Ik kijk ernaar uit de camera goed te leren kennen en om te gebruiken in onze vakantie naar Ierland.
AlgemeenDuidelijke website. (voor mij) een winkel in de buurt, en werd daar goed geholpen. Kennis van het product duidelijk aanwezig.
VerzendingNiks op aan te merken. Zat goed ingepakt, en geleverd zoals beloofd. Enkel een "minpunt" naar postnl, die kwamen eerder dan de indicatie tijd ;-)
KlantenserviceOver het algemeen goed. Medewerker in de winkel heeft me uitstekend geholpen. Had duidelijk inhoudelijke kennis, i.p.v. lezen wat er op het doosje staat. Klein minpuntje was dat ik moest vragen om hulp, terwijl men met 3 man achter de balie stond met geen enkele andere klant in de winkel.