Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Vlot en met aandacht geholpen! Deskundig advies in de winkel in aan de Dijkstraat in Zwolle

Vragen over de eventuele aankoop werden snel beantwoord. voorspoedige levering. Veel mogelijkheden met de kamera.

Product op tijd geleverd

Ik heb bij Kamera Express een nieuwe spiegelreflex camera gekocht, Ik kwam eigenlijk spontaan langs in de winkel en ze hadden mijn product wel op voorraad. Binnen een zeer korte tijd liep ik als tevreden klant weer de winkel uit.

Super service in de winkel. Bij binnenkomst werd ik direct geholpen. De medewerker (Erwin) heeft wel een uur de tijd voor ons genomen, terwijl het druk was in de winkel. Alles goed uitgelegd en daardoor de juiste keuze kunnen maken. Helemaal top.

Kamera-Express is met haar vele vestigingen de grootste winkel van Nederland. Voor mij een reden mijn camera aankopen altijd bij Kamera-Express te doen.

Sony SEL35F28 gekocht per internet. De geleverde lens heb ik geïnspecteerd en getest en deze verkeerde in uitmuntende staat. Eerdere aankoop in de Superstore in Arnhem was ik prima behandeld. In ruil voor een review 5 jaar garantie ipv 2 jaar. Er waren geen restricties aan de inhoud of waardering voor de review gesteld.

Bij bestelling kon ik dag en tijdslot kiezen wanneer ik hem wou ontvangen. Er was er een goede en snelle levering conform mijn opgave.

Goede service, kennis van zaken. Ze weten goed wat bij elkaar past en welke apparatuur goed bij je wensen past.

De verkoopster was zeer vriendelijk en nam ook haar tijd. Zelfs heeft ze der pauze overslagen. Ze gaf me heel goed advies over de vragen die ik had heeft ze me uitstekend geholpen. Ben met een mooie aankoop de deur uitgegaan na ruim een uur van advies etc.

Product gereserveerd en de volgende dag opgehaald in Amsterdam. Stond klaar. Prima uitleg gekregen over andere producten. Tevreden.

Keurig verpakt. Doos onbeschadigd.

Contact gehad over een ander besteld product. De hulp was adaquaat en vriendelijk.

Ze nemen de tijd voor je, goede uitleg en advies. Alles onder een dak dus dat maakt het wel makkelijk.

Veel op voorraad en kan zo in de winkel ophalen.

Top

Ze nemen de tijd om je te helpen met bepaalde vragen en je kan de producten ook proberen. Bij mij was de vraag of ik met mijn multifocale bril in de zon goed met de elektronische zoeker over weg zou kunnen. Dat getest en het was ok. Ook weten ze veel over de producten en kunnen je dan goed adviseren, ook over alternatieven. Dan geven ze ook advies over de verschillen tussen die producten. Al met al zeer tevreden over Kamera-Express (en uiteraard ook over de gekochte camera)!

Een accessoire was niet op voorraad en had ik alsnog de volgende dag in huis

Eerst gebeld met een paar vragen over de camera die ik wilde kopen en daar kreeg ik duidelijke antwoorden op. Ze gaven aan dat testen in de winkel mogelijk was en dat heb ik dan ook gedaan.

vriendelijke en deskundige hulp in de winkel met veel voorbeeld en praktijkervaringen en goed de tijd om te helpen

snelle verzending van aangekochte goederen

werd goed voortgeholpen

zeer toegankelijke website. Ook na derde bezoek aan de winkel nog steeds geduldige uitleg bij aankoop van spiegelreflexcamera. Deskundig advies, meedenkend met de klant, ook met vervolgvragen over accessoires na aankoop

In Utrecht zijn we netjes geholpen, goed geïnformeerd en we konden de camera meteen meenemen. Hetzelfde als ik in Amsterdam heb ervaren, prima dus.

In de winkel gekocht...

Tot nu toe prima behandeld in zo wel Amsterdam als Utrecht.

Na een korte chat sessie waar ik goed werd geholpen heb ik een Lens (70-300) en een afstandsbediening voor mijn Nikon D3100 aangeschaft.

Ik heb nooit problemen gehad met wat voor verzending dan ook .. Ik hoop echter dat er met mijn pakketje niet gegooid wordt.

Chat sessie is erg handig

Overzichtelijke webshop, goed design. Verder alle producten op voorraad en dat was dus ook de reden voor de keuze van Kamera Express. Verder alles netjes en de dag naderhand bezorgd zoals je dat gewend bent.

Gewoon dag naderhand geleverd zoals gewend.

Weinig uitleg, interesse, slechte prijs bleek achteraf, want ter inruiling van men oude camera betaalde ik nog meer dan een gewone prijs in een andere winkel. HEEL TELEURSTELLEND !

vandaag nieuwe camera van canon gekocht, fijn en snel geholpen
altijd goed hier in eindhoven

prima service

goed geholpen door vriendelijke medewerker in de winkel in Capelle. deskundige uitleg en had voldoende tijd

helaas zat er een verkeerde gebruiksaanwijzing bij. De juist wordt als het goed is nagestuurd

gebeld nav verkeerde gebruiksaanwijzing, vriendelijk te woord gestaan

Ik ben in de winkel geweest in Leeuwarden. Ik zocht een nieuw objectief voor mijn Canon 40D en ben prima geadviseerd. Een Sigma 18-250 mm is uiteindelijk de keuze geworden, waarbij Kamera Express 5 jaar garantie biedt in plaats van de gebruikelijke 2 jaar fabrieksgarantie.

Scorekaart voor Kamera Express