Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Gebruiksvriendelijke website, duidelijke prijs-info EN scherp geprijsde artikelen. De levering gebeurde zelfs sneller dan verwacht! Super service van Kamera Express.

Onze camera werd in een stevige beschermende doos geleverd zodat we niet angstig moesten zijn om de inhoud na het transport eruit te halen.

Klantenservice. Heb ik voor mijn bestelling en levering niet persoonlijk nodig gehad. Maar ook de informatici die de website zodanig in mekaar wisten te zetten dat bellen of mailen niet nodig was, maken voor mij deel uit van een goed geplande en georganiseerde klantendienst. Mooi werk!

Duidelijke, overzichtelijke website met veel informatie. Er wordt snel en nauwkeurig gereageerd na het plaatsen van de bestelling. Persoonlijk contact was vriendelijk en professioneel.

Bestelde producten voldoen volledig aan de verwachting.

Uitstekend!

Vandaag mijn 2e camera aangeschaft bij de winkel in den haag. 1 jaar geleden heb ik ook bij hun mij lenzen gekocht en werd toen zo goed geholpen, dat ik nu mijn 2e camera ook bij hun heb gekocht. Wat een kennis hebben ze en goede service. Kortom Super tevreden en Zeker een aanrader!

Op gehaald in de winkel N.V.T.

Het personeel van Den Haag geeft zeer prof. advies.

Ik ben prettig en goed geholpen al was het eerste keer voor de verkoopster in deze store

Ik heb het product in de winkel in Arnhem gekocht, vriendelijk personeel en gedegen kennis. Ben heel tevreden over mijn aankoop en over de klantvriendelijke benadering door de medewerkers.

Het product was op dat moment uitverkocht in de winkel, maar wel leverbaar vanuit een ander filiaal. De volgende dag kon ik mijn product al in de winkel in Arnhem ophalen.

Ik ben zeer correct behandeld, medewerkers zijn zeer klantgericht ingesteld.

Vanmorgen naar de superstore in Breda geweest om een nieuwe systeemcamera te halen. Is uiteindelijk de Olympus OM-D E-M10 mark III geworden, incl. de M.Zuiko Digital 14-42mm f/3.5-5.6 EZ lens.

Goed geholpen door de verkoper aldaar. Meerdere type's naast elkaar gezet (Canon Eos M50 en ook de Sony A6000 bekeken) om aan de hand van mijn wensen tot de beste camera te komen.

Daarnaast goed advies gehad wat de verschillen zijn tussen de verschillende type lenzen en wat het doel daarvan is momenteel. Op dit moment geen extra lens nodig voor extra zoom, advies was om eerst lekker van start te gaan en later te bepalen wat je nodig zou hebben.

Er werd totaal niet opdringerig gedaan over aanschaf extra lens, cameratas en 2e batterij etc. Op die manier bereik je hopelijk als winkel zijnde dat mensen terugkomen in de toekomst.

Al met al erg tevreden met de aankoop en de manier hoe er geholpen is.

ps, review geschreven t.b.v. verkrijgen verlengde garantie (2 jaar 5 jaar).

De site is duidelijk en overzichtelijk. in een paar klikken heb je het product besteld.
Ook vele manieren van betalen is prettig.

Bestellen en de volgende dag al in huis, TOP ! Ook is het product goed verpakt om beschadigingen te voorkomen.

Of je nu via facebook , twitter of belt , je krijgt snel een duidelijk antwoord.

Had ook fijn geweest als ik met GiroPay kon betalen maar met iDeal goed gelukt.

Dankzij Kamera Express de zending makkelijk kunnen volgen. Daarom wist ik ook dat mijn camera binnen was.

Had me eerst in een winkel (geen Kamera Express) en op internet georiënteerd. In principe had ik de camera het liefst in de winkel gekocht waar ik me het een en ander had laten uitleggen (dat hebben ze tenslotte gratis voor je gedaan), maar het prijsverschil was zo groot dat ik 'm online bij Kamera Express heb gekocht. Volgende werkdag kon ik de camera al ophalen bij een afhaalpunt. Op de tweede dag, toen ik buiten foto's maakte, bleek er op iedere foto van de gloednieuwe camera een veegje te zitten... Foute boel! Toen besloot ik naar de fysieke winkel van Kamera Express in Den Haag te gaan. Daar werd de camera met het 'veegje' ingenomen en de volgende dag had ik een nieuwe camera! In ieder geval zonder 'veegje' en ik neem aan dat de rest ook goed is. Er was nog even een misverstand: je behoudt bij zo'n omruil wel alle accessoires van de eerste camera. Die heb je immers zelf allemaal al uit de verpakking gehaald. Alleen de defecte camera is vervangen door een nieuwe. (Ik meende eerst dat ik ALLES, ook de accessoires, nieuw zou krijgen, maar zo gaat het dus niet, want daar is in principe niks mis mee.) Zeer snelle service dus!

In beide gevallen duurde het slechts 1 werkdag voor de camera er was.

Over het misverstand met de accessoires wilde ik de winkel in Den Haag terugbellen, maar dat lukt niet, er is slechts 1 centraal nummer. Dat heb ik gebeld. Ik dacht toen namelijk nog dat ik gebruikt spul had gekregen. (Was natuurlijk ook zo, alleen ik had het ZELF gebruikt, die accessoires.) De klantenservice heeft toen de winkel in Den Haag verzocht mij te bellen om e.e.a. op te helderen en dit gebeurde binnen een kwartier. Toen was alles opgelost!

Goede voorlichting gehad in winkel wat voor mij een goede camera zou zijn.
Ben super blij met deze camera. Al prachtig resultaat en met de wifi direct op mijn iPhone! Nog even sparen en extra lenzen er bij :)

Hadden gewenste camera op voorraad, met een goede bundelaanbeiding. Verkoper nam de tijd om verschil in zoombereik te laten tussen de beide camera's waar ik interesse in had. Vriendelijke verkoper. Locatie: Eindhoven

Kon camera meteen meenemen. :)

PS: Beloning is 5 jaar garantie.

Goede service, veel producten op voorraad en vriendelijke medewerkers. Winkel in Breda wel redelijk klein

Ik ben zeer tevreden. De service is goed en ik vond er een goede selectie van producten.

Via de website een vrijblijvende reservering gedaan. De volgende dag in de winkel opgehaald.Snel en vriendelijk geholpen.

Ik vind bij Kamera Express steeds wat ik zoek. zij bieden ook professioneel advies bij de producten. Alles verloopt altijd zoals gewenst, zowel voor de aankopen online als in de winkel.

Telkens ik een product online koop, wordt dit binnen de korste keren in de winkel afgeleverd. ik krijg ook steeds een mail ter bevestiging, waardoor de communicatie goed verloopt.

Je kan altijd terecht voor vragen op opmerkingen.

Ik heb een Nikon Lens gekocht bij Kameraexpress.
Ben in de winkel (Arnhem xl store) goed en profesioneel geholpen door het personeel.
niks mis met de lens.
5 sterren.

Kamera Express is de winkel/webshop die staat voor een goed advies zonder dat je het gevoel hebt dat je in een bepaalde richting geduwd wordt. De technische knowhow is prima en de koffie lekker. Het voelt daar een beetje als 'mijn clubhuis'.

Zeer goede uitleg gehad bij Kamera Expree Den Bosch. Ik twijfelde tussen 2 systeemcamera's. Beide camera's vast kunnen houden en de medewerker wist duidelijk de voor en nadelen van de camera's te benoemen.

In de middag besteld, volgende dag in huis.

Prima geholpen toen we geen tracking nummer hadden ontvangen.

Bij het filiaal in Capelle aan de IJssel uitstekend geholpen bij de aankoop van een Sony Cybershot DSC-HX400V. Extra batterij, die uit het magazijn moest komen, werd kosteloos de volgende dag thuisbezorgd.

Een 6 jaar oude Canon 650 en een 4 jaar oude Canon D6 Mark werd ingeruild voor een nieuwe Canon D6 Mark II. Hiervoor ben ik met de fiets, trein en bus vanuit Oostende naar Antwerpen afgereisd.

De ontvangst van het personeel was zoals het hoort, vriendelijk, spontaan en gedreven. Op alle vragen een gepast antwoord gekregen. Heb een toestel ingeruild en had een betere prijs verwacht maar de motivatie was correct vandaar de 4 sterretjes

Scorekaart voor Kamera Express