Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Mijn eerste camera gekocht bij Kamera Express. De behulpzame medewerkers en een goed persoonlijk advies met meerdere opties in verschillende prijscategorieën heb ik als heel fijn ervaren. Ik ben superblij met mijn camera en mijn andere aankopen.
Afgelopen week heb ik mijn nieuwe profoto a10 flitser gekocht en ook daarbij fijne tips gekregen om alvast op weg te kunnen. Het is heel fijn dat je geholpen wordt door iemand die veel ervaring heeft met hetzelfde toestel.

Altijd snel en eerder dan verwacht. Goed verpakt.

Geen ellendig lange wachttijden, zo fijn! En erg behulpzaam.

Mede door de goede reputatie van Kamera Express gekozen om mijn nieuwe receiver, de Denon AVR-X1700H, bij Kamera Express te bestellen. Hier heb ik geen seconde spijt van gehad. Het bestelproces verliep vlekkeloos, de optie voor een avondlevering was voor een klein bedrag toe te voegen en de volgende dag is de receiver keurig netjes en onbeschadigd bezorgd. Wat een prachtig geluid heb ik nu in de woonkamer! Al met al een top ervaring.

Geleverd in de verpakking van het product zelf. Deze verpakking was van zichzelf erg stevig en bood genoeg bescherming voor de inhoud. Ik begrijp de keuze om niet nog een extra doos er omheen te doen. Natuurlijk is dan wel door iedereen te zien wat er wordt vervoerd. Achteraf was dit voor mij geen probleem daar het zonder beschadigingen is aangekomen.

Mijn vraag over voorraad in de winkel was via email snel beantwoord. Later nog even de camera kunnen bekijken voor dat ik de aankoop deed. Goede tips gekregen en goed geholpen. Erg blij met mijn nieuwe EOS90D

Klein beetje jammer dat je via de website niet winkel specifiek vragen kan stellen. Gelukkig worden de emails snel beantwoord en is vervolgens contact met de winkel goed te doen.

Kamera-Express is een fijne winkel waar je even naar binnen kan stappen voor goed advies en goeie after-sales. Mijn batterij was bijv. iets opgezwollen waardoor hij niet meer uit de camera ging, maar ze komen direct met een passende oplossing.

De bestelling is snel geleverd en met PostNL (dikke plus t.a.v. DHL). Ze houden je goed op de hoogte van het verzendproces.

Ik kreeg de extra bijgeleverde batterij niet meer uit het apparaat en met een belletje kreeg ik de garantie dat als het niet zou lukken met een stuk dubbelzijdig tape zij het gingen oplossen.

Weer prima geholpen door Kamera express. Bij de aankoop van de peperdure Sony A1 wilde ik graag een exemplaar in een verzegelde doos, en deze lag de dag erop al voor me klaar.

De klantenservice reageerde weer snel en adequaat. Gewoon een fijne ervaring om met de klantenservice van kamera express te maken te hebben.

Ik heb een paar dagen geleden de Sony A7iii-camera gekocht. Ik wist niet zeker of het een paar jaar na de première nog steeds de moeite waard was om te kopen. Voordat ik koop, lees ik veel en ik bevestig - het is goed geïnvesteerd geld. Stevige body, mooie lijn, ligt goed in de hand. Het aantal opties lijkt eindeloos. Deze camera is een avontuur!

---

Ik kocht de camera in een winkel in Gent

professionele service, hobbyisten, dus goed advies

Ik heb nu een week de camera E-M5 en hij bevalt prima. De tracking stand C-AF werkt ook beter dan bij mijn oude E-M10. Hij ligt ook wat beter in de hand.

Ik koop al jaren bij Kamera Express en heb mijn nieuw objectief ook wederom hier gekocht. Reden: scherpe prijzen en vriendelijk personeel met goede kennis.

Helaas is de ervaring iets minder geworden de laatste tijd, de telefonische bereikbaarheid is echt beperkt.

Bereikbaarheid moet echt omhoog, ook de communicatie vanuit de winkel kan beter. gegeven informatie blijkt niet altijd juist.

Beste Eddie, hartelijk dank voor je review. Het is inderdaad erg druk op onze klantenservice en wij doen er alles aan iedereen zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Onze excuses dat dit momenteel meer tijd in beslag neemt dan gewenst. Wij zijn hard bezig met het verbeteren van onze processen en onze bereikbaarheid.

Met Black Friday een monitor besteld. Wegens COVID etc had hij een lange levertijd. Na 3 maanden wachten kwam hij eindelijk weer in verschillende webshops, maar annuleert K-E de order, omdat hij schijnbaar opeens niet meer leverbaar is. Nu heb ik de monitor elders voor een meerprijs moeten aanschaffen, omdat K-E hun afspraak niet nakomt. En de monitor wordt overigens op moment van schrijven (en 2 dagen na annulering) nog steeds op hun Duitse Website aangeboden. (waar ik hem ook had besteld, omdat hij voor mijn vriendin in Duitsland was).

Met Black Friday een LG monitor besteld, die geruime tijd overal was uitverkocht (COVID + run op monitors= Lange levertijden - snap ik), maar de keren dat ik om een levertijd vroeg, werd mijn levertijd telkens met zo'n 2 weken vooruitgeschoven, of kreeg te horen dat ze het nog niet wisten.

Nadat ik de monitor de ene week op Duitse webshops weer online zag komen, en een week later in Nederlandse webshops, heb ik nog maar een keer gebeld wanneer ik mijn scherm zou krijgen. Ik moest er toen blijkbaar nog even 2 weken op wachten. Diezelfde dag heb ik de monitor elders besteld (voor een meerprijs), en terwijl ik een email met daarin mijn annulering en ongenoegen (leg ik zo uit) aan het schrijven was, kreeg ik een email van K-E binnen dat de levering van het scherm niet meer mogelijk was en daarom geannuleerd werd....

Dus na 3 maanden wachten, komt het scherm eindelijk weer op de markt, maar annuleert K-E hem, omdat ze hem niet meer geleverd krijgen? Die snap ik niet helemaal.
Als de communicatie vanuit K-E goed was, dan had ik hier nog begrip voor kunnen hebben getoond. Maar niet alleen kreeg ik na verloop van tijd gewoon helemaal geen respons meer op mijn emails, en moest ik gaan bellen, maar staat ook op het moment van schrijven (1-3-2022), de monitor nog op de Duitse website van K-E, waar ik destijds ook de monitor besteld heb, omdat hij voor mijn vriendin is die in Duitsland woont.

Ik heb vanuit K-E geen reactie gekregen, behalve een bevestiging van mijn annulering en terugstorting (dat gelukkig dan wel snel ging), maar als klant heb ik gewoon gemerkt dat ik er totaal niet toe doe.

Beste Mark, hartelijk dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat de bestelling op deze manier is verlopen. Onze excuses hiervoor! Wij zoeken dan ook graag voor je uit hoe dit heeft kunnen gebeuren en hoe wij jou hierin tegemoet kunnen komen. Helaas kunnen wij via dit platform geen ordergegevens inzien. Zou je deze aan ons door willen geven via reviews@kamera-express.nl? Wij zullen vanuit daar het contact voortzetten.

Online tv besteld. De volgende dag werd de TV al bezorgt bij de gewenste afhaal locatie van Kamera express. Ze hebben ook nog goed geholpen met het inladen van de tv in de auto.

Ik heb een LG oled tv gekocht bij KE. Na mail contact over de beste prijs een scherpe prijs gekregen en per mail een betaal link. De tv kwam niet binnen de 24 uur zoals op hun webstie, maar uiteindelijk 2 werkdagen later bezorgd. Tot nu toe erg tevreden, ik zou zeker nogmaals bestellen bij deze winkel met mijn huidige ervaring.
Disclaimer, ik schrijf deze review i.h.k.v. van de 3 jaar garantie verlenging die Kamera Express aanbiedt. Dit heeft echter geen invloed op mijn review.

Het product op vrijdag besteld en uiteindelijk op dinsdag geleverd

Reageren snel op de mail

TV gekocht via mail. Communicatie was goed, al mistte er wat informatie en werd niet altijd direct gereageerd op de vragen die ik stelde. Uiteindelijk allemaal goed gekomen. Daarnaast was de prijs van het product erg competitief. De combinatie van goede service en goede prijs heeft mij doen besluiten de TV aan te schaffen bij Kamera Express. De snelle en nette levering (sneller dan verwacht) heeft vooralsnog bevestigd dat die keuze de juiste is geweest.

Snelle en correcte levering. Netjes 2-hoog afgeleverd. Vriendelijke en hulpvaardige transporteur.

Super service met meedenken welke camera het beste bij mij zou passen en nam daar alle tijd voor

Reservering van de camera verliep vlot. Winkel voelde betrouwbaar aan.De verkoper was vriendelijk en gaf netjes en voldoende informatie.Email wisseling vlot en correct. Goede website, overzichtelijk.

Ik werd snel geholpen. De verkoper was vriendelijk en gaf voldoende informatie, vlot en correct.

Over het algemeen goede ervaringen met Kamera Express, marktconforme prijs en goed assortiment. Geen problemen met producten gehad.

Communicatie mag wel wat beter, bij een back-order wordt er niet actief een updates gedeeld en moet ik zelf erachteraan als de initiële verwachting is verstreken.

Ben al jaren klant bij KE in Capelle a/ IJssel en ik heb mijn Canon camera ingeruild, na een uitgebreid advies voor een nieuw passend exemplaar die bij mijn wensen aansluit. De inruil prijs was boven verwachting en zoals de afgelopen jaren was ook deze aankoop weer keurig verzorgd en compleet met de juiste accessoires..
Blijf zo doorgaan met jullie service!

Ik heb inruil advies aangevraagd en in overleg ben ik langs geweest. Ik kreeg meer terug dan vooraf was afgesproken.

TV gekocht bij Kamera Express. Prijsopgave opgevraagd via de website, en had binnen 10 minuten al reply gekregen. Na akkoord binnen 20 minuten een betaallink gekregen.

Kortom, goede en snelle reactie. En scherpe prijs gekregen.

Na betaling werd ik dezelfde avond al gebeld door de koerier voor een afleverafspraak.

Aflevering zelf was ok. Koerier was wel iets eerder dan de afgesproken window. Product was in goede staat, dus geen klachten.

Goed voorgelicht van te voren. Daarnaast ook een aantrekkelijke kortingsdeal ontvangen op aankoop. Kortom, helemaal tevreden met Kamera Express.

Bij Kamera Express een LG OLED55G1 (2021) aangeschaft voor een super scherpe prijs. Alle communicatie is via e-mail verlopen en binnen no-time hadden we een mooie deal. Het toestel kon naar huis opgestuurd worden, echter heb ik er voor gekozen om ‘m dezelfde dag nog op te halen. Ten alle tijde netjes te woord gestaan en wij zijn super blij met onze nieuwe televisie

Scorekaart voor Kamera Express