Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenGoede technische voorlichting overTV LGoled48C16la gekregen. Tv heeft veel functies, direct bruikbare apps en werkt perfect met uitstekend beeld en geluid. Zelfs (oude) harddiskrecorder kon probleemloos worden aangesloten
VerzendingTV moest worden toegeleverd van ander adres dan plaatselijke winkel. Kreeg direct een mail, toen de TV was gearriveerd.
KlantenserviceZou een factuur per mail krijgen. Bij navraag na enige dagen, werd deze alsnog ter plekke uitgedraaid.
AlgemeenGoed technisch advies, snelle en vriendelijke service waarbij ze alle tijd voor je namen op te kijken welk product een goede fit was voor het niveau van ons als fotograaf.
VerzendingProduct moest worden gehaald uit een magazijn in Frankrijk maar was er in 2 dagen
KlantenserviceDe klantenservice was zeer goed. We kregen uitstekend advies over wat we nodig hadden voor onze huwelijksreis en waar we allemaal op moesten letten.
AlgemeenLevering was niet de volgende dag maar duurde 2 dagen langer dan verwacht, maar voor een product dat bij andere leveranciers moeilijk te krijgen is was ik blij verrast. Al jaren trouwe klant, doorgaans goede service.
AlgemeenLG C1 65 inch tv besteld. Na half uur later kreeg ik een telefoontje of we de tv morgen kunnen bezorgen. Helemaal top!
VerzendingDe tijdsindicatie voor bezorging was helaas niet correct. De bezorger was half uur later dan verwacht. Maar dat maakt niet uit, het was alsnog een zeer snelle levering.
AlgemeenBestelling plaatsen ging prima, zeker na hulp van een medewerker omdat ik de verkeerde keuze maakte (bestelling via de webshop in combinatie met ophalen in de winkel is niet mogelijk, daar is een andere knop voor).
---
De camera lag keurig binnen de afgesproken tijd klaar in de winkel en daar werd ik prima geholpen!
AlgemeenLG oled via de website gereserveerd. Super handig, want er was er nog één. Ze houden hem dan 24 uur vast.
Zo kon de vrouw ook nog even rustig in de winkel kijken of het wat was.
Ook daar prima te woord gestaan. Daarna gelijk meegenomen.
Niets negatiefs te melden en een mooie deal gekregen.
Verkoper hielp nog netjes mee de tv in de auto te zetten.
AlgemeenTijdje terug een LG OLED TV gekocht bij Kamera Express. Samen tot een goede prijs gekomen. Tevreden met de service van Kamera Express.
VerzendingLevering duurde wat langer dan gedacht, maar ik had hem toch niet direct nodig.
KlantenserviceContact verliep goed en snel. Goed te bereiken via email / telefoon.
AlgemeenIk heb hier een TV besteld.
Maandag besteld en op de woensdag binnen.
Contact gehad via de helpdesk en dit verliep uitstekend!
Zou hier zeker weer een keer bestellen.
Had uitstekend kunnen zijn als de bestelling de volgende dag geleverd zou worden. (had voor 17:00 besteld)
AlgemeenEen tijd terug een Denon x2700H gekocht. Ik kwam erachter dat deze issues had met de hdmi 2.1 en oververhitting. Contact opgenomen met de klantenservice voor omruil.
Helaas was de x2700h niet meer op voorraad.
In eerste instantie boden ze een x1700H aan met bijbetaling van mijn kant, dat vond ik geen goede oplossing en heb gewacht tot ze de x2700h weer hadden.
Na een aantal pogingen een outletmodel te regelen, was er ineens eentje (nieuw) op voorraad in Almelo. Snel gebeld met de klantenservice en kunnen regelen deze om te ruilen.
De klantenservice via de telefoon lijkt vriendelijker en behulpzamer over te komen dan via de mail.
AlgemeenTV gekocht bij Kamera Express. Tevreden over de snelheid en accuraatheid in het contact. Ook bij vervolgvragen na levering werd ik snel en goed te woord gestaan. Tevreden over de gehele ervaring!
AlgemeenIk heb de Canon EOS M50 Mark II gekocht. Een leuke eenvoudige systeemcamera voor starters. Het plaatsen van de bestelling ging eenvoudig en snel via de website.
VerzendingVerzending was erg snel, waardoor ik het product snel kon gebruiken. Bovendien was het ook goed verpakt.
KlantenserviceNaar aanleiding van het ontbreken van een onderdeel van mijn bestelling werd ik goed geholpen via de mail.
AlgemeenFijn dat de producten op voorraad waren en de volgende dag in huis! Snelle service weer van KE!
VerzendingLevering was snel, alles was op voorraad en dus de volgende dag in huis. Ook was alles netjes verpakt!
AlgemeenOnze zoon heeft de camera Canon EOS M50 gekocht. Een handzame camera met touchscreen waardoor het fijn werkt. Contact met de winkel in Breda was heel goed. Op de e-mail wordt snel gereageerd. Jammer dat je de winkel niet zelf kunt bellen maar dat het algemene nummer gebeld moet worden. Daar sta je eindeloos in de wacht. Dus dat is echt niet handig. Maar de medewerkers in de winkel maken dit helemaal goed met hun kennis en vriendelijkheid. Jammer dat op de website de verkeerde, te lage prijzen stonden vermeld. Pas bij doorklikken kom je op de juiste prijs. Volgens de winkelmedewerker komt dit vaker voor.
KlantenserviceKlantenservice is telefonisch niet te bereiken. Gelukkig kun je met de winkel in Breda mailen.
AlgemeenVia de email om een deal gevraagd die ik op het forum van tweakers had gevonden van een ander lid, deze werd goedgekeurd en ik had 3 dagen de tijd om de bestelling af te ronden. Na het akkoord kreeg ik een betaallink en zou de aankoop afgerond worden. Prachtige televisie voor een goede prijs met 5 jaar garantie.
VerzendingVoor 20:00 besteld zou volgende dag in huis geleverd worden, dit is niet gelukt en werd een dag later. Ik werd wel netjes op de hoogte gehouden. Levering was top via een externe koerier service.
KlantenserviceGoed contact en alles werd duidelijk uitgelegd en gemotiveerd.
AlgemeenScherp geprijsde televisies met goede garantievoorwaarden. De site is overzichtelijk en werkt makkelijk. Bestelling binnen 10 minuten geplaatst.
VerzendingIn de avond besteld, 2 dagen later ontving ik de tv. Waarschijnlijk lag dat aan PostNL.
KlantenserviceBij sommige andere winkels lag de prijs wat lager. Uiteindelijk tot een goede overeenkomst kunnen komen.
AlgemeenDe site is klantvriendelijk ingericht. Je kan op woord of categorie zoeken. Echt een super site.
VerzendingLevering super snel.
AlgemeenIk heb eerder een monitor bij Kamera Express besteld en ik had er nu nog een nodig. Ik besloot dezelfde opnieuw te kopen bij dezelfde winkel, aangezien ik tevreden was na de vorige aankoop.
VerzendingDoor drukte was de bestelling na bijna een werkweek en een paar e-mails nog niet afgerond. Na een paar keer bellen kreeg ik eindelijk iemand aan de telefoon, vlak daarna werd het opgepakt en z.s.m. verzonden. Dit was fijn!
Daarna kon ik bij PostNL de afleverdatum niet wijzigen naar een dag waarop ik aanwezig kon zijn, dat was jammer. Volgens de bevestigingsmail is er een handtekening nodig om te ontvangen, in zo'n situatie zou de bezorger een dag erop opnieuw langskomen. Na navraag bij PostNL bleek het een normale pakketbezorging te zijn waar geen handtekening voor nodig is, dus werd het bij buren afgeleverd (waar ik bij een duur en groot apparaat bedenkingen over heb). Waarschijnlijk is dat bij normale bestellingen uit de webshop dus wel vereist, tenzij dat verouderd is. Prima buren in dit geval, dus eind goed, al goed. De volgende keer zal ik er zelf actief naar vragen, maar hopelijk is de klantenservice dan niet overspoeld door zo'n drukte.
De vertraging kwam door drukte en doordat ik een korting ontving, waardoor het bestelproces afweek van de webshop en handmatig werd doorgezet. Dat reken ik K-E dus niet toe, ik ben blij dat het mogelijk was. Ik ben blij met de service!
Algemeenbesteld online , binnen een paar dagen geleverd . Ben algemeen zeer tevreden . Zal zeker weer iets kopen .
Verzendingop tijd verzonden . vindt alleen dat er 2 personen nodig is voor zo'n grote doos
Klantenservicezeer goede service , snelle reactie . aftersales is ook uitstekend
AlgemeenPrima, goede prijs kwaliteit, leuk en interessant voor studenten! Mooie deals en het verhuur systeem werkt ook fijn.
KlantenserviceIk had perongelijk een verkeerde aansluiting gekocht, ik kon zonder enige moeite ruilen, ook al was de verpakking open.
AlgemeenProduct bestellen ging makkelijk. Een product bestelt met de levertijd volgende dag in huis. Na anderhalve week nog niet ontvangen. Ook geen communicatie waarom het product niet gelijk verzonden is.
VerzendingProduct is nooit verzonden. Noot een track en tracé ontvangen
KlantenserviceReageren niet. Help pagina werkt niet op mobiel dus je moet al je desktop gebruiken. Er wordt niet gereageerd op vragen over de bestelling
We snappen dat dit heel vervelend is. Sorry dat je nog geen antwoord hebt gehad, het is momenteel erg druk waardoor onze reactietijd langer is dan je van ons gewend bent. Helaas kan ik naar aanleiding van de review ook geen order terug vinden. Neem alsjeblieft contact op met jouw ordernummer via reviews@kamera-express.nl.