Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenIn de winkel werd ik vrij snel geholpen, ik had mijn eigen camera meegenomen omdat ik iets soortgelijks wilde hebben. Dat is met de hulp van Kamera Express zeker gelukt en ik ben erg blij met mijn nieuwe aankoop!!
AlgemeenNaar de superstore in Den Bosch gegaan voor een goed advies van een nieuwe lens. Ik had voor ogen er 2500 voor te moeten betalen, uiteindelijk het advies gekregen om te wachten op een sigma lens die eind december uit komt.
Bespaart nog € 1000,00 ook!
Normaal gesproken had ik het product maandag gehad, maar vanwege black friday / cyber monday duurde dit iets langer. Ondanks dat, heb ik uit eerdere bestellingen positieve ervaringen.
KlantenserviceOnlangs contact gehad over de status van een pre-order van een nieuwe lens.
Ze kon mij op dat moment geen antwoord geven, maar kort erna ben ik terug gebeld met antwoord op mijn vraag. chapeau!
AlgemeenWinkel met ruim assortiment en een goede deal met Black Friday. Alleen bezorging was een dag vertraagd door de Black Friday drukte.
Verzendingbezorging was een dag vertraagd door de Black Friday drukte
AlgemeenBeste camera winkel in nederland en altijd goeie service en werknemers die echt verstand hebben van camera’s
KlantenserviceMensen die er echt verstand van hebben
AlgemeenNa lang gewacht te hebben nu eindelijk een prachtige spiegelreflexcamera gekocht in de winkel van Kamera Express in Haarlem. De informatievoorziening op de website is zeer uitgebreid en geeft duidelijk aan voor welke specificaties je betaalt. In de winkel ben ik vriendelijk geholpen en ging ik uiteindelijk met een tevreden gevoel naar huis. Ik kan Kamera Express zeker aanbevelen. Er is voor iedereen wat wils mocht je interesse hebben in fotografie.
AlgemeenOp de website de Nikon D750 bekeken en toen naar de Superstore in Amsterdam gereden. Werd daar vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Het product werd zelfs uit de verpakking gehaald zodat ik het even kon testen. Erg goed geholpen en ben zeer blij met mijn Nikon D750.
AlgemeenPrima geholpen kocht een lens maar had vragen over een heel ander product en alsof zij het hadden verkocht hielpen ze mij er mee en speelde de tijd die het kaste niet mee. Heel fijn geholpen.
KlantenserviceZie boven mijn schrijven.
Algemeenmedewerker was erg geduldig en gaf zeer goede uitleg! Gaf duidelijk de verschillen tussen de producten aan, zodat we een goede keuze konden maken.
VerzendingProduct was op voorraad en kon meteen worden meegenomen.
AlgemeenVriendelijke medewerkers goede informatie veel keuze en veel extra middelen voor bij de camera en hoe te gebruiken
AlgemeenAanbieding van tv op foka / KE .
Tv was op voorraad en had besloten na reservering van product in de winkel toch thuis te laten bezorgen, product was immers op voorraad en zou de volgende dag in huis zijn. Dit liep echter totaal anders. Blijkbaar was het product toch niet op voorraad en het duurde een week voordat de tv uberhaupt verzonden was. Een paar keer gevraagd naar status product zou naar zeggen toch echt verstuurd worden wat uiteindelijk niet zo was. Black friday aanbieding of niet dan is het wel zo netjes om de juiste voorraad te laten zien en eerlijk te zeggen dat het product nog niet op voorraad is en op dag x verwacht wordt. Enig verzoek om compensatie werd simpelweg genegeerd. Jammer, vroeger goede ervaring met Foka maar na deze ervaring voor mij geen Foka/ kamera express meer.
Levering door postnl vertraagd met 1 dag door drukte black friday. Iritante hiervan was met name dat in de app er weinig info over beschikbaar was en je eigenlijk niet weet wat je kan verwachten.
KlantenserviceZoals eerder verteld ben ik misgeinformeerd en op mijn verzoek om compensatie genegeerd.
AlgemeenTja, zeker niet de eerste bestelling bij KE. Overzichtelijke website, enorm assortiment en in dit geval een prima Black Friday aanbieding!
VerzendingNetjes verpakt in een bijna onherkenbare doos, de verpakking waar de lens zelf in zat was netjes met "luchtzakjes" vastgezet in de verzenddoos.
Algemeenalles vlotjes zoals men het graag heeft.
Een vergeten actieboek wordt na een telefoontje de volgende dag opgestuurd.
Prima
AlgemeenDuidelijke info, goede service. Medewerkers vriendelijk en alles was op voorraad in de winkel. Geen klachten
AlgemeenBij mijn bestelling was er iets niet duidelijk, toen kon ik op vrijdag na 18 uur de helpdesk nog bellen en om hulp vragen. Goede service!
AlgemeenWinkel komt afspraken niet na. Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis...; Zondagavond 25-11 artikel op voorraad besteld, staat sinds dinsdag 27-11 als verzonden maar komt nooit aan. De klantenservice is een doolhof waar je niet in wilt raken. Je komt geen stap verder, hoort iedere keer iets anders maar uiteindelijk wordt je niet verder geholpen.
Heb aangegeven dat ik het artikel niet meer wil omdat ik het uit nood dubbel moest bestellen bij andere leverancier CameraNu (die haar afspraken overigens keurig na is gekomen - chapeau). Maar dat kan zomaar niet (product is verzonden... waar naar toe dan?... niet naar mij). Wordt waarschijnlijk nog een heel traject om het geld terug te krijgen.
Volgens mij is het heel simpel: Kamera Express is overgenomen door durfkapitalisten. Die hebben maar een doel winstmaximalisatie. Koopt alle ketens op (Foka, Foto Konijnenberg). Waarschijnlijk wordt het bedrijf nu ook volgepompt met schulden (zoals Hema, v&d etc) en is de individuele klant niet meer belangrijk genoeg. Kopen en niet zeuren, ontevreden pech gehad, ze hebben de ambitie om heel Europa te terroriseren met hun concept.
Las ook dat Kamera Express heeft geprobeerd om tegen CameraNu te procederen tegen het uitbreiden van haar magazijn... Laten we hopen dat de kleinere leveranciers overeind blijven en dat je bij problemen (kan altijd) de juiste persoon te spreken krijgt die de problemen voor je oplost.
Te laat verzonden, nooit aangekomen, helemaal geen communicatie. De order staat op verzonden, maar heb geen informatie ontvangen, noch van KE, nog van PostNL.
KlantenserviceMijden! Heeft niets met 'service’ te maken. Slecht voor je humeur en je gezondheid.
AlgemeenOverzichtelijke site, snelle levering, goed verpakt; geen opmerkingen.
Klantenservice: Vriendelijk, behulpzaam en snel antwoord gekregen.
Algemeensnelle levering, goed verpakt. Snelle hulp via chat. De lens ziet er kwaliteitsvol uit. top!
Verzendingsnelle verzending en levering
Klantenservicede chat is heel handig
AlgemeenOp Kamera Express de beste aanbieding gevonden voor mijn eerste camera, namelijk de Nikon D3400 18+55 mm. Om te beginnen is dit een perfecte camera, makkelijk in gebruik en lekker licht in de hand. Heb wel apart ergens anders een (leukere) tas en band voor om de nek gekocht (hier was namelijk geen keuze in via Kamera Express). Snelle levering!!
Verzendinggoed verpakt en goed geleverd (mooi op tijd)
Algemeen25-11 een tv besteld, nog steeds niks ontvangen. Meerdere malen contact gehad met klantenservice die mij steeds weer een ander verhaal vertellen. Eerst zou deze binnen 2 werkdagen verzonden worden. Toen kreeg ik een mail dat de verkeerde tv's waren binnengekomen en deze alsnog op 29-11 verzonden zou worden. 29-11 nog steeds geen tv verzonden terwijl mij tot 2x toe verteld werd dat de tv de avond van 29-11 verzonden zou worden. 30-11 weer contact gehad en nu kwam men met het excuus dat Post NL geen pakketten meer aan zou nemen omdat ze '' vol zaten '' . Nu heb ik deze week meerdere pakketten van Post NL ontvangen en nergens te maken gehad met vertraging. Het probleem van Kamera Express wordt heel goedkoop afgeschoven op Post NL. Ik zal hier in ieder geval NOOIT meer een bestelling plaatsen. Als alles goed gaat is het geen enkel probleem maar zo gauw er problemen zijn heb je helemaal niks aan dit bedrijf!
De tv staat overigens al de hele week doodleuk op '' voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis "
Niks verzonden, constant uitgesteld, schuld wordt bij Post NL gelegd maar ligt duidelijk bij de winkel zelf. Constant andere smoesjes.
Klantenservice2 sterren voor de moeite, ik hoor elke keer weer iets anders waardoor je echt het gevoel krijgt aan het lijntje gehouden te worden
AlgemeenOp zaterdag heb ik via de site een Nikon D3400 in de winkel gereserveerd om op te halen. Eenmaal aangekomen gaf de verkoper aan dat het nieuwere model met Cashback uiteindelijk maar een fractie goedkoper was. Helaas was die op dat moment niet meer op voorraad, maar er werd aangegeven dat deze maandag alsnog thuisbezorgd zou worden.
Maandag echter nog geen track&trace ontvangen, dus contact gezocht met de helpdesk. Hij zou waarschijnlijk pas donderdag bezorgd worden. Ondertussen stond op de site nog steeds "Voor 23:59 besteld, morgen in huis". Dinsdag stond dat er nog steeds. De helpdesk kon verder niks doen. Verder ook nog wat bullshit argumenten waarom ik niet zou moeten verwachten dat hij zo snel geleverd zou worden. Terwijl op de site nog vrolijk stond "Vandaag besteld, morgen in huis"
Donderdag krijg ik een berichtje dat hij in plaats van naar mijn huis ook nog per ongeluk naar de winkel is gestuurd. Wel netjes een berichtje van de originele verkoper met excuses, en het aanbod om hem door zijn vriendin de volgende dag langs te laten bregen. Dat was voor mij geen optie aangezien ik niet thuis zou zijn. Bij ophalen heb ik een paar extra foto cursus vouchers gehad.
Al met al niet echt een positieve ervaring, maar door afhandeling verkoper toch nog nipt een voldoende.
Zie verhaal hierboven, te laat verstuurd, en niet naar goede locatie.
KlantenserviceKlantenservice aan de telefoon die niks wil doen, en probeert aan te praten alsof mijn verwachtingen te hoog zijn. Dan moeten er ook geen beloftes gemaakt worden.