Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenKorte wachttijd in de winkel, vriendelijke en deskundig personeel en veel producten uit voorraad leverbaar
AlgemeenDuidelijke website, goede koppeling met accesoires die bij het aangekochte product horen. Uiteindelijke voor een combinatie aanbieding gegaan ivm korting. Bestelling meteen de volgende dag netjes bezorgd.
KlantenserviceHeb nog een informatie verzoek gedaan bij de klantenservice over het careplan. Hierop nog een antwoord ontvangen binnen de gestelde termijn. Wel een keurig mail ontvangen waarom het niet binnen de termijn beantwoord is, en het advies om als het haast heeft telefonisch contact op te nemen.
AlgemeenFijn geholpen met advies voor aankoop camera. Een product dat je niet dagelijks koopt en dus wel wat hulp bij kan gebruiken.
AlgemeenIk heb me camera besteld bij Kamera Express en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Het bestel en lever proces ging helemaal naar wens en inmiddels heb ik de camera al ruim een week en vermaak ik me er enorm mee. Zeker een aanrader voor andere mensen die een camera willen aanschaffen!
VerzendingOndanks dat de levering wat vertraging opgelopen had (door de drukke dagen voor kerst) was de camera er al na 2 dagen. De camera was netjes en veilig verpakt in een doos en alles was aanwezig.
AlgemeenZoals altijd weer goed geholpen, de verkoper denk mee en laat zijn advies onder bouwt met informatie over het product zien.
AlgemeenVandaag een Fujifilm X-T20 met de 18-55 kitlens gekocht! Goed geholpen bij Kamera-Express in Capelle. Deskundig advies m.b.t. de camera, het objectief en de accessoires. Zeer tevreden over Kamera-Express!
AlgemeenCorrect en vriendelijk geholpen. Goed advies ontvangen voor produkt. Volgende aankoop hoogstwaarschijnlijk ook weer hier.
AlgemeenCapelle a/d IIssel. Deskundig personeel. Neemt alle tijd voor advies en uitproberen van camera. Camera moet uit magazijn gehaald worden. Daarna wordt de afhandeling gelijk vervolgd.
Algemeenerg goede service bij kamera expres in arnhem. zijn fijn geholpen en kregen goed advies en uitleg. daarbij de canon eos 200D aangeschaft.
Verzendingproduct was op voorraad dus super!
AlgemeenGoed en snel geholpen! Erg tevreden over de info die ik kreeg. Ik was opzoek naar een goede en snelle camera van Canon voor het fotograferen van wildlife maar wist niet goed welke dat zou moeten zijn. Met het goede advies van het personeel deze kunnen vinden. Top!
AlgemeenIk vond de hulp die ik heb gekregen bij het kopen van mijn nieuwe camera heel goed, ik kreeg goed advies over waar ik op kon letten en welk model goed bij mijn behoefte passen. Klantvriendelijke winkel. Ik was snel aan de beurt.
AlgemeenGoed en snel geholpen in de winkel in Rotterdam. Gerefereerd aan het topic hier op GoT en de tv meegenomen voor €1499,-
AlgemeenIk kreeg een goed prijs voor mijn oude Canon700D. De inruil en afhandeling verliep soepel. Vriendelijk en deskundig personeel.
VerzendingIn de winkel gekocht.
Algemeenzeer goed en vakkundig geholpen. de goedkoopste die ik online kon vinden en de zelfde dag kunnen ophalen.
AlgemeenWerden goed in de winkel geholpen en geadviseerd. Hadden het gevoel dat de verkoper ook verstand van de verkochte waren had
AlgemeenSnelle levering zonder problemen. Site heel overzichtelijk. Alles is goed te vinden op de site.
VerzendingSnelle verzending.
AlgemeenSnelle service in de winkel. Niet veel extra uitleg over de camera en de mogelijke functies.
AlgemeenKundig en behulpzaam personeel. Ook gebruik kunnen maken van hun laagste prijs garantie, waar ze niet moeilijk over doen. Inmiddels 4 camera's bij ze gekocht en altijd tevreden geweest.
AlgemeenGoede service en prima prijzen.
Zocht een middeklas spiegelreflex camera en samen met het goed geschoolde personeel op de Nikon D7500 gekomen
snelle levering
KlantenservicePrima klantenservice
AlgemeenNet bij kamera express in Breda een EOS-R systeem camera gekocht met 24-105 USM lens.
De camera werkt intuitief en is makkelijk te gebruiken als je eerdere canon camera's hebt gebruikt. Ten opzichte van mijn vorige camera (EOS 60D) is dit een enorme vooruitgang. Bij mijjn keuze in de winkel erg goed geholpen en in plaats van een EOS 5D die ik op het oog had na geweldige hulp in de winkle voor de EOS R gekozen.