Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenVriendelijk geholpen, goedkoop, goede uitleg en gratis drie jaar extra garantie, wat wil je nog meer.
VerzendingAfgehaald in de winkel en kreeg zelf de prijs van mijn parkeerkaartje terug
AlgemeenGoed contact, goedkoop, snel, goed en keurig verpakt afgeleverd. Tv doet het erg gied, heel tevreden mee
AlgemeenFijne winkel met prettig personeel, ze denken echt met je mee. Telefonische klantenservice kan beter, soms zéér lang wachten. Gelukkig woon ik dicht bij de winkel.
Nog een klein minpunt aan Kamera-Express is dat de laagste prijs garantie niet geldt op aanbiedingen van andere partijen, waardoor je soms bij een andere partij toch voordeliger uit bent.
AlgemeenOp de website de nodige informatie gezocht om de juiste keuze te maken. (LG 49 sk8500) om vervolgens de gekozen televisie op te halen in Rotterdam, hier zeker goed geholpen door het personeel en aanvullende informatie en tips gekregen
AlgemeenWebsite zit erg goed in elkaar, alles is terug te vinden en prijzen zijn accuraat aan andere websites. Winkel personeel erg behulpzaam en bevatten goede kennis en konden mij zo goed helpen met mijn keuze. Verder heb ik van te voren een model kunnen opzoeken op de website van Kamera Express, en heeft een medewerker mij er goede uitleg over kunnen geven.
KlantenservicePersoneel kon mij goed uitleggen wat wel en niet te kopen, heeft mij erg geholpen bij mijn keuze. Personeel hoorde ik ook meertalig praten en dit vondt ik zeer positief voor andere gasten. Erg aardig en behulpzaam personeel.
AlgemeenGing allemaal vlot en snel, ook tel helpdesk was goed.
Alleen kocht ik bij Foka en ineens is het dan Kameraexpres, waar Foka onderdeel van is
Snelle levering zonder problemen nieuw in doos
KlantenserviceWerd adequate geholpen
AlgemeenGoede omschrijving van artikel, zeer concurrerende prijs en duidelijk bestelproces. Daarnaast een zeer snelle levering.
KlantenserviceDuidelijke communicatie na plaatsen bestelling.
AlgemeenVlotte feedback ivm prijs en verdere bestelling . Wel problemen gehad met betaallink vanuit België
VerzendingVlotte en duidelijke communicatie rond levering en stipt uitgevoerd
KlantenserviceTe lange wachttijd bij telefonisch contact ivm betaling
AlgemeenNa veel vergelijken heb ik bij Kamera Express de Sony Alpha A6000 besteld. Tijdens het vergelijken heb ik meerdere malen contact gehad met medewerkers van Kamera Express. Iedere keer ben ik goed te woord gestaan en hebben ze mij geholpen bij het maken van de juiste keuze.
Daarnaast hielp de prijs van het product ook mee om te besluiten de camera bij hun aan te schaffen.
Op de website stond vermeld dat bestellingen alleen verzonden worden als alle producten op voorraad zijn. In mijn geval kreeg ik toch twee losse leveringen, aangezien de cameratas niet op voorraad was.
Dit was uiteraard erg fijn, zodat ik de camera direct kon gebruiken.
Meerdere keren contact gehad via de telefoon en chat. Iedere keer goed te woord gestaan/
AlgemeenPrima en enthusiast geholpen. Uit eigen beweging kreeg ik een fikse korting aangeboden en verliet toch wel rap de winkel met een top TV!
AlgemeenPrima fotospeciaalzaak. Leuk dat je bij je bestelling ook een voucher krijgt voor een online fotocursus. En het feit dat je hier 5 jaar garantie krijgt is een dikke pre.
VerzendingPrima verpakt met luchtzakjes.
AlgemeenUitstekend begeleid in het kiezen van de juiste systeemcamera. Personeel had alle tijd en aandacht en kon advies uitbrengen obv kennis van technische specificaties als persoonlijke ervaring.
AlgemeenMakkelijk om bestelling online te plaatsen en naar een winkel bij mij in de buurt te laten bezorgen. Betaling ging vlekkeloos.
VerzendingMijn camera werd in de juiste verpakking en compleet geleverd. Alles werd nog gecheckt en alles was prima.
KlantenserviceProfessioneel advies op locatie. Personeel in de een van de stores waren vriendelijk en bereid om de tijd te nemen om mij te adviseren.
AlgemeenNa lang dubben en vergelijken op het halve internet, was uiteindelijk de koop bij Kamera Express heerlijk simpel. Klik op de website, klaar laten leggen in winkel vlak bij mijn werk, binnelopen, nog even bekijken en wat infor krijgen, klaar. Althans bijna, de factuur opstellen duurde efkens, daar mag nog wat automatisering tegen aan.
Verzendingwat kun je ervan zeggen. website reservering gedaan, mail bevestiging dat het klaar ligt en dan is het er ook. valt niks van te zeggen.
Klantenservicenetjes geholpen
AlgemeenHet assortiment is lekker groot. De prijzen zijn echter aan de hoge kant. Zeker in de huidige tijd van webshops waar genoeg van hetzelfde te krijgen is voor lagere prijzen.
€110,= verschil bij een Lowepro ProTactic 450 AW met een andere webshop zorgt er voor dat ik niet bij de Kamera Express gekocht heb.
Daarnaast zijn de wachttijden in de winkels erg lang. Ik ga geen uur staan wachten als ik eigenlijk maar iets simpels kom halen en alleen hoef af te rekenen.
De toezegging van op zaterdag en zondag besteld voor 22:30, maandag in huis kunnen ze echter niet waarmaken en via de klantenservice wordt je dan ook alleen te woord gestaan met opmerkingen als: "Het spijt me meneer maar ik kan er nu niets meer aan doen" of "Als u vanochtend had gebeld dan had ik er nog een avondlevering van kunnen maken". In de ochtend bellen is lastig als ik de track en trace pas om 13:42 ontvang.
KlantenserviceZie toelichting bij de verzending. De klantenservice heeft niet alles gedaan om als nog op tijd te leveren zoals geadverteerd in de website.
AlgemeenVlotte communicatie en de bestelling werd vlot afgehandeld.
Alles is goed verlopen en zou er zo weer bestellen.
Tv is op de afgesproken dag afgeleverd en in goede staat ontvangen.
AlgemeenWe zijn al meerdere malen bij kamera express geweest en steeds goed geholpen en nu weer dus vandaar
Verzendingbij bestelling was niet alles op voorraad , kan prima geen probleem , maar via email werd gedaan en contact gehouden zoals beloofd.. top
KlantenserviceOok met de bestelling ophalen prima geholpen , nergens geen probleem te bekennen ...toppie jongens
AlgemeenOp en zaterdag de Kamera Express in Utrecht bezocht voor de aankoop van een systeemcamera en om mijn oude DSLR in te ruilen. Na even gewacht te hebben (+-20 minuten) vanwege de drukte heeft de betreffende medewerker mij rustig geholpen bij het maken van mijn keuze.
Hij heeft mij uitgebreid gewezen op alternatieven waar ik nog niet eerder aan had gedacht. Hierbij werd ik niet in de richting van één bepaald type/merk geduwd (wat bij sommige retailers nog weleens gebeurd).
Het inruilen van de oude camera ging soepel en ontving een nette spullen voor hetgeen is ingeruild.
AlgemeenPerfect geholpen
Ik heb afgelopen zaterdag een camera en twee lenzen gekocht bij kamera-express in Capelle aan den IJssel. Ondanks het een druk bezochte winkel is (zegt ook al wat) toch vlot geholpen. Uitstekend geregeld met zoveel personeel.
Daarnaast hebben ze rustig de tijd genomen om het e.e.a. uit te leggen over de camera en advies te geven over de best bijpassende lenzen.
Kortom, zeer tevreden. Mijn volgende aankoop met betrekking tot fotografie/filmografie zal zeker in deze winkel zijn!
Uitstekend geholpen, ondanks de drukte in de winkel werd er echt de tijd genomen.
AlgemeenSnelle reacties op mijn vragen, snelle levering. Prima prijs.
Het loont zich wel om te bellen voor de prijs ipv de website prijs te hanteren.
Snelle levering duidelijke communicatie
KlantenserviceSnel en klant gericht