Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Dit is al mijn zoveelste aankoop bij Kamera Express, Iedere keer weer de beste prijs en goede service. Deze keer de net geopende vestiging in Maastricht bezocht, bij dat er ook een zaak in het zuiden ligt.

Professionele uitleg en motivatie die helpt om te concluderen. Correct en concrete afhandeling van de man achter de balie

Uitstekend geholpen in Superstore Leeuwarden. Ik had wat in te ruilen dus dit keer niet via de webshop besteld. Met een prachtige Sony camera weer naar huis!

Medewerkster met goede kennis van zaken.

i.p.v. een camera te bestellen en laten bezorgen deze gekocht bij kamera express in Utrecht. vergeten dat je een dag limiet hebt. en deze ondanks ophogen niet wilde werken. medewerkers zeer behulpzaam bij het mogelijk maken mijn aankoop toch mee naar huis te kunnen nemen. oplossing gevonden.

zoals ik al aangaf zochten zij mee naar oplossingen, en met succes. Via het opsturen van een mail met ideal betaling alsnog kunnen regelen.

Lang getwijfeld tussen eos R en 5D Mark IV, Als opvolger van de 5D I
is de Mark IV inderdaad het meest logisch.
Goede raad door Kamera Express

Mijn huidige canon 7d mark ii ingeruild voor de eos rp zeer tevreden met de foto’s een leuke full-frame voor hobbyisten en natuurlijk neem ik ook al mijn lenzen mee dat scheelt weer want let er wel op dat ef-s minder zijn werk doet bij video opname.

Mijn levering werd op de afgesproken tijd geleverd goed in doos.

Het enigste nadeel vond ik dat ik ietje lang aan de lijn moest hangen maar buiten dat zeer vriendelijke klantenservice.

Ik was op zoek naar een nieuwe grote flatscreen en had wat moeite met kiezen. Gelukkig is de winkel van Foka (nu omgetoverd in Camera Express) er nog en kon ik daar op mijn gemak de diverse modellen en technieken naast elkaar bewonderen. Daarbij ook vriendelijk en prima advies gekregen van een gelukkig niet opdringerige verkoper. Later nog bij een tweede contact een nader gesprek over mijn keuze gehad en zijn mijn verdere vragen goed beantwoord. Hierna heb ik een mooie aanbieding gekregen voor de door mij gekozen LG OLED TV. Deze heb ik laten bezorgen want dat is niet iets wat ik in mijn auto mee kan nemen.

Via een telefoontje een afspraak gemaakt voor de volgende dag en Deze TV werd keurig op de beloofde tijd bezorg:)

Ook mijn vragen via Internet over verkrijgbaarheid werden goed en gepast beantwoord binnen een prima respons tijd

Goed geholpen door de verkoper en klantenservice. TV gekocht via e-mail contact en helemaal geen enkel probleem gehad. Bij verzenden pakket beschadigd door koeriersdienst maar in overleg met Kamera Express toch opgemaakt en bij eventuele schade mocht ik het direct melden en zou het omgewisseld worden.

Altijd huiverig geweest om grote en dure apparaten te kopen via internet, ben altijd van de fysieke winkels geweest. Maar dit heeft mijn mening wel in positieve zin aangepast.

De verpakking was beschadigd door de koeriersdienst in overleg met Kamera Express toch de verpakking opengemaakt en geen schade aan de TV.

Zoals eerder aan gegeven perfecte service van verkoper en klantenservice.

Sinds 2001 klant bij Kamera-express en zoals het ernaar uit ziet blijf ik dat nog lang. Wederom goed geholpen en uitstekende service ontvangen.

In de haast had ik bij de aanschaf van een Nikon Z7 ook een 405 kop van Manfrotto gekocht. Dit werkt niet optimaal samen met een Z7 en adapter. Kamera-Express deed niet moeilijk over ruilen en hielp me uitstekend om nu wel een goede keuze te maken.

Snel en goed geholpen in de winkel. Ze hebben duidelijk verstand van de producten die ze verkopen geen dozenschuivers dus.

Op zoek naar een TV voor op de slaapkamer, in Rotterdam naar de FOKA, dat bleek inmiddels Kamera-Express te zijn geworden maar gelukkig nog steeds dezelfde vakkundige personeelsleden. Had op internet al wat gezocht en een LG leek de grootste kanshebber en max 43" omdat die anders niet in het meubel zou passen. Uiteindelijk met een verkoper een keus gemaakt, die gaf vervolgens eerlijk toe dat we dezelfde TV voor 55" voor dezelfde prijs konden krijgen, fijn dat hij dat aangeeft maar helaas in ons geval geen optie.

Eerst mijn research gedaan via de website en dan tot de conclusie gekomen dat ik toch de twee camera's waartussen ik twijfelde, fysiek wilde vergelijken in de winkel in Gent. Dit kon, dank zij de correcte aanduiding van de voorraad op de website.

In de winkel werd ik heel goed geholpen. Er werd tijd gemaakt om verschillende configuraties (bodies + lenzen) te vergelijken. Jammer genoeg werd een verkeerde filter meegegeven, maar die werd zonder problemen geruild en de communicatie via de help desk verliep vlekkeloos.

Gaan afhalen in een fysieke winkel heeft als voordeel dat je alles direct in huis hebt. De locatie is ook goed. Voldoende parking, wat in Gent niet evident is.

Zie algemene beoordeling: de help desk reageerde nog dezelfde dag.

Bij de kamera express in Eindhoven op 12 maart 2019 een dji osmo gekocht, de medewerker was heel geduldig en behulpzaam en ook super uitleg op al mijn vragen.

De telefonisch klantenservice van hun is helaas minder goed, Mij tot 2x toe in de kou laten staan.

Eerste keer met mijn Sony rx100 m3 waar medewerker uit Den bosch scherm zwaar beschadigd heeft en klantenservice geen moeite nam het op te lossen niet eens sorry.

2x een kapotte nd filter waarvoor ze geen nieuwe wilde opsturen

Ik was toe aan een nieuwe tv. Goede prijs gekregen en netjes geholpen. Ook werden de parkeerkosten betaald. Was wellicht maar 2 euro maar het gebaar was zeker te waarderen.

Was na 7 jaar toe aan nieuwe camerabody. Op internet wat keuzes bekeken en vervolgens in de winkel in Amsterdam Zuid nieuwe body aangeschaft.

Netjes met vriendelijke verkoper over keuze voor nieuwe camerabody kunnen sparren, waarbij ik mede daardoor mijn keuze definitief kon maken.

Ik heb hier een canon eos m100 aangekocht. Uitstekende uitleg, vriendelijke bediening, prijs kwaliteit zeer voordelig, ze proberen kortom een uitstekende keuze!

Goed werkende website met scherpe prijzen, heb er op zondag een Onkyo receiver gekocht en werd de volgende dag al geleverd. Het product is netjes aangekomen, ook hebben ze leuke acties op de website staan.

Zondag besteld, maandag in huis

De service is top! Het personeel is heel vriendelijk en neemt echt de tijd voor je! ze geven goede adviezen en weten er alles van.
De winkel had wel wat overzichtelijker gemogen.

Zeer tevreden, de klantendienst is ook nog laat open voor vragen en zeer snelle levering.

Goed geholpen bij kamera express, ook de website is heel erg overzichtelijk en goed vormgegeven

Scorekaart voor Kamera Express